VG > Innenriks

Tuesday, 18 February, 11:57

VG - 11 Sep 19 kl. 15:19

Mann sa han hadde bombe i sekken utenfor Politihuset i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet. Bombegruppen har undersøkt en gjenstand, som viste seg å være ufarlig..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Politihuset, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannsa han , hadde, bombei , sekken, utenfor, Politihuset, i Oslo
NRK - 18 Jun 19 kl. 10:43

Ikkje funn av granat

Bombegruppa har søkt gjennom sekken til mannen som trua ein trikkeførar med kniv ved Solli plass i Oslo og har ikkje funne nokon farlege gjenstandar i sekken, skriv dei på Twitter. Mannen sa han hadde ein granat i sekken..

P4 - 31 Dec 19 kl. 08:58

Sekken full av narkotika

En mann ble tatt med en sekk full av narkotika i Oslo i romjulen. Mannen i 30-årene, skal nærmest ved en tilfeldighet ha blitt pågrepet på Majorstua T-banestasjon. Der så han så nervøs ut at to polititjenestemenn som var på perrongen tok kontakt.

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

VG - 28 Oct 19 kl. 10:20

Pågrepet på Karl Johan med eksplosiver i sekken og falskt politiskilt

8. september i år vandret en tidligere straffedømt mann rundt i Oslo sentrum med det politiet omtaler som to bombelignende gjenstander i sekken..

P4 - 19 Dec 19 kl. 23:08

Dømt for besittelse av bombe

En mann i 20-årene er i Vestfold tingrett dømt til ett og et halvt års fengsel etter at han ble tatt med en hjemmelaget bombe i bagasjerommet i en stjålet varebil i fjor sommer. Mannen forklarte i retten at han er svært interessert i våpen og at han hadde laget bomben for moro skyld, men han ble ikke trodd i retten, melder TV 2. Bomben var fylt med skruer og muttere, og måtte uskadeliggjøres av politiets bombegruppe.

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:16

Bombegruppen på vei

I Oslo har politiets bombegruppe kommet til Solli plass der en mann ble skutt i beinet av politiet i formiddag. Det skjedde etter at mannen hadde truet en trikkefører med kniv. Politiet skal først ha avfyrt varselskudd.

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:16

Bombegruppen på plass

I Oslo har politiets bombegruppe kommet til Solli plass der en mann ble skutt i beinet av politiet i formiddag. Det skjedde etter at mannen hadde truet en trikkefører med kniv. Politiet skal først ha avfyrt varselskudd.

Aftenposten - 02 Feb 20 kl. 08:26

Hva skal med i sekken? Slik gjør den turglade familien og ekspertene det.

Familien mener det å gå tur har mange fordeler, men de planlegger hva som skal være med i sekken. Eksperten har noen ekstra tips..

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

NRK - 29 Dec 19 kl. 22:14

Politiet tatt hand om objekt

Politiet i Stockholm har tatt hand om eit mistenkeleg objekt etter at ein mann fortalde at han hadde ei bombe på eit t-banetog i byen, melder Aftonbladet. Ein mann er arrestert, mistenkt for grov trussel. Toget og ein heil stasjon blei evakuert..

Fler nyheter fra VG

VG - 4 timer siden

Helsetilsynet: Syv av åtte sykehus bryter loven

Sykehusene er så fulle at pasientene ikke får plass på avdelingen der de hører hjemme. Statens Helsetilsyn mener syv av åtte sykehus følger opp såkalte «utlokaliserte» pasienter så dårlig at de bryter loven og utsetter pasienter for alvorlig risiko..

VG - Igår: 09:05

Uvær i Sør-Norge: Bergensbanen stengt etter snøras

Et svært lavtrykk nord for Skottland har gitt kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge. Overganger over fjellet i Sør-Norge er stengt, snøras har stoppet togene på Bergensbanen og det har vært høy vannstand ved kysten langs Sør- og Østlandet..

VG - Igår: 11:17

Disse Widerøe-avgangene kuttes

Widerøe kutter 4000 avganger i året på en rekke kortbaneruter fra og med 4. mai, melder flyselskapet i en pressemelding..

VG - Igår: 09:05

Uværsmandag: Kraftig vind og stengte fjelloverganger

Et svært lavtrykk nord for Skottland gir kraftig vind og nedbør inn mot Sør-Norge i dag. Men hyttefolk i østlige fjellstrøk kan få gløtt av sol..

VG - Igår: 07:56

Abid Raja om shortsdebatten i Lillesand: – Må få slippe å springe rundt i gjennomsiktige shortser

Kultur- og likestillingsminister Abid Raja mener Lillesand IL bør gå inn og vurdere det omdiskuterte valget av shorts-farge..

VG - Igår: 16:14

Medier: Over 40 døde i trafikkulykke i Kongo

Over 40 personer skal ha omkommet i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo..

VG - I førrgår: 18:46

Kraftig vind flere steder i landet: Kan få vær-rekord

Kraftig vind har natt til søndag ført til falne trær, stengte fjelloverganger og jordras flere steder i landet. Søndag må Nord-Norge belage seg på kraftige vindkast..

VG - 14 Feb 20 kl. 16:39

Mann pågrepet etter politiaksjon i Åmot

Væpnet politi forsøkte i tre timer å få kontakt med en mann som forskanset seg i sin egen bolig etter å ha opptrådt truende mot politiet..

VG - 14 Feb 20 kl. 18:45

Skatterazzia mot Afzzal Ghauris transportfirma

Mistenker skatteunndragelser. Fant bitcoin-koder hos barndomsvenn som er ansatt i firmaet..

VG - 14 Feb 20 kl. 07:19

Vil gi penger til å straffe IS-medlemmer i utlandet

Frps Jon Helgheim krever at regjeringen legger frem alt de visste om kurdiske selvstyremyndigheters planer om å rettsforfølge IS-medlemmer. Han mener Norge må bidra økonomisk til rettsprosessen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt