NRK > Nyheter

Torsdag, 06 August, 19:04

NRK - 08 juli 19 kl. 17:18

Mann skadd i MC-ulykke

En mann er tilsynelatende alvorlig skadet etter en MC-ulykke på E6 ved Høybråten, skriver TV 2. Ifølge NRK trafikk, er E6 nordfra inn mot Oslo stengt på grunn av ulykken..
Les mer på NRK


Les mer om:
MC, E6, Høybråten, TV, NRK, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, skaddi , MC-ulykke
NRK - 26 aug. 19 kl. 08:47

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann ble alvorlig skadd i en ulykke med en lettmotorsykkel i Surnadal mandag morgen. Mannen fraktes til St. Olavs hospital i Trondheim.

P4 - 26 aug. 19 kl. 08:47

Alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann er alvorlig skadd etter en ulykke med en lettmotorsykkel på fylkesvei 670 i Surnadal på Nordmøre i dag. Mannen fraktes med luftambulanse til St. Olavs hospital i Trondheim.

NRK - 03 mai 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

Aftenposten - 07 juli 19 kl. 16:15

Mann skadd i ulykke med saluttkanon i Agder

En mann er kjørt til sykehus med skader i en hånd etter en ulykke med en saluttkanon i Farsund i Vest-Agder søndag..

NRK - 10 sep. 19 kl. 05:08

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann er alvorlig skadd etter en ulykke i forbindelse med en biljakt i Bragernestunnelen i Drammen i natt. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand. Ulykken skjedde ved 4-tiden.

P4 - 17 mai 19 kl. 17:36

Alvorlig skadd i ulykke

En mann i 50-årene fikk armen revet av og er alvorlig skadd etter avfyring av 17. mai-salutt i Mysen i dag. Det opplyser politiet.

P4 - 12 okt. 19 kl. 22:54

Alvorlig skadd etter ulykke

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker i kveld. En bil skal ha krasjet inn i en annen bil bakfra i forbindelse med at bilen foran bremset kraftig. En mann i 30-årene, kom fra ulykken uten skader..

Aftenposten - 09 mai 19 kl. 09:10

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke på E18

En motorsyklist i 50-årene ble alvorlig skadd i et sammenstøt med en bil på E18 ved Sandvika torsdag morgen..

P4 - 15 sep. 19 kl. 19:36

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.

Dagbladet - 13 aug. 19 kl. 04:31

Mann alvorlig skadd i ulykke

Én mann i 40-åra ble fløyet til Ullevål sykehus etter en frontkollisjon mellom en personbil og en tankbil i Porsgrunn mandag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ingen smitte på MS Spitsbergen

Ingen av de 70 som jobber om bord på MS Spitsbergen er smittet av covid-19. – Vi har ikke fått prøvesvar for passasjerene, vi vil informere om resultatet straks vi har svar på disse, heter det i en pressemelding fra Tromsø kommune..

NRK - 30 minutter siden

Til krig mot våpenlobbyen

New York saksøker National Rifle Association for økonomisk svindel og håper å oppløse den 148 år gamle lobbyorganisasjonen. – NRAs innflytelse har vært så mektig at organisasjonen i flere tiår har unngått kontroll, sier statsadvokat Letitia James..

NRK - 45 minutter siden

Vil innføre koronatesting

Helsedirektoratet jobber med å etablere koronatestsentre på grenseoverganger, flyplasser og havner i Norge. Det opplyser kommunikasjonsdirektør Trine Melgård i Helsedirektoratet til NTB. Hun kan ikke si når disse sentrene etableres..

NRK - 45 minutter siden

Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Solberg skuffet over Hurtigruten

Utbruddene på hurtigruteskipet Roald Amundsen setter reiselivsnæringen tilbake, sier en skuffet statsminister Erna Solberg. – Jeg er litt skuffet over at vi har kommet i den situasjonen vi er i, men nå må vi håndtere den herfra, sier Solberg..

NRK - 1 time siden

Fire nye smittetilfeller

Fire nye blant mannskapet om bord på MS Roald Amundsen er bekreftet positiv for koronaviruset covid-19 etter nye tester tatt onsdag kveld, ifølge Tromsø kommune. En person skal retestes fredag. De øvrige 112 mannskapene fikk negativt testresultat..

NRK - 1 time siden

Hagen-forsvarer anmelder politiet

Tom Hagens forsvarer, Svein Holden, sier til NRK at Tom Hagen er forhåndsdømt og at taushetsbelagte opplysninger kommer ut gjennom lekkasjer fra politiet. Holden anmelder derfor politiet, og ber Spesialenheten om å etterforske politiets taushetsplikt..

NRK - 1 time siden

Vurderer flere innstramminger

Statsminister Erna Solberg er bekymret for økende smittespredning av koronaviruset. – Vi setter på vent en del av ekstralettelsene vi hadde tenkt å komme med fremover, i tillegg vurderer vi innstramminger, sier Solberg..

NRK - 1 time siden

Byrådsleder: – Skjerp dere

En rekke unge personer har de siste dagene fått påvist covid-19 etter å ha vært til stede på flere større hjemmefester i Oslo. I et intervju med NTB ber byrådsleder Raymond Johansen (Ap) hjemmefesterne om å skjerpe seg..

NRK - 2 timer siden

Erna Solberg om koronasituasjonen

Statsminister Erna Solberg møter pressen om koronasituasjonen klokka 17.30..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt