NRK > Nyheter

Monday, 17 June, 19:19

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:20

Mann med våpen i Bergen sentrum

En mann ble observert med våpen i Bergen sentrum. Politiet har pågrepet mannen og har kontroll på våpenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , våpeni , Bergen, sentrum
NRK - 17 Mar 19 kl. 14:03

Mann funnet omkommet i Bergen

En mann død mann er hentet opp av Lungegårdsvannet i Bergen sentrum. Mannen er ikke identifisert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 02 Mar 19 kl. 08:08

Leitar etter sakna mann i Bergen

Politiet i Bergen varslar på Twitter at det laurdag formiddag vil bli gjort søk etter ein sakna mann i Bergen sentrum, også i folks private hagar. Rundt 50 frivillige frå Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltek i søket, og dei vil vere uniformerte..

NRK - 02 Feb 19 kl. 13:36

Mann sett med våpen i Bergen

Politiet har rykket ut etter å ha fått tips om en mann med et mulig våpen i Bergen sentrum. Det skal ikke være en trusselsituasjon, skriver politiet på Twitter..

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

P4 - Igår: 07:24

Mann slått bevisstløs

En mann ble slått bevisstløs i sentrum av Bergen i natt. Politiet rykket ut etter melding om slagsmål og amper semning, og fant en mann som lå på bakken. Han er sendt til sykehus og tilstanden er ikke kjent.

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

Mann delvis bevisstløs etter hodeslag i Bergen

En mann har kastet opp og beskrives som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet utenfor et hus i Bergen sentrum. Politiet har kontroll på en mistenkt..

NRK - 15 Sep 18 kl. 03:27

20-åring til sykehus etter hodeslag

En 22 år gammel mann er siktet og satt i arresten i Bergen etter at en 20 år gammel mann måtte fraktes til sykehus med hodeskader fredag kveld. 20-åringen skal ifølge politiet ha blitt slått delvis bevisstløs i hodet i en leilighet i Bergen sentrum..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 00:05

BT: Væpnet aksjon i Bergen sentrum

Politiet fikk lørdag meldinger om at det var observert en person med et våpen gående rundt i sentrum av Bergen. Store styrker er satt inn i søk etter personen..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:51

Leteaksjon i Bergen

Det er startet en leteaksjon etter en 28 år gammel mann som sist ble sett i Bergen sentrum natt til søndag. Da hadde han på mørk frakk, hvit skjorte og grå bukser. Savnede er ca.

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

20-åring til sykehus etter hodeslag i Bergen

En 20 år gammel mann ble beskrevet som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet i en leilighet i Bergen sentrum. Mannen undersøkes på sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ber Iran overholde atomavtalen

Tyskland, Frankrike og Storbritannia ber Iran om ikke å lagre mer uran enn hva landene ble enige om da atomavtalen ble inngått i 2015. Iranske myndigheter har varslet at landet går bort fra deler av avtalen innen ti dager..

NRK - 30 minutter siden

– Kan ha vore medverkande årsak

– Undersøkingar syner at campylobacter-bakteriar kan ho vore medverkande årsak til at kvinna (72) på Askøy døydde, seier bistandsadvokat Kjetil Ottesen til VG. Kvinna døydde på sjukehus førre veke. Ho hadde frå før ein alvorleg sjukdom..

NRK - 30 minutter siden

Det blir ikke gratis skolemat

De fire regjeringspartiene satte mandag en stopper for opposisjonens forslag om gratis skolemat da saken ble sluttbehandlet i Stortinget. Partiene begrunnet avgjørelsen med at de heller vil prioritere videreutdanning av lærere og innholdet i skolen..

NRK - 1 time siden

Egypts ekspresident døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters. 67-åringen sonet i fengsel for å angivelig ha forfalsket søknaden om å stille som kandidat til valget i 2012..

NRK - 1 time siden

Tidligere president døde i retten

Egypts tidligere president Mohammed Morsi skal ha falt om og dødd i retten. Det melder statlig egyptisk TV, ifølge nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 1 time siden

Birken åpner for elsykler

Birkebeinerrittet åpner for at du kan sykle både fra Rena til Lillehammer og Halvbirken med elsykkel 31. august. Elsyklistene kan imidlertid ikke kjempe om merker eller klasseseiere.

NRK - 1 time siden

Vy har mer fornøyde kunder enn SJ

Svenske SJ, som skal drifte blant annet Dovrebanen og Nordlandsbanen, kom klart dårligst ut i en stor nordisk undersøkelse, gjort av Svenskt Kvalitetsindex, som målte kundetilfredshet. SJ sier norske passasjerer ikke skal bekymre seg..

NRK - 1 time siden

Se Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Brann stopper Østfoldbanen

Det brenner kraftig i skogen ved Røysåsen i Moss. Toglinjene mellom Moss og Kambo på Østfoldbanen er stengt som følge av brannen. Brannvesenet har per nå ikke kontroll på brannen.

NRK - 1 time siden

Horneland bekrefter Bendtner-exit

Nicklas Bendtner har spilt sin siste kamp i Rosenborg-trøya. Det bekrefter trener Eirik Horneland overfor Eurosport, melder NTB..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt