NRK > Nyheter

Lørdag, 26 September, 03:18

NRK - 14 des. 19 kl. 16:10

Mann kritisk skadd etter påkjørsel

En mann fraktes til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt mens han krysset en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kjørbekkvegen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, kritisk, skadd, etter, påkjørsel
P4 - 22 aug. 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

NRK - 12 sep. 19 kl. 22:07

En person kritisk skadd

Totalt er seks personer skadd i en trafikkulykke i Nannestad. Tre av dem er fløyet til Ullevål sykehus, mens de tre siste er kjørt med ambulanse til A-hus. En person skal være kritisk skadd, fire alvorlig skadd, og en lettere skadd etter ulykken..

NRK - 12 juli 20 kl. 07:57

Mann kritisk skadd i bilulykke

En mann blir behandlet for kritiske skader han pådro seg i en bilulykke på Hvam i Nes kommune i Viken fylke. Personen som er kritisk skadd, satt først fastklemt før han ble frigitt. Passasjeren i bilen ble lettere skadd, opplyser politiet..

NRK - 25 aug. 19 kl. 09:21

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

NRK - 14 timer siden

To kritisk skadd i Paris

To av de fire personene som er skadd etter knivangrepet i Paris, skal være kritisk skadd. Det skriver fransk politi i en uttalelse til franske medier. Et større område er avsperret etter hendelsen.

Aftenposten - 24 mars 20 kl. 07:39

Mann kritisk skadd etter vold i Gjøvik – kvinne pågrepet

En kvinne i 20-årene er pågrepet i forbindelse med en voldshendelse i Gjøvik tirsdag morgen. En mann er kritisk skadd, ifølge politiet..

NRK - 25 aug. 19 kl. 10:39

En kritisk skadd

Rop om hjelp gjorde at vitner fant de tre forulykkede etter båtulykka i Arendal i natt. To av dem ligger alvorlig skadd på Sørlandet sykehus, én er kritisk skadd på Ullevål sykehus i Oslo..

NRK - 29 juni 20 kl. 07:23

Kritisk skadd mann til sykehus

Den livløse personen som er funnet ved Akerselva i Oslo er kjørt til sykehus. Det er en mann, som er kritisk skadd, ifølge politiet på stedet. De har gjort undersøkelser i området, og vil følge opp saken.

Aftenposten - 11 sep. 20 kl. 17:07

Mann kritisk skadd i MC-ulykke i Skien

En mann i 20-årene ble kritisk skadd i en motorsykkelulykke på Trommedalsvegen i Skien fredag ettermiddag..

P4 - 13 juli 20 kl. 23:37

Fauske: Kritisk skadd etter vold

En mann i 30-årene er kritisk skadet etter en voldshendelse inne på en dagligvarebutikk i Fauske sent i kveld. Det opplyser politiet nå. Tilstanden hans er stabil og han er fløyet til sykehus i Tromsø.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Trump i Virginia

NRK - 30 minutter siden

Ble kurert for HIV - dør av kreft

Amerikaneren Timothy Ray Brown, som regnes som den første pasienten i verden som ble kurert for hiv, er nå i ferd med å dø av leukemi. Brown er kjent som den såkalte «Berlin-pasienten» og ble i 2008 erklært HIV-fri etter å ha vært positiv i 13 år.

NRK - 1 time siden

Seks smittet etter bryllup

Seks personer er bekreftet smittet og 109 er satt i karantene etter koronasmitte i forbindelse med et bryllup i Lillestrøm kommune sist helg. Både arrangør og mange av nærkontaktene bor i Alna bydel i Oslo. Alle er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Busstreiken trappes opp lørdag

Lørdag går ytterligere 4.500 bussjåfører i sju fylker ut i streik. Det er fortsatt ikke kontakt mellom arbeidstakere og arbeidsgivere.

NRK - 1 time siden

Trump om terrororganisasjoner

USAs president Donald Trump lover å erklære Ku Klux Klan og Antifa som terrororganisasjoner når han fredag legger fram en ny plattform for svarte amerikanere. Trump lover også å kategorisere lynsjing som nasjonal hatkriminalitet, melder Fox News..

NRK - 1 time siden

Mann utsatt for vold i Stavanger

Natt til lørdag kom politiet over en mann i Stavanger sentrum som var blitt utsatt for vold. Mannen ble hentet med ambulanse og fraktet til sykehuset for sjekk. Mistenkte er ikke pågrepet, skriver politiet i Sør-Vest på Twitter..

NRK - 2 timer siden

139 nye smittetilfeller siste døgn

Natt til lørdag var det registrert 13.544 koronasmittede i Norge. Det viser foreløpige tall.

NRK - 3 timer siden

Politiker siktet for grovt lovbrudd

Den svarte Kentucky-politikeren Attica Scott ble sluppet fri etter et døgn i arresten fredag. Hun ble pågrepet da hun deltok i en demonstrasjon for Breonna Taylor. Hun er siktet for tre lovbrudd, deriblant opptøyer som blir regnet som et grovt..

NRK - 3 timer siden

CNN: Tror Barret er Trumps kandidat

Ifølge flere kilder skal dommer Amy Coney Barrett være kandidaten som president Donald Trump vil presentere som etterfølger til Ruth Bader Ginsburg, skriver CNN. Trump har annonsert at han vil offentliggjøre nominasjonen lørdag..

NRK - 4 timer siden

Ni nye tilfeller i Arendal

Fredag melder Arendal kommune om ni nye koronasmittetilfeller. Til sammen er om lag 220 personer nå i karantene i kommunen. Sju av de nye smittede kan knyttes til de to arrangementene som er bakgrunnen for smitteutbruddet, opplyser kommunen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt