VG > Innenriks

Friday, 06 December, 13:39

VG - I førrgår: 17:09

Mann funnet død i leilighet - etterforsker saken som drap

En mann er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..
Les mer på VG


Les mer om:
Lakselv, Finnmark

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, funnet, dødi , leilighet, etterforsker, sakensom , drap
VG - I førrgår: 17:09

Mann funnet død i leilighet - en person siktet for drap

En mann i 30-årene er pågrepet og siktet etter at en person ble funnet død i en leilighet i Lakselv i Finnmark. Ifølge politiet ble den avdøde knivstukket..

P4 - 04 Sep 19 kl. 06:41

Savnet 15-åring funnet

Den 15 år gamle jenta som ble meldt savnet i småbyen Ludvika i Sverige søndag kveld, ble funnet rett etter midnatt i natt. Det skriver Aftonbladet. Hun ble funnet i en leilighet i Gävle.

P4 - 23 Aug 19 kl. 09:22

Norsk kvinne funnet død i Stockholm

En norsk kvinne er funnet død i Stockholm, og politiet tror det dreier seg om drap. Det melder VG. En mann i 50-årene er pågrepet, mistenkt for drapet.

VG - I førrgår: 17:09

Person funnet død i leilighet - etterforsker saken som drap

En person er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..

VG - I førrgår: 17:09

Person funnet død i leilighet - politiet etterforsker saken som drap

En person er pågrepet og mistenkt etter at en person angivelig skal ha blitt knivstukket. Den avdøde ble funnet i en leilighet i Lakselv i Finnmark..

NRK - 27 Aug 19 kl. 23:14

Død person funnet i leilighet

Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en leilighet i Bygdøy allé i Oslo. Operasjonsleder Gjermund Stokkli sier at de anser dødsfallet som mistenkelig. To personer er tatt inn for avhør.

VG - 27 Aug 19 kl. 23:38

Død person funnet i leilighet i Oslo

Politiet har startet etterforskning etter at en død person ble funnet i en leilighet i Bygdøy allé i Oslo tirsdag kveld..

P4 - 29 Oct 19 kl. 11:23

Fortsetter gjennomgang etter våpenfunn

Politiet fortsetter i dag, sammen med bombegruppen, gjennomgangen av boligene der det i går ble funnet store mengder våpen. Tidlig i går ble en mann i 70-årene pågrepet i en leilighet i Bamble i Telemark, og ti timer senere ble en mann i 60-årene pågrepet i Asker. Telemarkingen er nå siktet for ulovlig besittelse av skytevåpen.

NRK - 27 Nov 19 kl. 19:01

Mann siktet for drap i Moss

En mann er siktet for drap etter at en kvinne i 50-årene ble funnet drept i en leilighet i Moss onsdag. Det bekrefter politiet til NRK..

P4 - 28 Aug 19 kl. 05:35

Død person funnet i leilighet i Oslo

En person ble i går kveld funnet død i en leilighet i på Bygdøy allé i Oslo. Politiet mistenker ikke lenger at personen har blitt utsatt for noe kriminelt, men har startet etterforskning. Det var vitner som fant den døde rundt 19.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Mann i 30-årene skutt i Trondheim: Har funnet tomhylser og kniv på åstedet

Politiet jakter fortsatt etter e\gjerningspersoner etter at en mann i 30-årene ble skutt i Trondheim torsdag kveld. Én person er pågrepet og siktet for drapsforsøk..

VG - 4 timer siden

Drev 26 kilometer på isen i natt: – Mye kan skje

NORDISHAVET (VG) Vind og store bevegelser i isen skaper utfordringer. Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn drev i natt 26 kilometer på isen, men er fortsatt «ekstremt motivert»..

VG - 4 timer siden

Ble stoppet av råk: – De er ekstremt motivert

NORDISHAVET (VG) Vind og store bevegelser i isen skaper trøbbel. I dag gjør skiløperne fra skipet «Lance» et nytt forsøk på å møte polfarerne Børge Ousland og Mike Horn..

VG - 5 timer siden

Dødsfallene i Tromsø: Jente (4) er død

Den fire år gamle jenta som ble hentet opp av sjøen i Tromsø mandag, døde torsdag kveld. Lillesøsteren på halvannet år er fortsatt kritisk skadet..

VG - 8 timer siden

Norske elever til PISA: Mindre bråk og uro, men mange kommer for sent på skolen

Færre elever enn før opplever bråk og uro i den norske ungdomsskolen..

VG - 16 timer siden

Politiet: Mann i 30-årene skutt i Trondheim

En mann i 30-årene skal ha blitt skutt i Ila i Trondheim. Ingen er pågrepet etter skyteepisoden..

VG - 17 timer siden

Tromsø-tragedien: Ikke tegn til ytre vold

TROMSØ (VG) Den syv år gamle jenta som ble hentet livløs opp av sjøen i Tromsø mandag, døde av drukning og alvorlig nedkjøling, opplyser politiet..

VG - 17 timer siden

Har møtt på råk og slått opp telt

Bengt Rotmo og Aleksander Gamme befinner seg nå tre kilometer unna polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, men ble for tre kvarter siden stoppet av en sprekk i isen..

VG - 22 timer siden

Ap og SV etter ny Hauglie-beklagelse i NAV-saken: - Dypt alvorlig

Hittil har Rødts Bjørnar Moxnes blitt hånet for å fremme mistillitsforslag mot statsråd Anniken Hauglie. Den nye skuff-saken øker presset på henne. Aps Eva Kristin Hansen sier at statsråder som beklager, nærmer seg avgang..

VG - 23 timer siden

Bekjente om den døde Tromsø-moren: Virket veldig glad etter norskprøven

TROMSØ (VG) Naboer og bekjente av den avdøde moren beskriver henne som hyggelig og smilende, men sier de ikke observerte noen endring i kvinnens humør den siste tiden..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt