NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 06:26

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannfra , Bergen, tiltalt
Aftenposten - 17 timer siden

Mann tiltalt for drap på samboer i Bergen

En 44 år gammel mann er tiltalt for drap på sin 66 år gamle samboer på Nordnes i Bergen i januar i år. Mannen har tidligere erkjent å ha drept kvinnen..

P4 - 18 timer siden

Tiltalt for drap i Bergen

En 44 år gammel svensk mann er nå tiltalt for å ha drept sin 66 år gamle samboer på Nordnes i Bergen i januar i år. Mannen skal ha stukket samboeren med flere kniver, og kvalt henne, blant annet ved bruk av lim, ifølge tiltalen. Mannen har tidligere tilstått drapet..

P4 - 07 May 19 kl. 16:45

Overgrepsdømt tiltalt på ny

En 75 år gammel mann som i fjor ble dømt til ni års fengsel for overgrep mot to unge gutter, er nå tiltalt igjen. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en gutt som var under 14 år, skriver Bergens Tidende. 75-åringen må møte i Bergen Tingrett til høsten.

P4 - 15 Jul 19 kl. 14:50

Mann tiltalt for grov svindel

En mann fra Bergen er tiltalt for bankbedragerier for over 100 millioner kroner og risikerer fengsel i inntil 12 år. Politiet mener investoren skaffet seg store lån ved hjelp av falske signaturer og dokumenter i flere år. Tre andre personer ble siktet i saken, men politiet har henlagt sakene mot dem..

VG - 24 May 19 kl. 21:21

26-åring tiltalt for overgrep mot seks år gammel gutt

En 26 år gammel mann er tiltalt for å ha tatt seg inn i et bolighus i Bergen i desember og forgrepet seg på den seks år gamle sønnen huset..

Dagbladet - 09 Aug 19 kl. 22:14

Mann tiltalt: Festet metallbrikke over bilskiltene

Lurte bommene i Bergen og i nabokommunene..

NRK - 30 Apr 19 kl. 13:23

Mann tiltalt for øksevold

En mann i 50-årene er tiltalt for grov vold mot en mann. Tiltalte tok seg inn i huset til fornærmede i Balsfjord og slo ham flere ganger, både med øks og med neven. Han slo også mannens hund med øksa.

P4 - 24 Jul 19 kl. 19:44

Tiltalt for voldtekt på cruiseskip

En norsk mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt en amerikanske kvinne på et cruiseskip i 2016. Den angivelige voldtekten skal ha skjedd i internasjonalt farvann, skriver Bergens Tidende. Mannen, som er fra Bergen, ble pågrepet da skipet ankom Frankrike.

NRK - 09 Jun 19 kl. 19:23

Mann tiltalt for drapsforsøk

En mann i 30-årene er tiltalt for drapsforsøk etter at han, ifølge tiltalen knivstakk en mann i nedre del av magen i 2015. Hendelsen skjedde i Storgata i Oslo. Rettssaken starter tirsdag neste uke og det er satt av sju dager til den..

P4 - 30 Jul 19 kl. 16:24

Sju tiltalt for Nav-svindel

Sju personer er tiltalt for grov svindel mot Nav i Bergen. En 42 år gammel mann skal ha mottatt nesten 2,2 millioner kroner ved å oppgi feil informasjon. Politiet mener at flere av de tiltalte har jobbet da de mottok ytelser fra Nav, og at noen har mottatt lønn fra selskap uten å arbeide, skriver Bergens Tidende.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 1 time siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 2 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 2 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..

NRK - 2 timer siden

Trekker seg som presidentkandidat

Guvernøren i Washington, Jay Inslee, trekker seg fra kampen om å bli Demokratenes presidentkandidat. Årsaken er at han ikke tror han kan vinne, melder TV-kanalen MSNBC..

NRK - 2 timer siden

Færre turister etter nye sanksjoner

Det kom 23,6 prosent færre turister til Cuba i juli i år sammenlignet med samme måned i fjor, ifølge tall fra myndighetene. President Donald Trump innførte flere sanksjoner mot landet i fjor, blant annet nektet han cruiseskip fra USA å legge til der..

NRK - 3 timer siden

Mikroplast i vann er ikke skadelig

Mengden mikroplast i drikkevann er ikke helseskadelig enda, skriver Verdens helseorganisasjon (WHO) i en ny rapport. Likevel ønsker WHO mer forskning for å kartlegge fremtidig risiko, melder nyhetsbyrået AFP..

NRK - 4 timer siden

Gruveutstyr «gis bort mot henting»

Gruvesamfunnet Svea på Svalbard skal legges ned. Nå har selskapet som eier gruva bestemt at det store gruveutstyret skal gis bort mot henting. Årsaken er at det er billigere enn å håndtere det som skrapmetall og spesialavfall, skriver Klassekampen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt