NRK > Nyheter

Sunday, 26 January, 08:58

NRK - 14 Dec 19 kl. 16:10

Mann kritisk skadd etter påkjørsel

En mann fraktes til sykehus med alvorlige skader etter å ha blitt påkjørt mens han krysset en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kjørbekkvegen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, kritisk, skadd, etter, påkjørsel
NRK - 21 Dec 19 kl. 00:49

Mann kritisk skadd i Sandvika

Mannen som ble hentet opp fra sjøen ved Kadettangen i Bærum, er kritisk skadd, melder Oslo-politiet. Mannen ble reddet opp fra sjøen av dykkere fra brannvesenet etter at vitner hadde hørt rop om hjelp. Søk etter flere er avsluttet uten funn..

NRK - 01 Jan 20 kl. 04:20

Kritisk skadd i ulykke i Råde

En ung mann anses som kritisk skadd etter en trafikkulykke ved Råde kirke i Østfold ved halv firetiden i natt. Operasjonsleder Terje Marstad i Øst politidistrikt sier til VG at bilen har rullet rundt flereganger. Vegvesenets ulykkesgruppe er på vei..

NRK - 25 Aug 19 kl. 09:21

To personer kritisk skadd

En mann i 30-årene og en kvinne i slutten av tenårene er kritisk skadd etter ulykken i Svolvær, der en bil havnet i vannet ved fergeleiet. Ytterligere en kvinne i 30-årene er alvorlig skadd, opplyser Universitetssykehuset Nord-Norge i Tromsø..

NRK - 12 Sep 19 kl. 22:07

En person kritisk skadd

Totalt er seks personer skadd i en trafikkulykke i Nannestad. Tre av dem er fløyet til Ullevål sykehus, mens de tre siste er kjørt med ambulanse til A-hus. En person skal være kritisk skadd, fire alvorlig skadd, og en lettere skadd etter ulykken..

P4 - 22 Aug 19 kl. 17:42

Person kritisk skadd etter trafikkulykke i Troms

En person er kritisk skadd etter en trafikkulykke i Andselv i Troms i ettermiddag. Ulykken skal ha skjedd da en bil kom over i motsatt kjørebane. Tre biler var involvert i ulykken.

Aftenposten - 25 Sep 19 kl. 20:37

Mann kritisk skadd etter motocrossulykke

En mann i 30-årene er kritisk skadet etter en motocrossulykke på Rudskogen sør for Rakkestad i Østfold..

NRK - 22 Nov 19 kl. 21:24

Kritisk skadd etter påkjøring

En person skal være kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på Sellebakk i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet. Trafikken står, skriver politiet på Twitter..

NRK - 22 Nov 19 kl. 21:24

Kritisk skadd etter påkjørsel

En person skal være kritisk skadd etter å ha blitt påkjørt på Sellebakk i Fredrikstad. Nødetatene er på stedet. Trafikken står, skriver politiet på Twitter..

NRK - 25 Aug 19 kl. 10:39

En kritisk skadd

Rop om hjelp gjorde at vitner fant de tre forulykkede etter båtulykka i Arendal i natt. To av dem ligger alvorlig skadd på Sørlandet sykehus, én er kritisk skadd på Ullevål sykehus i Oslo..

NRK - 20 Dec 19 kl. 19:08

Mann kritisk skadd

En person ble hentet opp av vannet ved Tjuvholmen i Oslo fredag kveld. Politiet meldte først at mannen var død, men mannen er i live og kritisk skadd. Politiet beklager feilinformasjonen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Uvær stenger Saltfjellet

E6 over Saltfjellet er stengt på grunn av uvær, melder Statens vegvesen. Det skal gjøres ny vurdering klokka 10..

NRK - 2 minutter siden

Klippet vekk afrikansk aktivist

Nyhetsbyrået AP får krass kritikk etter å ha klippet den ugandiske klimaaktivisten Vanessa Nakate (23) vekk fra et bilde sammen med tre andre, hvite aktivister, fra et bilde fra Davos-toppmøtet. – Jeg gråt, sier Nakate til Buzzfeed News..

NRK - 15 minutter siden

Kina: Usikre på kilden til viruset

Viseminister i Kinas helsekommisjon sier de er usikre på kilden til coronaviruset. Myndighetene tror viruset kom fra et vilt dyr, men mangler fortsatt mye informasjon, sa viseministeren ifølge Reuters. 56 mennesker er døde av virusutbruddet..

NRK - 45 minutter siden

Treg respons fra nettgigantene

Politiet refser nettgiganter som Facebook, Snapchat og TikTok for å bruke lang tid på å svare, når politiet ber om hjelp til å spore overgripere. Antall nettovergrep mot barn øker, og politiet ber plattformene om raskere respons, skriver Aftenposten..

NRK - 1 time siden

Leter etter overlevende i Tyrkia

I Tyrkia fortsetter redningsaksjoner for å finne overlevende etter jordskjelvet øst i landet fredag kveld. 31 mennesker døde i skjelvet, men 1.607 mennesker ble skadd, ifølge tyrkiske myndigheter.

NRK - 1 time siden

56 døde av coronaviruset

56 personer har til nå mistet livet på grunn av det nye lungeviruset, og det er oppdaget nær 700 nye tilfeller, opplyser kinesiske myndigheter..

NRK - 17 timer siden

Reddet ut av ruinene etter 17 timer

En kvinne ble lørdag ettermiddag reddet ut i en dramatisk redningsaksjon, 17 timer etter at hun ble fanget i ruinene i den jordskjelvrammede Elazig-provinsen. 42 andre har blitt reddet ut av ruinene i live. Det melder den tyrkiske avisen Hürriyet..

NRK - 2 timer siden

Skjøt med hagle

En mann ble natt til søndag pågrepet i Steinkjer i Trøndelag, etter at han skal ha oppført seg truende med en hagle. Han skal også ha løsnet ett skudd. Politiet opplyser at de har beslaglagt flere våpen.

NRK - 2 timer siden

Operaen i Paris åpnet etter streik

Lørdag åpnet operaen i Paris igjen dørene. Dansere og musikere har streiket sammen med andre i offentlig sektor i protest mot forslaget om å erstatte over 40 ulike pensjonssystem med ett. Streiken har kostet operaen mange millioner i tapte inntekter..

NRK - 4 timer siden

Ber om et fritt og rettferdig valg

Tidligere president Evo Morales i Bolivia sier han respekterer beslutningen til landets midlertidige president Jeanine Añez om å delta i valget i mai. – Det er hennes rett, sa Morales lørdag. Han ber samtidig om et fritt og rettferdig valg 3.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt