NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 10:24

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:15

Mann med kniv ropte mot kvinner

En mann skal ha holdt en kniv i hånden mens han ropte ukvemsord etter kvinner i Oslo, skriver VG. Han har ikke vært truende, men vært seksuelt krenkende mot kvinner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Politiet tror de vet hvem personen er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG, Vidar Pedersen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , kniv, roptemot , kvinner
NRK - 07 Sep 18 kl. 04:52

Pågrep mann for knivtrusler

Politiet i Agder har pågrepet en mann som skal ha truet en annen mann med kniv i Risør i natt. Det melder operasjonssentralen i Agder på Twitter. Gjerningsmannen blir anmeldt for trusler med kniv og bæring av kniv på offentlig sted..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:55

Fann blodig mann forslått

Politiet i Rogaland har funne mannen som tidlegare i dag vart jaga av ein mann med kniv. Han er funnen forslegen og seier han har blitt slått med ei baseballkølle og stukke med kniv..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:25

Jaga blodig mann med kniv

Sør-Vest politidistrikt har arrestert ein aggressiv mann med kniv på Karmøy i Rogaland. Dei hadde fått inn melding om at han sprang etter ein blodig mann på Åkrehamn. Politiet leitar no etter den blodige personen.

P4 - 25 Mar 18 kl. 10:41

Jaktet blodig mann med kniv

Politiet har arrestert en mann som skal ha jaget en blodig mann på Åkrehamn på Karmøy i Rogaland. Den pågrepne bar en kniv og var ifølge politiet aggressiv. Det letes nå etter den andre mannen.

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:40

Kastet kniv mot åtteåringer

Politiet pågrep i ettermiddag en mann som kastet kniv mot barn i sentrum av Skien. Mannen skal sagt endel stygge ord til barna før han kastet en kniv etter dem..

Aftenposten - 04 Nov 18 kl. 00:28

Mann pågrepet etter trusler med kniv i Mysen

En mann i 30-årene fra Polen er pågrepet og mistenkt for å ha truet en annen polsk mann i 40-årene med kniv i Mysen i Østfold..

Dagbladet - 31 Oct 18 kl. 17:16

Mann torturert i skrittet med etsende væske, kniv og saks

En kvinne og en mann er i Kristiansand tingrett dømt lange fengselsstraffer for å ha torturert en 22 år gammel mann med etsende væske, kniv og saks..

NRK - 09 Oct 18 kl. 16:16

Bar kniv på toget

To menn som hadde hver sin kniv på seg på toget fra Vestfold til Drammen i ettermiddag er pågrepet av politiet. De to en mann i 20-årene og en mann i 30-årene, skal avhøres..

Aftenposten - 23 Jul 18 kl. 23:47

Mann med kniv stanset ved nasjonalforsamlingen i Canada

En 24 år gammel mann med kniv ble stanset av soldater utenfor nasjonalforsamlingen i Ottawa mandag, opplyser tjenestemenn..

NRK - 18 Sep 18 kl. 17:28

Raner med kniv truet til seg bil

En mann ble fraranet bilen sin av en mann med rastalue og fullskjegg som truet ham med kniv i Platous gate i Oslo i ettermiddag. Raneren kjørte av gårde i fornærmedes bil, en grå Volvo V70. Fornærmede slapp uskadd fra hendelsen, melder politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Færre bebuarar på asylmottaka

Ved utgangen av oktober budde det 3.930 personar frå 42 ulike land på asylmottak her i landet, det er rundt 1.100 færre enn ved årsskiftet.

NRK - 1 time siden

Stanghelle til NRK P1+

Tidlegare Aftenposten-redaktør Harald Stanghelle får sitt eige talkshow på NRK P1+. Talkshowet startar ut på nyåret og vil gå kvar fredag ettermiddag. Stanghelle har også vore redaktør i Dagbladet og leiar i Norsk Redaktørforening..

NRK - 1 time siden

40 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Kilogrammet skal pensjonerast

Etter 129 år skal fire av sju internasjonale måleeiningar – kilogram, ampere, kelvin og mol – få heilt nye definisjonar. Årsaka er at betre teknologi har gitt meir nøyaktige måtar å måle på. Vitskapsfolk skal røyste over føreslåtte endringar i dag..

NRK - 2 timer siden

Vel 9.000 famileinnvandrarar hittil

Utlendingsdirektoratet (UDI) har så langt i år innvilga 9.235 søknader om familiesameining i Noreg for borgarar frå land utanfor EU og EØS-området. Dette er ein nedgang frå 12.

NRK - 2 timer siden

Utviser amerikansk statsborgar

Nord-Korea vil utvise ein amerikansk statsborgar som vart arrestert i oktober fordi han tok seg ulovleg inn i landet gjennom Kina, melder det statlege nyheitsbyrået KCNA. Mannen skal ha sagt til etterforskarane at han var under kontroll av CIA..

NRK - 2 timer siden

Vil auke skattane med 39 milliardar

Rødt foreslår å auke skattar og avgifter med 39 milliardar kroner i 2020 i sitt alternative statsbudsjett. Den progressive skatteauken vil gjelde alle som tener over 600.000 kroner.

NRK - 2 timer siden

Førebur seg på brexit utan avtale

Frankrike førebur ulike tiltak, særleg tiltak som omhandlar tollkontroll, i tilfelle det ikkje blir nokon skilsmisseavtale mellom Storbritannia og EU. Det seier den franske transportministeren, Élisabeth Borne, til CNews..

NRK - 2 timer siden

190 asylsøkarar returnerte

I alt 190 tidlegare asylsøkarar er så langt i år returnerte til heimlandet med bistand frå norske styresmakter, opplyser Utlendingsdirektoratet (UDI). I tillegg er 4.292 personar sende ut med tvang av Politiets utlendingseining så langt i år..

NRK - 16 timer siden

1500 migranter ved grensa

Flere enn 1500 migranter har ankommet grensa mellom USA og Mexico, melder nyhetsbyrået AFP. 4000 migranter fra Mellom-Amerika har siden oktober gått mot grensa. USAs president Donald Trump har svart med å beordre 5000 soldater til grensa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt