NRK > Nyheter

Thursday, 19 July, 13:49

NRK - 11 Jul 18 kl. 20:15

Mann med kniv ropte mot kvinner

En mann skal ha holdt en kniv i hånden mens han ropte ukvemsord etter kvinner i Oslo, skriver VG. Han har ikke vært truende, men vært seksuelt krenkende mot kvinner, sier operasjonsleder Vidar Pedersen til NRK. Politiet tror de vet hvem personen er..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, VG, Vidar Pedersen, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , kniv, roptemot , kvinner
NRK - 25 Mar 18 kl. 10:55

Fann blodig mann forslått

Politiet i Rogaland har funne mannen som tidlegare i dag vart jaga av ein mann med kniv. Han er funnen forslegen og seier han har blitt slått med ei baseballkølle og stukke med kniv..

NRK - 25 Mar 18 kl. 10:25

Jaga blodig mann med kniv

Sør-Vest politidistrikt har arrestert ein aggressiv mann med kniv på Karmøy i Rogaland. Dei hadde fått inn melding om at han sprang etter ein blodig mann på Åkrehamn. Politiet leitar no etter den blodige personen.

P4 - 25 Mar 18 kl. 10:41

Jaktet blodig mann med kniv

Politiet har arrestert en mann som skal ha jaget en blodig mann på Åkrehamn på Karmøy i Rogaland. Den pågrepne bar en kniv og var ifølge politiet aggressiv. Det letes nå etter den andre mannen.

NRK - 15 Mar 18 kl. 19:40

Kastet kniv mot åtteåringer

Politiet pågrep i ettermiddag en mann som kastet kniv mot barn i sentrum av Skien. Mannen skal sagt endel stygge ord til barna før han kastet en kniv etter dem..

P4 - 18 Apr 18 kl. 10:45

Truet med kniv og ranet

To kvinner ble utsatt for ran og ransforsøk i Bergen i dag. En av kvinnene ble truet med kniv da hun skulle ta ut penger ved en minibank i Kong Oscars gate. Han fikk med seg et pengebeløp før han løp fra stedet.

P4 - 16 May 18 kl. 21:49

Melding om mann med kniv i Oslo

Bevæpnet politi i Oslo rykket ut til Stovner etter en melding om en mann med kniv som løp etter noen ungdommer. Politiet har vært i kontakt med ungdommene, men har ikke funnet mannen. Ingen kom til skade..

NRK - 13 Jul 18 kl. 14:36

Mann skutt av svensk politi

En mann ble i formiddag skutt av svensk politi etter å ha truet dem med kniv, det skriver Expressen. Politipatruljen i Landskrona forsøke først med et varselskudd, men så seg nødt til å skyte mot ham da han kom mot dem med kniv..

P4 - 08 Jul 18 kl. 10:30

Pågrep mann med kniv

En mann ble pågrepet av væpnet politi i Haugesund i formiddag. Politiet rykket ut etter melding om et innbrudd, og da de kom til stedet truet mannen i 30-årene patruljen med en kniv. Politiet valgte å bevæpne seg, før de pågrep mannen.

NRK - 20 Apr 18 kl. 05:18

Mann ranet etter trussel med kniv

En mann i 40-årene ble ranet av to personer i Stavanger sentrum ved halv ett tiden natt til fredag. Ranerne brukte noe som lignet en kniv til å skjære av klokkereimen, og stakk av med den dyre klokken. Politiet leter fortsatt etter ranerne..

NRK - 26 May 18 kl. 09:50

Truet med kniv i Horten

En mann i 40-årene er pågrepet i Horten etter at han truet en annen person med kniv. Ingen ble skadd i hendelsen. Den fornærmede er en mann i 20-årene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Putin anklager opposisjonen i USA

Russlands president Vladimir Putin mener toppmøtet med Donald Trump var en suksess, og anklager USAs opposisjon for å forkludre framskrittene de gjorde, melder NTB. Putin sa at møte med Trump manfa var begynnelsen på positiv endring..

NRK - 30 minutter siden

Søker etter mann i Mandal

Politiet har satt i gang søk etter en mann som forsvant fra Gjervoldstadveien ved Håland i morges. Politiet opplyser at mannen er 32 år, 190 cm og har lys grå hettegenser med sorte striper, mørk blå t-skjorte, sorte joggebuskser og blå joggesko.

NRK - 30 minutter siden

Slik pakker Monsen sekken

– Balansen i sekken er viktig, altså at den er pakket godt, sier Monsen. Han har pakket sovepose i bunnen, og det tyngste nederst og inn mot ryggen i midten av sekken. Det letteste pakkes på toppen..

NRK - 30 minutter siden

Flere studenter dra til Australia

Australia har overtatt Storbritannias posisjon som den nest største destinasjonen for internasjonale studenter, melder BBC. Det viser en undersøkelse gjennomført av University College London. USA troner øverst på listen ..

NRK - 45 minutter siden

Kritiserer Orbans Israel-besøk

Lederen for et av de største opposisjonspartiene i Israel mener at besøket fra Ungarns statsminister Viktor Orbán er «en skam», melder NTB. Han er svært kritisk til at statsminister Netanyahu ikke har fordømt antisemittiske uttalelser fra Orban..

NRK - 1 time siden

Politiansatt bøtelagt for snoking

Spesialenheten for politisaker har ilagt en kvinnelig ansatt i Sørvest politidistrikt 15.000 kroner i bot for å ha søkt og delt informasjon fra politiets registre. Kvinnen har brukt opplysningen i en privat uoverensstemmelse, ifølge Nettavisen..

NRK - 1 time siden

Brexit: Ingen avtale er usannsynlig

– Fremgangen i brexit-forhandlingenen indikerer at ingen avtale mellom Storbritannia og EU er usannsynlig, sier en talsperson for britenes statsminister Theresa May til Reuters..

NRK - 1 time siden

Hamilton forlenger med Mercedes

Den britiske Formel 1-føreren, Lewis Hamilton, har forlenget sin kontrakt med Mercedes. Avtalen varer frem til 2020 og skal være verdt 40 millioner pund i året, ifølge BBC. Han er verdensmester i Formel 1 fire ganger..

NRK - 1 time siden

EU truer med gjengjeldelse

EU har begynt å utarbeide en liste med mottiltak som skal iverksettes hvis USA gjør alvor av å innføre en «katastrofal» biltoll, ifølge EU-kommissær Cecilia Malmström. I mars innførte USA toll på import av henholdsvis aluminium og stål..

NRK - 1 time siden

Italia ber EU opprette kriseenhet

EU bør opprette en kriseenhet for å samordne inntaket av migranter og flyktninger i de ulike medlemslandene, mener Italias statsminister Giuseppe Conte. En talsperson for EU-kommisjonen sier at Contes forslag ikke vil fungere over tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt