NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 06:11

NRK - 12 Sep 19 kl. 01:18

Mann ranet i Oslo

En person skal ha blitt ranet på Jernbanetorget i Oslo. Politiet skriver på Twitter at han ble slått i hodet og ble sjekket av ambulanse. Politiet har pågrepet en person som de mener er gjerningsmannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jernbanetorget, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, raneti , Oslo
P4 - 04 Jun 19 kl. 12:32

Mann ranet i Oslo

En eldre mann ble ranet og frastjålet penger i Oslo nå i ettermiddag. Mannen ble ikke fysisk skadd under ranet. Politiet leter nå etter en mann og en kvinne de mistenker stod bak..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:14

Mann ranet i Oslo

En mann i 20-årene ble i natt slått ned og ranet ved Jernbanetorget i Oslo. Offeret har forklart at han ble angrepet bakfra, og frastjålet eiendeler. En antatt gjerningsmann ble kort tid seinere pågrepet for hendelsen..

NRK - 30 Jun 19 kl. 07:41

Slått ned og ranet i Oslo

Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en mann ble slått ned og ranet i Underhaugsveien/Hegdehaugsveien. Mannen er ved bevissthet og er kjørt til sykehus. Det skal være flere menn som ranet mannen..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 08:10

Mann slått ned og ranet i Oslo

En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt slått ned og ranet av ukjente menn ved Bislett i Oslo..

NRK - 29 Jun 19 kl. 01:59

Mann i 50-årene ranet i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen. Det var VG som først meldte om sparkesykkelranet..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 09:10

Mann i 50-årene ranet av to unge menn på sparkesykkel i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen..

P4 - 30 Jun 19 kl. 08:55

Mann slått ned og ranet

Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en mann ble slått ned og ranet ved Bislett i morges. Mannen er ved bevissthet og er kjørt til sykehus. Politiet søker etter tre gjerningspersoner som ranet mannen for penger..

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 19:58

Mann slått med balltre og forsøkt ranet i Oslo

En mann ble slått i hodet med et balltre og forsøkt ranet av flere gutter og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld..

Aftenposten - 24 Dec 19 kl. 20:31

Ranet og stukket med kniv i Oslo – politiet leter etter tre gjerningspersoner

En mann ble julaftens kveld ranet og knivstukket i Oslo. Politiet har store ressurser på saken..

NRK - 21 Oct 19 kl. 12:57

Tenåring slått og ranet i Oslo

En 17 år gammel gutt ble mandag formiddag slått og ranet på Bøler i Oslo. Politiet har pågrepet en person, og utelukker ikke flere pågripelser. Ranet skjedde etter en helg med et tosifret antall tilfeller av blind vold..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 1 time siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 1 time siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 2 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..

NRK - 3 timer siden

USA letter på Iran-sanksjoner

USA har gitt unntak fra sanksjonene mot Iran for å tillate det de kaller «noen humanitære handelstransaksjoner». Unntakene vil gjøre det mulig for Iran å kjøpe mat og medisiner ved hjelp av et sveitsisk initiativ..

NRK - 3 timer siden

Nytt bratt fall på børsen i Tokyo

Nikkei-indeksen falt over 3 prosent da børsen i Tokyo åpnet fredag. Fallet skyldes frykten for hvilke konsekvenser det nye koronaviruset vil få for verdensøkonomien. Torsdag falt Nikkei-indeksen med to prosent..

NRK - 3 timer siden

14 skadde etter bilulykke i Sverige

En lastebil, en buss og 15-20 personbiler var sent torsdag kveld innblandet i en ulykke på E4, sør for Stockholm. 14 personer er sendt til sykehus, melder SR. Det skal ha vært ekstremt glatt da ulykken skjedde..

NRK - 7 timer siden

33 tyrkiske soldater drept i Idlib

Minst 33 tyrkiske soldater ble drept da en kolonne ble utsatt for et luftangrep i Idlib-provinsen i Syria. Det bekrefter guvernøren i den tyrkiske provinsen Hatay, Rahmi Dogan. Tyrkia anklager syriske regjeringsstyrker for å stå bak..

NRK - 4 timer siden

Virusfrykt gir hotellavbestillinger

Hotellene i Nordic Choice-kjeden i Oslo har fått flere tusen avbestillinger på grunn av det nye koronaviruset. Det er primært arrangementer og konferanser med internasjonal deltakelse som er kansellert, skriver DN..

NRK - 4 timer siden

Færre nye korona-smittede i Kina

Kina hadde 327 nye tilfeller av korona-smittede torsdag. Det var en nedgang fra 433 dagen før og det laveste tallet siden 23. januar.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt