NRK > Nyheter

Tuesday, 19 February, 17:44

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:15

Mann med kniv ropte mot kvinner

En mann skal ha holdt en kniv i hånden mens han ropte ukvemsord etter kvinner i Oslo, skriver VG. Han har ikke vært truende, men vært seksuelt krenkende mot kvinner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Politiet tror de vet hvem personen er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG, Vidar Pedersen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , kniv, roptemot , kvinner
NRK - 07 Sep 18 kl. 04:52

Pågrep mann for knivtrusler

Politiet i Agder har pågrepet en mann som skal ha truet en annen mann med kniv i Risør i natt. Det melder operasjonssentralen i Agder på Twitter. Gjerningsmannen blir anmeldt for trusler med kniv og bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - 12 Feb 19 kl. 01:32

Mann slått og kutta med kniv i Oslo

Ein mann i 30-åra fekk slått ut fleire tenner og blei kutta i handa med kniv i Oslo natt til tysdag. Ein person er arrestert. Mannen blødde frå handa og ansiktet og er sendt til sjukehus for undersøkingar.

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:55

Fann blodig mann forslått

Politiet i Rogaland har funne mannen som tidlegare i dag vart jaga av ein mann med kniv. Han er funnen forslegen og seier han har blitt slått med ei baseballkølle og stukke med kniv..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:25

Jaga blodig mann med kniv

Sør-Vest politidistrikt har arrestert ein aggressiv mann med kniv på Karmøy i Rogaland. Dei hadde fått inn melding om at han sprang etter ein blodig mann på Åkrehamn. Politiet leitar no etter den blodige personen.

Aftenposten - 17 Dec 18 kl. 06:14

Mann ranet med kniv på Olaf Ryes plass i Oslo

En mann ble sendt til legevakten etter å ha blitt ranet med kniv på Grünerløkka natt til mandag..

P4 - 25 Mar 18 kl. 10:41

Jaktet blodig mann med kniv

Politiet har arrestert en mann som skal ha jaget en blodig mann på Åkrehamn på Karmøy i Rogaland. Den pågrepne bar en kniv og var ifølge politiet aggressiv. Det letes nå etter den andre mannen.

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:40

Kastet kniv mot åtteåringer

Politiet pågrep i ettermiddag en mann som kastet kniv mot barn i sentrum av Skien. Mannen skal sagt endel stygge ord til barna før han kastet en kniv etter dem..

Aftenposten - 04 Nov 18 kl. 00:28

Mann pågrepet etter trusler med kniv i Mysen

En mann i 30-årene fra Polen er pågrepet og mistenkt for å ha truet en annen polsk mann i 40-årene med kniv i Mysen i Østfold..

Dagbladet - 31 Oct 18 kl. 17:16

Mann torturert i skrittet med etsende væske, kniv og saks

En kvinne og en mann er i Kristiansand tingrett dømt lange fengselsstraffer for å ha torturert en 22 år gammel mann med etsende væske, kniv og saks..

Aftenposten - 26 Jan 19 kl. 08:35

Beruset mann brøt seg inn i bolig og truet med kniv

En mann i 50-årene brøt seg natt til lørdag inn i en bolig i Meland kommune nord for Bergen. Der truet han beboerne med en stor kniv..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Minst 10 tatt av snøskred i Sveits

Minst ti personer er tatt av et snøskred som gikk like ved et skistadion, skriver den sveitsiske avisen Le Temps. Foreløpig er det ikke kjent om noen personer er alvorlig skadet eller omkommet som følge av skredet..

NRK - 45 minutter siden

Venezuelansk minister ut mot Trump

Venezuelas forsvarsminister Vladimir Padrino Lopez kaller en tale USAs president Donald Trumps har holdt om Venezuela for arrogant og ufornuftig. Han sier også at bevæpnede styrker vil forbli stasjonerte langs grensen for utenlandske trusler..

NRK - 1 time siden

EL-bil uten strøm sperrer kjørefelt

En EL-bil med flatt batteri sperrer et kjørefelt på fylkesvei 353 mellom Lørenskog, skriver Øst Politidistrikt på Twitter. Trafikken dirigeres til bilen er fjernet..

NRK - 1 time siden

Ber om at ovegrep alltid anmeldes

Utenriks- og forsvarskomiteens leder på Anniken Huitfeldt er klar på at alle tilfeller av voldtekt eller voldtektsforsøk i Forsvaret må anmeldes. Samtidig må det skapes åpenhet og trygghet rundt det å varsle om disse overgrepene, mener hun..

NRK - 1 time siden

Sentralbanksjefen får kritikk

Sentralbanksjef Øystein Olsen mottar krass kritikk etter at han diskuterte klimaspørsmål i sin årlige tale tidligere i dag. Først kalte Olsen FNs 1,5-gradersrapport «alarmerende», før han advarte oljebransje mot å legge ned for tidlig..

NRK - 1 time siden

Flere tatt av snøskred i Sveits

Flere mennesker skal være tatt av et snøskred på et skistadion i sveitsiske Crans Montana, sier det lokale politiet ifølge AFP. De opplyser at redningspersonell er på stedet. Skadeomfanget er hittil ukjent..

NRK - 1 time siden

Fire års fengsel for familievold

En mann i 60-årene fra Trøndelag, er i Inntrøndelag tingrett dømt til fire års fengsel for gjentatte ganger å ha mishandlet sin familie gjennom 25 år. Mannen må i tillegg betale 870.000 kroner i erstatning til familiemedlemmer..

NRK - 1 time siden

Kasserer fengslet for underslag

En kvinne i 30-årene fra Oppland er dømt til 90 dagers ubetinget fengsel for grovt underslag. Kvinnen underslo 172 000 kroner fra en forening hun var kasserer for..

NRK - 2 timer siden

Ordkrig før presidentvalg i Nigeria

Opposisjonens kandidat til Nigerias presidentvalg Atiku Abubakar, går hardt ut mot nåværende president Muhammmadu Buhari. Han sier blant annet at presidenten ikke er en demokrat, og at han er mer opptatt av å sikre seg makt enn demokratet..

NRK - 2 timer siden

India og Pakistans forhold anspent

Pakistan minner om at det er lett å starte krig, og lover å slå tilbake, dersom India angriper dem. India hevder Pakistan står bak forrige ukes angrep mot en millitær busskollone i Kashmir, der minst 40 indiske soldater ble drept..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt