NRK > Nyheter

Sunday, 25 August, 09:37

NRK - 16 Dec 18 kl. 18:19

Mann pågrepet etter drap i Sverige

En person er pågrepet etter at en mann ble skutt og drept i Enskede i Stockholm. Ifølge expressen ble mannen skutt flere ganger i hodet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Enskede, Stockholm, Sverige

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, pågrepet, etter, drapi , Sverige
NRK - 10 Jan 19 kl. 15:09

Etterlyst etter drap tatt i Norge

Norsk politi har pågrepet en mann mistenkt for medvirkning til drap i Spania i august i fjor. Fra før er ni svensker pågrepet for samme drap, samt et annet drap. Den 38 år gamle mannen er etterlyst av spansk politi, og ble pågrepet i Fredrikstad..

VG - 07 Feb 19 kl. 15:16

Etterforsker drap i Oslo - mann pågrepet utenbys

BJØRNDAL (VG) En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet..

NRK - 10 Jan 19 kl. 15:09

Etterlyst mann pågrepet i Norge

Norsk politi har pågrepet en svensk mann mistenkt for medvirkning til drap i Spania i august i fjor. Fra før er ni svensker pågrepet for samme drap, og et annet et. Den 38 år gamle mannen er etterlyst av spansk politi, og ble pågrepet i Fredrikstad..

Aftenposten - 05 Feb 19 kl. 18:01

Mann funnet død etter brann i Skåne – politiet mistenker drap

En mann er pågrepet, mistenkt for drap, i forbindelse med at en mann døde etter en brann i et uthus i Skåne..

NRK - 23 Nov 18 kl. 06:23

Mann siktet for drap

En mann i slutten av 30-årene er pågrepet og siktet for drap, etter at en annen mann ble funnet død på Sortland i går ettermiddag. Politiinspektør Per Erik Hagen i Nordland politidistrikt sier at de ikke kan si noe mer om bakgrunnen for siktelsen..

VG - 07 Feb 19 kl. 15:16

Etterforsker drap i Oslo - mann pågrepet

BJØRNDAL (VG) En mann i 30-årene er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død i en leilighet..

Dagbladet - 02 Apr 19 kl. 22:44

Mann pågrepet og siktet for drap i Florø

Pågrepet etter at politiet fant en død mann i en bolig..

NRK - 22 Aug 19 kl. 08:04

Mann siktet for drap

En mann i slutten av 20-årene er pågrepet og siktet for drap, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannen ble pågrepet onsdag. Politiet holder en pressekonferanse om saken klokken 10 torsdag..

Dagbladet - 07 Feb 19 kl. 20:35

- Etterforskes som drap

En mann er pågrepet og siktet for drap etter at en kvinne ble funnet død torsdag morgen..

P4 - 27 Apr 19 kl. 11:44

To personer pågrepet etter drap

To personer er pågrepet etter at en 40 år gammel mann ble funnet skutt og drept i Gamvik i Finnmark i dag tidlig. Den ene personen er siktet for å ha skutt 40-åringen. Den siktede er en 35 år gammel mann bosatt i Mehamn og det skal være en relasjon mellom avdøde og siktede.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Hovland fortsetter storspillet

Med sju under par på 3. runde i Albertsons Boise Open, leder Viktor Hovland turneringen, ett slag foran amerikanerne Rob Oppenheim og Bronson Burgoon. For at Hovland skal kunne sikre seg PGA-tourkortet, må han ende blant de 25 beste.

NRK - 10 minutter siden

Vurderer å stenge Parlamentet

Britenes statsminister Boris Johnson undersøker om det er juridisk mulig å stenge Parlamentet, trolig for å forhindre en ny brexit-utsettelse, melder Observer..

NRK - 15 minutter siden

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

NRK - 15 minutter siden

Død person funnet i Sandnes

Politiet i Sørvest melder på Twitter at det er funnet en død person utendørs på dale i Sandnes. Det er på nåværende tidspunkt ingen holdepunkter for at det har skjedd noe kriminelt. Politiet etterforsker på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Gjør livet lettere for bedrifter

Regjeringen foreslår ulike tiltak som skal gjøre det lettere for små og store bedrifter. Tiltakene handler om å innføre raskere nettbasert rapportering og forenklinger av lover og regler, og skal føre til store kostnadsbesparelser, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Dømt for knivangrep på golfbane

En mann er dømt til livsvarig fengsel for drapet på den 22 år gamle talentfulle spanske golfspilleren Celia Barquin Arozamena. Den spanske jente ble knivstukket ute på en golfbane i Iowa i USA i fjor, melder AFP..

NRK - 45 minutter siden

Journalist drept i Mexico

En 42 år gammel journalist er funnet drept i Mexico. Mannen er den tidende journalisten som er drept i landet i år. Han ble funnet drept lørdag, trolig knivstukket, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

Risikerer fengsel for hatytringer

Torsdag starter rettssaken mot en 60 år gammel mann, som er tiltalt for å ha kommet en rekke truende og hatefulle ytringer mot tidligere AUF-leder Mani Hussaini, skriver NTB. Mannen risikerer tre års fengsel..

NRK - 45 minutter siden

80 millioner til brannslukking

Det brasilianske finansdepartementet har bevilget 38 millioner real (BRL), tilsvarende rundt 84 millioner kroner, til forsvaret i kampen mot brannene som herjer i regnskogen, skriver Globo..

NRK - 1 time siden

Moskus langs vegen – kjør forsiktig

Tidlig lørdag kveld ble det observert moskus langs Rondanevegen på Otta. Politiet ber folk ta kontakt dersom de oppdager flere moskus i området. Det kan være ekstra lurt å kjøre forsiktig på denne veistrekningen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt