NRK > Nyheter

Lørdag, 08 August, 08:47

NRK - 01 aug. 20 kl. 21:51

Mann og kvinne siktet i Verdal

En mann i 40-årene og en kvinne i 60-årene er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en mann ble funnet død i Verdal. Det skriver politiet i en pressemelding. Den avdøde obduseres i morgen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Verdal

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannog , kvinne, sikteti , Verdal
Aftenposten - 01 aug. 20 kl. 23:50

Mann og kvinne siktet etter mistenkelig dødsfall i Verdal

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag. Kvinnen nekter straffskyld..

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Drap i Verdal: Mann og kvinne siktet – sitter i avhør lørdag kveld

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag morgen..

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Dødsfallet i Verdal: Mann og kvinne siktet for vold – sitter i avhør lørdag kveld

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag morgen..

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Dødsfall i Verdal: Mann og kvinne siktet for grov kroppsskade med døden til følge

En mann og en kvinne har fått status som mistenkte etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag morgen, skriver Adresseavisen..

VG - 01 aug. 20 kl. 14:26

Dødsfall i Verdal: To personer siktet

En mann og en kvinne har nå fått status som mistenkte etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal lørdag morgen, skriver Adresseavisen..

P4 - 02 aug. 20 kl. 15:09

Avdøde i Verdal obdusert

Mannen i 50-årene som ble funnet død i Verdal i går morges er nå obdusert. Politiet sier til Adresseavisen at de håper rapporten kan gi viktige svar, og ytterligere belyse hva som har skjedd. Politiet har siktet en mann og en kvinne for grov kroppsskade med døden til følge.

P4 - 01 aug. 20 kl. 16:55

To siktet etter dødsfall

En mann og en kvinne har status som siktet etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal i Trøndelag i dag tidlig. Det skriver Trønder-avisa. De to hadde tidligere status som vitner.

P4 - 01 aug. 20 kl. 21:41

To siktet etter dødsfall

En mann og en kvinne er siktet for grov kroppsskade med døden til følge, etter at en mann i 50-årene ble funnet død i en bolig i Verdal i dag tidlig. De to fikk først status som vitner, men politiet bekrefter nå at de er pågrepet og siktet. Mannen er i 40-årene og kvinnen i 60-årene.

NRK - 01 aug. 20 kl. 16:41

To mistenkt etter dødsfall i Verdal

En mann og en kvinne har fått status som mistenkt etter at en mann i 50-årene ble funnet død i Verdal i Trøndelag lørdag morgen, melder Adresseavisen..

NRK - 02 aug. 20 kl. 16:27

Verdal-mann døde naturlig

Mannen i 50-årene som ble funnet død i Verdal lørdag morgen, døde naturlig, viser obduksjonsrapporten. To personer ble siktet for grov kroppsskade med døden til følge, men de er nå løslatt, skriver NTB..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Munnbindpåbud i Storbritannia

I Storbritannia er munnbind nå påbudt innendørs i blant annet kirker, gallerier, kinoer, konsertlokaler og i fellesområdene på hoteller. Hittil har det bare vært påbudt i butikker. Årsaken til innstramningene er at smittetallene igjen stiger..

NRK - 45 minutter siden

President visste om eksplosiver

Libanons president Michel Aoun visste om de store mengdene eksplosive materialer som var lagret i Beiruts havn, melder Sky News. Senest 20. juli skal han ha blitt fortalt om de 2750 tonnene med ammoniumnitrat..

NRK - 1 time siden

Trump vil innføre skattefritak

– Vanlige lønnsmottakere i USA skal slippe å betale skatt ut året, sier Donald Trump etter at forhandlingene om en ny krisepakke brøt sammen i natt. Begge partier har avvist skatteforslaget, som Trump nå sier han vil fremme som en presidentordre..

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner varslet i Beirut

Det er varslet store demonstrasjoner i Beirut i dag. Libanesere, som har demonstrert mot myndighetene siden i fjor, krever politiske endringer i landet. Flere mener korrupsjon er grunnen til at det ble lagret eksplosive materialer i byens havn..

NRK - 8 timer siden

Høyeste smittedøgn siden april

Det var registrert 9551 tilfeller av koronasmitte i Norge ved midnatt natt til lørdag, viser foreløpige tall fra (FHI). Det utgjør en økning på 83 tilfeller det siste døgnet, og er det høyeste daglige smittetallet siden 20. april..

NRK - 3 timer siden

Åpner cruisetrafikken i Italia

Italias regjering har vedtatt en tiltakspakke på 25 mrd. euro for å få fart i økonomien, og åpner for cruisetrafikk fra 15. august.

NRK - 3 timer siden

Savnet kvinne funnet i god behold

Den savnede kvinnen som politiet, Røde Kors og frivillige har lett etter i Steinkjer fredag, er funnet i god behold, skriver politiet på Twitter..

NRK - 4 timer siden

Vil avtale med Iran og Nord-Korea

USAs president Donald Trump sier at hvis han vinner valget til høsten, vil han raskt inngå avtaler med både Iran og Nord-Korea, melder Reuters. Trump var presidenten som trakk USA ut fra atomavtalen med Iran, til stor frustrasjon for blant andre EU..

NRK - 4 timer siden

– USAs sanksjoner er urimelige

USA innførte sanksjoner mot Hongkongs administrerende leder Carrie Lam og representanter i myndighetene. – Vilt og urimelig, sier Hongkongs handelsminister Edward Yau, ifølge AFP. Han advarer mot at sanksjonene kan påvirke amerikanske selskaper..

NRK - 5 timer siden

Leting etter savnet mann ved Moi

Frivillige mannskaper, politi med hund og et redningshelikopter leter etter en 63-årig mann ved Moi i Rogaland. Han er ikke sett siden torsdag ettermiddag og politiet ønsker observasjoner som er gjort. Folk kan ta kontakt på 02800..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt