P4 > Nyheter

Saturday, 18 January, 11:12

P4 - 14 Jan 20 kl. 20:51

Mann knivstukket på Oslo S

En person er knivstukket på Oslo S.
Det melder politiet.
Tilstanden til fornærmede er ikke kjent, men han skal være ved bevissthet og er nå kjørt til sykehus.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, knivstukket, OsloS
P4 - 04 Jan 20 kl. 07:07

Mann knivstukket i Oslo

En mann i 20-årene ble knivstukket i Trondheimsveien i Oslo i natt. Politiet rykket ut til stedet med flere patruljer og har pågrepet en jevnaldrende mann for ugjerningen. Den skadde ble kjørt til sykehus med det som fremsto som alvorlige skader.

Aftenposten - 06 Oct 19 kl. 20:37

Mann knivstukket i Oslo

En mann er sendt til sykehus etter at han ble knivstukket på Veitvet i Oslo søndag kveld. Ingen er pågrepet..

NRK - 15 Dec 19 kl. 23:34

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble søndag kveld knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 24 Nov 19 kl. 02:48

Mann knivstukket i Oslo

Politiet har pågrepet to personer etter at en mann ble knivstukket i hånden på Grorud i Oslo natt til lørdag. Den fornærmede mannen skal ikke ha blitt påført alvorlig skade..

Aftenposten - 23 Dec 19 kl. 05:43

Mann knivstukket i Oslo – mann pågrepet

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket på Torshov i Oslo natt til mandag. En mann i midten av 20-årene er pågrepet..

P4 - 15 Dec 19 kl. 23:35

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsmann som stakk fra stedet etter hendelsen. Skadeomfanget er uklart.

P4 - 01 Jan 20 kl. 21:10

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble funnet blødende fra magen utendørs på Hagenstua i Oslo i kveld. Ifølge politiet har mannen trolig blitt knivstukket. Mannen var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus.

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:56

Mann knivstukket på Oslo S

Politiet melder på Twitter at en person er knivstukket ved Oslo Sentralstasjon. Vedkommende er ved bevissthet..

Aftenposten - 14 Jan 20 kl. 20:56

Mann knivstukket på Oslo S, leter etter gjerningsperson

Politiet melder på Twitter at en person er knivstukket ved Oslo Sentralstasjon. Vedkommende er ved bevissthet og kjøres til sykehus..

Aftenposten - 15 Dec 19 kl. 23:59

Mann knivstukket i Oslo sentrum

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Natt til mandag ble to mistenkte pågrepet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Rettssak mot kulturprofil starter

Mandag starter rettsaken mot en kulturprofil i Oslo som er tiltalt for ni voldtekter og ett tilfelle av seksuell omgang med barn under 16 år. Ifølge Dagbladet skal flere av voldtektene har skjedd i forbindelse med fester og nachspiel hjemme hos kulturprofilen i Oslo i en periode på flere år. Han nekter straffskyld..

P4 - 30 minutter siden

- Ikke gitt at man blir dømt for deltakelse

Det er ikke gitt at kvinnen som er siktet for å ha deltatt i terrororganisasjonen IS og som landet i Norge i natt blir dømt. Det sier advokat Steingrim Wolland til NRK. Kvinnen hevder å bare ha vært husmor og tatt vare på barna mens mannen kriget for IS.

P4 - 1 time siden

PST innkaller til pressemøte

Politiets sikkerhetstjeneste innkaller til pressemøte klokken 12.30 i dag for å orientere om pågripelsen av den norske IS-kvinnen. 29-åringen landet rundt midnatt på Gardermoen sammen med sine to barn i natt, og ble da pågrepet for terrordeltakelse.

P4 - 1 time siden

Bilist stakk etter forfølgelse

En bilist nektet i natt å stoppe for politiet under en promillekontroll på E39 like sør for Stavanger sentrum. Flere politibiler tok opp jakten på bilen, og en spikermatte ble lagt ut på en bro, men likevel klarte vedkommende å stikke av. Operasjonsleder i Sør-Vest politidistrikt, Viktor Fenne Jensen, ber nå om hjelp fra publikum..

P4 - 2 timer siden

Folkehelseinstituttet følger med på virusutbrudd i Kina

Virusutbruddet i Kina har så langt krevd to liv. – Kan ikke utelukke at det kommer til Norge, sier Folkehelseinstituttet..

P4 - 2 timer siden

Innfører strengere alkoholregler

Alkoholreglene på populære norske feriesteder som Ibiza og Mallorca strammes inn. Hoteller får ikke lenger tilbyr gratis alkohol, mens restauranter og barer forbys å friste med happy hour og andre tilbud, opplyser lokale myndigheter. Det har også vært et problem med at turister hopper fra balkonger, for også dette blir nå bannlyst.

P4 - 3 timer siden

Ny feil funnet på Boeing-fly

Det er avdekket nok en feil på Boeing sine 737 Max-fly. En programvare som skal sjekke at flyets systemer fungerer, fungerer ikke slik det skal, ifølge flere medier i USA. Amerikanske myndigheter satte flyet i mars i fjor på bakken etter to fatale ulykker som kostet 346 mennesker livet.

P4 - 3 timer siden

Anslår 1700 virustilfeller

Langt flere er trolig smittet av det sars-lignende viruset enn det Kina oppgir. Det hevder britiske forskere som gir råd til blant annet Verdenshelseorganisasjon, WHO. Kinesiske styresmakter har opplyst at 45 mennesker har fått viruset, men ifølge forskerne er det trolig snakk om 1700 påviste tilfeller.

P4 - 3 timer siden

Jobber på åsted etter drap

Politiet er i gang med tekniske undersøkelser og vitneavhør etter at en mann døde etter en voldshendelse en institusjon på Hov i Søndre Land i Innlandet i går kveld. En person er arrestert og siktet for drap. Oppland Arbeiderblad skriver at hendelsen skjedde hendelsen på en institusjon for pasienter med rus- og psykiatrilidelser.

P4 - 3 timer siden

Alvorlig skadet i trikkulykke

En mann er alvorlig skadet etter at han ble påkjørt av trikken ved Kyvannet stasjon i Trondheim i natt. Mannen skal ha fått alvorlige skader i en fot. Det er uklart hvordan ulykken oppsto..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt