NRK > Nyheter

Monday, 25 June, 13:26

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Mann savnet på Tjøme

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, savnet, Tjøme
VG - 05 Jan 18 kl. 11:08

Lette etter savnet mann med helikopter – fant etterlyst mann i steinur

Under et helikoptersøk etter en mann som var savnet fra et sykehjem i Oslo, observerte politiet en mann i en steinur. Dette viste seg å ikke være savnede, men en mann som var etterlyst..

P4 - 18 Jul 17 kl. 12:51

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som har vært savnet i Kvelde i Larvik er funnet død. Mannen ble meldt savnet mandag morgen, og han ble funnet død i løpet av kvelden, melder Østlands-Posten. Politiet har ventet med å gå ut med opplysningene av hensyn til de pårørende.

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:36

Mann savnet på sjøen

En mann i fritidsbåt er meldt savnet utenfor kysten av Hordaland. Mannen som var om bord, la ut på fisketur fra Sotra lørdag, opplyser Hovedredningssentralen til NTB. Få omstendigheter er kjent, men den 41 år gamle mannen skal være alene i båten, og ble meldt savnet av familien i går kveld..

P4 - 30 Dec 17 kl. 23:35

Leteaksjon etter savnet mann

En 39 år gammel mann er savnet på Blefjell i Telemark. Han gikk skitur fra en hytte ved 12-tiden lørdag og kom ikke tilbake som avtalt. Han ble meldt savnet klokken 21.

Aftenposten - 01 Jan 18 kl. 09:31

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavnen. .

Dagbladet - 01 Jan 18 kl. 08:49

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavna..

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 04:20

Mann savnet etter bolig­brann i Finnmark

En bolig i Tana er nedbrent. Mann i 50-åra er meldt savnet..

VG - 11 Jul 17 kl. 04:06

Boligbrann i Eidfjord – mann savnet

Flammene står opp gjennom taket, og en mann har status som savnet..

P4 - 07 Jan 18 kl. 07:33

Savnet mann funnet død

En mann i 50-årene som ble meldt savnet i Oslo er funnet omkommet. Det opplyser politiet. Mannen ble meldt savnet av pårørende fredag kveld etter at de ikke hadde hørt noe fra ham siden tidlig fredag morgen..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 07:20

Savnet mann på Sognefjellet er funnet i god behold

En 68 år gammel mann ble meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ukjent brev om Orderud-drapene

Privatetterforsker Tore Sandberg hevder et hittil ukjent brev fra Sverige, skrevet 28 mai 1999, oppgir navn og adresse på angivelige personer som kan stå bak drapene. I brevet knyttes drapet til jugoslavisk mafia..

NRK - 30 minutter siden

Mener å ha nye bevis

Privatetterforsker Tore Sandberg holder pressekonferanse på låvebrua på Orderud gård sammen med Per og Veronica Orderud nå klokken 13.00. De hevder å ha nye beviser i drapssaken fra 1999..

NRK - 45 minutter siden

Vil snu Ap's asylpolitikk

Arbeiderpartiets innvandringspolitiske talsperson, Masud Gharahkhani ønsker å snu asylpolitikken til partiet. Målet må være å få slutt på at folk søker i asyl i Norge. Han vil heller at Norge skal ta imot flere kvoteflyktninger..

NRK - 1 time siden

Dømt for synagogeangrep i Göteborg

Tre menn er dømt til fengsel for å ha deltatt i et brannbombeangrep mot en synagoge i Göteborg i desember 2017. To av mennene ble dømt til to års fengsel, mens den tredje ble dømt til fengsel i ett år og tre måneder, skriver Aftonbladet..

NRK - 1 time siden

Operaen over åtte millioner i pluss

Operaen i Oslo gikk 8,4 millioner kroner i overskudd i 2017, en forbedring i driftsresultatet på over 50 millioner kroner fra året før, skriver Dagsavisen. Institusjonen har gått med underskudd siden 2014, men har spart mye på en ny pensjonsordning..

NRK - 1 time siden

Befal frikjent for voldtekt

Et mannlig befal er frifunnet for voldtekt av en kvinnelig soldat i Indre Troms i fjor vår. Lagmannsretten har omgjort dommen fra Nord-Troms tingrett om fengsel i tre år og ni måneder. Mannen må likevel betale 150.

NRK - 1 time siden

«Skam» blir norsk kulturarv

To manus fra NRK-serien «SKAM» er gitt til Nasjonalbiblioteket, hvor de skal tas vare på i mer enn tusen år som en del av den norske kulturarven. Det er fan-gruppa som bød på «SKAM»-manuset under tv-aksjonen i fjor, som har donert bort manusene..

NRK - 1 time siden

Fire skadd etter påkjørsel

Fire personer er skadd, to av dem kritisk, etter at en bil kjørte inn i en folkemengde utenfor en kirke i Dublin. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse». Det kan være snakk om at sjåføren har fått et illebefinnende..

NRK - 1 time siden

Bil kjørte inn i folkemengde

Nødetatene er på stedet etter at en bil kjørte på flere fotgjengere utenfor en kirke i Dublin mandag formiddag, skriver RTE. En talsmann beskriver påkjørselen som «en svært alvorlig hendelse», men årsaken er foreløpig uklar..

NRK - 1 time siden

Døde etter trafikkulykke

19-åringen som var involvert i en trafikkulykke i Kvinnherad i Hordaland søndag, døde av skadene. 19-åringen satt alene i en bil som kolliderte med et tre. Det opplyser politiet i en pressemelding i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt