NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 01:47

NRK - 24 jun 22 kl. 20:47

Mann funnet etter leteaksjon i Stavanger

Klokken 20:46 meldte politiet at de hadde satt i gang leteaksjon etter en mann på Tasta i Stavanger. Klokken 21:00 er mannen funnet og i god behold. Mannen hadde sist blitt sett klokken 16:00 fredag, ved sitt eget hjem..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tasta, Stavanger

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, etter, leteaksjoni , Stavanger
Klartale - 02 aug 22 kl. 08:25

15 personer druknet i juli

Juli er den måneden der flest personer drukner i Norge. I år druknet 15 personer. Det viser Redningsselskapets statistikk.

NRK - 27 jun 22 kl. 08:54

Funnet omkommet etter leteaksjon

En mann er funnet omkommet etter en leteaksjon i Kvinnherad kommune i Vestland, opplyser Vest politidistrikt. Pårørende er varslet. Det ble natt til mandag satt i gang et redningsoppdrag, etter en mann som ikke hadde kommet tilbake etter fjelltur..

NRK - 31 jul 22 kl. 23:48

Mann funnet i Ringsaker etter leteaksjon

En 77 år gammel mann ble funnet av redningshelikopter ved Bergsbuvollen på Ringsaker etter at det ble satt i gang en leteaksjon søndag kveld. Savnede gikk selv og gjorde seg til kjenne, melder politiet i Innlandet på Twitter. Mannen ble meldt savnet da han ikke kom hjem etter en bærtur søndag ettermiddag..

NRK - 26 jun 22 kl. 07:24

Leteaksjon avsluttes: To barn funnet

I natt ble det satt i gang en leteaksjon etter to ukrainske barn i Bærum. Det var snakk om en jente på 15 år og en gutt på fire år. Barna hadde vært borte siden lørdag ettermiddag.

NRK - 07 jul 22 kl. 05:17

Leteaksjon etter at en mann falt i vannet ved Rana

Politiet satt i gang en leteaksjon etter melding om en savnet mann ved Sjona i Rana i Nordland natt til torsdag. Mannen var ute i kano og hadde falt i vannet. Alle nødetater som ambulansebåt, redningsskøyte og redningshelikopter ble sendt til området.

NRK - 02 aug 22 kl. 18:08

Leteaksjon etter mann i 70-årene

Politiet har iverksatt en leteaksjon etter en mann i 70-årene som er savnet etter multetur ved Høgbrenna i Søndre Land. Det er kjølig, regn og tåke i området. Innsatsleder er i området hvor savnede har parkert, mens frivillige og redningshelikopter er på vei..

Klartale - 21 maj 22 kl. 07:05

Hva skjedde etter at hun ble historisk?

Lørdag er det 90 år siden Amelia Earhart ble første kvinne til å fly alene over Atlanterhavet. Hun ble også den andre personen til å gjøre det. Bare Charles Lindbergh rakk å gjøre reisen før henne.

NRK - 25 jun 22 kl. 19:35

Leteaksjon etter mann i Gjerstad

En mann er ikke kommet tilbake etter en tur i Gjerstad i Agder. Det er iverksatt leteaksjon, hvor politiet er på stedet med ressurser i tillegg til redningshelikopter og frivillige letemannskaper, tvitrer politiet..

NRK - 03 jul 22 kl. 00:00

Fisker i 30-årene fra Mehamn er kommet til rette etter tre døgn

En mannlig fisker i 30-årene i Mehamn er kommet til rette etter å ha meldt seg selv for politiet lørdag kveld. Fiskeren ble sist sett da han dro ut i en 17 fots båt fra Mehamn i Gamvik for tre dager siden. Det ble satt i gang en leteaksjon lørdag.

NRK - 14 jun 22 kl. 06:39

Leteaksjon avsluttet

En savnet kvinne er funnet død etter en leteaksjon i Andebu. Kvinnens pårørende er varslet, opplyser politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 30 minutter siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 1 time siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 1 time siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.

NRK - 2 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Larvik

En person som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. – Jeg kan bekrefte at det er en alvorlig ulykke. Nødetatene er på stedet nå og jobber med livreddende førstehjelp, sier operasjonsleder Erik Ullhaug Olsen i Sør-Øst politidsistrikt til NRK.

NRK - 2 timer siden

Person frigjort etter trafikkulykke

Personen som satt fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik er nå frigjort. Skadeomfanget er ukjent, men trolig alvorlig. Luftambulanse er på vei, opplyser politiet..

NRK - 3 timer siden

Installerer antiluftskyts ved atomkraftverk

Russland installerer antiluftskyts rundt atomkraftverket i Zaporizjzja etter rakettangrepet mot anlegget lørdag. Installeringen ble kunngjort av lederen for den militære administrasjonen i Zaporizjzja, Jevhen Balytskyj, på statlig russisk fjernsyn. Lørdag traff raketter en del av anlegget der 174 beholdere med brukt atombrensel er lagret.

NRK - 3 timer siden

Person fastklemt etter ulykke

En person er fastklemt etter en utforkjøring på fylkesvei 40 ved Kvelde i Larvik kommune. Det er trolig snakk om alvorlig personskade, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt..

NRK - 3 timer siden

Mistenkt seriedrapsmann pågrepet i Albuquerque

Politiet i Albuquerque i USA har pågrepet en person de beskriver som hovedmistenkt for drapene på fire muslimer i byen det siste året. Politiet i byen, som ligger i delstaten New Mexico, fant fredag en muslimsk mann i 20-årene fra Sør-Asia som var drept, og de tror drapet kan være forbundet med drapene på tre muslimske menn i fjor. To av de tidligere ofrene var muslimske menn fra Pakistan, en 27-åring som ble funnet i august, og en 41 år gammel mann som ble funnet i juli.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com