P4 > Nyheter

Saturday, 22 September, 03:19

P4 - 29 Oct 17 kl. 22:35

Mann funnet død på Nordmøre

En mann er i kveld funnet død i sjøen etter en leteaksjon ved Averøya på Nordmøre.
Det har vært en større leteaksjon etter en savnet mann i ettermiddag, etter at han ble meldt savnet av familien sin.
Politiet sier den avdøde ikke er identifisert, og at de heller ikke vet hva som har skjedd..
Les mer på P4


Les mer om:
Averøya, Nordmøre

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, død, Nordmøre
Aftenposten - 29 Oct 17 kl. 22:45

Mann funnet død på Nordmøre

En mann ble søndag kveld funnet død i sjøen etter en leteaksjon ved Averøya på Nordmøre..

Dagbladet - 29 Oct 17 kl. 22:31

Mann funnet død på Nordmøre

En mann ble søndag kveld funnet død i sjøen etter en leteaksjon ved Averøya på Nordmøre..

P4 - 07 Jul 17 kl. 15:43

Mann funnet død

En mann er funnet død i Vestvågøy kommune i Nordland i ettermiddag. En mann i 70-årene har vært savnet etter en fisketur i området, og politiet antar at det er han som er funnet..

P4 - 14 Feb 18 kl. 12:38

Mann funnet død i sjøen

En mann er funnet død i sjøen ved Sotra i Hordaland. Politiet tror det er en mann i 40-årene som har vært savnet siden han dro ut for å fiske lørdag. Mannen ble funnet kort tid etter at de fant båten hans i formiddag.

NRK - 11 Feb 18 kl. 15:10

Nok en mann funnet død i Trondheim

Under ett døgn etter at en savnet mann ble funnet død i Nidelva i natt, ble en annen mann funnet samme sted nå i ettermiddag. Det er foreløpig ingenting som tyder at det ligger noe kriminelt bal dødsfallet, opplyser politiet..

P4 - 28 May 18 kl. 23:51

Eldre mann funnet død

En eldre mann i 80-årene som ble meldt savnet fra sin bopel i Gjøvik i dag er funnet omkommet. Mannen ble funnet i skogen like ved der han bodde. Politiet vet ikke hva som har skjedd, og den avdøde er derfor sendt til obduksjon.

P4 - 11 Feb 18 kl. 15:25

Ny mann funnet død ved Nidelva i Trondheim

Under ett døgn etter at en savnet mann ble funnet død i Nidelva i natt, ble en annen mann funnet samme sted nå for kort tid siden. Politiet sier det er uklart hvor lenge mannen har ligget i vannet, og hvordan han havnet der. Men de opplyser at det foreløpig er ingenting som tyder på at det har skjedd noe kriminelt..

NRK - 31 Aug 18 kl. 21:50

Mann omkom i fallulykke

Politiet i Møre og Romsdal skriver på Twitter at en 60 år gammel mann fra Nordmøre omkom etter å ha falt 100 meter i Bruraskaret, i Trollveggen. Pårørende er varslet..

P4 - 30 Jan 18 kl. 06:44

Mann funnet livløs i Klæbu

En mann ble funnet livløs i Klæbu i Trøndelag nå i morgentimene. Han ble funnet på en gang- og sykkelvei, opplyser politiet, som foreløpig ikke kan si mer om hva som har skjedd. Omstendighetene skal nå undersøkes..

P4 - 10 Jul 17 kl. 13:45

Død mann funnet i Muldalsfossen

Letemannskaper har nå funnet en død person i en kulp i Muldalsfossen i Møre og Romsdal. Politiet opplyser at personen ble funnet der man leter etter en 60 år gammel mann som falt ned i fossen i går ettermiddag..

Fler nyheter fra P4

P4 - 11 Jul 18 kl. 14:29

KS: - Avhjelp mangelen på husdyrfôr nå

Kommunesektorens organisasjon, KS, støtter tiltakene som nå settes i gang for å avhjelpe mangelen på husdyrfôr og oppfordrer kommunene til å bidra i arbeidet. Samtidig oppfordrer de regjeringen til å etablere effektive tiltak for å sikre at gårdbrukere som opplever avlingssvikt, eller som stiller opp for andre, ikke lider økonomiske tap som følge av dette..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:51

Grotte-dramaet: - Guttene svømte under vann i en halvtime

- Enormt komplisert oppdrag..

P4 - 11 Jul 18 kl. 13:49

Hetebølgen fortsetter

Det blir fortsatt varmt, både i sør og i nord, også de neste ti dagene. De virkelig høye temperaturene vil vi få på Østlandet, dels Vestlandet og i Trøndelag. På det sentrale Østlandet ventes det temperaturer over 30 grader.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:59

Lavprisbutikkene øker

Lavprisbutikkene Rema 1000, Coop Extra og Kiwi øker sine markedsandeler. En fersk rapport fra analysebyrået Nielsen viser at Rema 1000 og Coop Extra vokste mest, med 0,5 prosent. Meny og Coop Mega mister markedsandeler..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:51

- Vi må unngå masseslakt av dyr

Opposisjonen frykter ny smørkrise.

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:22

Svenske postansatte isolert på sykehus

De to svenske postansatte, som i natt ble skadet etter at noe lekket ut fra en pakke, er lagt i isolat på sykehuset, det opplyser politiet i Malmø. Begge de to hadde skader på hendene, og politiets bombegruppe er nå på post-terminalen for å finne årsaken til skadene. Hele terminalen er nå sperret av, og post som er håndtert i løpet av natten er stoppet..

P4 - 11 Jul 18 kl. 12:29

Trump og Merkel skal møtes

USAs president Donald Trump og tysklands forbundskansler Angela Merkel skal i dag ha et møte under NATO-toppmøte i Brussel, det opplyser Det hvite hus. Tidligere i dag gikk Trump hardt ut og sa at Tyskland er totalt kontrollert av Russland etter en gassavtale, og kritiserte også landet for å bruke for lite på forsvar..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:48

Advarer mot slakting

Tine og Norsk Landbruksrådgiving ber bønder som rammes av tørke og formangel prøve alt annet før de slakter dyr. Konserndirektør i Tine, Johnny Ødegård, sier til NRK at de fraråder slakt og viser til at det tar tre år å produsere en ny melkeku. I dag sa Agri Analyse til P4-nyhetene at masseslakt vil føre til en meierikrise, med mangel på smør og andre melkeprodukter..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:33

Sjekker overvåkingskameraer

Politiet i Ålesund sjekker nå filmer fra overvåkningskameraer i området der en person ble funnet død i en brennende bil. Politiet fikk melding om bilbrannen like etter klokka 07 i morges og prøver nå å finne ut hva som har skjedd..

P4 - 11 Jul 18 kl. 11:26

Demonstrerer etter Zschäpe-dom

Det er varslet demonstrasjoner i flere tyske byer etter dommen mot nynazisten Beate Zschäpe i München i formiddag. Zschäpe ble dømt til livsvarig fengsel og sikring for å ha medvirket til 10 drap som medlem i den nynazistiske gruppen NSU. Rettssaken har vart i fem år og er en av de mest omfattende etter krigen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt