VG > Økonomi

Tuesday, 18 December, 11:21

VG - 25 Nov 17 kl. 09:25

Mann risikerer 21 års fengsel for voldtekt av småjenter i Oslo

DNA-spor gjorde at en 42 år gammel mann fra Romerike i fjor ble pågrepet 16 år etter at to jenter ble voldtatt på Romsås i Oslo. Mandag møter han i retten..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
DNA, Romerike, Romsås, Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, risikerer21 , års, fengsel, for, voldtektav , småjenter, i Oslo
NRK - 14 May 18 kl. 07:30

Risikerer 21 års fengsel

En mann i 30-årene risikerer 21 års fengsel etter gjentatte overgrep mot sin stedatter, skriver Jærbladet. Overgrepene skal ha startet da jenten var seks-sju år gammel, og pågikk til hun var 13 år. Mannen møter i Jæren tingrett neste tirsdag,.

P4 - 14 May 18 kl. 07:47

Risikerer 21 års fengsel

En mann i 30-årene risikerer fengsel i 21 år for gjentatte overgrep mot sin stedatter på Jæren i Rogaland. Det skriver Jærbladet. Overgrepene skal, ifølge tiltalen, ha startet da jenta var seks år gammel og frem til hun var 13 år.

NRK - 29 Jan 18 kl. 11:09

Ålgård: – Risikerer 21-års fengsel

Den 29 år gamle mannen som er siktet for drept en 26 år gammel mann på Ålgård i august i fjor, risikerer 21-års fengsel for ugjerningen. Det bekrefter politiadvokat Lars Ole Berg til NRK. 29-åringens forsvarer ønsker ikke å uttale seg om siktelsen..

P4 - 29 Jan 18 kl. 11:26

Risikerer 21 års fengsel for drap på Ålgård

Den 29 år gamle mannen som er siktet for drept en 26 år gammel mann på Ålgård i august i fjor, risikerer 21 års fengsel. Det bekrefter politiet til NRK. Politiet mener 29-åringen forsøkte å dele opp liket for å skjule drapshandlingen.

NRK - 02 Nov 17 kl. 17:24

Risikerer 30 års fengsel

De tidligere katalanske regjeringsmedlemmene er siktet for opprør, oppvigleri og underslag som følge av folkeavstemningen om løsrivelse fra Spania og den påfølgende erklæringen om uavhengighet, og de risikerer dermed opptil 30 års fengsel..

Aftenposten - 01 Sep 17 kl. 07:21

Mann siktet for knivdrap på kenguru 

En 43 år gammel mann risikerer to års fengsel etter å ha drept en kenguru med kniv i Australia..

NRK - 07 Dec 17 kl. 12:05

Risikerer 142 års fengsel i Tyrkia

En av lederne for det prokurdiske partiet HDP i Tyrkia, Selahattin Demirtas, står for retten i Ankara og risikerer opptil 142 års fengsel..

Aftenposten - 24 Jul 17 kl. 18:12

Erdogan ble rasende over avslørende journalistikk – nå risikerer journalister tiår i fengsel

ISTANBUL (Aftenposten): 17 ansatte i avisen Cumhuriyet risikerer 43 års fengsel for å ha vært for kritiske mot myndighetene..

NRK - 26 Oct 17 kl. 19:44

56-åring risikerer 21 års forvaring

En 56 år gammel mann er nå tiltalt for drapet på en 58 år gammel medfange i Ringerike fengsel 25. februar i år. Han risikerer nå 21 års forvaring.

NRK - 28 Nov 18 kl. 16:33

Ludvigsen risikerer 12 års fengsel

– En veldig grov tiltale, mange jurister jeg har snakket med i dag er sjokkert. Det sier krimkommentator i NRK Olav Rønneberg. Svein Ludvigsen er tiltalt for å ha tvunget seg til sex med unge asylsøkere.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Kilde til VG: Én arrestert for dobbeltdrapet

Politiet i Marokko skal ha arrestert og mistenkt én person for drapene på en norsk og en dansk kvinne. Det får VG opplyst fra en kilde tett på etterforskningen i Marokko tirsdag morgen..

VG - 3 timer siden

Rapport: Selvmord skjer ofte tett opp mot behandling

Nesten halvparten av alle selvmord begått i Norge i en periode på seks år, ble begått av pasienter i psykisk helsevern og tverrfaglig spesialisert rusbehandling..

VG - 7 timer siden

Ulv! Ulv!

Klima- og miljødepartementet har gitt tillatelse til lisensfelling av ulv innenfor ulvesonen..

VG - 12 timer siden

Norsk kvinne brutalt drept: Marokkansk lokalsamfunn i sjokk

En norsk og en dansk kvinne er funnet døde like ved en basecamp i Atlas-fjellene i Marokko. De skal ha blitt utsatt for grov vold med en skarp gjenstand..

VG - 19 timer siden

May vil ha avstemning om brexit-avtalen i januar

Theresa May advarer Parlamentet mot å støtte en ny folkeavstemning om EU. Storbritannia vil ikke få noen bedre avtale enn den hun har forhandlet frem, sier den britiske statsministeren..

VG - Igår: 11:09

Ap-politiker refser partiet Rødt: Moxnesismen tar form

Hver gang Rødts leder Bjørnar Moxnes blir konfrontert med de mest gammelkommunistiske tvangstankene i Rødts prinsipprogram, skynder han seg å si at partiet om ikke lenge skal vedta et nytt..

VG - Igår: 09:03

Her sa Listhaug ja. Nå sier hun nei

Frp har funnet en måte å vise seg frem som innvandringskritiske. Helt uten at det koster dem en kalori..

VG - Igår: 07:46

Regjeringen trosser nemndene – to av tre ulveflokker får leve

Til tross for anbefaling fra rovviltnemndene om å ta ut tre ulveflokker innenfor ulvesonen, har regjeringen besluttet at kun Slettåsflokken skal tas ut..

VG - Igår: 04:06

Brann i T-banetunnel i Oslo

Beboere på Helsfyr i Oslo blir bedt om å holde vinduene igjen på grunn av røyk fra en arbeidsvogn som brenner i T-banetunnelen natt til mandag..

VG - Igår: 03:54

Se NASAs forbløffende bilder fra Jupiter: – De gjør seg jo som kunst

Nye bilder av planeten Jupiter gir et svært detaljrikt bilde av hvordan planeten ser ut utenfra. – Det er været på planeten vi ser, sier romekspert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt