NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 06:11

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:44

Mann med øks arrestert i Oslo

Politiet i Oslo har arrestert en mann som oppførte seg truende med en øks mot ungdommer på Grorud T-banestasjon fredag kveld. Han blir anmeldt for truslene og for besittelse av stjålne bankkort, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Grorud, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , øks, arresterti , Oslo
NRK - 13 May 20 kl. 02:23

Mann arrestert etter vold på trikk

En mann ble sparket i hodet gjentatte ganger på en trikk i Prinsens gate i Oslo sentrum ved ettiden i natt. Han blør fra hodet, men er ved bevissthet og blir undersøkt av ambulanse, melder Oslo-politiet. En mann er arrestert, siktet for volden..

NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

NRK - 12 Apr 20 kl. 09:01

Mann arrestert for knivstikking

Ein mann i 30-åra blei laurdag arrestert og sikta for å ha knivstikke ein 16 år gamal gut i Sandnes fredag. Mannen blei arrestert i 14-tida, skriv Stavanger Aftenblad. 16-åringen blei ikkje alvorleg skadd, har politiet opplyst..

NRK - 19 Oct 19 kl. 05:30

Kvinne slått og ranet i Oslo

En mann er arrestert av politiet, mistenkt for å ha slått og ranet en kvinne på Tøyen i Oslo. Mannen ble arrestert på Skullerud der han viftet med en kniv. Kvinnens mobiltelefon ble funnet ved gjerningsmannen, melder politiet på Twitter..

NRK - 26 Apr 20 kl. 06:32

Mann knivtruet politiet i Oslo

En mann er arrestert på Hovin i Oslo etter at han skal ha truet en bekjent og politiet med kniv i firetiden i natt. Det er ikke meldt om personskade..

P4 - 13 May 20 kl. 05:31

Mann slått ned på trikk i Oslo

En mann ble utsatt for grov vold på en trikk i Prinsens gate i Oslo sentrum i natt. Mannen ble ifølge politiet sparket i hodet gjentatte ganger. En mann er arrestert for volden.

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 27 Apr 20 kl. 00:48

Alvorlig for knivstukket mann

Tilstanden er alvorlig for en mann som ble brakt til sykehus med stikkskader i Oslo søndag kveld. Hendelsen skjedde utenfor en butikk i Groruddalen. En mann i 40-åra er arrestert og politiet mener de er gjerningsmannen..

P4 - 23 Dec 19 kl. 14:18

Full mann arrestert på Oslo lufthavn

En overstadig beruset mann slo etter både helsepersonell og brannvesen som forsøkte å ta seg av ham på Oslo lufthavn i ettermiddag. Det endte med at politiet måtte gripe inn. De fikk satt håndhjern på mannen, som er i 60-årene og fra Frankrike.

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:32

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Lege: Pleksiglass stopper ikke virus

Veggene av pleksiglass til 225.000 kroner som er montert i Stortinget, hindrer ikke smitte, sier lege og professor Bjørg Marit Andersen til Dagbladet. Veggene ble satt opp da et fullsatt Stortinget behandlet bioteknologiloven..

NRK - 30 minutter siden

Rusa mann slo seg inn i hus

En person er lagt inn på sykehus etter at en aggressiv og rusa mann slo seg inn i to leiligheter på Åse i Ålesund og banket opp beboerne onsdag kveld, melder politiet i Møre og Romsdal. Ved 4-tida torsdag morgen ble mannen funnet og arrestert..

NRK - 45 minutter siden

22 nye koronatilfeller i Norge

Det er nå 8477 bekrefta tilfeller av koronasmitte i Norge, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Dette er en økning på 22 tilfeller siste døgn. 26 pasienter er innlagt på sykehus med covid-19-sykdom.

NRK - 1 time siden

Mattis sier Trump splitter USA

Tidligere forsvarsminister Jim Mattis gir president Donald Trump skylda for uroen i USA. – Trump gjør ikke noe for å forene oss, han prøver å splitte oss, sier Mattis til The Atlantic. Han sier dette er følgene av tre år uten ansvarlig lederskap..

NRK - 1 time siden

Nye jagerfly blir stadig dyrere

Norges nye jagerfly kommer til å koste oss opptil en halv milliard ekstra i år på grunn av lav kronekurs, skriver Aftenposten. 28 av totalt 52 nye fly er levert. De skal erstatte dagens F-16..

NRK - 4 timer siden

Obama: – Systematisk rasisme

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er eit høve for folk til å sjå den systematiske rasismen..

NRK - 2 timer siden

Rekordmange døde i Brasil

I Brasil er et rekordhøyt antall døde av koronasykdom det siste døgnet. 1349 mennesker døde, og dermed er tallet på dødsofre for pandemien oppe i 32.500.

NRK - 2 timer siden

Over 1000 døde i Mexico

Mexico melder om at 1092 har dødd det siste døgnet etter å ha vært smittet av koronavirus. Det er det så langt høyeste daglige dødstallet i landet. Det samlede tallet på smittede passerer samtidig 100.

NRK - 2 timer siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 3 timer siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt