NRK > Nyheter

Wednesday, 13 November, 20:25

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:44

Mann med øks arrestert i Oslo

Politiet i Oslo har arrestert en mann som oppførte seg truende med en øks mot ungdommer på Grorud T-banestasjon fredag kveld. Han blir anmeldt for truslene og for besittelse av stjålne bankkort, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo, Grorud, Twitter

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannmed , øks, arresterti , Oslo
NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

NRK - 19 Oct 19 kl. 05:30

Kvinne slått og ranet i Oslo

En mann er arrestert av politiet, mistenkt for å ha slått og ranet en kvinne på Tøyen i Oslo. Mannen ble arrestert på Skullerud der han viftet med en kniv. Kvinnens mobiltelefon ble funnet ved gjerningsmannen, melder politiet på Twitter..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

P4 - 26 Oct 19 kl. 16:55

Utagerende mann i Oslo

En person er arrestert etter å ha vært utagerande i Karl Johans gate i Oslo. Det melder politiet Mannen skal blant annet ha slått en kvinne så hun fikk skader i en arm..

NRK - 02 Nov 19 kl. 11:55

Demonstrant arrestert i Oslo

Ein person er arrestert i samband med ein demonstrasjon på Sinsen i Oslo. Politiet opplyser at det er snakk om ein demonstrasjon mot eit lovleg arrangement. Fleire politipatruljar er på veg til staden..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

NRK - 09 Aug 19 kl. 10:01

Mann arrestert etter knivstikking

Ein mann er arrestert av politiet etter knivstikkinga ved Strax-huset i Bergen i natt. Den mistenkte for hendinga blei teken av politiet i ei leiligheit like før klokka 09. Mannen som vart stukken skal ikkje vere kritisk skadd..

NRK - 04 Sep 19 kl. 01:33

Mann stakk av fra trafikkulykke

En mann er arrestert i Oslo etter å ha stukket av fra en trafikkulykke på Bjørkelangen i Akershus. Mannen blir ifølge politiet blant annet anmeldt for å ikke stoppe for trafikkkontroll, stikke av fra ulykke og manglende førerkort..

NRK - 26 Oct 19 kl. 16:31

Utagerande mann i Oslo sentrum

Ein person er arrestert etter å ha vore utagerande på Karl Johans gate i Oslo. Mannen skal blant anna ha slått ei kvinne slik at ho fekk skadar i ein arm..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Man arrestert for college-skyting

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på et universitetsområde i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 30 minutter siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 30 minutter siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..

NRK - 45 minutter siden

Drapssiktet jobbet innenfor helse

Mannen som nå er siktet for knivdrapet i Kinogarasjen på Bragernes jobbet inntil nylig i Øvre Eikers helsetjeneste. Det kan kommunalsjefen for tjenesten bekrefte overfor Drammens Tidende. Det til tross for at han er tidligere straffedømt..

NRK - 1 time siden

Fann eksplosiv - sperrar av bustad

Politiet skal ha funne det som truleg er eksplosiv i eit bustadhus i Sola kommune. Det opplyser politiet i ei pressemelding. Bustaden er sperra av.

NRK - 1 time siden

- Tyrkia har fanga 100 IS-krigarar

USAs president Donald Trump seier at Tyrkia har fanga minst 100 IS-krigarar. Det melder Reuters. Tyrkias president Recep Tayyip Erdoan er på besøk hos det kvite huset i dag..

NRK - 2 timer siden

SUV-sal nullar ut utsleppskutt

Eit rekordsal av SUV-ar globalt nullar ut utsleppskutta frå elbilsalet, ifølgje fersk energirapport. Det har bidrege til at klimautsleppa frå olje, kull og gass aldri har vore høgare enn i 2018..

NRK - 2 timer siden

To nye vitne blir kalla inn

Etterretningskomiteen har planlagt ytterlegare to lukka høyringar med vitne i riksrettsprosessen mot Donald Trump. Det melder CNN. Ein av dei som blir kalla inn er truleg ein assistent av Ukraina-ambassadør William Taylor..

NRK - 3 timer siden

Aktiv dødshjelp på New Zealand

Dei folkevalde på New Zealand har sagt ja til å gjere aktiv dødshjelp lovleg. Forslaget gjekk gjennom med 69 mot 51 stemmer. Til neste år skal spørsmålet endeleg bli avgjort i ei folkeavstemming..

NRK - 3 timer siden

Har nominert ny statsminister

Moldovas president Igor Dodon har nominert den tidlegare finansministeren Ion Chicu til å bli ny statsminister i landet. Det melder Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt