NRK > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:47

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Mann savnet på Tjøme

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme

Dele artikeln

3027 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, savnet, Tjøme
P4 - 18 Jul 17 kl. 12:51

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som har vært savnet i Kvelde i Larvik er funnet død. Mannen ble meldt savnet mandag morgen, og han ble funnet død i løpet av kvelden, melder Østlands-Posten. Politiet har ventet med å gå ut med opplysningene av hensyn til de pårørende.

VG - 11 Jul 17 kl. 04:06

Boligbrann i Eidfjord – mann savnet

Flammene står opp gjennom taket, og en mann har status som savnet..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 07:20

Savnet mann på Sognefjellet er funnet i god behold

En 68 år gammel mann ble meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld..

Dagbladet - 26 Jul 17 kl. 07:08

Leteaksjon etter savnet mann i Førde

Leteaksjonen som ble satt i gang etter at en mann i 20-årene ble meldt savnet tirsdag kveld, er til nå resultatløs..

NRK - 26 Jul 17 kl. 08:58

Savnet mann kom til rette

En mann i 20-årene som ble meldt savnet i Førde tirsdag kveld, er kommet til rette, melder NTB. Politi, Røde Kors og redningshunder lette etter mannen i hele natt..

NRK - 18 Sep 17 kl. 02:26

19-åring savnet i Haugesund

Politiet, hundepatrulje og frivillige leter etter en savnet 19 år gammel mann på Hasseløy i Rogaland. Mannen ble sist sett i Grannesgaten natt til lørdag mellom kl. 02 og 03, og har vært formelt savnet siden søndag kl.

NRK - 28 Jul 17 kl. 22:19

Leteaksjon etter savnet mann

Politiet søker med redningshunder og polithelikopter etter en mann som er savnet fra sitt hjem i Sigdal..

NRK - 03 Jul 17 kl. 22:39

Mann (89) savnet på Sunnmøre

Det er satt i gang leteaksjon etter en 89 år gammel mann som er savnet i Ørsta på Sunnmøre..

P4 - 17 Sep 17 kl. 07:12

Mann savnet i Seljord

Det pågår en stor leteaksjon i Seljord i Telemark. En mann i 50-årene har vært savnet siden fredag ettermiddag. Han ble meldt savnet i 20-tiden i går og det har vært søkt etter mannen gjennom hele natten.

Aftenposten - 03 Sep 17 kl. 07:05

Mann savnet i Nordmarka

En 27 år gammel mann er meldt savnet etter at han ikke kom fram til hytta han skulle til i Nordmarka i Oslo natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ikke trygt for sivile i Raqqa

Det er fortsatt ikke trygt for sivile og returnere til hjemmene sine i Raqqa i Syria, byen må først ryddes for landminer. – Styrkene våre holder på å rydde området for miner, sier Talal Sello, talsperson for Syrias demokratiske styrker (SDF)..

NRK - 1 time siden

Brann i enebolig på Sotra

Det brenner i en enebolig på Straume i Fjell kommune i Hordaland. Ifølge operasjonsleder i Vest politidistrikt Arve Samsonsen, er det ikke spredningsfare men huset vil trolig bli totalskadd. Det er ikke meldt om skadde, alle beboere er evakuert..

NRK - 1 time siden

Ny dommer blokkerer innreiseforbud

Nok en føderal dommer blokkerer USAs president Donald Trumps tredje utgave av det omstridte innreiseforbudet. Onsdag fulgte Theodore Chuang i Maryland opp blokkeringen. Chaung mener Trump ikke har beviser for noen trussel som rettferdiggjør forbudet..

NRK - 1 time siden

Vurderer ny Moskva-tur

Stortingets utenrikskomité måtte utsette sitt besøk til Russland i februar på grunn av visumnekt. Nå planlegges en ny tur østover, skriver Aftenposten. Det var Trine Skei Grande (V) og Bård Vegar Solhjell (SV) som ikke fikk visum sist gang..

NRK - 1 time siden

Tvinger ikke NFL-spillere til å stå

Til tross for klare oppfordringer fra president Donald Trump, vil ikke den amerikanske fotballigaen NFL tvinge fotballspillere til å stå under nasjonalsangen. Det opplyser NFL-leder Roger Goodell på en pressekonferanse, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 3 timer siden

Norwegian ønsker hjelp fra UD

Norwegian har lenge ønsket å fly over russisk luftrom til Asia. I november skal det forhandles om en ny avtale. Norwegian-sjefen tror forhandlingene kan gå raskere om UD involverer seg.

NRK - 3 timer siden

Brende: Jagland må være «bevisst»

I en kommentar til UDs klage på Facebook-uttalelser fra Torbjørn Jagland sier utenriksminister Børge Brende blant annet at Jagland må være «bevisst». – Når han skriver ting på Facebook så gjør han det som generalsekretær i Europarådet, sier Brende..

NRK - 4 timer siden

Ikke samisk innhold i TV 2

TV 2 vil bruke 250 millioner kroner i året på nyheter. Programmer for den samiske befolkningen og språklige eller etniske minoriteter, vil kanalen derimot droppe, ifølge kanalens søknad på ny TV-avtale. Det melder NTB..

NRK - 3 timer siden

Forbyr omtale av aksjeskandale

Islandske medier får forbud mot å skrive om skandalen rundt statsminister Bjarni Benediktssons aksjesalg basert på lekkede dokumenter, kort tid før landet skal holde nyvalg til Alltinget. Det er en bank som ba Sysselmannen om forbudet og fikk mehold..

NRK - 3 timer siden

1 million vannløse etter orkan

Fortsatt er 35 prosent av innbyggerne på Puerto Rico, rundt 1 millioner amerikanere, uten rennende vann etter orkanen Maria, ifølge CNN. 3 millioner orkanramma folk er også uten strøm etter orkanen som ramma de karibiske øyene for en måned siden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt