NRK > Nyheter

Friday, 21 September, 23:41

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Mann savnet på Tjøme

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, savnet, Tjøme
P4 - 10 Jul 18 kl. 05:30

Mann savnet på Finnmarksvidda

Det er satt i gang en leteaksjon etter en mann som er savnet på Finnmarksvidda. Mannen i 30-årene er på tur, og ble meldt savnet av pårørende da han ikke ringte som avtalt. Et helikopter deltar i søket..

NRK - 27 Jun 18 kl. 16:12

Nye søk etter savnet mann

Politiet gjennomfører i ettermiddag nye søk i et skogsområde i Nordbyen i Molde etter en savnet ungarsk mann. 37-åringen ble meldt savnet etter at han ikke møtte på jobb mandag morgen..

VG - 05 Jan 18 kl. 11:08

Lette etter savnet mann med helikopter – fant etterlyst mann i steinur

Under et helikoptersøk etter en mann som var savnet fra et sykehjem i Oslo, observerte politiet en mann i en steinur. Dette viste seg å ikke være savnede, men en mann som var etterlyst..

P4 - 18 Jul 17 kl. 12:51

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som har vært savnet i Kvelde i Larvik er funnet død. Mannen ble meldt savnet mandag morgen, og han ble funnet død i løpet av kvelden, melder Østlands-Posten. Politiet har ventet med å gå ut med opplysningene av hensyn til de pårørende.

P4 - 14 Feb 18 kl. 06:36

Mann savnet på sjøen

En mann i fritidsbåt er meldt savnet utenfor kysten av Hordaland. Mannen som var om bord, la ut på fisketur fra Sotra lørdag, opplyser Hovedredningssentralen til NTB. Få omstendigheter er kjent, men den 41 år gamle mannen skal være alene i båten, og ble meldt savnet av familien i går kveld..

P4 - 08 Jul 18 kl. 19:51

Savnet mann funnet i god behold

En mann som har vært savnet i Femundsmarka er nå kommet til rette. Mannen, som er i 70-årene, ble meldt savnet tidligere i dag, men nå opplyser politiet at han er funnet i god behold..

P4 - 30 Dec 17 kl. 23:35

Leteaksjon etter savnet mann

En 39 år gammel mann er savnet på Blefjell i Telemark. Han gikk skitur fra en hytte ved 12-tiden lørdag og kom ikke tilbake som avtalt. Han ble meldt savnet klokken 21.

Dagbladet - 01 Jan 18 kl. 08:49

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavna..

Aftenposten - 01 Jan 18 kl. 09:31

Søker etter savnet mann i Glomma

Nødetatene har rykket ut til en mulig drukningsulykke i Fredrikstad. En mann i 50-årene er savnet i båthavnen. .

Dagbladet - 03 Jan 18 kl. 04:20

Mann savnet etter bolig­brann i Finnmark

En bolig i Tana er nedbrent. Mann i 50-åra er meldt savnet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Leiteaksjon ved Preikestolen

Det er igangsatt leteaksjon etter mann som har gått seg bort på vei ned fra Preikestolen. Politiet er på stedet med flere ressurser, også hundepatrulje, melder de på Twitter..

NRK - 1 time siden

Ingen ny etterforskning av Søviknes

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

Sier nei til ny etterforskning

Riksadvokaten fastslår at kvinnen som har forsøkt å få Søviknes-saken gjenåpnet og etterforsket på nytt, ikke har klagerett over statsadvokatens beslutning. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 1 time siden

En person skutt i Stockholm

En person er skadet etter en skyteepisode i Farsta sør i Stockholm fredag kveld, melder Aftonbladet. Skadeomfanget er foreløpig ukjent. Ikke langt unna åstedet står en bil i brann..

NRK - 1 time siden

Sørlandsbanen er stengt

Sørlandsbanen er fredag kveld stengt mellom Egersund og Vigrestad på grunn av uværet. NSB skriver på sine egne nettsider at det ikke kjører tog mellom Kristiansand og Vigrestad, og at reisende må regne med forsinkelser og innstillinger..

NRK - 1 time siden

Flere land stanser utbetalinger

Sverige og Danmark holder tilbake penger til FNs miljøprogram på grunn av kritikken mot Erik Solheims reiser, melder Aftenposten. Det skjer etter at det ble kjent at FNs internrevisjon kom med kritikk av Solheims reiser som sjef for FNs miljøprogram..

NRK - 1 time siden

To skadd etter skyting på Nørrebro

Minst to personer er skadd etter skyting på Nørrebro i København fredag kveld, melder Extrabladet. Det har vært flere skyeepisoder i dette området den siste tiden..

NRK - 1 time siden

29.950 husstander uten strøm

Etter at nesten 51.000 husstander var uten strøm i Agder-fylkene i 19-tiden, var tallet på strømløse nede i 29.950 i 21.

NRK - 1 time siden

Enige om grensene for våpenfri sone

Russland og Tyrkia er blitt enige om grensene for en demilitarisert sone nord i Syria, opplyser Russlands utenriksminister Sergej Lavrov. Enigheten er ledd i en avtale mange håper kan bremse en storstilt offensiv mot Idlib..

NRK - 2 timer siden

Aas enig med Nasdaq om salgsplan

Einar Aas, som risikerer å gå konkurs etter feilslåtte veddemål i kraftmarkedet, er enig med Nasdaq om en plan for salg av Aas' verdier. Det melder Dagens Næringsliv..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt