P4 > Nyheter

Tuesday, 18 February, 11:37

P4 - 21 Aug 19 kl. 22:20

Mann siktet for overgrepsmateriale

En mann i 30-årene fra Bergen er siktet for befatning med overgrepsmateriale av barn.
Mannen ble pågrepet på tirsdag og er fengslet i fire uker, skriver Bergens Tidene.
Politiet har de gjort et stort beslag av overgrepsmateriale, som de nå skal gjennomgå.
Ifølge mannens forsvarer erkjenner han straffskyld for siktelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, overgrepsmateriale
VG - 27 Sep 19 kl. 10:47

Kirketjener siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale

En mann i 50-årene ble torsdag varetektsfengslet i fire uker i Jæren tingrett, siktet for oppbevaring av store mengder overgrepsmateriale..

P4 - 27 Sep 19 kl. 11:32

Kirketjener siktet for oppbevaring av overgrepsmateriale

En mann i 50-årene ble i dag varetektsfengslet i fire uker i Jæren tingrett, siktet for oppbevaring av store mengder overgrepsmateriale. Mannen, som er frivillig kirketjener i Rogaland, erkjenner ikke straffskyld, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen er tidligere domfelt for å ha forgrepet seg på fire barn i alderen 2 til 9 år..

P4 - 16 Oct 19 kl. 13:16

Norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale

Et ektepar er tiltalt for besittelse av over tre millioner bilder, filmer og tekster av overgrepsmateriale. Det er norgeshistoriens største beslag av overgrepsmateriale og paret er knyttet til et pedofilt nettverk. Materialet ble funnet på krypterte harddisker hjemme hos ekteparet - en mann i 40-årene og en mann i 50-årene.

P4 - 04 Oct 19 kl. 12:29

Mann dømt for overgrepsmateriale

En mann i 50-årene fra Sogn og Fjordane er dømt til fengsel i ett år og to måneder for å være i besittelse av store mengder overgrepsmateriale. I løpet av to år lastet mannen ned over 74.000 bilder og 165 videoer som fremstiller seksuelle overgrep mot barn..

NRK - 27 Sep 19 kl. 11:26

Fengslet for overgrepsmateriale

En frivillig ansatt i en kirke i Rogaland er siktet for oppbevaring av store mengder overgrepsmateriale, skriver Aftenbladet. Mannen i 50-årene ble torsdag varetektsfengslet i fire uker i Jæren tingrett..

P4 - 10 Jul 19 kl. 17:49

Religiøs leder siktet for nedlasting av overgrepsmateriale

En religiøs leder i en kristen menighet i Rogaland er siktet for nedlasting av overgrepsbilder. Mannen i 50-årene er også siktet for å ha opptrådt seksuelt krenkende overfor barn, skriver Stavanger Aftenblad. Han skal ha lastet ned overgrepsmateriale i elleve år, og han skal ha hatt samtaler av seksuell karakter med barn på nettet.

P4 - 03 Jul 19 kl. 19:32

Justisministeren vil øke strafferammen

Stafferammen for oppbevaring av fra overgrepsmateriale av barn bør økes. Det mener justisminister Jøran Kallmyr. Strafferammen er i dag maks tre års fengsel.

P4 - 20 May 19 kl. 19:47

Dømt for besittelse av overgrepsmateriale

En mann i 30-årene fra Østlandet er dømt til tre års fengsel for å ha lastet ned og delt overgrepsmateriale av barn. Det skjedde samtidig med at han sonet en dom på to år og fire måneder for det samme. Mannen var prøveløslatt da politiet fant tusenvis av bilder og hundrevis av timer med video som viste seksuelle overgrep mot barn..

P4 - 27 Sep 19 kl. 18:10

Dømt for nedlastning av overgrepsmateriale

En mann er i Sogn og Fjordane tingrett dømt til ett år og to måneders fengsel for å ha lastet ned store mengder overgrepsmateriale. Til sammen hadde mannen over 75 000 bilder og 165 videofilmer. Mannen har i mange år jobbet med kultur på Vestlandet, blant annet rettet mot barn.

NRK - 16 Oct 19 kl. 17:27

Over 300 siktet i overgrepssak

Det amerikanske justisdepartementet opplyser at 338 personer i 13 land er siktet for kjøp av overgrepsmateriale fra et nettsted kalt «Welcome to Video». Det skal ikke være siktede fra Norge. De siktede betalte med kryptovaluta, ifølge Reuters..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Nødnettet nede flere steder

Nødnettet er nede i store deler av Østlandet. Det bekrefter Politidirektoratet. Dette gjelder i Øst, Sør-Øst og deler av Innlandet politidistrikt.

P4 - 45 minutter siden

Borettslag får ikke kastet ut røykenabo

Et borettslag i Ålesund får ikke lov til å kaste ut en nabo som røyker og plager andre beboere. Borettslaget gikk til sak mot mannen som røyker i egen stue, og ifølge naboene fyller fellesarealet med røyk. Men selv om dette utvilsomt er plagsomt, er det ikke graverende nok til å få tvangssolgt leiligheten, slår Sunnmøre tingrett fast i en fersk dom.

P4 - 1 time siden

Fortsatt ingen mistenkte etter ran

Politiet står fortsatt uten mistenkte etter ranet på Bingoland i Vestby søndag kveld. To gjerningspersoner ranet bingoen med kniv, og både helikopter og hunder ble brukt i søket etter ranerne, uten hell. Politiet innhenter nå video fra nærområdet i håp om at det skal gi dem noe.

P4 - 1 time siden

Ingen sprint i Drammen på grunn av lite snø

Mangelen på snø gjør at verdenscupsprinten i Drammen sentrum 4. mars avlyses. Det bekrefter rennsjef Arild Madsen.

P4 - 1 time siden

Dømt for innbruddsraid

Fire menn er dømt til fengsel i to år for et omfattende innbrudd i Follo i april og mai i fjor. Ifølge dommen sto de bak elleve innbrudstyverier. Mennene erkjente straffskyld da rettssaken startet i Follo tingrett forrige uke..

P4 - 1 time siden

Avlyser kinesisk maraton

Det dansk-arrangerte løpet The Great Wall Marathon i Kina avlyses i frykt for spredning av koronaviruset. Maratonet skulle opprinnelig vært holdt for 21. gang den 16.

P4 - 1 time siden

Storbank varsler storkutt

Storbanken HSBC varsler kutt på opptil 35.000 stillinger. Det utgjør omtrent 15 prosent av arbeidsstyrken.

P4 - 2 timer siden

Forbyr transportselskap på norske veier

Statens vegvesen forbyr transportselskapet Vlantana å kjøre på norske veier og tilbakekaller alle de 95 løyvene som er gitt. Ifølge etaten har de avdekket alvorlige brudd på kjøre- og hviletid og mangelfull dokumentasjon av timelister og lønnsutbetalinger i selskapet. En aksjonærrepresentant i selskapet har tidligere tatt selvkritikk for brudd på hvilebestemmelsene.

P4 - 1 time siden

Musiker Jon Christensen er død

Jazzmusikeren Jon Christensen er død, 76 år gammel. Christensen var trommeslager, og en markant skikkelse i Norges jazzmiljø, og var gift med skuespiller og tidligere kulturminister Ellen Horn. Han vant blant pris for Årets jazzmusiker i 1993 i tillegg til flere Spellemannpriser..

P4 - 2 timer siden

Fraråder ekstra vaksine mot meslinger

Smittevernoverlege Tore Steen i helseetaten i Oslo fraråder ekstra vaksine mot meslinger. Til Dagsavisen sier han at jo yngre barna er jo dårligere er effekten, derfor tror han det er lite hensiktsmessig å tilby barnehagebarn to omganger med meslingvaksine. Etter at en ettåring i Oslo ble innlagt med meslinger, tilbyr Sagene helsestasjon vaksine til barn i bydelen helt ned i 8-9 månedersalder.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt