NRK > Nyheter

Tuesday, 21 January, 23:25

NRK - 15 Jan 20 kl. 10:49

Mann siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt i Horten i helga. Han mener han ikke har gjort noe galt. Politiadvokat Siv Elise Kvamsdal sier de er tidlig i etterforskingen, men at politiet har gjort flere avhør og har sikret spor..
Les mer på NRK


Les mer om:
Horten, Siv Elise Kvamsdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, voldtekt
P4 - 14 Nov 19 kl. 13:33

Mann siktet for voldtekt av jente

En mann i 60-årene er siktet for voldtekt av en syv år gammel jente. Politiet mener mannen misbrukt syvåringen på en måte som i straffeloven sidestilles med voldtekt. Mannen fremstilles for varetektsfengsling i Oslo tingrett i dag.

P4 - 24 Oct 19 kl. 21:41

Mann siktet for voldtekt på Sørum

En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i Akershus. Han ble i dag varetektsfengslet i to uker. Mannen nekter straffskyld og begjærte seg løslatt.

P4 - 14 Dec 19 kl. 09:48

Siktet for voldtekt

En mann er siktet for voldtekt av under 14 år. Mannen fremstilles i Bergen tingrett for varetektsfengsling i formiddag. Han skal være i slekt med fornærmede, skriver Bergens Tidende.

NRK - 14 Dec 19 kl. 09:33

Mann siktet for voldtekt av barn

En mann fremstilles for varetektsfengsling i Bergen tingrett senere i dag siktet for voldtekt av barn under 14 år. Etter det BT kjenner til skal mannen være i slekt med den fornærmede. Ifølge forsvareren nekter mannen straffskyld..

Aftenposten - 24 Oct 19 kl. 21:16

Mann siktet for voldtekt på Sørum - varetektsfengslet for to uker

En mann i 40-årene er siktet for voldtekt av en kvinne i 30-årene på Sørum i Akershus. Han ble torsdag varetektsfengslet i to uker..

NRK - 22 Nov 19 kl. 12:52

Pågrepet og siktet for voldtekt

I går ble en mann i 20-årene pågrepet og siktet for en voldtekt i Stavanger sentrum. Voldtekten skjedde natt til 14. november i trappene ved Olav Vs gate.

P4 - 29 Oct 19 kl. 16:55

Etterforsker voldtekt i Namdal

En mann er siktet for voldtekt av en kvinne i Ytre Namdal i Trøndelag forrige helg. Det skriver Namdalsavisa. Politiet opplyser til avisen at både den mistenkte mann og den fornærmede har vært inne til avhør..

P4 - 23 Dec 19 kl. 13:29

Mann tatt for voldtekt

En mann i 30-årene ble i går pågrepet og siktet for voldtekt i Bergen. Han fremstilles i ettermiddag for varetektsfengsling i Bergen tingrett, skriver Bergens Tidende. Han nekter straffskyld.

VG - 22 Nov 19 kl. 13:26

Mann siktet for voldtekt i Stavanger sentrum

En mann i 20-årene er torsdag pågrepet og siktet for voldtekt i Stavanger sentrum..

P4 - 22 Nov 19 kl. 12:52

Mann pågrepet for voldtekt

En mann i 20-årene er pågrepet og siktet for voldtekt av en kvinne utendørs i Stavanger sentrum. Det opplyser politiet. Mannen, som er fra Eritrea, ble pågrepet i går kveld.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Flertall for å avsette Trump i USA

Et flertall av amerikanerne mener at Donald Trump bør finnes skyldig i riksrettssaken og avsettes. 51 prosent av de spurte i en meningsmåling gjort for CNN mener at Senatet bør dømme Trump, mens 45 prosent mener at han bør frifinnes, ifølge målingen..

NRK - 45 minutter siden

Kamp om finansministeren

Både Venstre og KrF skal være svært interessert i å sikre seg finansministeren. En sentral KrF-kilde opplyser til NRK at partiet jobber for å sikre seg posten. Også en sentralt plassert Venstre-kilde sier at denne posten står høyt på ønskelisten..

NRK - 1 time siden

35.000 drept i Mexico i fjor

35.588 drap ble begått i Mexico i 2019, viser tall fra myndighetene ifølge nyhetsbyrået AP. Det tilsvarer 95 drap om dagen i gjennomsnitt.

NRK - 1 time siden

Tre omkom i vinterstorm i Spania

Det nordøstlige Spania er rammet av den verste vinterstormen på nesten 40 år. Tre mennesker er omkommet, og 220.000 mistet tirsdag strømmen i flere timer, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Økt klimagassutslipp i Danmark

Danmarks utslipp av klimagasser steg med fire prosent i i 2018, skriver Politiken. Det viser en foreløpig rapport fra Danmark til EU og FN som Aarhus Universitet har laget. Stigningen er i strid med regjeringens mål og ambisjonrne i klimaloven..

NRK - 1 time siden

Tre palestinere drept i Israel

Israelske soldater har skutt og drept tre palestinske menn, som ifølge den israelske hæren hadde tatt seg inn i landet fra Gazastripen. Ifølge hæren kastet de en sprengladning mot soldatene. De ble drept 400 meter inne i Israel, skriver Haaretz..

NRK - 1 time siden

36 sivile drept i Burkina Faso

Væpnede menn har drept 36 sivile i angrep mot landsbyer nord i Burkina Faso, opplyser myndighetene. Massakrene skjedde i Sanmatenga-provinsen og betegnes av regjeringen som et terrorangrep..

NRK - 1 time siden

Stengte fjelloverganger

Fjellovergangene Rv7 Hardangervidda, Fv 50 Hol–Aurland, Fv 53 Tyin–Årdal og Rv 15 Strynefjellet er stengt på grunn av uvær. Det er kolonnekjøring på Rv 52 over Hemsedalsfjellet..

NRK - 1 time siden

Manglende sikring førte til ulykke

Arbeidstilsynet retter skarp kritikk mot Mikkelsen Kran og Transport som eier en mobilkran som veltet i Sande i vestfold i november. Den 60 tonn tunge mobilkranen sto på en byggeplassda den veltet og knuste to biler..

NRK - 2 timer siden

Voldtektsdømte ankar til høgsterett

Dei tre mennene som er dømde for valdtekt av ei kvinne i Sogn, ankar saka til Høgsterett. Mennene, som alle er i 30-åra, vart i lagmannsretten dømde til fengsel i fire år og seks månader, fem år og seks år og seks månader i fengsel..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt