NRK > Nyheter

Friday, 24 January, 07:19

NRK - 08 Jul 19 kl. 17:18

Mann skadd i MC-ulykke

En mann er tilsynelatende alvorlig skadet etter en MC-ulykke på E6 ved Høybråten, skriver TV 2. Ifølge NRK trafikk, er E6 nordfra inn mot Oslo stengt på grunn av ulykken..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, E6, Høybråten, TV, NRK, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skaddi , MC-ulykke
NRK - 26 Aug 19 kl. 08:47

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann ble alvorlig skadd i en ulykke med en lettmotorsykkel i Surnadal mandag morgen. Mannen fraktes til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 26 Aug 19 kl. 08:47

Alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann er alvorlig skadd etter en ulykke med en lettmotorsykkel på fylkesvei 670 i Surnadal på Nordmøre i dag. Mannen fraktes med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 16:15

Mann skadd i ulykke med saluttkanon i Agder

En mann er kjørt til sykehus med skader i en hånd etter en ulykke med en saluttkanon i Farsund i Vest-Agder søndag..

NRK - 10 Sep 19 kl. 05:08

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann er alvorlig skadd etter en ulykke i forbindelse med en biljakt i Bragernestunnelen i Drammen i natt. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand. Ulykken skjedde ved 4-tiden.

P4 - 17 May 19 kl. 17:36

Alvorlig skadd i ulykke

En mann i 50-årene fikk armen revet av og er alvorlig skadd etter avfyring av 17. mai-salutt i Mysen i dag. Det opplyser politiet.

P4 - 12 Oct 19 kl. 22:54

Alvorlig skadd etter ulykke

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker i kveld. En bil skal ha krasjet inn i en annen bil bakfra i forbindelse med at bilen foran bremset kraftig. En mann i 30-årene, kom fra ulykken uten skader..

Aftenposten - 09 May 19 kl. 09:10

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke på E18

En motorsyklist i 50-årene ble alvorlig skadd i et sammenstøt med en bil på E18 ved Sandvika torsdag morgen..

Dagbladet - 13 Aug 19 kl. 04:31

Mann alvorlig skadd i ulykke

Én mann i 40-åra ble fløyet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon mellom en personbil og en tankbil i Porsgrunn mandag kveld..

P4 - 15 Sep 19 kl. 19:36

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Medlemsvekst i Frp

Fremskrittspartiet har fått 1.000 nye medlemmer etter at de bestemte seg for å gå ut av regjeringen. Det skriver partileder Siv Jensen på sin egen Instagram-konto..

NRK - 30 minutter siden

Fisken din har vore i Kina

All torsk Findus sel i norske butikkar er miljømerka, samtidig har ein fjerdedel av den vore filetert i Kina. Merkinga seier ikkje noko om klimautsleppa frå å transportere fisken «jorda rundt». – Forvirrande, meiner Framtiden i våre hender..

NRK - 30 minutter siden

Bygger provisorisk sykehus

Kina skal bygge et nytt sykehus i Wuhan for å behandle pasienter med corona-viruset, melder CNN. Det provisoriske sykehuset skal være klart på seks dager. Et lignende sykehus ble bygget i Beijing under SARS-utbruddet i 2003..

NRK - 45 minutter siden

Én død i naboprovins

En person er død av corona-viruset i provinsen Heilongjiang i Kina, 2.000 kilometer fra byen der utbruddet startet. Av de nå 26 meldte dødsfallene, har 24 funnet sted i Hubei-provinsen og byen Wuhan.

NRK - 1 time siden

Innvilget 13.000 statsborgerskap

Nesten 13.200 utlendinger fikk norsk statsborgerskap i 2019. Det er 3.

NRK - 1 time siden

Mener e-sigaretter ikke har effekt

Det foreligger ikke nok beviser for at e-sigaretter gjør det lettere å stumpe røyken, konkluderer amerikanske helsemyndigheter. Rundt 20 mennesker er døde og over 1.000 har ifølge helsemyndighetene i USA blitt lungesyke etter bruk av e-sigaretter..

NRK - 1 time siden

Sjef i legemiddelfirma dømt

John Kapoor, grunnleggeren av det amerikanske legemiddelselskapet Insys, er dømt til fem og et halvt års fengsel for å ha bidratt til opioid-krisen i USA. 76-åringen er den første eieren av et legemiddelselskap som må sone i sakene mot firmaene..

NRK - 2 timer siden

Nekter å utlevere diplomatfrue

USA avviser Storbritannias begjæring om å utlevere diplomatfruen Anne Sacoolas, som er tiltalt for en dødsulykke. Det opplyser USAs utenriksdepartement i en pressemelding natt til fredag, skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 2 timer siden

India på innvandrertoppen

India er det landet utenfor EØS det kommer flest innvandrere til Norge fra. De siste fem årene har 14.058 personer fra India fått oppholdstillatelse.

NRK - 2 timer siden

Skal etterforske flystyrt

Australias havarikommisjon og politiet skal finne årsaken til at hvorfor et brannfly styrtet torsdag. Tre amerikanske brannmenn omkom i ulykken. Tankflyet av typen Hercules C-130 styrtet i Snowy Mountains i delstaten New South Wales..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt