NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 17:44

NRK - 21 jan. 20 kl. 01:22

Mann knivskadd i Lørenskog

En mann oppsøkte legevakta i Lørenskog med knivskader i låret mandag kveld. Mannen er sendt til sykehus. Det er uvisst hvordan han fikk skadene. Politiet i Øst fikk melding om hendelsen klokken 21.27 mandag kveld..
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørenskog

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, knivskaddi , Lørenskog
P4 - 20 juli 20 kl. 07:53

Kriseteam står klar til å møte berørte

Et kriseteam står i dag klar til å møte berørte etter tragedien i Lørenskog. To barn ble i går funnet døde i en leilighet, mens barnas mor er kritisk skadet, men utenfor livsfare. Ordfører i Lørenskog, Ragnhild Bergheim, sier kommunens kriseteam i dag vil være tilstede på Lørenskog hus..

VG - 20 juli 20 kl. 13:44

Ordfører i Lørenskog: – Folk er i sjokk

LØRENSKOG (VG) To lokalsamfunn er i sorg etter funnet av to døde barn og en skadet kvinne i Lørenskog søndag..

P4 - 27 juli 20 kl. 16:15

Vil undersøke barnvernet i Lørenskog

Bistandsadvokat John Christian Elden vil undersøke hvordan barnevernet håndterte en tidligere bekymring rundt den drapssiktede moren i Lørenskog. Elden sier til Romerikes Blad at det var ingen klare forvarsler til tragedien, men at barnevernet skal ha vært i kontakt med moren. Verken kvinnens forsvarer eller Lørenskog kommune ønsker å kommentere Eldens uttalelse..

Aftenposten - 02 nov. 19 kl. 22:59

Mann pågrepet etter trusselsituasjon i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet..

NRK - 03 nov. 19 kl. 00:12

Mann pågrepet i Lørenskog

En mann i 20-årene er pågrepet etter at politiet fikk melding om at en mann truet med våpen i Lørenskog lørdag kveld. Et replikavåpen er funnet på stedet. Politiet har gjort funn av et replikavåpen på stedet, samt narkotika..

NRK - 07 nov. 19 kl. 03:29

Kuttet klærne av mann i Lørenskog

Politiet i Oslo har i natt lett med patruljer og helikopter etter ukjente personer som skal ha angrepet en mann i Lørenskog litt før kl. 2. Mannen fikk blant annet kuttet opp klærne..

NRK - 02 jan. 20 kl. 19:22

Mann truet med kniv i Lørenskog

En mann ble truet med kniv og fraranet en kontantbeløp under et bilkjøp i Lørenskog. Ranet skjedde under en avtalt bilhandel. Politiet i Øst søker etter tre unge menn, skriver de på Twitter..

Klartale - 08 mai 20 kl. 08:19

Ny mann pågrepet i Lørenskog-saken

En ny mann er pågrepet i forsvinnings-saken i Lørenskog. Fra før er Tom Hagen siktet for å ha drept kona si..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog – to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt..

Aftenposten - 26 mai 20 kl. 21:31

Mann skutt i beinet i Lørenskog - to tenåringer anholdt

En mann i 20-årene er skutt i leggen på Skårer i Lørenskog. To gutter i tenårene er anholdt, men politiet søker etter flere involverte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Stor avstand i bussjåførmeklinga

Busstrafikken på Austlandet kan bli ramma av streik frå søndag av. Laurdag ettermiddag er det framleis stor avstand mellom partane. – Skal mykje til at ein er einig til midnatt, seier kommunikasjonssjef André Nerheim i Fellesforbundet til NTB..

NRK - 30 minutter siden

Samtykker til fengsling

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, vil samtykke til fengsling. Drapet skjedde på Tøyen i Oslo fredag ettermiddag..

NRK - 30 minutter siden

TikTok saksøkjer Trump

TikTok og det kinesiske selskapet som eigar Bytedance har levert eit nytt søksmål i håp om å hindre at det blir forboden å laste ned den populære mobilappen i USA. Søksmålet er retta mot president Donald Trump og handelsdepartementet..

NRK - 1 time siden

Kvinne har falt ned fjellside

Luftambulanse og politi er på vei til Svånuten i Bykle etter at en eldre kvinne falt 50 meter nedover en skråning mot Vatnedalsdammen. Kvinnen er bevisst, og det er ingenting som tyder på alvorlige skader, ifølge politiet. Fjellet ligger 1300 m.

NRK - 1 time siden

Leter fortsatt etter gjerningsmann

Ingen er pågrepet etter at en mann i 30-årene ble knivstukket i Arnegårdsbakken i Hønefoss i ettermiddag. Politiet ber de som kan ha sett noe, ta kontakt på 02800. Mannen som er knivstukket, skal ha skader i mageregionen og blir operert..

NRK - 1 time siden

Trump: Forplikta til å fylle setet

Presidenten i USA Donald Trump ber Republikanerne om å fylle plassen i Høgsterett som står tom etter at den liberale dommaren Ruth Bader Ginsburg døydde. – Vi har denne forpliktinga, utan forseinkingar, skriv Trump på Twitter..

NRK - 1 time siden

Demonstrantar pågripne i Minsk

Over hundre menneske blei arresterte i Minsk i Kviterussland under ein demonstrasjon mot president Alexandr Lukasjenko. Det melder nyheitsbyrået Reuters. Demonstrantane marsjerte gjennom byen med krav om at Lukasjenko skal gå av..

NRK - 1 time siden

USA sender fleire soldatar

Den amerikanske hæren har sendt fleire soldatar og militære køyretøy inn i det austlege Syria etter ei rekkje samanstøytar med russiske styrker. Opptrappinga skjer mindre eit år etter at USA skulle ha trekt seg heilt ut av landet..

NRK - 1 time siden

Får ein halv milliard ekstra

Regjeringa vil gi ekstra middel til neste år slik at politiet får behalde dei 400 stillingane som blei midlertidig oppretta på grunn av koronapandemien. Det opplyser stortingsrepresentant Ingunn Foss (H) til Fædrelandsvennen..

NRK - 1 time siden

Travel laurdag for brannvesenet

Brannvesen over heile Sør- og Austlandet har hatt det travelt med å sløkke bål og mindre brannar i naturen laurdag. Det er meldt om skogbrannfare austanfjells til det kjem nedbør av betydning, heiter det frå Meteorologisk institutt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt