VG > Nyheter

Thursday, 18 August, 06:52

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Mann skutt av politiet på Bislett i Oslo: - Var i ferd med å angripe personer

Politiet bekrefter at de forsøkte å kjøre ned en mann, som var i ferd med å knivstikke en person. Videoer viser at en mann blir påkjørt av politiet to ganger i forbindelse med skudd-dramaet i Oslo..
Les mer på VG


Les mer om:
Oslo, Bislett

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skuttav , politiet, Bisletti , OsloVar , i ferd med å angripe personer
Klartale - 13 jun 22 kl. 12:30

Noen få billetter igjen til Bislett Games

På torsdag 16. juni er det klart for Bislett Games. Der skal folk som driver med friidrett kjempe om å vinne medaljer.

NRK - 09 nov 21 kl. 14:06

Johansen rystet over Bislett-saken

Byrådsleder Raymond Johansen (Ap) i Oslo beskriver knivangrepet på Bislett som en rystende hendelse. Han maner samtidig til å unngå spekulasjoner om motiv. – Det er en rystende hendelse.

NRK - 09 nov 21 kl. 09:47

Situasjonen ikke avklart

Politiet i Oslo sier at situasjonen ikke er avklart etter at en mann ble skutt av politiet på Bislett tidligere tirsdag. Politiet søker etter flere mulig skadde eller truende personer ved Bislett. – Politiet søker fortsatt i området, etter mulig flere skadde personer, og event flere truende personer.

VG - 09 nov 21 kl. 09:18

Nettavisen: En person skutt på Bislett i Oslo

Ifølge en Nettavisen-journalist er en person skutt av politiet på Bislett i Oslo. Politiet bekrefter at det er avfyrt skudd..

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

To drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 jun 22 kl. 07:38

Minst to personer drept i angrep på pub for homofile og utested i Oslo

Minst 19 mennesker ble skadd og måtte få hjelp av helsetjenesten etter angrepet. Minst åtte av dem er sendt til sykehus, og flere av dem skal være skutt. Politiet sier lørdag morgen at det er uklart om angrepet er terror.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 04 mar 22 kl. 14:50

Bislett-saken er ferdig etterforsket av Spesialenheten

Spesialenheten for politisaker har nå etterforsket ferdig saken der en 33-år gammel mann ble skutt av politiet på Bislett og senere døde i november i fjor. En rekke vitner er avhørt, og blant annet obduksjonsrapporten samt tekniske undersøkelser fra Kripos er lagt til grunn. To tjenestemenn har status som mistenkt og Spesialenheten har etterforsket om disse har gjort noen galt i tjenesten.

Klartale - 09 aug 22 kl. 14:15

Hva skjer egentlig etter at politiet har pågrepet noen?

Hver uke kan vi lese saker om folk som har gjort noe ulovlig. De blir pågrepet av politiet og avhørt. Noen blir også tiltalt.

Klartale - 08 jul 22 kl. 08:36

Japans tidligere statsminister ble skutt

Shinzo Abe ble skutt fredag. Han var i Nara-regionen i Japan. Abe er tidligere statsminister i Japan.

Fler nyheter fra VG

VG - 5 timer siden

USA: Menneskelige levninger fortsetter å dukke opp i innsjø

For femte gang siden mai har det blitt funnet menneskelige levninger i Lake Mead, som ligger i delstatene Arizona og Nevada i USA..

VG - 6 timer siden

Tapte gjenvalg – nå vurderer hun å stille som presidentkandidat

Den republikanske kongressrepresentanten Liz Cheney gikk på et sviende nederlag for gjenvalg. Nå snakker hun om å utfordre president Donald Trump i 2024..

VG - 8 timer siden

Mann fikk ny mensstilling: – Toppen av «mansplaining»

Da den skotske regionen skulle utpeke den aller første til å fremme tilbudet om gratis mensprodukter, utnevnte de en mann. Det har ført til heftige reaksjoner i sosiale medier..

VG - 9 timer siden

Oslo-skytingen: Krever at justisministeren griper inn

Politiet skulle evaluere håndteringen av skytingen i Oslo sentrum 25. juni «raskt». Nå krever lederen av Aps homonettverk og Sp-politiker at justisministeren ber politiet sette i gang..

VG - 9 timer siden

Tror Bolsonaro vil følge Trump: – Kan bli voldelig og farlig

Mye kan tyde på at Brasils omstridte president vil kopiere Donald Trumps strategi hvis han taper det kommende presidentvalget i Brasil. – Jeg har møtt folk som vil ta til våpen, sier forfatteren som nylig hadde en lengre frokost i presidentens hjem..

VG - 11 timer siden

Tolga-brødre krever erstatning: Møter kommunen i retten i januar

BERGEN (VG) Erstatningssaken brødrene Magnus (29) og Lars Peder Holøyen (38) har reist mot Tolga kommune skal behandles i retten i januar. De krever inntil en halv million kroner hver i erstatning fra hjemkommunen..

VG - 14 timer siden

Gro: Vanskeligere for Støre enn for meg

Ap-legenden Gro Harlem Brundtland mener hennes tidligere «elev» Jonas Gahr Støre har en mye vanskeligere jobb enn hun hadde som statsminister i krisetider..

VG - 14 timer siden

Tengs-siktet også siktet for drapet på Tina Jørgensen

Mannen som har vært siktet for drapet på Birgitte Tengs er nå også siktet for drapet på Tina Jørgensen, opplyser politiet til Dagbladet..

VG - 15 timer siden

Faktisk.no: Støre skyldte på tørrår, men det har det ikke vært ifølge NVE

Statsminister Jonas Gahr Støre mener tørrår er en av årsakene til de høye strømprisene, men verken 2021 eller 2022 kvalifiserer som tørrår ifølge NVE..

VG - 16 timer siden

I mål etter å ha svømt Oslo-Bergen – Ny norgesrekord

Psykolog og «svømmecoach» Knut Ivan Rasmussen (44) ankom torsdag ettermiddag Bergen etter å ha svømt helt fra Oslo på halvannen måned. Det er ny norgesrekord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com