NRK > Nyheter

Wednesday, 19 February, 15:01

NRK - 21 Jan 20 kl. 01:22

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene. Politiet i Øst fikk melding om hendelsen klokken 21.27 mandag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, knivskaddi , Lørenskog
Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 22:59

Mann pågrepet etter trusselsituasjon i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet..

NRK - 07 Nov 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..

NRK - 02 Jan 20 kl. 19:22

Mann truet med kniv i Lørenskog

En mann ble truet med kniv og fraranet en kontantbeløp under et bilkjøp i Lørenskog. Ranet skjedde under en avtalt bilhandel. Politiet i Øst søker etter tre unge menn, skriver de på Twitter..

NRK - 03 Nov 19 kl. 00:12

Mann pågrepet i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet. Politiet har gjort funn av et replikavåpen på stedet, samt narkotika..

NRK - 24 Dec 19 kl. 02:51

Bilbrann i Lørenskog

Det brenner natt til julaften i flere biler på Rasta i Lørenskog i Akershus. Det opplyser brannvesenet. Bilene står parkert i Hvitmoseveien..

Aftenposten - 02 Nov 19 kl. 22:59

Trusselsituasjon i Lørenskog

Politiet rykket lørdag kveld ut til en parkeringsplass ved Lørenskog kirke i forbindelse med en trusselsituasjon, skriver Romerikes Blad..

P4 - 02 Nov 19 kl. 22:48

Trusselsituasjon i Lørenskog

En person er pågrepet etter en trusselsituasjonen ved Lørenskog kirke. Det er ennå uavklart hva som har skjedd, og politiet er sparsomme med opplysninger. Til Romerikes Blad opplyser de at ingen er skadd som følge av hendelsen, og at de har kontroll..

P4 - 30 Sep 19 kl. 16:36

Pågrepet etter brann i Lørenskog

Tre personer er pågrepet, mistenkt for å ha tent på en fritidsklubb i Lørenskog i helgen. Alle er i 20-årsalderen, og to er fra lokalområdet, ifølge politiet. Fritidsklubben ble totalskadet..

Aftenposten - 30 Nov 19 kl. 00:28

17-åring angrepet og ranet av ungdomsgjeng i Lørenskog

En 17 år gammel gutt får tilsyn av ambulanse etter at han ble angrepet og fraranet eiendeler av en guttegjeng på opptil tolv personer i Lørenskog fredag kveld..

P4 - 24 Dec 19 kl. 04:56

Tre biler i brann i Lørenskog

Politiet har satt i gang etterforskning etter at en bil stod i brann på Rasta i Lørenskog i natt. De to nærmeste bilene på parkeringsplassen fikk også skader som følge av bilbrannen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Bergen får frimerke i 950-årsgave

Posten markerer Bergens 950-årsjubileum med et nytt frimerke. Frimerket kommer i salg fra fredag 21. januar, og koster 24 kroner.

NRK - 15 minutter siden

17 brannevakuerte fra institusjon

17 personer er evakuerte eller har kommet seg ut selv etter en brann på Lunde Behandlingssenter i Kristiansand, skriver politiet på Twitter. Det er mistanke om at brannen er påsatt. Noen ansatte kan ha pustet inn røyk, og sjekkes av helse..

NRK - 3 timer siden

Utvalg gransker Manshaus-tips

Et tips som Politiets sikkerhetstjeneste mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum i august 2019, granskes nå av et ekspertutvalg, opplyser PST. Ekspertutvalget sier til VG at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..

NRK - 45 minutter siden

Bombegruppa til Norsk Gjenvinning

En container som kan inneholde sprengstoff eller noe ammunisjon har blitt levert til Haraldrud gjenbruksstasjon. Bilder fra stedet viser at de ansatte har blitt evakuert, og politiet bekrefter overfor NRK at bombegruppen skal undersøke containeren..

NRK - 45 minutter siden

Iran melder om korona-døme

Iranske styresmakter melder om to døme av det nye koronaviruset, skriv nyheitsbyrået AP. Det er dei første døma av smitte i Iran..

NRK - 18 timer siden

Tre vogntog står fast på E39

Tre vogntog står fast på E39 mellom Halsa og Vinjeøra ved Stokkbrua på Valsøya i Trøndelag. Bilene legger på kjetting nå og bare personbiler kan passere..

NRK - 1 time siden

Giske-varsler skal tale 8. mars

Sunniva Andreassen (29), som i 2018 sto fram som en av varslerne mot tidligere Ap-nestleder Trond Giske, er invitert til å være hovedtaler under kvinnedagen 8. mars i Trondheim. Det skjer samtidig som Giske er aktuell for nye toppverv i Trøndelag Ap..

NRK - 2 timer siden

Ingen skade etter flom

Det er ingen tegn til skader etter oversvømmelsene på jernbanestasjonene i Drammen og Halden, får NRK opplyst av Bane Nor. Mandag førte stormflo til at begge stasjonene var stengt på grunn av oversvømmelse av togsporene..

NRK - 2 timer siden

Store skader på Bergensbanen

Skadene på togskinnene og et overbygg på Bergensbanen etter raset mandag er mye større enn tidligere antatt, opplyser Bane Nor. Det går buss for tog mellom Myrdal og Ustaoset på grunn av raset. Det er ikke klart når togtrafikken kan starte igjen..

NRK - 3 timer siden

VG: Utvalg gransker Manshaus-tips

Tipset som PST mottok om terrortiltalte Philip Manshaus ett år før moske-angrepet i Bærum, granskes nå av et ekspertutvalg, skriver VG. Lederen, Anja Dalgaard-Nielsen, sier at de vil finne ut om PSTs tipshåndtering er god nok..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt