NRK > Nyheter

Monday, 24 February, 00:09

NRK - 10 Oct 19 kl. 17:57

Mann omkommet i Nordland

En mann er bekreftet omkommet etter en ulykke ved Flostrand i dag. Mannen var føreren av vogntoget, og var fra Rana. Pårørende har blitt varslet, melder politiet i Nordland. Sjåføren av den involverte personbilen hadde ikke synlige skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Flostrand, Rana, Nordland

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, omkommeti , Nordland
P4 - 10 Dec 19 kl. 08:58

Fire druknet i november

Fire personer druknet i november. Det viser nye tall fra redningsselskapet. En mann er savnet og antatt omkommet etter at en båt kantret i dårlig vær i Nordland, en mann omkom i Finnmark da snøscooteren hans gikk gjennom isen på en elv, og en kvinne og en mann druknet etter at de falt fra land i Telemark og Rogaland.

Dagbladet - 07 Dec 19 kl. 21:56

Tog traff gravemaskin: Mann i 20-åra døde

En mann ble bekreftet omkommet på stedet etter at en gravemaskin ble påkjørt av et godstog i Nordland..

P4 - 16 Sep 19 kl. 18:54

Mann omkom i traktorulykke

En mann i 70-årene har omkommet i en traktorulykke ved Sundsstraumen i Vesterålen i Nordland. Ifølge politiet ble mannen funnet klemt under traktoren som sto noen meter ute i sjøen. De pårørende er varslet..

VG - 04 Oct 19 kl. 13:02

Én omkom i gasseksplosjon i Bodø

En mann er nå bekreftet omkommet etter arbeidsulykke på en bensintank i Nordland..

P4 - 15 Aug 19 kl. 19:09

Savnet mann funnet død

En 61 år gammel mann som havnet under isen i en arbeidsulykke i Rødøy i Nordland i mai er funnet omkommet på 78 meters dyp. Politiet hadde avsluttet søkene etter mannen på grunn av vanskelig og farlige leteforhold, men firmaet han jobbet i lyktes i dag å finne avdøde etter nye søk. De pårørende er varslet om funnet..

VG - 07 Dec 19 kl. 22:21

Mann i 20-årene døde etter at tog kjørte på gravemaskin

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter at et godstog kolliderte med en gravemaskin i Nordland..

Aftenposten - 10 Jul 19 kl. 16:57

Mann tatt opp av havet i Nordland

En voksen mann er tatt opp av havet på Skogøya i Bogen i Nordland etter at politiet mottok melding om mulig drukning..

NRK - 01 Aug 19 kl. 05:41

En bekreftet omkommet i bilulykke

En person er bekreftet omkommet etter en bilulykke i Meløy kommune i Nordland i natt. Ytterligere to personer er fraktet til sykehuset i Bodø. De pårørende til den omkomne er varslet..

Aftenposten - 07 Dec 19 kl. 21:57

Mann i gravemaskin omkom i påkjørsel av godstog i Nordland

En mann tidlig i 20-årene døde da et godstog kjørte på en gravemaskin langs jernbanelinjen ved Storforshei i Nordland..

VG - 04 Feb 20 kl. 15:50

Mann funnet omkommet etter båtbrann i Os kommune

En foreløpig ikke identifisert mann er funnet omkommet inne i den utbrente båten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ny leder for Al-Qaida i Jemen

Al-Qaida i Jemen bekrefter at deres leder Qasim al-Raymi er død, flere uker etter at han ble drept i et droneangrep, og kunngjorde samtidig en ny leder, saudiarabiske Khaled Batarfi. Batarfi står på USAs terrorliste.

NRK - 1 time siden

Arbeidstilsynet: XXl bryter loven

Arbeidstilsynet har funnet flere alvorlige brudd på arbeidsmiljøloven hos sportskjeden XXL. Blant annet krever tilsynet svar på bruken av midlertidig ansatte, skriver E24..

NRK - 1 time siden

Hovland vant PGA-turnering

Golfspilleren Viktor Hovland vant en historisk seier etter dramatisk avslutning i PGA-turneringen Puerto Rico Open. Foran siste hull i turneringen lå Hovland an til å få til omspill, men et flott sisteslag sikret ham seieren..

NRK - 1 time siden

Israel bomber Gazastripen

Israelske fly bomber militære mål på Gazastripen etter at militante palestinere avfyrte rundt 20 raketter mot Israel, ifølge den israelske hæren. Minst 13 raketter ble stanset av det israelske rakettskjoldet, melder avisa Haaretz..

NRK - 2 timer siden

Østerrike stanser tog fra Italia

Innenriksdepartementet i Østerrike har innstilt alle togruter til og fra Italia. Frykten for det nye koronaviruset har allerede gjort at ett tog fra Venezia ble stanset på den østerrikske grensen. 152 er bekreftet smittet i Italia, og tre er døde..

NRK - 2 timer siden

Passasjer prøvde å åpne flydør

En mann i 50-årene prøvde å åpne flydøra på en flyvning fra Bangkok til Oslo Lufthavn. Mannen var beruset og viste agressiv oppførsel mot en kabinansatt. Piloten kontaktet politiet og han blir anmeldt for ordensforstyrrelse, skriver Romerikes Blad..

NRK - 2 timer siden

Herman Dahl vant "Maestro"

Herman Dahl vant «Maestro» på NRK TV i kveld. I finalen gjentok 17-åringen bedriften med å få full pott av dommerne - tre x 10 poeng. Vidar Magnussen måtte se seg slått da stemmene fra seerne var talt opp..

NRK - 2 timer siden

Gigantunderskudd for The Sun

Den britiske tabloidavisa The Sun gikk 68 millioner pund, 820 millioner kroner, i underskudd i fjor. Hovedårsaken er ikke fallende salg, men flere forlik med kjente og ukjente briter som har fått mobiltelefonene sine hacket, skriver The Guardian..

NRK - 3 timer siden

Dansk barnefond brukte pengene selv

Organisasjonen Børns Velfærd i Danmark er satt under administrasjon, melder Danmarks Radio. Bare 4 % av de innsamlede pengene er gått til formålet. I stedet gikk nesten alt til husleie og provisjon for innsamlere ansatt i lederens eget firma..

NRK - 3 timer siden

Kritiserer Ap-vedtak om iskanten

Troms Aps vedtak om å flytte iskanten sørover uten å samtidig stoppe oljeboring i området, møter kritikk. Stortingsrepresentant Lars Haltbrekke (SV) kaller vedtaket meningsløst siden oljevirksomhet kan få store konsekvenser for natur og fiskerier..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt