NRK > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:30

NRK - 12 Oct 17 kl. 21:53

Mann savnet på Tjøme

Politiet har satt i gang en leteaksjon på Tjøme. En mann er savnet etter at han padlet med kajakk, opplyser politiet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tjøme

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, savnet, Tjøme
P4 - 18 Jul 17 kl. 12:51

Savnet mann funnet død

En mann i 70-årene som har vært savnet i Kvelde i Larvik er funnet død. Mannen ble meldt savnet mandag morgen, og han ble funnet død i løpet av kvelden, melder Østlands-Posten. Politiet har ventet med å gå ut med opplysningene av hensyn til de pårørende.

VG - 11 Jul 17 kl. 04:06

Boligbrann i Eidfjord – mann savnet

Flammene står opp gjennom taket, og en mann har status som savnet..

Dagbladet - 17 Jul 17 kl. 07:20

Savnet mann på Sognefjellet er funnet i god behold

En 68 år gammel mann ble meldt savnet i Lom i Oppland etter å ikke ha kommet fram til en hytte til avtalt tid søndag kveld..

Dagbladet - 26 Jul 17 kl. 07:08

Leteaksjon etter savnet mann i Førde

Leteaksjonen som ble satt i gang etter at en mann i 20-årene ble meldt savnet tirsdag kveld, er til nå resultatløs..

NRK - 26 Jul 17 kl. 08:58

Savnet mann kom til rette

En mann i 20-årene som ble meldt savnet i Førde tirsdag kveld, er kommet til rette, melder NTB. Politi, Røde Kors og redningshunder lette etter mannen i hele natt..

NRK - 18 Sep 17 kl. 02:26

19-åring savnet i Haugesund

Politiet, hundepatrulje og frivillige leter etter en savnet 19 år gammel mann på Hasseløy i Rogaland. Mannen ble sist sett i Grannesgaten natt til lørdag mellom kl. 02 og 03, og har vært formelt savnet siden søndag kl.

NRK - 28 Jul 17 kl. 22:19

Leteaksjon etter savnet mann

Politiet søker med redningshunder og polithelikopter etter en mann som er savnet fra sitt hjem i Sigdal..

NRK - 03 Jul 17 kl. 22:39

Mann (89) savnet på Sunnmøre

Det er satt i gang leteaksjon etter en 89 år gammel mann som er savnet i Ørsta på Sunnmøre..

P4 - 17 Sep 17 kl. 07:12

Mann savnet i Seljord

Det pågår en stor leteaksjon i Seljord i Telemark. En mann i 50-årene har vært savnet siden fredag ettermiddag. Han ble meldt savnet i 20-tiden i går og det har vært søkt etter mannen gjennom hele natten.

Aftenposten - 03 Sep 17 kl. 07:05

Mann savnet i Nordmarka

En 27 år gammel mann er meldt savnet etter at han ikke kom fram til hytta han skulle til i Nordmarka i Oslo natt til søndag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Sender delegasjon til Nord-Korea

Russland opplyste onsdag at de har sendt en militær delegasjon til Nord-Korea, men ville ikke offentliggjøre hensikten med besøket. Delegasjonen ankom Pyongyang tirsdag og skal bli til lørdag..

NRK - 15 minutter siden

Resultatløst WTO-toppmøte

Verdens handelsorganisasjon toppmøte i Argentina ble avsluttet uten at alle deltakerne var kommet til enighet om en felles uttalelse. WTO-sjef Roberto Azevedo sier han er skuffet over at møtet, tross mye arbeid, endte uten resultater..

NRK - 45 minutter siden

Dømt til fengsel for overgrep

En 61 år gammel mann er dømt til tre og et halvt års fengsel for å ha forgrepet seg på sin 39 år gamle datter i en by i Nord-Norge i fjor. Faren er i tillegg til dømt til å betale 170.000 kroner i oppreisning til datteren, melder VG..

NRK - 1 time siden

Teodora tapte ankesaken

Teodora Vásquez fra El Salvador som ble dømt til 30 års fengsel for «mord under skjerpende omstendigheter» i 2008 etter å ha født et dødt barn tapte ankesaken i retten. Det ble klart for kort tid siden..

NRK - 1 time siden

Ecuadors visepresident må i fengsel

Ecuadors visepresident Jorge Glas er dømt til seks års fengsel etter å ha blitt funnet skyldig i omfattende korrupsjon. Ifølge dommen mottok Glas 112 millioner kroner i bestikkelser fra det brasilianske entreprenørselskapet Odebrecht..

NRK - 2 timer siden

Ber Putin overtale Assad

FNs spesialutsending i Syria, Staffan de Mistura, ber Vladimir Putin overtale Syrias president til å utlyse nyvalg. Han sier at en militær seier i den seks år lange krigen ikke er nok, men at det må et nyvalg til dersom han også skal «vinne freden»..

NRK - 2 timer siden

To drept på universitet i USA

Minst to er skutt og drept på et campus tilhørende Pennsylvania State University utenfor byen Pittsburgh i delstaten Pennsylvania i USA. Det melder CBS. Universitetsområdet er sperret av inntil videre..

NRK - 2 timer siden

Merkel diskuterer mulig samarbeid

Kristendemokratene i Tyskland vil fortsette regjeringssonderingene med sosialdemokratene og statsminister Angela Merkel diskuterte onsdag et mulig regjeringssamarbeid med SPD-leder Martin Schulz. SPD bestemmer seg først på fredag..

NRK - 3 timer siden

23 drept i USA-ledet flyangrep

23 sivile, blant dem åtte barn og seks kvinner, er drept i et USA-ledet flyangrep mot en IS-kontrollert landsby i Syria onsdag morgen, ifølge eksilgruppa Syrian Observatory for Human Rights (SOHR). Landsbyen ligger på østsiden av elva Eufrat..

NRK - 3 timer siden

Sykepleiere blir syke av jobben

En tredel av sykefraværet blant sykepleiere skyldes høy arbeidsbelastning, viser en ny undersøkelse fra SINTEF. – Dette er illevarslende, sier forbundsleder Eli Gunhild By i Norsk Sykepleierforbund (NSF) til Avisenes Nyhetsbyrå..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt