P4 > Nyheter

Onsdag, 23 September, 11:36

P4 - 09 des. 19 kl. 11:23

Mann siktet for drap i Drammen

En mann i slutten av 40- årene blir i dag fremstilt for varetektsfengsling og siktet for drap på en kvinne i Drammen.
Kvinnen ble funnet død i sin leilighet på Fjell i juli.
Mannen ble pågrepet av politiet fredag ettermiddag..
Les mer på P4


Les mer om:
Drammen, Fjell

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, drapi , Drammen
P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

P4 - 03 mars 20 kl. 16:10

Soladrapet: Fengslet i åtte uker

En 23 år gammel mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Sigbjørn Sveli på Sola i desember er varetektsfengslet i åtte nye uker. Det kom frem i Jæren tingrett i dag. En annen mann, en 22-åring, som også er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for forlenget fengsling i morgen..

Aftenposten - 29 april 20 kl. 12:02

Enda en mann pågrepet i Prinsdal-saken – siktet for drap eller medvirkning til drap

Ytterligere en mann er pågrepet i drapssaken i Prinsdal i Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 30 nov. 19 kl. 21:43

Siktet for medvirkning til drap

Den fremtredende forretningsmannen Yorgen Fenech er siktet for medvirkning til drap på gravejournalisten Daphne Caruana Galizia på Malta i 2017. Han er siktet for medvirkning til drap, planlegge drap og planlegge å begå en forbrytelse..

P4 - 21 jan. 20 kl. 11:31

Mann i 20-årene pågrepet for dobbeltdrap

Ytterligere en mann er siktet for drap eller medvirkning til dobbeltdrap i Bergen. Mannen i 20-årene ble pågrepet sent i går kveld, og han vil bli avhørt i løpet av dagen opplyser politiet. Tilsammen er nå 6 personer siktet i saken, fem av de for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 24 jan. 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 15 jan. 20 kl. 21:22

Ny person siktet etter Prinsdal-drapet

Nok en person er nå siktet og pågrepet for drapet i Prinsdal i Oslo forrige uke. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap og ble pågrepet i kveld. Også en annen mann er siktet i saken, men han er fortsatt ikke pågrepet etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept..

NRK - 17 jan. 20 kl. 11:16

Ytterligere en person siktet

Politiet har siktet ytterligere en person i saken hvor en ung mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo fredag forrige uke. Den siktede er en 20 år gammel mann fra Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 16 jan. 20 kl. 08:46

Frykter gjengkonflikt etter Prinsdal-drap

Politiet frykter personer i gjengmiljøer i Oslo skal ordne opp seg i mellom etter drapet på Prinsdal i Oslo. I går pågrep og siktet politiet en 18 år gammel mann for drapet på en 21 år gammel mann på Prinsdal i Oslo forrige fredag. 18-åringen har ifølge TV2 bånd til den kriminelle gjengen Young Bloods.

P4 - 30 jan. 20 kl. 11:12

Ytterligere en mann siktet etter Prinsdal-drapet

Politiet har siktet ytterligere en mann etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo. Den 20 år gamle mannen er siktet for medvirkning til drapet, melder TV2. Han skal tidligere være siktet for grov ulovlig oppbevaring av skytevåpen, nå er siktelsen utvidet til medvirkning til drap.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

96 mister jobben i Strømstad

96 ansatte på Strømstad mister jobbene sine som følge av kraftig omsetningsfall. Det er ansatte i butikkene Maximat og Nordby Supermarket som rammes. Koronakrisen har rammet grensehandelen svært hardt.

P4 - 1 time siden

Sprayet «Judas» utenfor hus til Ap-politiker

Arbeiderparti-politiker i Ringsaker, Kjersti Lundgård, våknet i dag opp til at noen hadde sprayet ordet «Judas» utenfor hjemmet hennes. Politikeren har tatt til orde får legge ned flere skoler i kommunen, og setter budskapet i klar sammenheng med saken. Saken om skolenedleggelse har vekket sterke følelser nord i kommunen.

P4 - 1 time siden

Etterlyser ung mann etter overgrep

Politiet etterlyser en ung mann etter at en jente i barneskolealder ble utsatt for et overgrep på vei hjem fra Lye skule i Time i Rogaland i går ettermiddag. Politiet anslår mannen er mellom 15 og 20 år, og ber om tips i saken. I en pressemelding skriver politiet at det er gjennomført flere vitneavhør, og kriminaltekniske undersøkelser som vil fortsette utover dagen.

P4 - 1 time siden

Farevarsel for vindkast i Sør-Norge

Det kommer til å blåse kraftig i deler av Sør-Norge i morgen. Meteorologisk institutt har i dag sendt ut farevarsel på gult nivå. Oslo, Viken, Vestfold og Telemark og Agder kan vente seg vindkast opp mot 25 meter i sekundet i kystnære strøk, og 20 meter i indre strøk..

P4 - 2 timer siden

Keshvari ber om kortere straff

Bedrageridømte Mazyar Keshvari ber Høyesterett om å bli straffet som privatperson og ikke som stortingsrepresentant. Dersom han får medhold, kan det bety at dommen mot ham reduseres med flere måneder, skriver NTB. Den tidligere Fremskrittsparti-politikeren er fra dømt til sju måneders fengsel for å ha levert fiktive reiseregninger til Stortinget.

P4 - 3 timer siden

Vil åpne deler av Norge raskere enn andre

Helsedirektør Bjørn Guldvog vil åpne deler av Norge raskere for å unngå at ikke hele landet må vente på noen få regioner som har smitteutbrudd. I et intervju med VG sier Guldvog at belønningen til kommuner som bidrar til å få ned smitten er å gjenåpne lokalsamfunnet tidligere enn resten av landet. Blant annet ser Helsedirektoratet nå på muligheten til å ha flere kohorter på 200 tilskuere på fotballstadioner i områder med lav smitte..

P4 - 3 timer siden

Oljefondet har eierander i Fincen-banker

Oljefondet har eierandeler i en rekke av bankene som er omfattet i den såkalte Fincen-lekkasjen. Nylig ble det avslørt at flere amerikanske storbanker skal ha bistått svindlere, gangstere og oligarker med hvitvasking av penger. Fondet sier de i flere møter med bankene har tatt opp temaet om hvitvasking på grunn av produktene og tjenestene bankene har tilbudt.

P4 - 3 timer siden

55 nye smittede i Oslo

Smittetilfellene i Oslo øker kraftig. Det siste døgnet har 55 personer testet positivt for koronasmitte, mot 26 døgnet før. Oslo kommune vurderer nå å innføre påbud om å bruke munnbind i kollektivtrafikken der man ikke kan holde én meters avstand.

P4 - 3 timer siden

Forsinkelser og innstillinger på Østfoldbanen

Flere tog er både forsinket og innstilt på Østfoldbanen nå i morgentimene. Bane Nor melder om et tog som sperrer sporet ved Rosenholm sør i Oslo. Berørte linjer er L2, L21, L22 og R20.

P4 - 3 timer siden

Alle i karantene i Real Madrid

Hele spillerstallen i Real Madrid er satt i karantene etter meldingen om at Martin Ødegaard har testet positivt for koronasmitte. 21-åringen skal ha fått påvist smitte etter mot Real Sociedead, der nordmannen fikk sin debut for storklubben. TV2 melder at Ødegaard var den eneste som testet positivt etter oppgjøret.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt