NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 03:32

NRK - 12 Sep 19 kl. 01:18

Mann ranet i Oslo

En person skal ha blitt ranet på Jernbanetorget i Oslo. Politiet skriver på Twitter at han ble slått i hodet og ble sjekket av ambulanse. Politiet har pågrepet en person som de mener er gjerningsmannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Jernbanetorget, Oslo, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, raneti , Oslo
P4 - 04 Jun 19 kl. 12:32

Mann ranet i Oslo

En eldre mann ble ranet og frastjålet penger i Oslo nå i ettermiddag. Mannen ble ikke fysisk skadd under ranet. Politiet leter nå etter en mann og en kvinne de mistenker stod bak..

P4 - 12 Sep 19 kl. 05:14

Mann ranet i Oslo

En mann i 20-årene ble i natt slått ned og ranet ved Jernbanetorget i Oslo. Offeret har forklart at han ble angrepet bakfra, og frastjålet eiendeler. En antatt gjerningsmann ble kort tid seinere pågrepet for hendelsen..

NRK - 30 Jun 19 kl. 07:41

Slått ned og ranet i Oslo

Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en mann ble slått ned og ranet i Underhaugsveien/Hegdehaugsveien. Mannen er ved bevissthet og er kjørt til sykehus. Det skal være flere menn som ranet mannen..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 08:10

Mann slått ned og ranet i Oslo

En mann er kjørt til sykehus etter å ha blitt slått ned og ranet av ukjente menn ved Bislett i Oslo..

NRK - 29 Jun 19 kl. 01:59

Mann i 50-årene ranet i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen. Det var VG som først meldte om sparkesykkelranet..

Aftenposten - 29 Jun 19 kl. 09:10

Mann i 50-årene ranet av to unge menn på sparkesykkel i Oslo

Politiet i Oslo er på utkikk etter to menn i 18-årsalderen etter at en mann fredag kveld ble påkjørt, slått og ranet i Bogstadveien på Majorstuen..

P4 - 30 Jun 19 kl. 08:55

Mann slått ned og ranet

Politiet i Oslo etterlyser vitner etter at en mann ble slått ned og ranet ved Bislett i morges. Mannen er ved bevissthet og er kjørt til sykehus. Politiet søker etter tre gjerningspersoner som ranet mannen for penger..

P4 - 29 Jun 19 kl. 07:38

Mann slått og ranet

En mann i 50-årene ble i går kveld påkjørt og ranet av to gutter på sparkesykkel i Bogstadveien på Majorstuen i Oslo. Den ene skal ha hoppet av sparkesykkelen og slått til mannen, før han tok mannens mobil og bankkort, opplyser politiet. Totalt fire gutter skal ha vært involvert, og politiet har søkt etter dem uten hell.

Klartale - 27 Aug 19 kl. 08:39

Mann ble ranet på hotell

Politiet leter etter to personer. Personene ranet en mann på et hotell i Bodø..

NRK - 18 Jul 19 kl. 19:45

Mann pågrepet for å ha drept hund

En mann er pågrepet og mistenkt for å ha sparket hunden Leah til døde. Hendelsen fant sted sist uke da en mann var ute å luftet hunden Leah, og ble ranet av en mann i en park i Oslo. Raneren sparket til hunden som døde av skadene, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Over 100 skadd i Albania

Over hundre mennesker skal være skadd etter flere kraftige jordskjelv ved den albanske hovedstaden Tirana lørdag. Nettstedet Shqiptarja siterer helsemyndighetene på at minst 108 personer har fått skader i forbindelse med skjelvene..

NRK - 1 time siden

Nytt jordskjelv i Albania

Like over midnatt til søndag ble det registrert et etterskjelv med styrke på 4,8 i Albania. Det er ikke blitt meldt ytterligere ødeleggelser. Det siste skjelvet kom sju minutter over midnatt.

NRK - 1 time siden

Brann på gård i Nome slukket

To bygninger er nedbrent etter en brann på en gård i Nome i Telemark lørdag. Ingen mennesker eller dyr kom til skade i brannen. Ti hester ble evakuert i forbindelse med brannen.

NRK - 1 time siden

Thomas Cook på randen av konkurs

Det store britiske reiseselskapet Thomas Cook er på randen av konkurs etter at investorene nektet å trå til med en redningsoperasjon. Selskapet har 22.000 ansatte, hvorav 9.

NRK - 2 timer siden

Nye demonstrasjoner i Egypt

Hundrevis av mennesker ble møtt med tåregass fra sikkerhetsstyrker da de deltok i demonstrasjoner mot president Abdel-Fattah al-Sisi i havnebyen Suez lørdag kveld. Demonstrantene krever at presidenten går av. Også fredag var det protester i Egypt..

NRK - 2 timer siden

Orkan nedjustert til tropisk storm

Orkanen Lorena, som er på vei mot Mexicos fastland, har svekket seg og ble lørdag nedjustert til tropisk storm. Det er ventet sterk vind og mye regn når den tropiske stormen treffer nordvest i Mexico søndag morgen, ifølge USAs orkansenter..

NRK - 3 timer siden

Colombias president advarer Maduro

Colombias president, Ivan Duque, sammenligner Venezuelas president, Nicolás Maduro, med den serbiske krigsforbryteren Slobodan Milosevi, i et intervju med nyhetsbyrået AP. Han sier Maduro gjør en stor feil, dersom han skulle finne på å angripe..

NRK - 3 timer siden

Island bøtelagt etter Eurovision

Arrangørene av den europeiske finalen i Melodi Grand Prix har bøtelagt det islandske bidraget etter årets finale i Tel Aviv i Israel fordi de viste det palestinske flagget. Den europeiske kringkastingsunionen (EBU) sier ikke noe om botens beløp..

NRK - 3 timer siden

Mann tatt i 175 km/h i 90-sonen

En mann i 30-årene fikk førerkortet beslaglagt i Nordbytunnelen i Akershus lørdag kveld. Mannen kjørte i 175 kilometer i timen. I tunnelen mellom Ås og Frogn på E6 er fartsgrensen 90 kilometer i timen.

NRK - 4 timer siden

Myndighetene: Seks skadet i Albania

Bare seks mennesker fikk lørdag kveld behandling for lettere skader etter jordskjelvene i Albania lørdag ettermiddag, sier regjeringens pressetalsmann Endri Fuga på Twitter. Fuga sier rundt 100 personer var sendt hjem fra sykehus lørdag kveld..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt