P4 > Nyheter

Sunday, 26 January, 15:37

P4 - 09 Dec 19 kl. 11:23

Mann siktet for drap i Drammen

En mann i slutten av 40- årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og siktet for drap på en kvinne i Drammen.
Kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Fjell i juli.
Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, Fjell

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, drapi , Drammen
P4 - I førrgår: 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 16 Dec 19 kl. 14:19

Mann siktet for drapsforsøk

En mann er siktet for forsøk på drap etter at en mann ble knivstukket på Jessheim i Akershus i helgen. Mannen ble varetektsfengslet i én uke med brev- og besøksforbud opplyser mannens advokat til TV2. Den pågrepne ble først siktet for grov kroppsskade, men siktelsen er nå endret til forsøk på drap..

NRK - 10 Dec 19 kl. 15:48

Mann (60) siktet for drap

En 60 år gammel mann er siktet for drap på en mann i Kristiansand. Han ble dømt grov vold og drapstrusler for to uker siden. Den siktede ble pågrepet natt til tirsdag.

VG - 10 Dec 19 kl. 10:09

Mann siktet for drap i Agder

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en mann ble funnet død på bopel i Vågsbygd i Kristiansand..

VG - 10 Dec 19 kl. 10:09

Mann siktet for drap i Kristiansand

En mann ble natt til tirsdag funnet død i en bolig i Vågsbygd. En annen mann på stedet er pågrepet og siktet for drap..

NRK - 17 Jan 20 kl. 11:16

Ytterligere en person siktet

Politiet har siktet ytterligere en person i saken hvor en ung mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo fredag forrige uke. Den siktede er en 20 år gammel mann fra Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

NRK - 17 Jan 20 kl. 17:09

Mann i 30-årene siktet for drap

Politiet har siktet en fjerde person for drap eller medvirkning til drap etter dobbeltdrapet i Bergen. Den siktede mannen i 30-årene ble pågrepet i Bergen sentrum i ettermiddag. Mandag ble en mann og en kvinne funnet drept i et turområde..

Aftenposten - 10 Dec 19 kl. 20:01

Mann siktet for drap i Kristiansand hevder han ikke har noe med saken å gjøre

En mann er siktet for drap etter at en annen mann ble funnet død i boligen sin i Vågsbygd i Kristiansand tirsdag morgen. Han nekter straffskyld..

NRK - 03 Dec 19 kl. 21:33

Mann i 30-åra siktet for drap

En mann i 30-årene siktet for drap etter at politiet fant mann død i en leilighet i Lakselv, opplyser politiet..

P4 - 03 Dec 19 kl. 21:42

Mann siktet for drap i Lakselv

En mann i 30-årene er siktet for drap etter funn av en død mann i en leilighet i Lakselv i ettermiddag. Det opplyser politiet i Finnmark i en pressemelding. Den døde mannen er en utenlandsk statsborger i 40-årene.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Listhaug: – Vi har sluppet ut av fengsel

Frp-nestleder Sylvi Listhaug sier hun føler at partiet har sluppet ut av fengsel etter at de gikk ut av regjering. Frp forlot regjeringen denne uken etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria. Listhaug sier til TV2 at Frp har snekret masse grå kompromisser, som har skapt større og større frustrasjon, og at hun gleder seg til å markere det som virkelig er Frps politikk i opposisjon..

P4 - 2 timer siden

Etterforsker mulig overfall

Politiet i Øst etterforsker et mulig overfall av en kvinne i Moss i går kveld. Ingen er foreløpig pågrepet i saken. Den fornærmede meldte fra om overfallet i dag tidlig og er nå avhørt.

P4 - 3 timer siden

UD fraråder reiser til Hubei

Utenriksdepartementet fraråder nå nordmenn å reise til Hubei-provinsen i Kina etter spredningen av coronaviruset. Utbruddet av viruset startet i storbyen Wuhan i provinsen. 54 personer er nå bekreftet døde og det er oppdaget nesten 2000 smittetilfeller.

P4 - 3 timer siden

Rekordmange utenlandske varemerkesøknader

Aldri har utenlandsk næringsliv vist større interesse for å søke om enerett til navn og logoer i Norge. Patentstyret mottok over 17.000 varemerkesøknader i fjor, bare litt over 4000 av dem fra norske søkere.

P4 - 3 timer siden

Braathen leder i Kitzbühel

19 år gamle Lucas Braathen leder sensasjonelt etter første omgang av slalåmrennet i Kitzbühel. Fra startnummer 34 passerte nordmannen målstreken med en ledelse på 33 hundredeler på sveitsiske Daniel Yule. Henrik Kristoffersen ligger på en sjuendeplass, 75 hundredeler bak lagkameraten..

P4 - 3 timer siden

Åpner for å fortsette som statsråd

Tidligere KrF-leder Knut Arild Hareide åpner nå for å fortsette som statsråd også etter valget neste år. Det skriver Aftenposten. Hareide trakk seg som partileder for Krf før partiet gikk i regjering i 2018, fordi han ikke ville i regjering med Frp.

P4 - 4 timer siden

Reddet ut av brennende bil

En sovende mann ble reddet ut av en brennende bil i Soknedal i Trøndelag i dag. En person som oppdaget brannen fikk dratt den berusede mannen ut av bilen som stod parkert utenfor et bedehus. Mannen, som hadde fått i seg en del røyk, ble sendt til legevakt skriver Adresseavisen..

P4 - 5 timer siden

Rødt med stor medlemsøkning

Rødt har firedoblet medlemstallet siden den borgerlige regjeringen tok over i 2013. Partiet har dermed klart størst økning av nye medlemmer de siste seks årene, melder NTB. Rødt hadde 7295 flere medlemmer ved utgangen av fjoråret enn i 2013, noe som er en økning på hele 400 prosent.

P4 - 6 timer siden

Frykter stor spredning

Rundt 200 000 mennesker kan være smittet av coronaviruset innen ti dager. Det viser en ny studie av britiske Lancaster University, skriver nyhetsbyrået Reuters. Hver person som er smittet av viruset, kan igjen smitte til tre andre.

P4 - 6 timer siden

Levninger sendt til obduksjon

Levningene av den døde personen som ble funnet i strandkanten ved Landskrona i Sverige i går, er blitt sendt til obduksjon. Det opplyser svensk politi til VG. Levningnene ble funnet i området hvor en 43 år gammel kvinne fra Bergen har vært savnet siden julaften.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt