NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 14:07

NRK - 16 Dec 18 kl. 18:19

Mann pågrepet etter drap i Sverige

En person er pågrepet etter at en mann ble skutt og drept i Enskede i Stockholm. Ifølge expressen ble mannen skutt flere ganger i hodet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Enskede, Stockholm, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepet, etter, drapi , Sverige
NRK - 10 Jan 19 kl. 15:09

Etterlyst etter drap tatt i Norge

Norsk politi har pågrepet en mann mistenkt for medvirkning til drap i Spania i august i fjor. Fra før er ni svensker pågrepet for samme drap, samt et annet drap. Den 38 år gamle mannen er etterlyst av spansk politi, og ble pågrepet i Fredrikstad..

VG - 07 Feb 19 kl. 15:16

Etterforsker drap i Oslo - mann pågrepet utenbys

BJØRNDAL (VG) En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet..

NRK - 10 Jan 19 kl. 15:09

Etterlyst mann pågrepet i Norge

Norsk politi har pågrepet en svensk mann mistenkt for medvirkning til drap i Spania i august i fjor. Fra før er ni svensker pågrepet for samme drap, og et annet et. Den 38 år gamle mannen er etterlyst av spansk politi, og ble pågrepet i Fredrikstad..

VG - 04 Dec 19 kl. 14:04

Mann pågrepet for drap på svenske Emilia (20)

Nesten to uker etter at Emilia Lundberg (20) ble meldt savnet, er en mann i 20-årene pågrepet for drap..

NRK - 04 May 20 kl. 10:31

Ti pågrepet etter drap i Sverige

En mann i 30-årene ble søndag kveld skutt og drept i Gøteborg. Ni personer er blitt arrestert for drap, opplyser politiet mandag morgen, og en annen person blir pågrepet og arrestert på mistanke om å ha assistert i drap, skriver Aftonbladet..

P4 - 15 Jan 20 kl. 21:22

Ny person siktet etter Prinsdal-drapet

Nok en person er nå siktet og pågrepet for drapet i Prinsdal i Oslo forrige uke. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap og ble pågrepet i kveld. Også en annen mann er siktet i saken, men han er fortsatt ikke pågrepet etter at en 21 år gammel mann ble skutt og drept..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 12:02

Enda en mann pågrepet i Prinsdal-saken – siktet for drap eller medvirkning til drap

Ytterligere en mann er pågrepet i drapssaken i Prinsdal i Oslo. Han er siktet for drap eller medvirkning til drap..

P4 - 26 Aug 19 kl. 21:41

Mann pågrepet etter drap

En mann er pågrepet etter drapet på en kvinne i 30-årene i Malmø i dag. Mannen er siktet for medvirkning til drap, melder SVT. Kvinnen ble skutt i hodet med flere skudd på åpen gate da hun gikk og bar babyen sin.

Aftenposten - 05 Feb 19 kl. 18:01

Mann funnet død etter brann i Skåne – politiet mistenker drap

En mann er pågrepet, mistenkt for drap, i forbindelse med at en mann døde etter en brann i et uthus i Skåne..

P4 - 27 Nov 19 kl. 05:50

To pågrepet for drap i Sverige

To menn er pågrepet mistenkt for drap etter at en mann ble funnet hardt skadet i den svenske byen Norrköping i går kveld. Mannen døde i natt av skadene. Foranledningen til hendelsen er ukjent..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hevder de har kontroll på Tripoli

Libyas FN-støttede regjering hevder nå at de har full kontroll over hovedstaden Tripoli. Samlingsregjeringens talsmann Mohamad Gnounou skrev på Facebook torsdag at «Våre heroiske styrker har full kontroll over stor-Tripoli helt ut til bygrensen.».

NRK - 15 minutter siden

Dømt for grov bedrageri

En kvinne i 30-årene er dømt til 30 dagers fengsel for å ha svindlet til seg 134.000 kroner fra Nav, skriver Avisen Agder. Kvinnen skal ha opplyst til Nav at hun hadde jobbet 686 timer mens hun i realiteten hadde jobbet 1750 timer i 2017 og 2018..

NRK - 30 minutter siden

Søket etter mistenkte fortsetter

Søket etter mistenkte fortsetter, etter at en gutt kom til Jordal skole i Oslo og truet med et stikkvåpen. Politiet fikk kontroll på en person, men skriver på Twitter at mye tyder på at anholdte ikke har noe med hendelsen på skolen å gjøre..

NRK - 45 minutter siden

Ny demonstrasjon i Sverige

Tross oppfordringer fra svenske myndigheter om å bruke digitale medier for å demonstrere mot rasisme, er det planlagt ny demonstrasjon i Malmö med fysisk oppmøte. Arrangøren har søkt om å holde demonstrasjonen i forbindelse med George Floyds død..

NRK - 1 time siden

Tenåring mistenkt etter trussel

Politiet i Oslo har anholdt en person etter at noen skal ha blitt truet med kniv eller machete ved Jordal skole. Ifølge operasjonsleder Tor Grøttum er ingen skadet..

NRK - 45 minutter siden

Vil fengsle «Kamelen» i over ett år

Torsdag ba aktor Jørgen Henriksen om ett år og to måneders fengsel for bergensrapperen Marcus Kabelo Møll Mosele, bedre kjent som Kamelen, i Bergen tingrett. Mosele er tiltalt for flere forhold, blant dem et knivran og trusler..

NRK - 1 time siden

Sier de tror Madeleine er død

Det tyske kriminalpolitiet sier de tror Madeleine McCann er død. En 43 år gammel tysk mann er nå hovedmistenkt i Madeleine McCann-saken der en tre år gammel britisk jente forsvant i Portugal for 13 år siden..

NRK - 1 time siden

Stabilt antall innlagte

Torsdag er 26 koronapasienter innlagt på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Tre pasienter er i respirator. Tallene er uforandret fra dagen før..

NRK - 4 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

Brasil er hardt rammet av koronautbruddet. Onsdag registrerte landet en ny dyster rekord, 1.349 koronarelaterte dødsfall på ett døgn, ifølge helsemyndighetene.

NRK - 1 time siden

Spania gjenåpner grensene

Spania, som er svært hardt rammet av koronapandemien, gjenåpner grensene mot nabolandene Frankrike og Portugal 22. juni. Det opplyste landets turistminister Reyes Maroto torsdag.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt