NRK > Nyheter

Mandag, 23 November, 22:28

NRK - 30 okt. 20 kl. 10:58

Mann heldt på å søkke i myr

Politiet blei i dag ringt av ein mann som sat fast i myra på Golsfjellet. Då dei kom fram til staden, sto vestlendingen fast med vatn opptil livet, fortel operasjonsleiar Trond Egil Groth. Han er no redda opp i tett samarbeid med luftambulansen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Golsfjellet, Trond Egil Groth

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, heldtpå å , søkkei , myr
Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 10:35

Mann sitter fast i myr på Golsfjellet

Nødetatene er på vei for å redde ut en mann som sitter fast og synker i ei myr på Golsfjellet..

Aftenposten - 30 okt. 20 kl. 10:35

Mann reddet opp av myr på Golsfjellet

Politi og luftambulanse reddet fredag formiddag en mann opp fra en myr på Golsfjellet, etter at han satte seg fast og begynte å synke..

E24 - 29 okt. 20 kl. 10:03

Ny rekord: Stortinget spør Sanner om epler, menskopper og myr

Ap spør om gratis frukt til statsrådene. SV spør om både gratis frukt og gratis menskopper. Rødt spør om restaurering av myr..

Aftenposten - 29 okt. 20 kl. 10:03

Stortinget med ny rekord: Aldri før har regjeringen fått så mange spørsmål om budsjettet

Ap spør om gratis frukt til statsrådene. SV spør om både gratis frukt og gratis menskopper. Rødt spør om restaurering av myr..

NRK - 07 nov. 20 kl. 08:34

Dømd til fengsel for nakenbilete

Ein mann i starten av 20-åra er dømd til seks månader vilkårslaus fengselsstraff for å ha sendt bilete av sitt eige kjønnsorgan til ei mindreårig jente, skriv Telemarksavisa. Han starta å sende desse då jenta var 14 år gammal, og heldt fram i to år..

NRK - 02 nov. 20 kl. 06:40

Renneløkke dekt til i Missouri

Styresmaktene i Missouri har dekt til ei renneløkke som er utstilt ved eitt av vallokala i den amerikanske delstaten. Dette skjer etter at Demokratane påpeikte at den kunne fyre opp under rasefordommar og skape frykt hjå svarte veljarar, skriv BBC..

NRK - 04 nov. 20 kl. 10:30

Ekspert om Trump – Utrolig farlig

Det er «utrolig farlig» når Donald Trump hevder han har vunnet og snakker om svindel, sier Civita-rådgiver Eirik Løkke.– At han har erklært seier og kaller det for svindel, er utrolig farlig for hele situasjonen, sier Løkke.

E24 - 05 nov. 20 kl. 16:18

Obos kjøper Fornebu-tomt av Røkke og Fredriksen

Obos betaler et milliardbeløp til Kjell Inge Røkke, John Fredriksen og Johansson-familien for 60 mål med tomter på Fornebu. 1500 boliger skal oppføres på tomtene..

NRK - 26 okt. 20 kl. 13:56

Ung jente påkøyrt av bil

Ei ung jente har blitt frakta til sjukehus med ukjent skadeomfang etter at ho blei påkøyrt av ein bil måndag, melder politiet. Jenta heldt på med å krysse ein fotgjengarovergang på Skedsmokorset i Akershus då ulukka skjedde. Naudetatane er på staden..

NRK - 27 okt. 20 kl. 15:40

Paven si julemesse utan publikum

Pave Frans si tradisjonelle julefeiring blir strøyma på nett og heldt utan publikum i år grunna pandemien, bekreftar Monsignor Oliver Lahl, som er tilsett ved den tyske ambassaden til Vatikanet. På julaftan held Paven midnattsmesse i Peterskyrkja..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Polsk statsborger drapssiktet

Politiet har siktet en polsk mann i 40-årene for drapet på landsmannen Adam Filipiuk (58), som ble funnet i et juv i Lier i 2018. Mannen ble siktet for drap i juni, melder TV 2. Han var fra før siktet for å ha avgitt falsk forklaring..

NRK - 15 minutter siden

Stoltenberg snakket med Biden

– Vi snakket om betydningen av å styrke samarbeidet mellom Europa og USA, og viktigheten av å styrke Nato. Det sier Natos generalsekretær til NRK etter at han mandag snakket med USAs påtroppende president Joe Biden..

NRK - 30 minutter siden

Koronasmitte på sykehjem i Bærum

14 beboere på Stabekk sykehjem er smittet av koronavirus. Det sier kommuneoverlege Frantz Leonard Nilsen til Aftenposten. Smitten har spredt seg mellom enhetene på sykehjemmet..

NRK - 30 minutter siden

Kraftig covid-19-økning i Stockholm

735 pasienter behandles mandag for covid-19 på sykehus i Stockholm. Det er en økning på over 200 på en uke. 58 av pasientene er på intensivavdelinger.

NRK - 30 minutter siden

Nådde 100 millioner på TikTok

Charli D'Amelio er blitt den første til å nå 100 millioner følgere på video-appen TikTok. Det skriver BBC. 16-åringen fra New Jersey i USA nådde milepælen etter halvannet år på TikTok.

NRK - 8 timer siden

– Danmark tar hele håndball-EM

Danmark tar på seg hele håndball-EM for kvinner. Norge sa fra seg sin del av mesterskapet etter anbefaling fra helsemyndighetene. De danske og europeiske håndballforbundene bekrefter at alle EM-kampene spilles i Danmark, ifølge en dansk politiker..

NRK - 45 minutter siden

Kina skjøt ut månerakett

Kina skjøt mandag ut en rakett som etter planen skal lande på månen. Ubemannede «Chang'e-5» skal ta med seg rundt 2 kilo månestein tilbake til jorden. Det melder Reuters.

NRK - 1 time siden

WSJ: Yellen blir finansminister

Joe Biden kommer til å utnevne den tidligere sjeden for Den amerikanske sentralbanken, Janet Yellen, til finansminister. Det skriver Wall Street Journal. 74 år gamle Yellen ledet sentralbanken fra 2014 til 2018..

NRK - 1 time siden

Volvo sier opp forhandleravtale

Volvo sier opp forhandleravtalen med bilforhandlerkjeden Bilia. Oppsigelsestiden er to år og gjelder både bilsalg og service. Bilia er Nordens største bilforhandler og solgte i fjor nye Volvo-biler for over 6 milliarder kroner i Sverige og Norge..

NRK - 1 time siden

WHO: Trenger 250 milliarder kroner

WHOs generalsekretær Tedros Ghebreyesus sier at det trengs 4,3 milliarder doller nå og 23,8 milliarder til neste år for å kjøpe og distribuere vaksiner mot covid-19. Han sier at det ikke er veldedighet, men den raskeste måten å få slutt på pandemien..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt