NRK > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:04

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:15

Mann med kniv ropte mot kvinner

En mann skal ha holdt en kniv i hånden mens han ropte ukvemsord etter kvinner i Oslo, skriver VG. Han har ikke vært truende, men vært seksuelt krenkende mot kvinner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Politiet tror de vet hvem personen er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG, Vidar Pedersen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , kniv, roptemot , kvinner
NRK - 07 Sep 18 kl. 04:52

Pågrep mann for knivtrusler

Politiet i Agder har pågrepet en mann som skal ha truet en annen mann med kniv i Risør i natt. Det melder operasjonssentralen i Agder på Twitter. Gjerningsmannen blir anmeldt for trusler med kniv og bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:55

Fann blodig mann forslått

Politiet i Rogaland har funne mannen som tidlegare i dag vart jaga av ein mann med kniv. Han er funnen forslegen og seier han har blitt slått med ei baseballkølle og stukke med kniv..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:25

Jaga blodig mann med kniv

Sør-Vest politidistrikt har arrestert ein aggressiv mann med kniv på Karmøy i Rogaland. Dei hadde fått inn melding om at han sprang etter ein blodig mann på Åkrehamn. Politiet leitar no etter den blodige personen.

P4 - 25 Mar 18 kl. 10:41

Jaktet blodig mann med kniv

Politiet har arrestert en mann som skal ha jaget en blodig mann på Åkrehamn på Karmøy i Rogaland. Den pågrepne bar en kniv og var ifølge politiet aggressiv. Det letes nå etter den andre mannen.

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:40

Kastet kniv mot åtteåringer

Politiet pågrep i ettermiddag en mann som kastet kniv mot barn i sentrum av Skien. Mannen skal sagt endel stygge ord til barna før han kastet en kniv etter dem..

Aftenposten - 23 Jul 18 kl. 23:47

Mann med kniv stanset ved nasjonalforsamlingen i Canada

En 24 år gammel mann med kniv ble stanset av soldater utenfor nasjonalforsamlingen i Ottawa mandag, opplyser tjenestemenn..

NRK - 18 Sep 18 kl. 17:28

Raner med kniv truet til seg bil

En mann ble fraranet bilen sin av en mann med rastalue og fullskjegg som truet ham med kniv i Platous gate i Oslo i ettermiddag. Raneren kjørte av gårde i fornærmedes bil, en grå Volvo V70. Fornærmede slapp uskadd fra hendelsen, melder politiet..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:45

Truet med kniv og ranet

To kvinner ble utsatt for ran og ransforsøk i Bergen i dag. En av kvinnene ble truet med kniv da hun skulle ta ut penger ved en minibank i Kong Oscars gate. Han fikk med seg et pengebeløp før han løp fra stedet.

NRK - 06 Aug 18 kl. 22:59

Pågrep mann med kniv på Bislett

Politiet har pågrepet en 54 år gammel mann på Bislett i Oslo etter at han skal ha truet en mann i 40-årene med kniv, melder Oslo-politiet. Politiet har beslaglagt kniven og ingen skal være skadd..

NRK - 22 Aug 18 kl. 21:36

Tre døde i Belgia

Tre personer er døde etter at en mann gikk til angrep med kniv på en restaurant i Belgia. Ifølge nyhetsbyrået Belga er to kvinner og gjerningsmannen selv døde etter knivangrepet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

USA ut mot Kinas uighur-behandling

USA bruker uvanlig harde ord i en skarp fordømmelse av Kinas behandling av de muslimske uigurene. Utenriksminister Mike Pompeo sier mange er i «såkalte omskoleringsleirer der de tvinges til politisk indoktrinering eller annen grusom mishandling»..

NRK - 1 time siden

Blir straumlause over helga

Rundt 19.400 husstandar var utan straum i Agder i 01-40-tida, men somme kan bli straumløse til over helga grunna sterk vind og omfattande skadar på straumnettet. Tryggleiken til montørane kjem i første rekke, melder Agder Energi..

NRK - 2 timer siden

Lettmotorsykkel køyrde i bil

Ein motorsyklist utan førarkort køyrde inn i bakenden på ein personbil på Puddefjordsbrua i Bergen i retning sentrum i 00.30-tida. Føraren av lettmotorsykkelen var medviten, men hadde smerter i bryst og arm, melder Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

20 eks-agenter drapsdømt i Chile

20 tidligere agenter er dømt til fengsel for drap og bortføring av tolv personer, de fleste venstreorienterte aktivister, under Pinochet-diktaturet i Chile. To fikk 17 års fengsel, fem fikk15 år, mens resten fikk dommer på fra 100 dager til ti år..

NRK - 2 timer siden

Strømledninger blåst ned

Strømledninger er blåst ned i Starevegen i Haugesund i Rogaland. Kraftselskapet på vei og politiet sikrer inntil de er på stedet, melder Sør-Vest politidistrikt på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Bil krasja med lyktestolpe

Ein bil køyrde av vegen og inn i ei lyktestolpe i Førresfjorden kommune i Rogaland. Det blei store materielle skader. Det var to personar i bilen, men skadeomfanget er ukjent.

NRK - 2 timer siden

Ungdommer på tur med vegvals

Flere ungdommer kjørte rundt med vegvals i området Grilstad i Trøndelag rundt midtnatt. De satte den fra seg og forsvant fra stedet før politipatruljen ankommer. Politiet gjorde vegvalsen «ikke kjørbar» for å hindre mer kjøring i natt, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 3 timer siden

Nok en børsrekord i New York

Dow Jones-indeksen noterte seg for en ny rekord for annen dag på rad fredag, med 26.718 poeng. De andre to New York-indeksene endte derimot ned.

NRK - 2 timer siden

Mann funnen av politihunden Sidney

Den sakna er funnen og leiteaksjonen ved Preikestolen er avslutta. Politiet gir æra til polititihunden Sidney som snusa seg fram til ein svært våt og nedkjølt mann i området Husafjellet. Mannen blir no frakta ned frå fjellet for å få tilsyn av lege..

NRK - 3 timer siden

Tre truffet av skudd i København

Tre personer er truffet i en skyteepisode i København, opplyser dansk politi. Tilstanden til de tre er ikke kjent. Skyteepisoden er den åttende i og omkring København den siste uken.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt