NRK > Nyheter

Saturday, 24 February, 18:27

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Mann savnet på Tjøme

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, savnet, Tjøme
VG - 05 Jan 18 kl. 11:08

Lette etter savnet mann med helikopter – fant etterlyst mann i steinur

Under et helikoptersøk etter en mann som var savnet fra et sykehjem i Oslo, observerte politiet en mann i en steinur. Dette viste seg å ikke være savnede, men en mann som var etterlyst..

P4 - 18 Jul 17 kl. 12:51

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som har vært savnet i Kvelde i Larvik er funnet død. Mannen ble meldt savnet mandag morgen, og han ble funnet død i løpet av kvelden, melder Østlands-Posten. Politiet har ventet med å gå ut med opplysningene av hensyn til de pårørende.

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:36

Mann savnet på sjøen

En mann i fritidsbåt er meldt savnet utenfor kysten av Hordaland. Mannen som var om bord, la ut på fisketur fra Sotra lørdag, opplyser Hovedredningssentralen til NTB. Få omstendigheter er kjent, men den 41 år gamle mannen skal være alene i båten, og ble meldt savnet av familien i går kveld..

P4 - 30 Dec 17 kl. 23:35

Leteaksjon etter savnet mann

En 39 år gammel mann er savnet på Blefjell i Telemark. Han gikk skitur fra en hytte ved 12-tiden lørdag og kom ikke tilbake som avtalt. Han ble meldt savnet klokken 21.

Aftenposten - 01 Jan 18 kl. 09:31

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavnen. .

Dagbladet - 01 Jan 18 kl. 08:49

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavna..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 04:20

Mann savnet etter bolig­brann i Finnmark

En bolig i Tana er nedbrent. Mann i 50-åra er meldt savnet..

VG - 11 Jul 17 kl. 04:06

Boligbrann i Eidfjord – mann savnet

Flammene står opp gjennom taket, og en mann har status som savnet..

P4 - 07 Jan 18 kl. 07:33

Savnet mann funnet død

En mann i 50-årene som ble meldt savnet i Oslo er funnet omkommet. Det opplyser politiet. Mannen ble meldt savnet av pårørende fredag kveld etter at de ikke hadde hørt noe fra ham siden tidlig fredag morgen..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 07:20

Savnet mann på Sognefjellet er funnet i god behold

En 68 år gammel mann ble meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ein død etter frontkollisjon

Fleire personar skal vere skadde og ein er død etter at to bilar kolliderte front mot front på Hunnedalsvegen i Rogaland laurdag ettermiddag. Det stadfestar politiet til NRK. Vegen er stengd og omkøyring skjer via Eikefjellet..

NRK - 30 minutter siden

Fleire skadde etter frontkollisjon

Fleire personar skal vere skadde etter at to bilar kolliderte front mot front i Oltedal i Rogaland laurdag ettermiddag. Det stadfestar politiet til NRK. Kollisjonen skjedde på fylkesveg 45, og vegen er stengd.

NRK - 1 time siden

Pakke var teipa igjen

Pakken, som gjorde at flyplassen i Ålesund vart evakuert, var surra med teip og plastfolie. Den var også umerka, det seier politiet til NRK. Det var derfor den vekka mistanke.

NRK - 1 time siden

Hydro-selskap skulda for utslepp

Eit norskeigd selskap vert skulda for å ha forgifta drikkevatnet til tusenar ved Belém i det nordlege Brasil. Ifølgje helsedepartementet er det registrert høge nivå av bly, aluminium og natrium i drikkevatnet på grunn av uvêr, skriv Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

Ingen pris til «Los Bando»

Den norske barne- og ungdomsfilmen «Los Bando» fekk ingen pris under filmfestivalen i Berlin. Filmen hadde internasjonal premiere på festivalen Berlinalen, men det var «Les rois mongols» av Luc Picard frå Canada som fekk prisen Krystallbjørnen..

NRK - 3 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiets bombegruppa er på vei til Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke. Flyplassen blir trolig stengt resten av dagen. Det er opprettet en sikkerhetssone på 200 meter rundt pakken..

NRK - 3 timer siden

Pågrepet etter funn av lik i fryser

Et libanesisk-syrisk ektepar er pågrepet i Syrias hovedstad Damaskus, mistenkt for å ha drept en filippinsk hushjelp og skjult liket i en fryser i Kuwait. Kvinnen skal ha blitt banket til døde. Ekteparet har vært etterlyst via Interpol siden funnet..

NRK - 4 timer siden

Slått ned og ranet hjemme i Kvam

Ingen er pågrepet etter at en mann fra Kvam i Hordaland ble ranet hjemme av to maskerte menn natt til lørdag, skriver Bergens Tidende. Ranerne bar finlandshetter og var bevæpnet med jernrør da de angrep 20-åringen..

NRK - 4 timer siden

Utøya-film hylles i Berlin

Filmen Utøya 22. juli deltar i hovedkonkurransen Berlinalen i Berlin, hvor den økumeniske juryen i dag har vurdert konkurransens filmer for deres samfunnsmessige bidrag. Blant de 19 internasjonale filmene ble Erik Poppes film tildelt hederlig omtale..

NRK - 4 timer siden

Evakuerer Vigra flyplass

Politiet har startet evakuering av flyplassen Ålesund lufthavn, Vigra, etter funn av en mistenkelig pakke..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt