NRK > Nyheter

Tuesday, 07 April, 11:39

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd etter styrt

Den tredje personen som var involvert i en flystyrt utenfor Mandal er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK. Mannen i 50-årene behandles for livstruende skader..
Les mer på NRK


Les mer om:
Mandal, Oslo, NRK

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, livstruende, skadd, etter, styrt
NRK - 03 May 19 kl. 07:54

Mann livstruende skadd etter ulykke

To personer ble skadd da to biler frontkolliderte i Drangedal i Telemark. En av personene er livstruende skadd, og helsepersonell driver med livreddende tiltak på stedet..

NRK - 23 Jun 19 kl. 00:09

Mann livstruende skadd

Den siste som var involvert i en flystyrt utenfor Skagerrak er livstruende skadd, det opplyser pressevakten ved Oslo universitetssykehus til NRK..

NRK - 02 Dec 19 kl. 21:21

Mann lisvtruende skadd i Malmø

En mann ble funnet med livstruende skader i Malmö etter at politiet fikk melding om skyting mandag kveld. Mannen i 20-årene ble fraktet til sykehus, og tilstanden hans skal være livstruende..

NRK - 24 Aug 19 kl. 15:12

Livstruende skadd etter vold

Politiet i Horten ønsker tips etter at tre personer ble funnet skadd natt til lørdag. Politiet tror de har blitt utsatt for grov vold. Den ene personen er livstruende skadd, mens en annen person er alvorlig skadd, men stabil.

NRK - 18 Aug 19 kl. 19:57

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

P4 - 15 Sep 19 kl. 19:36

Mann omkom etter ulykke

Mannen som ble livstruende skadd i en trafikkulykke på E16 i Nannestad på torsdag døde av skadene. Det bekrefter politiet overfor Romerikes Blad. Den omkomne kom fra Flateby i Enebakk.

Aftenposten - 04 Aug 19 kl. 14:48

Én livstruende skadet etter voldshendelse i Møre og Romsdal

Politiet har siktet en mann for grov kroppsskade etter en alvorlig voldshendelse i Ørskog kommune i Møre og Romsdal. Én er livstruende skadd..

NRK - 10 Nov 19 kl. 02:11

Mann døde etter skyting i Malmö

En mann døde etter at han lørdag kveld ble skutt på en pizzarestaurant i Malmö, melder SVT. En annen mann som selv tok seg til sykehus, er livstruende skadd. Skytingen skjedde ved 21-tiden, rett etter at en bil eksploderte like ved..

NRK - 24 Aug 19 kl. 12:10

En livstruende skadd etter vold

Den ene av de tre skadde etter vold i Horten sentrum er livstruende skadd, opplyser politiet til NRK. Politiet har snakket med flere vitner, men etterlyser fremdeles folk som var våkne i området i femtiden i natt..

P4 - 01 Aug 19 kl. 12:54

Livstruende skadd etter båtulykke

Kvinnen som ble fraktet til sykehus etter båtulykken i Namsos i natt er livstruende skadd. Det opplyste politistasjonsjef, Snorre Haugdal, på en pressekonferanse for kort tid siden. Båten gikk på et skjær.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To nye dødsfall i Bærum

Bærum kommune bekrefter at to personer mistet livet på grunn av koronaviruset i helgen. Det er nå totalt syv personer som har dødd i Bærum. – Jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de etterlatte, sier ordfører Lisbeth Hammer Krog..

NRK - 30 minutter siden

Oslo tingrett: Y-blokka kan rives

Oslo tingrett sier nei til kravet om å utsette rivingen av Y-blokka, melder Aftenposten..

NRK - 45 minutter siden

Nytt dødsfall i Kristiansand

En beboer ved Stener Heyerdahl omsorgssenter døde tirsdag. Det opplyser Kristiansand kommune. Vedkommende var en av beboerne med kjent smitte.

NRK - 30 minutter siden

Nav utsetter trygdebehandling

Nav utsetter behandlingen av saker som omfattes av trygdeskandalen, melder NTB..

NRK - 45 minutter siden

4978 tilfeller registrert i Danmark

4978 dansker har til nå fått påvist koronasmitte, en økning på 297 det siste døgnet. 187 av de smittede er døde. Danmark har nå testet 51.

NRK - 1 time siden

Avbryter dialog om fangeutveksling

Taliban bryter samtalene om fangeutveksling, som er en forutsetning for at de vil forhandle med regjeringen i Kabul om en fredsavtale. – Våre utsendinger vil ikke delta i resultatløse møter, sier en talsmann for Talibans politiske kontor i Qatar, Suhail Shaheen..

NRK - 1 time siden

Robert Kennedys datter funnet død

Maeve Kennedy McKean (40) er funnet død etter en kanoulykke i Maryland, mens den åtte år gamle sønnen hennes fortsatt er savnet. Maeve Kennedy McKeans mor er datter av tidligere justisminister Robert Kennedy, som ble drept i et attentat i 1968..

NRK - 1 time siden

Skjerpar straff i dopingsaka

Gulating lagmannsrett har oppretthalde fengselsstraffa på 8,5 år for ein mann som i fjor blei dømd i det som blir kalla Noregs største dopingsak..

NRK - 1 time siden

Siktet for drapsforsøk på 19-åring

En tredje mann (19) er siktet for drapsforsøk etter at en 19-åring ble knivstukket på Vigrestad i Hå i Rogaland søndag kveld. To menn i 20- og 30-årene er allerede siktet i saken. De fremstilles for varetektsfengsling i Jæren tingrett tirsdag..

NRK - 1 time siden

Solberg informerer om videre tiltak

Tirsdag klokken 16 vil Erna Solberg informere om hvilke koronatiltak regjeringen ønsker å videreføre i dagene og ukene etter påske. I tillegg til statsministeren vil kunnskapsminister Guri Melby og helseminister Bent Høie delta på pressekonferansen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt