VG > Sport

Torsdag, 01 Oktober, 09:46

VG - 10 des. 19 kl. 10:09

Mann siktet for drap i Agder

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en mann ble funnet død på bopel i Vågsbygd i Kristiansand..
Les mer på VG


Les mer om:
Vågsbygd, Kristiansand, Agder

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, siktet, for, drapi , Agder
P4 - 14 jan. 20 kl. 19:23

Ny person siktet i drapssak i Bergen

Politiet i Bergen har pågrepet og siktet nok en person etter dobbeltdrapssaken i Bergen. Mannen er dermed den fjerde mannen som siktes i saken og han er siktet for bevisforspillelse. Tidligere i dag ble en mann i 30-åringe pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann og en kvinne ble funnet drept i et turområdet.

P4 - 03 mars 20 kl. 16:10

Soladrapet: Fengslet i åtte uker

En 23 år gammel mann som er siktet for drap eller medvirkning til drap på Sigbjørn Sveli på Sola i desember er varetektsfengslet i åtte nye uker. Det kom frem i Jæren tingrett i dag. En annen mann, en 22-åring, som også er siktet for drap eller medvirkning til drap fremstilles for forlenget fengsling i morgen..

Aftenposten - 29 april 20 kl. 12:02

Enda en mann pågrepet i Prinsdal-saken – siktet for drap eller medvirkning til drap

Ytterligere en mann er pågrepet i drapssaken i Prinsdal i Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap..

NRK - 30 nov. 19 kl. 21:43

Siktet for medvirkning til drap

Den fremtredende forretningsmannen Yorgen Fenech er siktet for medvirkning til drap på gravejournalisten Daphne Caruana Galizia på Malta i 2017. Han er siktet for medvirkning til drap, planlegge drap og planlegge å begå en forbrytelse..

P4 - 21 jan. 20 kl. 11:31

Mann i 20-årene pågrepet for dobbeltdrap

Ytterligere en mann er siktet for drap eller medvirkning til dobbeltdrap i Bergen. Mannen i 20-årene ble pågrepet sent i går kveld, og han vil bli avhørt i løpet av dagen opplyser politiet. Tilsammen er nå 6 personer siktet i saken, fem av de for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 24 jan. 20 kl. 11:50

Ny person siktet i Prinsdal-saken

En 20 år gammel mann er pågrepet og siktet for drap i forbindelse med Prinsdal-drapet. Det opplyser politiet til VG. Fra før er tre personer siktet for drap eller medvirkning til drap etter at en mann ble skutt i hodet ved Prinsdal i Oslo fredag 10.

P4 - 15 jan. 20 kl. 21:22

Ny person siktet etter Prinsdal-drapet

Nok en person er nå siktet og pågrepet for drapet i Prinsdal i Oslo forrige uke. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap og ble pågrepet i kveld. Også en annen mann er siktet i saken, men han er fortsatt ikke pågrepet etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept..

NRK - 17 jan. 20 kl. 11:16

Ytterligere en person siktet

Politiet har siktet ytterligere en person i saken hvor en ung mann ble skutt og drept i Prinsdal i Oslo fredag forrige uke. Den siktede er en 20 år gammel mann fra Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap.

P4 - 16 jan. 20 kl. 08:46

Frykter gjengkonflikt etter Prinsdal-drap

Politiet frykter personer i gjengmiljøer i Oslo skal ordne opp seg i mellom etter drapet på Prinsdal i Oslo. I går pågrep og siktet politiet en 18 år gammel mann for drapet på en 21 år gammel mann på Prinsdal i Oslo forrige fredag. 18-åringen har ifølge TV2 bånd til den kriminelle gjengen Young Bloods.

P4 - 30 jan. 20 kl. 11:12

Ytterligere en mann siktet etter Prinsdal-drapet

Politiet har siktet ytterligere en mann etter drapet på Halil Kara på Prinsdal i Oslo. Den 20 år gamle mannen er siktet for medvirkning til drapet, melder TV2. Han skal tidligere være siktet for grov ulovlig oppbevaring av skytevåpen, nå er siktelsen utvidet til medvirkning til drap.

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Ny serie med Kristine Riis og Kevin Vågenes tar over for «Side om side» på NRK

Sesong åtte av «Side om side» er utsatt til 2021, og det gir rom for en ny serie. «Familien Lykke» blir å se på NRK på lørdager, med flere NRK-profiler i rollebesetningen..

VG - 2 timer siden

Historisk kvinne gir seg - vil ikke si hvorfor

Den første kvinne til å dømme kamper i de fem øverste ligaene i Europa legger opp etter onsdagens tyske supercup-finale, der Erling Braut Haalands Borussia Dortmund tapte 3–2 for Bayern München..

VG - 2 timer siden

Busstreiken er over

Busstreiken er avblåst og partene har kommet til enighet..

VG - 2 timer siden

Chrissy Teigen og John Legend mistet sønnen: – Dyp sorg

Kjendisparet Chrissy Teigen og John Legend skriver på Twitter at de er i dyp sorg over å ha mistet sin sønn, som skulle få navnet Jack..

VG - 2 timer siden

Hareide vil ikke se RBK-flausen mot PSV: – Skal gravlegge den kampen

Fjorårets skrekkopplevelse mot PSV Eindhoven er ikke med i Åge Hareides forberedelser til torsdagens playoff i Europa League..

VG - 11 timer siden

Leah Isadoras hilsen til faren: – Jeg savner deg så mye

På Ari Behns fødselsdag – samme dag som hans urne ble satt ned på Vår Frelsers gravlund – skriver datteren Leah Isadora (15) hvor høyt hun savner faren..

VG - 11 timer siden

Milliardærarving Clare Bronfman dømt til fengsel i sexkult-opprullingen

Clare Bronfman (41) er i New York dømt til over seks år i fengsel for sin rolle i organisasjonen som skal ha holdt unge kvinner som sex-slaver..

VG - 11 timer siden

Juan Mata i hovedrollen da Manchester United slo Brighton i ligacupen

(Brighton - Manchester United 0–3) Kun tre av 22 spillere fikk «fornyet tillit» fra lørdagens kamp mellom samme motstandere. Juan Mata var blant de nye fjesene som takket og bukket da han fikk sjansen..

VG - 14 timer siden

Verdensstjernene må sitte i karantene i Stavanger: – Klar fordel for Magnus

Mens fotball- og håndballspillere får et ganske mykt corona-opphold i Norge, må verdens beste sjakkspillere sitte i karantene i ti dager før Norway Chess, som starter mandag..

VG - 15 timer siden

Sliteseier for Ruud – møter verdensstjerne i neste runde

(Ruud-Paul 6–1, 1–6, 6–3, 1–6, 6–3) Casper Ruud (21) måtte grave dypt for å kjempe seg videre mot Tommy Paul (23). I neste runde av French Open møter han verdenstreer Dominic Thiem..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt