NRK > Nyheter

Fredag, 07 August, 19:32

NRK - 15 jan. 20 kl. 10:49

Mann siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt i Horten i helga. Han mener han ikke har gjort noe galt. Politiadvokat Siv Elise Kvamsdal sier de er tidlig i etterforskingen, men at politiet har gjort flere avhør og har sikret spor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Horten, Siv Elise Kvamsdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, voldtekt
P4 - 14 nov. 19 kl. 13:33

Mann siktet for voldtekt av jente

En mann i 60-årene er siktet for voldtekt av en syv år gammel jente. Politiet mener mannen misbrukt syvåringen på en måte som i straffeloven sidestilles med voldtekt. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag.

P4 - 12 juni 20 kl. 12:36

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann i 50-årene er pågrepet og siktet for voldtekt av barn. Mannen framstilles for fengsling i Sør-Trøndelag tingrett i dag. Ifølge Adresseavisen er det snakk om nettovergrep.

P4 - 24 okt. 19 kl. 21:41

Mann siktet for voldtekt på Sørum

En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i Akershus. Han ble i dag varetektsfengslet i to uker. Mannen nekter straffskyld og begjærte seg løslatt.

P4 - 14 des. 19 kl. 09:48

Siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt av under 14 år. Mannen fremstilles i Bergen tingrett for varetektsfengsling i formiddag. Han skal være i slekt med fornærmede, skriver Bergens Tidende.

NRK - 14 des. 19 kl. 09:33

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett senere i dag siktet for voldtekt av barn under 14 år. Etter det BT kjenner til skal mannen være i slekt med den fornærmede. Ifølge forsvareren nekter mannen straffskyld..

Aftenposten - 24 okt. 19 kl. 21:16

Mann siktet for voldtekt på Sørum - varetektsfengslet for to uker

En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i Akershus. Han ble torsdag varetektsfengslet i to uker..

NRK - 22 nov. 19 kl. 12:52

Pågrepet og siktet for voldtekt

I går ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for en voldtekt i Stavanger sentrum. Voldtekten skjedde natt til 14. november i trappene ved Olav Vs gate.

NRK - 26 feb. 20 kl. 20:49

To siktet for voldtekt i Trondheim

To menn er siktet for voldtekt og for å ha forlatt en person i hjelpeløs tilstand, etter at en ung mann ble funnet død på Ranheim i Trondheim tirsdag. De to fremstilles for fengsling torsdag, opplyser politiet i Trøndelag i en pressemelding..

Aftenposten - 07 feb. 20 kl. 18:06

Mann erkjente bensinstasjonsran i Skien – også siktet for voldtekt

To unge menn har erkjent å ha ranet en bensinstasjon i Skien natt til torsdag. En av dem er også siktet for voldtekt..

P4 - 29 okt. 19 kl. 16:55

Etterforsker voldtekt i Namdal

En mann er siktet for voldtekt av en kvinne i Ytre Namdal i Trøndelag forrige helg. Det skriver Namdalsavisa. Politiet opplyser til avisen at både den mistenkte mann og den fornærmede har vært inne til avhør..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skulle frakte koronafaste hjem

De 190 passasjerene som satt på flyet som krasjet ved rullebanen i Kozhikode i India var blitt hentet på initiativ av myndighetene. De skal ha vært koronafast, og flyet kom for å hente dem, skriver CNN. Minst 14 personer har mistet livet i krasjet..

NRK - 15 minutter siden

Tidligere konsulenter skal granske

Hurtigruten har bedt DNV GL og advokatfirmaet Wiersholm om å granske smitteutbruddet på selskapets skip. Begge har tidligere vært konsulenter for selskapet. – Ingen konflikt, mener DNV GL..

NRK - 45 minutter siden

Minst 14 er døde etter flykrasj

Minst 14 personer er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser politiet i staten Kerala ifølge AFP. 15 personer skal være hardt skadd.

NRK - 45 minutter siden

Se Dagsrevyen 19.00

NRK - 45 minutter siden

Minst fem er døde etter flykrasj

Minst fem er registrert døde etter flykrasjet utenfor en rullebane på flyplassen i Kozhikode i India. Det opplyser myndighetene i staten Kerala til Reuters. 190 passasjerer var om bord i flyet som kom fra Dubai..

NRK - 1 time siden

Forlenget varetekt

Kvinnen som er siktet for å ha forgiftet sin tidligere ektemann, fikk torsdag forlenget varetekten med fire nye uker i Sør-Trøndelag tingrett..

NRK - 1 time siden

250 gjester må i karantene

Over 250 gjester kontaktes etter koronasmitte hos en person knyttet til driften av Hornemansgården i Trondheim. Gjestene har deltatt på to arrangementer 31. juli og 2.

NRK - 1 time siden

New Yorks skoler åpner normalt

Alle skoler i New York vil åpne med normalt oppmøte på skolene. Det opplyser guvernør Andrew Cuomo fredag. New York har vært episenteret for koronasmitte i USA, men nå nådd målet om å ha mindre enn fem prosent smittespredning..

NRK - 1 time siden

Dagsnytt 18 - nye koronatiltak

NRK - 1 time siden

Koronasmitte i Ila fengsel

Ansatte ved Ila fengsel og forvaringsanstalt i Bærum har testet positivt for korona. Det melder Dagbladet. Fengselet har derfor satt to ansatte og to innsatte i karantene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt