NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 12:51

NRK - 01 Aug 19 kl. 11:13

Mann omkommet i båtulykke i Namsos

En mann er bekreftet omkommet i en båtulykke i Namsos. Båten gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag. En person er alvorlig skadd..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Namsos

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkommeti , båtulykkei , Namsos
P4 - 01 Aug 19 kl. 10:17

En omkom i båtulykke

En person er bekreftet omkommet etter båtulykken i Namsos i natt. Det melder Adresseavisen. To personer, en mann i 40-årene og en kvinne i 30-årene, ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter at fritidsbåten gikk på et skjær utenfor Namsos.

NRK - 01 Aug 19 kl. 13:47

Pressekonferanse om båtulykke

Det vil bli holdt en pressekonferanse om båtulykken i Namsos klokken 14. En mann er bekreftet omkommet, og en kvinne er livstruende skadd..

Aftenposten - 06 Aug 19 kl. 18:37

Over 60 antatt omkommet i båtulykke i Kongo

Tolv mennesker er funnet omkommet og 50 andre antas å ha druknet etter en båtulykke i Kasai-provinsen i Kongo, ifølge myndighetene..

NRK - 01 Aug 19 kl. 14:05

Malvik-ordfører omkom i båtulykke

Det var ordføreren i Malvik, Ingrid Aune (33) og kommunepsykolog i Namsos, Eivind Olav Evensen, som mistet livet i båtulykken i Namsos i Trøndelag i natt. Det bekreftet politiet under en pressekonferanse i dag..

VG - 01 Aug 19 kl. 14:04

Ordfører Ingrid Aune (33) og kommunepsykolog Eivind Olav Kjelbotn Evensen (43) omkom i båtulykke

NAMSOS (VG) Kjæresteparet mistet livet da båten de satt i gikk på et skjær utenfor Namsos natt til torsdag..

NRK - 10 Aug 19 kl. 21:30

En person omkom i båtulykke

En person har omkommet etter en båtulykke i Nordland, skriver politiet på Twitter. Det skal ha vært fire personer om bord i båten da den traff en bølge. En person er flydd i luftambulanse til Tromsø, og de to andre kjøres til legevakt i Narvik..

Dagbladet - 21 Dec 19 kl. 13:15

Mann døde etter båtulykke

En mann er erklært død etter en båtulykke i skjærgården utenfor Kragerø. HRS og nødetatene fortsetter søket i vannet etter eventuelle andre personer..

P4 - 01 Aug 19 kl. 16:49

Rådmann i Malvik: – Lokalsamfunnet er i sorg

Kommune preget etter dødsfall. – Lokalsamfunnet i Malvik er i dyp sorg. Det sier rådmann Carl-Jakob Midttun, etter at ordfører Ingrid Aune omkom etter en båtulykke i Namsos natt til i dag.

NRK - 06 Aug 19 kl. 18:43

Flere døde i båtulykke i Kongo

Tolv mennesker er funnet omkommet og 50 andre antas å ha druknet etter en båtulykke i Kasai-provinsen i Kongo, ifølge myndighetene. 16 mennesker overlevde forliset ved å svømme i land. Båt er det viktigste transportmiddelet i Kasai-regionen..

NRK - 18 Apr 19 kl. 17:20

127 trolig døde etter båtulykke

127 mennesker omkom trolig i mandagens båtulykke på Kivu-sjøen, opplyser Kongos president Félix-Antoine Tshisekedi. 13 mennesker er funnet omkommet og 114 er fortsatt savnet etter at en passasjerbåt på vei fra Goma til Kalehe kantret..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 timer siden

Legger fram ny krisepakke nå

NRK - 45 minutter siden

37 færre pasienter på sykehus i dag

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. 78 av dem får respiratorbehandling.

NRK - 30 minutter siden

Mann tiltalt for drap i Drammen

En mann i slutten av 30-årene er tiltalt for å ha drept onkelen sin i Kinogarasjen på Bragernes i Drammen 22. oktober i fjor. Mannen er tiltalt for forsettlig drap på onkelen i 50-årene, melder Drammens Tidende..

NRK - 15 minutter siden

Mange kjæledyr døde i Pakistan

Hundrevis av innestengte katter, hunder og kaniner har dødd etter at de ble forlatt på et marked der det ble solgt kjæledyr i Karachi. Dyreaktivister har nå greid å redde dyr som har overlevd de to ukene som har gått siden markedet ble koronastengt..

NRK - 45 minutter siden

37 færre koronapasienter på sykehus

277 pasienter får behandling for koronavirus på norske sykehus tirsdag. Det er 37 færre pasienter enn dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

Eksdiktator får koronapermisjon

Tsjads eksdiktator Hissène Habré, som soner livstid for forbrytelser mot menneskeheten, har fått to måneders koronapermisjon fra fengselet. Mandag innvilget en domstol i Dakar ham permisjon fra fengselet, med henvisning til «hans alder og sårbarhet»..

NRK - 45 minutter siden

Dødstallet stiger igjen i Spania

Tallet på koronarelaterte dødsfall i Spania har økt med 743 det siste døgnet, og er dermed på vei opp igjen etter to dager med nedgang. Til sammen 140.510 har fått påvist koronavirus i Spania, og av disse er 13.

NRK - 45 minutter siden

39 færre innleggelser av koronasyke

277 pasienter har blitt lagt inn på norske sykehus med koronavirus det siste døgnet. Det er 39 færre pasienter dagen før. Det opplyser Helsedirektoratet tirsdag ettermiddag..

NRK - 45 minutter siden

60 prosent færre SAS-passasjerer

Passasjertallet faller kraftig for SAS under koronautbruddet. I mars reiste 995.000 passasjerer med SAS.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot misbruk av ordningen

Kompensasjonsordningen for bedriftene er en tillitserklæring som de må vise seg verdige til, mener NHO. – Ingen må misbruke ordningen, både av hensyn til fellesskapet og til alle bedrifter som trenger ordningen, sier NHO-sjef Ole Erik Almlid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt