NRK > Nyheter

Tuesday, 15 October, 08:40

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:57

Mann omkommet i Nordland

En mann er bekreftet omkommet etter en ulykke ved Flostrand i dag. Mannen var føreren av vogntoget, og var fra Rana. Pårørende har blitt varslet, melder politiet i Nordland. Sjåføren av den involverte personbilen hadde ikke synlige skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flostrand, Rana, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkommeti , Nordland
P4 - 16 Sep 19 kl. 18:54

Mann omkom i traktorulykke

En mann i 70-årene har omkommet i en traktorulykke ved Sundsstraumen i Vesterålen i Nordland. Ifølge politiet ble mannen funnet klemt under traktoren som sto noen meter ute i sjøen. De pårørende er varslet..

VG - 04 Oct 19 kl. 13:02

Én omkom i gasseksplosjon i Bodø

En mann er nå bekreftet omkommet etter arbeidsulykke på en bensintank i Nordland..

P4 - 15 Aug 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 01 Aug 19 kl. 05:41

En bekreftet omkommet i bilulykke

En person er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Meløy kommune i Nordland i natt. Ytterligere to personer er fraktet til sykehuset i Bodø. De pårørende til den omkomne er varslet..

VG - 19 Jul 19 kl. 09:19

Mann med vingedrakt funnet omkommet

En mann med utenlandsk nasjonalitet er funnet omkommet på 1500 meters høyde i Sunndalen i Møre og Romsdal..

VG - 22 Jul 19 kl. 10:01

Fant død mann i sjøen i Nordland

En mann ble søndag ettermiddag funnet død i sjøen på Andenes i Nordland. Han ble dratt på land av forbipasserende som varslet politiet..

Dagbladet - 19 Jul 19 kl. 10:35

Fortsetter lete­aksjon etter antatt omkommet mann

Frivillige har natt til fredag søkt etter en antatt omkommet mann i Dalsfjorden i Sogn og Fjordane, uten funn..

NRK - 28 Jul 19 kl. 00:19

Bekreftet omkommet etter drukning

En mann er bekreftet omkommet etter at han ble funnet i vannet i Åmot i Buskerud. Ifølge politiet var en mann meldt savna fra samme område av kamerater han gikk tur med..

NRK - 24 Aug 19 kl. 19:18

Mann 50-årene omkommet

En mann i 50-årene ble tidligere i dag funnet omkommet i sjøen ved Tussøya i Tromsø, opplyser politiet i Troms. Den omkomne var en del av en gruppe kajakkpadlere i området. Politiet etterforsker hendelsen som en ulykke..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sju mistenkt for seksualforbrytelse

Sju personer er pågrepet i Hønefoss etter mistanke om seksualforbrytelse. Det bekrefter operasjonsleder Marius Knudsen i Sør-Øst politidistrikt overfor Dagbladet..

NRK - 30 minutter siden

Oppkjøpsfond forsøker å kjøpe Ving

Oppkjøpsfondet Triton gjør et nytt forsøk på å kjøpe den nordiske reiseoperatøren Ving etter at eier Thomas Cook gikk konkurs, ifølge Sky News' kilder. – Vi har ingen kommentarer til hvem som vil kjøpe Ving ennå, opplyser Ving til nyhetsbyrået TT..

NRK - 30 minutter siden

Får økt støtte for frivillig retur

Fram til nyttår vil regjeringen gi marokkanere som reiser frivillig tilbake til Marokko få 2.000 euro – rundt 21.000 kroner i ekstra støtte.

NRK - 45 minutter siden

Mener fergeselskapene bryter loven

Forbrukertilsynet mener fergeselskapene bryter Markedsføringsloven når passasjerene ikke får kvittering med pris på fergeturen når de bruker Autopass. Tilsynet opplyser at de er i dialog med flere av fergeselskapene om saken..

NRK - 1 time siden

Flere metoo-saker i Forsvaret

Flere soldater og offiserer i Forsvaret blir refset for seksuelle krenkelser og trakassering. I fjor ble ni soldater og offiserer refset «seksuelle handlinger uten samtykke, skriver Aftenposten. Det er flere saker enn de tre siste årene til sammen..

NRK - 1 time siden

Valglokalene har åpnet i Mosambik

Valglokalene har åpnet i Mosambik. Stemningen er spent og den skjøre freden i det østafrikanske landet er satt på prøve. Landets mangeårige president Filipe Nyusi stemte da valglokalene åpnet.

NRK - 1 time siden

Se Politisk kvarter

NRK - 1 time siden

Varsler flere kontroller av byråden

Kontrollutvalgslederen i Oslo kommune vil rette søkelyset mot hvordan byråd Lan Marie Berg (MDG) har styrt alle sine etater. Nå vil Arbeidstilsynet også undersøke bruddene i de andre etatene til byråd Berg, som nå teller over 15.000..

NRK - 1 time siden

Spiser mindre middag fra hermetikk

Salget av middagsmat på boks går ned. Siden 2008 har omsetningen av hermetiske middagsretter falt nesten 30 prosent, melder Godt.no.

NRK - 2 timer siden

13 politifolk drept i Mexico

Minst 13 polititjenestemenn ble drept og ni ble skadd i et bakholdsangrep utført av kriminelle i delstaten Michoacán i Mexico mandag. Det melder nyhetsbyrået AP via NTB..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt