NRK > Nyheter

Sunday, 24 March, 22:44

NRK - 11 Jan 19 kl. 17:20

Mann med våpen i Bergen sentrum

En mann ble observert med våpen i Bergen sentrum. Politiet har pågrepet mannen og har kontroll på våpenet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , våpeni , Bergen, sentrum
NRK - 17 Mar 19 kl. 14:03

Mann funnet omkommet i Bergen

En mann død mann er hentet opp av Lungegårdsvannet i Bergen sentrum. Mannen er ikke identifisert, skriver politiet på Twitter..

NRK - 02 Mar 19 kl. 08:08

Leitar etter sakna mann i Bergen

Politiet i Bergen varslar på Twitter at det laurdag formiddag vil bli gjort søk etter ein sakna mann i Bergen sentrum, også i folks private hagar. Rundt 50 frivillige frå Røde Kors og Norsk Folkehjelp deltek i søket, og dei vil vere uniformerte..

NRK - 02 Feb 19 kl. 13:36

Mann sett med våpen i Bergen

Politiet har rykket ut etter å ha fått tips om en mann med et mulig våpen i Bergen sentrum. Det skal ikke være en trusselsituasjon, skriver politiet på Twitter..

NRK - 26 Oct 18 kl. 07:48

Væpna politiaksjon i Bergen

Det føregår ein væpna politiaksjon i området Nipedalen, Tennebekk og Kanadaskogen i Bergen. Politiet søker etter tre personar som skal ha dradd ein mann inn i ein bil frå ei adresse i Bergen sentrum. Fornærma har kome til rette og er i god form..

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

Mann delvis bevisstløs etter hodeslag i Bergen

En mann har kastet opp og beskrives som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet utenfor et hus i Bergen sentrum. Politiet har kontroll på en mistenkt..

NRK - 15 Sep 18 kl. 03:27

20-åring til sykehus etter hodeslag

En 22 år gammel mann er siktet og satt i arresten i Bergen etter at en 20 år gammel mann måtte fraktes til sykehus med hodeskader fredag kveld. 20-åringen skal ifølge politiet ha blitt slått delvis bevisstløs i hodet i en leilighet i Bergen sentrum..

Aftenposten - 27 Jan 19 kl. 00:05

BT: Væpnet aksjon i Bergen sentrum

Politiet fikk lørdag meldinger om at det var observert en person med et våpen gående rundt i sentrum av Bergen. Store styrker er satt inn i søk etter personen..

NRK - 19 Feb 19 kl. 21:51

Leteaksjon i Bergen

Det er startet en leteaksjon etter en 28 år gammel mann som sist ble sett i Bergen sentrum natt til søndag. Da hadde han på mørk frakk, hvit skjorte og grå bukser. Savnede er ca.

Dagbladet - 15 Sep 18 kl. 01:32

20-åring til sykehus etter hodeslag i Bergen

En 20 år gammel mann ble beskrevet som delvis bevisstløs etter å ha blitt slått i hodet i en leilighet i Bergen sentrum. Mannen undersøkes på sykehus..

Aftenposten - 16 Feb 19 kl. 06:25

Masseslagsmål ble knivdrap i Bergen – flere pågrepet

En mann i slutten av 20-årene er bekreftet drept etter knivstikking i Bergen sentrum. Flere er pågrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 6 timer siden

Sjøfartsdirektoratet skal om bord

Sjøfartsdirektoratet skal mandag om bord i cruiseskipet «Viking Sky» sammen med sikkerhetsklassifiseringsselskapet Lloyds som skal skal undersøk skipet for å finne ut hva som gikk galt da det fikk maskinhavari på Hustadvika lørdag..

NRK - 5 minutter siden

Trump: – Full frifinnelse

President Donald Trump sier rapporten fra spesialetterforsker Robert Mueller om forbindelser mellom Trumps valgkampstab og russiske myndigheter, viser at det ikke var noe slikt samarbeid. Han sier etterforskingen var et ulovlig forsøk på å felle ham..

NRK - 15 minutter siden

To passasjerer utenfor livsfare

To av de mest alvorlige skadde pasientene er nå utenfor livsfare, opplyser Helse Møre og Romsdal søndag. 13 personer er innlagt på sykehus og en av disse persone er fremdeles kritisk skadet. For to er tilstanden altså alvorlig, men ikke livstruende..

NRK - 45 minutter siden

Drar fra cruisebåt til flyplassen

De første passasjerene fra Viking Sky dro søndag kveld til flyplassen i Molde med buss. De ble hentet på kaia. Rederiet har chartret et fly med 200 plasser til Oslo..

NRK - 1 time siden

Bombegruppa på vei til gjenstand

Politiets bombegruppe er på vei for å undersøke den mistenkelige gjenstanden på bakken ved Historisk museum i Oslo sentrum. – Den er konstruert på en måte som gjør at den fremstår mistenkelig, sier operasjonsleder Tor Jøkling til NRK..

NRK - 1 time siden

To personer alvorlig skadet

To personer skal være alvorlig skadet etter å ha blitt påkjørt på Herre i Bamble kommune. En person er kjørt til sykehuset i Skien, og en person blir hentet av luftambulansen..

NRK - 1 time siden

Var i lufta 12 timer i strekk

Redningsmannskaper på helikoptrene som reddet folk fra to skip i Hustadvika, glemte tid og sted..

NRK - 3 timer siden

Omkom etter å ha fått tre over seg

En eldre mann har omkommet etter å ha fått et tre over seg på en privatadresse i Ådalsbruk i Løten. Politiet har vært på stedet. Nærmeste pårørende blir ivaretatt av kriseteam..

NRK - 1 time siden

Ikke funnet russlandsforbindelse

Spesialetterforsker Robert Muellers rapport skal ikke ha funnet bevis for at Donald Trump eller hans medarbeidere skal ha samarbeidet med Russland. Det melder flere internasjonale nyhetsbyråer..

NRK - 2 timer siden

100 måneder over normalen

Mars blir den 100. måneden med temperatur over normalen på Svalbard, ifølge Meteorologisk institutt. Selv om mars måned i år har vært forholdsvis kald, vil måneden etter alt å dømme føye seg inn i rekken av høye månedstemperaturer..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt