VG > Innenriks

Sunday, 22 September, 04:24

VG - 11 Sep 19 kl. 15:19

Mann sa han hadde bombe i sekken utenfor Politihuset i Oslo

En mann i 40-årene er pågrepet. Bombegruppen har undersøkt en gjenstand, som viste seg å være ufarlig..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Politihuset, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannsa han , hadde, bombei , sekken, utenfor, Politihuset, i Oslo
NRK - 18 Jun 19 kl. 10:43

Ikkje funn av granat

Bombegruppa har søkt gjennom sekken til mannen som trua ein trikkeførar med kniv ved Solli plass i Oslo og har ikkje funne nokon farlege gjenstandar i sekken, skriv dei på Twitter. Mannen sa han hadde ein granat i sekken..

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Bombetrussel mot politihuset i Oslo

En mann er pågrepet etter bombetrusler mot polithuset på Grønland i Oslo. Han ringte og sa han satt utenfor politihuset med en bombe. Det er en gjenstand i sekken som politiet nå må undersøke nærmere.

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:16

Bombegruppen på vei

I Oslo har politiets bombegruppe kommet til Solli plass der en mann ble skutt i beinet av politiet i formiddag. Det skjedde etter at mannen hadde truet en trikkefører med kniv. Politiet skal først ha avfyrt varselskudd.

P4 - 18 Jun 19 kl. 10:16

Bombegruppen på plass

I Oslo har politiets bombegruppe kommet til Solli plass der en mann ble skutt i beinet av politiet i formiddag. Det skjedde etter at mannen hadde truet en trikkefører med kniv. Politiet skal først ha avfyrt varselskudd.

Dagbladet - 11 Sep 19 kl. 15:21

Bombetrussel mot politihuset i Oslo - mann siktet

Onsdag ettermiddag ble en mann i 40-åra pågrepet og siktet for å ha ringt inn en bombetrussel mot politihuset i Oslo. Hans advokat, John Christian Elden, sier at klienten verken hadde med seg bombe, eller erkjenner straffskyld..

NRK - 18 Jun 19 kl. 10:06

Bombegruppe på veg etter truslar

Mannen som blei skoten i beinet etter han trua ein trikkeførar med kniv på Solli plass i Oslo, seier han hadde ein granat i sekken sin. Bombegruppa er på veg..

NRK - 11 Sep 19 kl. 15:14

Pågrepet etter påstått bombe

En mann er pågrepet etter at han ringte og sa han satt utenfor polithuset på Grønland i Oslo med en bombe. Det er en gjenstand i en sekk som politiet nå må undersøke nærmere. Bombegruppen er underveis, melder politiet..

NRK - 11 Sep 19 kl. 16:14

Ser ikke sammenheng mellom trusler

En mann er pågrepet etter å ha påstått at han hadde en bombe ved politihuset i Oslo. Så langt ser politiet ikke noe sammenheng med truslene i Sandnessjøen. – Vi har meldt inn saken til POD.

P4 - 06 Jul 19 kl. 16:24

Tiltalt for å lage bombe

En 36 år gammel russisk statsborger med tsjetsjensk bakgrunn er tiltalt for å ha laget en bombe som skulle brukes til å drepe en annen tsjetsjener. Mannen ble pågrepet under en væpnet aksjon i Oslo i april i fjor. 36-åringen er også tiltalt for grov vold mot en annen mann i januar i år..

NRK - 06 Jul 19 kl. 15:14

Tiltalt for å ha laget bombe

En 36 år gammel tsjetsjener er tiltalt for å ha laget en bombe som skulle brukes til å drepe en annen tsjetsjener. Mannen er også tiltalt for grov vold mot en annen mann 17. januar i år.

Fler nyheter fra VG

VG - 8 timer siden

Hundebråk på legekontor

I to perioder tok legen med seg valpen sin på jobb på et legekontor i Østfold. Det endte med søksmål..

VG - 13 timer siden

Bekymret for sosial dumping i landbruket: – Store utfordringer i bransjen

To av ti kontrollerte arbeidsgivere i landbruket brøt loven om minstelønn, ifølge kontroll fra Arbeidstilsynet. Litauiske Zaneta Petokaitiene ble nektet minstelønn på en norsk bærgård. – Vi ble utnyttet, sier hun..

VG - 15 timer siden

75-åring hoppet i sjøen for å redde liv i Lysaker: – Viste en innsatsvilje som er helt ekstrem

Torsdag kveld hoppet en 75 år gammel mann ut i det kalde vannet ved Lysaker brygge og bidro til å redde en kvinne som hadde falt uti..

VG - 17 timer siden

Sør-Norge bader i sol: Venter 25 grader flere steder

I helgen blir det sol fra klar himmel og shorts-vær flere steder i Sør-Norge. I Telemark, Aust-Agder og Buskerud er det gode muligheter for å se 25-tallet på gradestokken lørdag..

VG - 17 timer siden

Manshaus har hatt kontakt med nynazistisk organisasjon

Draps- og terrorsiktede Philip Manshaus (22) har vært i kontakt med personer i den nynazistiske organisasjonen Den nordiske motstandsbevegelsen..

VG - Igår: 21:27

Stjal bil til to millioner kroner: – Aldri opplevd før

Da mannen som ville prøvekjøre Mercedesen ikke hadde kommet tilbake på over fire timer, skjønte innehaveren at noe var galt..

VG - Igår: 14:22

Nordmann etterlyst av Interpol: – Han frykter for livet sitt

Nordmannen i 50-årene som er siktet for dødsvold i Thailand er internasjonalt etterlyst etter at han ikke møtte opp i retten. Advokaten forklarer det med at klienten frykter for livet sitt..

VG - Igår: 18:12

Gjorde storbeslag i forlatt bil: – Man skal ha en del flaks

Tolletaten i Østby hadde hellet med seg da de oppdaget en bil fullastet med øl, sprit og vin..

VG - Igår: 17:19

Veterinærinstituttet om hundesykdom: Kan ikke utelukke miljøforhold

Mattilsynet har siden torsdag mottatt tre nye meldinger om syke hunder i forbindelse med det pågående sykdomsutbruddet..

VG - Igår: 16:17

Slår alarm om norsk 4-åring: – Gutten dør

Den norske gutten i al-Hol leiren i Syria, er nå så syk at han veier mindre enn sin to år yngre søster. Han står i fare for å dø om han ikke får et annet helsetilbud, advarer familiens advokat, etter et nytt møte med UD..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt