P4 > Nyheter

Friday, 05 June, 01:49

P4 - 09 Apr 20 kl. 08:45

Mann pågrepet etter skyting

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet i Larvik i natt.
Den siktede mannen ble pågrepet i en væpnet politiaksjon, melder Sør-Øst politidistrikt.
Mannen som ble skutt er til behandling på sykehus, men er ikke livstruende skadd..
Les mer på P4


Les mer om:
Larvik, Sør

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepet, etter, skyting
NRK - 11 Jan 20 kl. 10:31

Pågrepet etter skyting på Bjølsen

En ung mann ble sent fredag kveld pågrepet og siktet for medvirkning til drapsforsøk etter skyting på Bjølsen, opplyser politiet til Aftenposten. En mann ble skutt i armen etter at to gjenger skal ha kranglet. Mannen er ikke livstruende skadet..

P4 - 06 May 20 kl. 11:47

Mann etterlyst etter skyting er pågrepet

En mann som har vært etterlyst internasjonalt etter at en person ble skutt i Trondheim i desember i fjor har nå blitt pågrepet i Spania. Det opplyser politiet. Prosessen med å få mannen utlevert til Norge har begynt, men politiet tror det vil ta tid.

P4 - 11 Jan 20 kl. 10:29

Pågrepet etter skyting

En mann i 20-årene er pågrepet etter at en mann ble skutt i armen på Bjølsen i Oslo i går kveld. Han er siktet for medvirkning til drapsforsøk, og ble pågrepet i går kveld, skriver Aftenposten nå. Politiet etterforsker saken videre og utelukker ikke flere pågripelser..

P4 - 16 Apr 20 kl. 16:45

Mann siktet etter skyting

Ytterligere en mann er pågrepet i Oslo og siktet etter skyteepisoden i Skien i går. Dermed er fire menn pågrepet i saken og siktet for grove trusler med skytevåpen, opplyser politiet. En mann har forklart at han ble oppsøkt av seks menn hjemme, som forsøkte å drepe ham.

NRK - 02 Jan 20 kl. 17:39

Mann pågrepet etter skyting

En av de to hovedmistenkte etter skytingen i Ila i Trondheim i desember, ble i romjula pågrepet og siktet, skriver Adresseavisen. Mannen i 20-årene meldte seg og ble pågrepet i Danmark, han blir sannsynligvis fraktet til Trondheim i løpet av helgen..

P4 - 02 Jan 20 kl. 17:43

Pågrepet etter skyting

En av de to mistenkte etter skytingen i Ila i Trondheim i desember er pågrepet og siktet. Mannen var i Danmark og meldte seg selv til politiet via sin forsvarer i romjulen, skriver Adresseavisen. Han er vareteksfengslet i Danmark, men kommer trolig til Trondheim i helgen og vil bli fremstilt for fengsling der.

NRK - 19 Jan 20 kl. 01:14

Mann død ettr skyting i Jordbro

En mann i 20-årene som fredag ble skutt på Jordbro sørvest for Stockholm, er død av skadene han fikk, melder svensk politi. På stedet fant politiet en rekke tomhylser. Mannen døde på sykehus lørdag kveld.

NRK - 30 Dec 19 kl. 13:50

Etterlyst mann pågrepet etter vold

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse natt til lørdag i Åsnes kommune i Hedmark, melder NTB. Politiet etterlyste søndag to menn, og den ene av disse ble pågrepet like etter kl 11 mandag..

P4 - 29 Apr 20 kl. 17:33

Mann pågrepet i væpnet politiaksjon i Skien

Ytterligere en mann er pågrepet etter skyteepisoden i Skien for to uker siden. Politiet valgte å bevæpne seg under pågripelsen og fikk bistand fra politihelikopter, men arrestasjonen foregikk uten dramatikk. I alt fem menn er nå pågrepet, etter at mann har forklart at han ble oppsøkt av ukjente i sitt eget hjem som forsøkte å drepe ham..

NRK - 26 Apr 20 kl. 21:36

Mann pågrepet etter stikking

Politiet i Oslo har pågrepet en mann i 40-årene etter at en mann med stikkskader ble funnet utenfor en butikk i Kalbakken i Groruddalen. Offeret har skader flere steder på kroppen som tyder på at det er brukt en spiss gjenstand..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Ingen tilskuere på kamper

Fotballforbundet har latt seg inspirere av planen om å få inn tilskuere i forskjellige soner, men har sagt at det må godtas av myndighetene. Og det ser altså ut til at de får tommel ned fra helsedepartementet..

P4 - 2 timer siden

Nå kommer regnet

Folk over hele landet kan finne frem paraply og regntøy. Fra i natt og utover dagen i morgen kommer det mye regn i Sør-Norge, mens det blir varmere i nord. Men gjennom helgen og til mandag blir det mye regn mange steder, ifølge Meteorologisk institutt..

P4 - 2 timer siden

Røde Kors-tillitsvalgt overgrepstiltalt

En mann, som var tillitsvalgt i Røde Kors, er tiltalt for grove overgrep mot mindreårige jenter flere steder i Sør-Norge. 51-åringen skal ifølge tiltalen ha forgrepet seg mot fem jenter i alderen elleve til 15 år. Alle jentene hadde et tillitsforhold til mannen.

P4 - 2 timer siden

En av tre har ikke symptomer

En av tre med koronasmitte har ikke symptomer. Det viser en studie i Spania, der det er testet for antistoffer. Resultatet der bekrefter en nasjonal studie, som viste at kun fem prosent av befolkningen har vært smittet.

P4 - 2 timer siden

Ampert på veien

Mange flere har brukt naturen, og veiene, til å trene når landets treningssentre har vært koronastengt. Men det har også ført til økt konfliktnivå langs norske veier, melder NRK. Skiskytter Ingrid Landmark Tandrevold sier det oppleves som en krig mellom bilister, syklister og rulleskiløpere, og viser til stygge forbikjøringer, og at bilister spruter spylevæske når de kjører forbi..

P4 - 2 timer siden

Kommuner vurderer å bytte fylke

Fem kommuner i Vestland vurdere å bytte fylke. Det er Stord, Fitjar, Etne, Tysnes, og Sveio som vurderer å bli en del av Rogaland i stedet, melder TV 2. Misnøyen ble spesielt stor etter at veiprosjketet Hordfast ikke ble prioritert av fylket i Nasjonal transportplan..

P4 - 2 timer siden

Vil vurdere å stramme inn

Facebook vil gå gjennom reglene for truende innhold, og vurdere å stramme inn regelverket for maktpersoner. Det skal Facebook-sjef Mark Zuckerberg ha lovt sine ansatte i et møte denne uken. Zuckerberg har fått kritikk for at Facebook ikke reagerer på utspillene til president Donald Trump på samme måte som Twitter og Snapchat..

P4 - 3 timer siden

Høie reagerer på Sabeltann-plan

Helseminister Bent Høie reagerer på planen for å gjennomføre forestillingene med Kaptein Sabeltann i Dyreparken i Kristiansand i sommer. Det skal etter planen gå foran 800 personer i hver forestilling, ved hjelp av soner med plass til 200 i hver. Høie sier til VG at det ikke går an å dele et arrangement opp i ulike arrangementer for å overholde smittevernreglene.

P4 - 3 timer siden

Redningsaksjon ved Kjerag

To kvinner i 20-årene er hentet av redningshelikopter fra fjellet ved Kjerag i Rogaland. De to kom seg ikke ned på egen hånd, og det er dårlig vær i området. De tok seg inn i en hytte mens de ventet på hjelp..

P4 - 3 timer siden

Opphever portforbudet

Både Los Angeles, San Francisco og USAs hovedstad Washington D.C. opphever portforbudet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt