Dagbladet > Innenriks

Lørdag, 19 September, 17:12

Dagbladet - 06 des. 19 kl. 21:11

Mann løp ut i veien - erklært død

En mann ble forsøkt gitt livreddende førstehjelp etter å ha løpt ut i veien og blitt påkjørt av en bil på E39 i Randaberg i Rogaland fredag kveld, men livet sto ikke til å redde..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
E39, Randaberg, Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, løput i , veien, erklært, død
P4 - 25 sep. 19 kl. 18:33

Bystyret erklærer klimakrise

Bystyret i Oslo har i dag blitt enige om å erklære klimakrise. Det var kun Frp som stemte imot erklæringen. Oslo skal kutte klimagassutslippene med 95 prosent innen 11 år.

NRK - 14 juni 20 kl. 18:41

Mann døde i motorsykkelulykke

En person er erklært død etter en trafikkulykke rett ved kommunegrensen mellom Siljan og Larvik. Motorsykkelføreren skal ha kjørt av veien, og ble erklært død på stedet., melder Sør-Øst politidistrikt på twitter..

NRK - 20 aug. 19 kl. 17:48

Felles nordisk erklæring om klima

Statsminister Erna Solberg og andre leiarar i Norden skreiv under ei felles erklæring om klima og utvikling i Reykjavík. Uroa for klima som spesielt dei yngre generasjonane i aukande grad gir uttrykk for, må bli tatt på alvor, står det i erklæringa..

NRK - 28 nov. 19 kl. 12:21

EU-parlamentet erklærer klimakrise

Europaparlamentet erklærer global klimakrise. Det gjer dei i forkant klimatoppmøtet i Spania neste veke (COP25). Erklæring legg press på den den påtroppande EU-kommisjonen..

P4 - 28 nov. 19 kl. 12:54

Erklærer klimakrise

EU-parlamentet erklælrer global klimakrise. Erklæringen ble stemt fram med stort flertall i dag, i forkant av klimatoppmøtet som holdes i Spania neste uke..

NRK - 30 mars 20 kl. 08:34

Geriljagruppe erklærer våpenhvile

Geriljagruppa ELN i Colombia har erklært våpenhvile, ifølge Utenriksdepartementet. Bakgrunnen er FNs oppfordring om å stanse konflikter under koronakrisen. Erklæringen om den ensidige våpenhvilen kom mandag morgen norsk tid..

NRK - 18 april 20 kl. 09:52

Cookøyane erklærer seg koronafri

Cookøyane i Stillehavet erklærer seg, som eit av verdas fyrste land, fri for koronasmitte etter at dei siste attverande testane synte negativt resultat. Det var statsminister Henry Puna som erklærte landet for koronafritt fredag..

NRK - 26 april 20 kl. 13:56

Erklærer seg uavhengig

Separatistene i De sørlige overgangsrådet i Jemen erklærte søndag uavhengighet. I erklæringen beskyldes Jemens internasjonalt anerkjente regjering for ikke å overholde sine forpliktelser. Selvstyret begynte angivelig ved midnatt natt til søndag..

NRK - 07 mai 20 kl. 10:31

Colombia erklærer krisetilstand

Colombia har erklært sin andre økonomiske krisetilstand, som gjer at president Ivan Duque kan ta grep utan å måtte gå via nasjonalforsamlinga i landet. Førre økonomiske krisetilstand vart erklært i mars..

P4 - 18 aug. 20 kl. 22:31

Støtter by som kaller seg LGBT-fri

Regjeringen i Polen gir nå støtte til byen Tuchow som har erklært seg fri for seksuelle minoriteter. Uttalelsen har ført til at EU tidligere har fratatt byen finansiell støtte. Polens justisminister sier de nå vil kompensere tapet med å gi byen ekstraordinære bevilgninger.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - Igår: 10:53

Skummel smitte rammer Oslo

Opptil 30 prosent av nysmittede i Oslo har ukjente smitteveier, får Dagbladet opplyst. Assisterende helsedirektør, Espen Rostrup Nakstad, er bekymret..

Dagbladet - Igår: 06:18

Kan lamme Østlandet

Ifølge Fellesforbundet er det stor fare for at busstrafikken på Østlandet blir rammet av streik fra søndag av. På sikt kan streiken bli utvidet til hele landet..

Dagbladet - I førrgår: 18:29

Her fikk Turid (75) bot

- Vi kan ikke vise skjønn her, sier kommunen..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 15:04

Skogbrannrøyken fra USA på vei til Norge

Velter inn over Norge i løpet av helga, ifølge europeisk data..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 11:11

Flere elever havnet i vannet etter kantring

Flere kanoer har kantret utenfor Fredrikstad. Hovedredningssentralen anslår at 16 personer havnet i vannet..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 11:11

Flere barn i vannet etter kantring

Flere kanoer har kantret utenfor Fredrikstad. Hovedredningssentralen anslår at 16 personer har havnet i vannet..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 11:11

16 personer i vannet etter kantring

En båt eller kano har kantret utenfor Fredrikstad. Hovedredningssentralen anslår at 16 personer har havnet i vannet..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 02:45

Enighet i kommuneoppgjøret - Akademikerne har brutt

LO kommune, Unio og YS kommune er enige med KS i årets tariffoppgjør, mens den fjerde forhandlingssammenslutningen, Akademikerne, brøt forhandlingene..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 02:45

Enighet i kommuneoppgjøret

Ansatte i kommunene er sikret reallønnsvekst etter at LO kommune, Unio og YS kommune natt til onsdag ble enige med KS i årets tariffoppgjør..

Dagbladet - 16 sep. 20 kl. 01:23

Advarer mot rasismebølge

Coronapandemien har ført med seg en bølge av rasisme og fremmedfiendtlighet. Det er ikke et uvanlig fenomen under et sykdomsutbrudd..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt