NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:16

NRK - 10 feb 22 kl. 02:26

Mann knivstukket og alvorlig skadet i Trøgstad

Politiet søker etter en gjerningsperson etter at en mann ble knivstukket i sitt eget hjem i Trøgstad i Indre Østfold natt til torsdag. Det fremstår som et innbrudd hvor det ha blitt et basketak mellom huseieren og inntrengeren. Huseieren er alvorlig skadet og sendt til sykehus for operasjon, det forteller operasjonsleder Halvor Andersen til NRK. Offeret ha gitt politiet et signalement på gjerningsmannen. Han er mørkkledd, har hvitt skjerf og mangler muligens en sko..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trøgstad, Indre, Halvor Andersen, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, knivstukketog , alvorlig, skadeti , Trøgstad
NRK - 24 okt 21 kl. 03:44

Begge knivofre alvorlig skadd

Mannen som ble knivstukket på Møllenberg i Trondheim lørdag kveld, er alvorlig, men ikke livstruende skadd, opplyser politiet i en pressemelding. En gutt i slutten av tenårene som ble knivstukket i Ila litt senere på kvelden, er også alvorlig, men ikke livstruende skadd. Begge de to er innlagt på St.

NRK - 13 jun 22 kl. 10:25

Mann alvorlig skadet etter knivstikking

En mann i 30-årene er alvorlig skadet etter han ble knivstukket i Hammerfest natt til mandag. Situasjonen er stabil, melder Universitetssykehuset Nord-Norge. Mannen ble fraktet til sykehuset i Tromsø etter hendelsen, en person er arrestert etter hendelsen..

Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

Klartale - 13 okt 21 kl. 08:56

Politiet tror ikke lenger at mann ble knivstukket i skogen

Den skadde mannen ble funnet av andre folk, som ringte politiet. De sa først at han var knivstukket, men onsdag har de endret sin teori. Det skriver avisa VG.

NRK - 19 apr 22 kl. 19:17

Alvorlig voldshendelse i Stjørdal – én alvorlig skadet

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal, melder poltiet på Twitter. Én person er alvorlig skadet og fraktet til St.Olavs hospital.

NRK - 25 jun 22 kl. 23:25

Mann alvorlig skadet etter kollisjon

Mannen, som er skadet etter ulykken mellom to biler og en buss i Drangedal i Telemark lørdag ettermiddag, er alvorlig, men ikke livstruende skadet, melder Sør-Øst politidistrikt. En mann i 20-årene er siktet for å ha forårsaket ulykken. Han har fått sitt førerkort beslaglagt, opplyser politiet videre..

NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke i Hønefoss - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke i Hønefoss. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 03 jun 22 kl. 16:35

Alvorlig ulykke ved Sundvollen - tre personer skadet

Tre personer skadet i alvorlig ulykke ved Sundvollen, sør for Hønefoss i Buskerud. En enslig bil skal ha kjørt ut ved Garntangen på E-16. – Tre personer skal være skadet - ulykken er foreløpig definert som alvorlig, skriver politiet.

NRK - 12 okt 21 kl. 19:35

Mann i 50-årene knivstukket i skog

En mann i 50-årene har blitt knivstukket i skogen, skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Politiet leter nå i området Gulset i Skien etter en gjerningsperson. Fornærmede er en lokal mann og er kjørt sykehuset.

NRK - 16 maj 22 kl. 14:11

Tilskuere ble alvorlig skadet på bilshow i april

Noen av personene som ble skadet under bilshowet på Bjerke i slutten av april, skal være alvorlig skadet. Det opplyser Oslo-politiet. Sju personer ble skadet da en bil kjørte inn i en tribune, og de ble kjørt til sykehus og legevakt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 15 minutter siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 1 time siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 1 time siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 2 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 3 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 4 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 4 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com