NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 17:25

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:20

Mann med våpen i Bergen sentrum

En mann ble observert med våpen i Bergen sentrum. Politiet har pågrepet mannen og har kontroll på våpenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

121 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , våpeni , Bergen, sentrum
NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

Mann delvis bevisstløs etter hodeslag i Bergen

En mann har kastet opp og beskrives som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet utenfor et hus i Bergen sentrum. Politiet har kontroll på en mistenkt..

NRK - 15 Sep 18 kl. 03:27

20-åring til sykehus etter hodeslag

En 22 år gammel mann er siktet og satt i arresten i Bergen etter at en 20 år gammel mann måtte fraktes til sykehus med hodeskader fredag kveld. 20-åringen skal ifølge politiet ha blitt slått delvis bevisstløs i hodet i en leilighet i Bergen sentrum..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

20-åring til sykehus etter hodeslag i Bergen

En 20 år gammel mann ble beskrevet som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet i en leilighet i Bergen sentrum. Mannen undersøkes på sykehus..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 14:58

Flere pågrepet etter bortføring i Bergen

Politiet i Bergen har avsluttet jakten og pågrepet flere menn etter at en 39 år gammel mann ble bortført i sentrum av byen natt til fredag..

VG - 26 Oct 18 kl. 09:34

Fire personer pågrepet og siktet etter frihetsberøvelse i Bergen

Etter at en mann skal ha blitt bortført i Bergen sentrum, bevæpnet politiet seg i jakten på flere gjerningspersoner. En bussjåfør observerte fornærmede uten sko og med fastbundne hender, ifølge politiet..

NRK - 13 Jan 19 kl. 22:14

Knivran i Bergen

Politiet jakter to personer etter at en butikk i Bergen sentrum ble ranet søndag kveld. To personer skal ha løpt fra stedet..

NRK - 24 Oct 18 kl. 23:39

Bergen setter tak på cruiseskip

Bystyret i Bergen har vedtatt å sette et tak på maks 8000 cruisepassasjerer og tre skipsanløp i byen per dag. Hensikten er å begrense køer i sentrum og på Fløibanen. En slik begrensning krever en endring i havneloven..

NRK - 22 Nov 18 kl. 05:29

Slukkingsarbeid etter dødsbrann

Brannvesenet jobba med etterslukking gjennom heile natta etter ein brann i Steinkjer sentrum der ein mann i 50-åra mista livet onsdag. Politiet opplyser at brannen oppsto i en bygning i Kongens gate i Steinkjer sentrum. Ein mann i 50-åra omkom..

Aftenposten - 26 Oct 18 kl. 08:15

Væpnet politi jakter på tre personer etter mulig kidnapping

En mann ble halt inn i en bil i Bergen sentrum og kjørt bort i natt. Politiet har pågrepet en person og jakter på tre andre..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

To skip brenn utanfor Krim

To skip har begynt å brenne i Kertsjsundet utanfor Krimhalvøya, opplyser Russlands samferdselsdepartement. Skipa skal ha totalt 31 menneske om bord, inkludert tyrkiske og indiske innbyggjarar. Det er ukjent kva som er årsaka til brannen..

NRK - 30 minutter siden

Røykutvikling på Oslo S

Det er forsinkelser på Oslo S på grunn av røykutvikling i et tog. Ifølge Bane Nor rammer det flere avganger, og de jobber nå med å få avklart situasjonen. Sjekk hvilke togavganger som er rammet her..

NRK - 30 minutter siden

May avslår utsetjing

Theresa May vil ikkje utsetje datoen Storbritannia skal gå ut av EU, 29. mars. Ho seier i Parlamentet at ho vil leggje press på å få brexit-avtala godkjent, og vil ha fleire samtalar med regjeringa og opposisjonen før ho snakkar med EU igjen..

NRK - 3 timer siden

Påkjørt kvinne i Storgata/Brugata

Kvinnen som ble påkjørt av trikken er kjørt til sykehus med ambulanse. Hun kom i klem under trikken. Omfanget av skadene er ikke kjent, men hun var bevissthet.

NRK - 1 time siden

Hele Senja uten strøm

Alle husstander på øya Senja i Troms er mandag ettermiddag uten strøm. Strømmen gikk cirka klokka 16:15 og bruddet skyldes feil på høyspentledning. Montører er på vei ut for å rette feilen, melder Troms Kraft..

NRK - 1 time siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 1 time siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 1 time siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 1 time siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 2 timer siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt