NRK > Nyheter

Tuesday, 10 December, 19:07

NRK - 14 Aug 19 kl. 20:04

Mann fra Bergen tiltalt

En mann i 40-årene fra Bergen er tiltalt for å ha medvirket til at en annen mann forgrep seg på stedatteren sin. Han er i tillegg tiltalt for å ha delt seksualiserte bilder av mannens stedatter med flere på nettet, ifølge Bergens Tidende..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Bergens Tidende

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mannfra , Bergen, tiltalt
NRK - 02 Dec 19 kl. 10:14

Mann (26) tiltalt for valdtekt

Ein mann (26) må i februar neste år møte i Bergen tingrett, tiltalt for valdtekt av ei kvinne i Bergen. Valdtekta han er tiltalt for skjedde i september 2018. Det er sett av to dagar til saka i februar neste år..

NRK - 8 timer siden

Mann tiltalt for to valdtekter

Ein 32 år gammal mann frå Bergen er tiltalt for å ha valdteke to 15 år gamle jenter, skriv Bergensavisen. Forholda han er tiltalt for skal ha skjedd i 2016. Mannen er samstundes under etterforsking, mistenkt for ei tredje valdtekt..

Aftenposten - 23 Nov 19 kl. 10:58

Mann (22) tiltalt for å ha drept sin fetter under masseslagsmål i Bergen

En 22 år gammel mann er tiltalt for å ha knivdrept sin 28 år gamle fetter under et masseslagsmål ved en bensinstasjon i Bergen i februar..

Aftenposten - 21 Aug 19 kl. 12:27

Mann tiltalt for drap på samboer i Bergen

En 44 år gammel mann er tiltalt for drap på sin 66 år gamle samboer på Nordnes i Bergen i januar i år. Mannen har tidligere erkjent å ha drept kvinnen..

P4 - 11 Sep 19 kl. 07:39

Tiltalt for livstruende vold

To menn er tiltalt for å ha slått og sparket en mann 52 år gammel mann i Bergen slik at han ble livstruende skadd og havnet i koma. To andre menn er tiltalt for medvirkning, og for å ha unnlatt å hjelpe en person som var i åpenbar fare for å miste livet. En av de tiltalte er en tidligere kampsportutøver.

P4 - 21 Aug 19 kl. 12:21

Tiltalt for drap i Bergen

En 44 år gammel svensk mann er nå tiltalt for å ha drept sin 66 år gamle samboer på Nordnes i Bergen i januar i år. Mannen skal ha stukket samboeren med flere kniver, og kvalt henne, blant annet ved bruk av lim, ifølge tiltalen. Mannen har tidligere tilstått drapet..

P4 - 7 timer siden

Mann tiltalt for to voldtekter

En 32 år gammel mann fra Bergen er tiltalt for voldtekt av to 15 år gamle jenter. Voldtektene skal ha skjedd i 2016 mens jentene sov, under en fest i mannens leilighet. I følge Bergensavisen etterforskes mannen også for en tredje voldtekt..

E24 - 05 Nov 19 kl. 21:58

Mann tiltalt for datainnbrudd hos Vegvesenet

En mann bosatt i Bergen, er tiltalt for å ha brutt seg inn i Statens vegvesens datasystem og stjålet personopplysninger til flere millioner brukere, skriver BA..

P4 - 07 May 19 kl. 16:45

Overgrepsdømt tiltalt på ny

En 75 år gammel mann som i fjor ble dømt til ni års fengsel for overgrep mot to unge gutter, er nå tiltalt igjen. Mannen er tiltalt for å ha hatt seksuell omgang med en gutt som var under 14 år, skriver Bergens Tidende. 75-åringen må møte i Bergen Tingrett til høsten.

NRK - 23 Nov 19 kl. 09:15

VG: Fetter tiltalt for drap

En 22 år gammel mann er tiltalt for drapet på Said Bassam Chataya. Ifølge VG er det avdødes fetter som er tiltalt. Said Bassam Chatay ble knivstukket og drept på å Danmarks plass i Bergen i februar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Uvær gir stengte fjelloverganger

Uvær i Sør-Norge fører til at mange veier og fjelloverganger er stengt, blant annet alle fjellovergangene i Hedmark og Oppland. E6 over Dovre, riksvei 15 over Strynefjellet og fylkesvei 27 over Venabygdsfjellet er blant de stengte overgangene..

NRK - 5 minutter siden

Hevder seg uskyldig i drap

Mannen som er sikta for drap på en mann i Kristiansand, hevder han ikke har noe med dødsfallet å gjøre. Forsvarer Kjetil Sørensen, sier 60-åringen at han vil hjelpe politiet med å få klarhet i hva som har skjedd. Mannen har vært i avhør i dag..

NRK - 10 minutter siden

– Mange forventninger i fredsprisen

Geir Lundestad, tidligere leder av Nobelinstituttet, sier det ligger mange forventninger og forhåpninger i denne prisen om at nobelprisvinneren skal følge opp. – Et slikt dobbelt siktemål i prisen, har vi opplevd mange ganger før, sier Lundestad..

NRK - 15 minutter siden

Flere tusen i fakkeltog

Flere tusen hyllet fredsprisvinneren, Abyi Ahmed Ali i fakkeltoget og foran Grand Hotell. Flere av dem som deltok i toget, bar etiopiske og eritreiske flagg. – Vi går for fred, ropte flere i fakkeltoget..

NRK - 30 minutter siden

Solberg husker ikke

I et skriftlig svar til kontroll- og konstitusjonskomiteen skriver statsminister Erna Solberg at hun ikke husker når hun ble kjent med at Nav endret praksis for nye saker om rett til ytelser under kortvarige midlertidige opphold i andre EØS-land..

NRK - 45 minutter siden

Etterlyser denne bilen

Politiet har innledet drapsetterforskning etter funn av død mann ved Sola flyplass søndag. Politiet har etterlyst bilen til avdøde, en svart Opel Astra, og har gått ut med bilde av bilen. Politiet ber om tips dersom noen observerer bilen..

NRK - 1 time siden

Navngitt på Google i overgrepssak

Navnene på elever som var varslere og fornærmede i en overgrepssak, lå i over ett år ute på Fylkesmannen i Oslo og Viken sine nettsider. Et navnesøk på elevene i Google var alt som skulle til, skriver Utdanningsnytt..

NRK - 1 time siden

Følg fakkeltoget direkte her

17:30 begynner feiringen på Jernbanetorget før det tradisjonsrike fakkeltoget går mot Grand Hotell for å støtte fredsbygging i Etiopia og å feire fredsavtalen mellom Etiopia og Eritrea. Klokken 19 er det middag til ære for fredsprisvinneren..

NRK - 1 time siden

Seks migranter frøs i hjel

Seks mennesker er funnet døde i grenseområdet mellom Tyrkia og Hellas, der de har frosset i hjel de siste dagene. Ifølge rettslegen Pavlos Pavlidis i byen Alexandroupol er det fire menn og to kvinner blant ofrene, alle under 30 år gamle..

NRK - 1 time siden

Minkbonde ikke overrasket

Pelsdyrbonde Per Olaf Lauvås er ikke overrasket over det nedslående resultatet av KPMGs granskningsrapport. – De kommer jo fram til det samme som vi har sagt hele veien: Det er en ukultur i Mattilsynet - de følger ikke regelverket, sier Lauvås..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt