P4 > Nyheter

Fredag, 14 August, 11:12

P4 - 14 jan. 20 kl. 20:51

Mann knivstukket på Oslo S

En person er knivstukket på Oslo S.
Det melder politiet.
Tilstanden til fornærmede er ikke kjent, men han skal være ved bevissthet og er nå kjørt til sykehus.
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, knivstukket, OsloS
P4 - 04 jan. 20 kl. 07:07

Mann knivstukket i Oslo

En mann i 20-årene ble knivstukket i Trondheimsveien i Oslo i natt. Politiet rykket ut til stedet med flere patruljer og har pågrepet en jevnaldrende mann for ugjerningen. Den skadde ble kjørt til sykehus med det som fremsto som alvorlige skader.

NRK - 28 juni 20 kl. 02:51

Mnan knivstukket i Oslo

En mann i begynnelsen av 40-årene ble natt til søndag knivstukket på Tjuvholmen i Oslo. Politiet leter etter en gjerningsmann. Mannen som ble knivstukket, er sendt i ambulanse til Ullevål.

Aftenposten - 06 okt. 19 kl. 20:37

Mann knivstukket i Oslo

En mann er sendt til sykehus etter at han ble knivstukket på Veitvet i Oslo søndag kveld. Ingen er pågrepet..

NRK - 15 des. 19 kl. 23:34

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble søndag kveld knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 24 nov. 19 kl. 02:48

Mann knivstukket i Oslo

Politiet har pågrepet to personer etter at en mann ble knivstukket i hånden på Grorud i Oslo natt til lørdag. Den fornærmede mannen skal ikke ha blitt påført alvorlig skade..

Aftenposten - 23 des. 19 kl. 05:43

Mann knivstukket i Oslo – mann pågrepet

En mann i 50-årene er innlagt på sykehus etter å ha blitt knivstukket på Torshov i Oslo natt til mandag. En mann i midten av 20-årene er pågrepet..

NRK - 28 juni 20 kl. 02:51

Mann knivstukket i Oslo

En mann i begynnelsen av 40-årene ble natt til søndag knivstukket i en leilighet på Tjuvholmen i Oslo. Mannen er sendt i ambulanse til Ullevål. Tilstanden hans er uavklart.

Aftenposten - 28 juni 20 kl. 07:19

Mann knivstukket på Tjuvholmen i Oslo

En mann i begynnelsen av 40-årene ble natt til søndag knivstukket på Tjuvholmen i Oslo. Ingen er pågrepet i saken. Det er den andre knivstikkingen i byen i helgen..

P4 - 15 des. 19 kl. 23:35

Mann knivstukket i Oslo

En mann er knivstukket i Brugata i Oslo sentrum. Politiet søker etter en gjerningsmann som stakk fra stedet etter hendelsen. Skadeomfanget er uklart.

P4 - 01 jan. 20 kl. 21:10

Mann knivstukket i Oslo

En mann ble funnet blødende fra magen utendørs på Hagenstua i Oslo i kveld. Ifølge politiet har mannen trolig blitt knivstukket. Mannen var ved bevissthet da han ble kjørt til sykehus.

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Forbyr mer 20 deltakere

Bergen kommune vil vedta et lokalt påbud om en grense på 20 personer på fester og sammenkomster. Det kom frem på en pressekonferanse i formiddag. Frem til i dag har regelen om å være maks 20 personer samlet kun vært en anbefaling.

P4 - 30 minutter siden

Syvfjellsturen avlyst

Den tradisjonsrike syvfjellsturen i Bergen er avlyst. Arrangøren opplyser at turen ikke var forsvarlig å gjennomføre med tanke på økt koronasmitte og retningslinjene fra Folkehelseinsituttet. Dette er første gang turen over Bergens syv byfjell blir avlyst.

P4 - 45 minutter siden

Flere mottar arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni. Det er 300 flere enn ved utgangen av mars, viser nye tall fra NAV. Hittil i 2020 har antall personer som går på stønaden økt med 3500..

P4 - 1 time siden

Anbefaler bruk av munnbind

Helsedirektoratet vil at nordmenn fremover skal bruke munnbind i enkelte situasjoner. Det går frem i en pressemelding. Der skriver direktoratet at de anbefaler bruk av munnbind og tøymunnbind i noen geografiske områder og for en begrenset tidsperiode.

P4 - 1 time siden

Ingen positive prøver etter massetest

Trondheim kommune har nå fått tilbake prøvesvarene fra de 440 som testet seg for koronasmitte i går. Alle var negative. 1108 venter fortsatt på å bli testet.

P4 - 1 time siden

Tegnell vil likevel vurdere munnbind

Hvis situasjonen i Sverige endres kan det bli aktuelt å anbefale munnbind. Til SVT sier statsepdemiolog Anders Tegnell at hvis det kommer ny kunnskap eller mye trengsel kan munnbind være et supplement. Tegnell har tidligere advart om at bruk av munnbind kan gi falsk trygghet..

P4 - 1 time siden

Oppsving i hyttesalget

Hyttesalget opplever nå en oppsving. I årets andre kvartal ble det omsatt nær 10 prosent flere fritidsboliger i fritt salg, sammenlignet med samme tid i fjor. Totalt ble det omsatt 3.

P4 - 1 time siden

Brann-spiller har fått koronavirus

Brann-spiller Gilli Rolantsson har fått påvist koronasmitte. Det skriver Brann på sin hjemmeside. Fotballspilleren fra Førøyene har vært i karantene etter å ha vært i nærkontakt med en virussmittet person, og fikk nylig symptomer.

P4 - 1 time siden

Nedgang for Finlands økonomi

Finlands økonomi fortsetter å krympe. Brutto nasjonalprodukt krympet med 3,2 i andre kvartal sammenlignet med første, viser tall den finske Statistikksentralen la frem i dag. Også Danmark la frem tall i dag som viser historisk fall i samme periode med en nedgang på 7,4 prosent.

P4 - 1 time siden

Tre smittet og 72 i karantene på Lillehammer

Tre personer tilknyttet idrettsmiljøet på NTG Lillehammer har testet positivt for koronasmitte. 72 personer, 61 ungdommer og 11 voksne, er satt i karantene. Den første personen ble bekreftet smittet tirsdag.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt