P4 > Nyheter

Thursday, 19 September, 21:23

P4 - 21 Aug 19 kl. 22:20

Mann siktet for overgrepsmateriale

En mann i 30-årene fra Bergen er siktet for befatning med overgrepsmateriale av barn.
Mannen ble pågrepet på tirsdag og er fengslet i fire uker, skriver Bergens Tidene.
Politiet har de gjort et stort beslag av overgrepsmateriale, som de nå skal gjennomgå.
Ifølge mannens forsvarer erkjenner han straffskyld for siktelsen..
Les mer på P4


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidene

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, overgrepsmateriale
P4 - 10 Jul 19 kl. 17:49

Religiøs leder siktet for nedlasting av overgrepsmateriale

En religiøs leder i en kristen menighet i Rogaland er siktet for nedlasting av overgrepsbilder. Mannen i 50-årene er også siktet for å ha opptrådt seksuelt krenkende overfor barn, skriver Stavanger Aftenblad. Han skal ha lastet ned overgrepsmateriale i elleve år, og han skal ha hatt samtaler av seksuell karakter med barn på nettet.

P4 - 03 Jul 19 kl. 19:32

Justisministeren vil øke strafferammen

Stafferammen for oppbevaring av fra overgrepsmateriale av barn bør økes. Det mener justisminister Jøran Kallmyr. Strafferammen er i dag maks tre års fengsel.

P4 - 20 May 19 kl. 19:47

Dømt for besittelse av overgrepsmateriale

En mann i 30-årene fra Østlandet er dømt til tre års fengsel for å ha lastet ned og delt overgrepsmateriale av barn. Det skjedde samtidig med at han sonet en dom på to år og fire måneder for det samme. Mannen var prøveløslatt da politiet fant tusenvis av bilder og hundrevis av timer med video som viste seksuelle overgrep mot barn..

P4 - 11 Jul 19 kl. 09:34

Menighetsleder siktet for å ha lastet ned overgrepsmateriale

En leder i en kristen menighet i Rogaland er siktet for å ha lastet ned bilder som viser overgrep mot barn. Han skal ha lastet ned slike bilder i flere år, skriver Stavanger Aftenblad. Mannen i 50-årene er også siktet for seksuelt krenkende adferd overfor barn.

NRK - 20 May 19 kl. 19:34

Mann dømt for besittelse

En mann er dømt til tre års fengsel for å ha lastet ned og delt overgrepsmateriale av barn. Det skjedde samtidig med at han sonet en dom for å ha besittet deler av samme materiale..

P4 - 21 Aug 19 kl. 10:24

Stort beslag i sedelighetssak

Politiet i Bergen har pågrepet en mann, siktet for befatning med materiale som seksualiserer barn. Han fremstilles for varetektsfengsling i dag. Politiet vil be om at han fengsles i fire uker, melder Bergens Tidende.

P4 - 19 May 19 kl. 18:10

Mann siktet for ran

En 34 år gammel mann fra Sarpsborg ble i går varetektsfengslet i fire uker, siktet for bussranet på Ise i Sarpsborg i april i år. Mannen er siktet for å ha truet bussjåføren med en kniv. Sjåføren ble ikke fysisk skadet, men var preget etter hendelsen..

P4 - 29 Apr 19 kl. 23:05

Siktet for å ha slått ned kvinne

En mann i 30-årene er siktet for å ha slått ned en kvinne i Bergen lørdag kveld. Kvinnen luftet hunden da hun ble slått av en ukjent mann så hardt i ansiktet at hun falt inn i noen busker, melder Bergens tidende. Mannen er også siktet for tyveri og trusler..

Dagbladet - 24 May 19 kl. 19:45

Mann siktet i 25 år gammel overgrepssak

En mann i 70-åra er siktet for å ha begått et seksuelt overgrep mot ei jente i en svømmehall i bergensområdet for over 25 år siden..

NRK - 13 Sep 19 kl. 10:57

Ny mann siktet etter trusler

En mann i 40-årene er siktet for å ha framsatt trusler mot Sandnessjøen Lufthavn onsdag, det skriver politiet i en pressemelding. En annen mann, i 60-årene, er pågrepet og siktet for å ha framsatt trusler mot Alstahaug tingrett og mot politiet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Advarer mot store klimakatastrofer

Ytterligere 50 millioner mennesker kan bli ofre for klimarelaterte katastrofer innen 2050. Det går frem i en ny rapport fra Røde Kors. Der heter det at de menneskelige lidelsene og økonomiske konsekvensene vil bli enorme dersom klimaendringene ikke stoppes i tide.

P4 - 1 time siden

Siktet etter trusler om skoleskyting

En 16 år gammel gutt er siktet for å ha truet om en skoleskyting i Drammen. Gutten ble pågrepet i ettermiddag, etter å ha lagt ut et bilde på Instagram hvor han poserer med et våpen og advarer mot å komme på skolen i morgen. Politiet rykket ut til guttens bopel hvor de fant et våpen som viste seg å være en softgun.

P4 - 2 timer siden

Opptil 25 stillinger kuttes i DN

Mellom 20 og 25 stillinger i Dagens Næringsliv kuttes etter at avisen har vedtatt å spare inn 23 millioner kroner. Det fikk de ansatte vite på et allmøte i ettermiddag, ifølge bransjenettstedet Medier24. Kuttene i avisen har vært varslet, men sjefredaktør Amund Djuve sier det likevel var en tøff beskjed å gi.

P4 - 2 timer siden

Skadet i ulykke ved Fagernes på E16

En person er skadet etter en trafikkulykke mellom en trailer og en personbil på E16 ved Fagernes. Nødetatene jobber på stedet. Veien er stengt..

P4 - 2 timer siden

- Venstre skal konsentrere seg om regjeringsplattformen

- Nå skal Venstre konsentrere seg som den regjeringsplattformen vi har gått med på. Det sier nestleder i partiet, Ola Elvestuen til P4-nyhetene. Flere fylkesledere har uttalt at de mener partiet bør ta en diskusjon på hvorvidt partiet fortsatt kan sitte i regjering, etter at de gikk på et knusende nederlang i kommunevalget forrige uke..

P4 - 2 timer siden

USA kutter bistand til Afghanistan

USA varsler at de vil kutte 160 millioner dollar i bistanden til Afghanistan. De mener myndighetene i landet mangler vilje til å bekjempe korrupsjon. Utenriksminister Mike Pompeo sier at de forventer den afghanske regjeringen viser klar vilje til å bekjempe korrupsjon, og at lederne bør stilles til ansvar om de ikke klarer leve opp til en slik standard..

P4 - 3 timer siden

Mistenker barn er kidnappet i Sverige

I Sverige mistenker politiet at en 10 år gammel jente er blitt kidnappet, og ført ut av landet. Politiet har sendt ut riksalarm, og har gått ut med bilder av jenta, skriver Aftonbladet. Flere omstendigheter rundt selve kidnappingen er foreløpig ukjent..

P4 - 3 timer siden

Trump saksøker statsadvokat

USAs president Donald Trump saksøker statsadvokaten i New York i et forsøk på å hindre at selvangivelsen hans blir utlevert. Statsadvokaten har bedt om Trumps skattepapirer for de siste åtte årene. Trumps advokat mener utleveringen kan være i strid med grunnloven, melder nyhetsbyrået AFP.

P4 - 4 timer siden

Brexit-dom ventes neste uke

Storbritannias høyesterett vil komme med en dom neste uke på om Boris Johnson brøt loven da han suspenderte parlamentet i over en måned. Det melder BBC. Statsministerens politiske motstandere mener stengingen av Parlamentet er for å hindre dem i å fatte vedtak som kan stanse eller utsette Brexit..

P4 - 4 timer siden

Tekniske feil avdekket på flere fregatter

Etter ulykken med KNM Helge Ingstad er det avdekket flere tekniske feil ved de andre fregattene. Det melder ABC Nyheter. Blant annet er det oppdaget en hul aksling som tillot vannmassene spre seg.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt