NRK > Nyheter

Søndag, 12 Juli, 16:51

NRK - 19 nov. 19 kl. 21:37

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet. Mannen er pågrepet og satt i arrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, forsøkteå , kvele, gutteri , Moss
VG - 19 nov. 19 kl. 21:43

Beruset mann forsøkte å kvele gutter

En beruset mann angrep tre gutter på en benk på et kjøpesenter i Moss. Han forsøkte blant annet å kvele dem..

Aftenposten - 19 nov. 19 kl. 22:11

Mann forsøkte å kvele gutter og skallet til politiet på kjøpesenter i Moss

En mann er pågrepet etter at han angrep tre gutter på et kjøpesenter og forsøkte å kvele dem. Da politiet kom, gikk han også til angrep på dem..

P4 - 19 nov. 19 kl. 21:53

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

Aftenposten - 29 sep. 19 kl. 19:58

Mann slått med balltre og forsøkt ranet i Oslo

En mann ble slått i hodet med et balltre og forsøkt ranet av flere gutter og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld..

NRK - 25 sep. 19 kl. 15:41

15 års forvaring for voldtekter

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års fengsel med forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo. Mannen er i Oslo tingrett domfelt for overfall mot sju kvinner, hvor han har kvalt eller skal ha forsøkt å kvele kvinnene..

P4 - 04 jan. 20 kl. 20:43

To gutter knivstukket

To 15 år gamle gutter har blitt forsøkt knivstukket på Furuset senter i Oslo i kveld. Bevæpnet politi søker nå etter fem maskerte gutter som løp fra stedet. De fem skal trolig ha kommet fra Romsås og oppsøkt de to 15-åringene.

NRK - 04 jan. 20 kl. 20:46

To gutter knivstukket i Oslo

To gutter skal ha blitt stukket med kniv ved Furuset Senter i Oslo, men er ikke alvorlig skadd. Ifølge Dagbladet er det snakk om to unge gutter. Politiet leter etter fem gutter som skal ha stått bak..

VG - 05 nov. 19 kl. 17:50

Hadde millioner av overgrepsbilder: Ville adoptere gutter i Bulgaria

OSLO TINGRETT (VG) Oslopolitiet ble dypt bekymret da de oppdaget at ekteparet de etterforsket for sedelighet hadde forsøkt å adoptere mindreårige gutter i utlandet..

NRK - 13 mai 20 kl. 23:50

Uro over ytringsfrihet i Russland

Den russiske menneskerettighetsadvokaten Kirill Korotejev sier situasjonen har blitt verre for opposisjonelle i Russland. Han sier myndighetene forsøker å kvele koronadebatten og ytringsfrihetene vil lide også etter pandemien..

Aftenposten - 04 nov. 19 kl. 12:58

New Delhi innfører kjørerestriksjoner i kamp mot luftforurensning

Myndighetene i New Delhi innfører par- og oddetallskjøring i et forsøk på å redusere luftforurensningen som er i ferd med å kvele byens befolkning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Håper å finne turgåer i live

Politiet sier søndag ettermiddag at de fremdeles håper å finne turgåeren som er savnet på Blefjell i live. Det har nå gått omtrent et døgn siden han sist ga livstegn. Helikopter, hundepatruljer og frivillige fra blant annet Røde Kors deltar i søket..

NRK - 10 minutter siden

Eks-soldat på flukt med puma

Rundt 200 polske politifolk har deltatt i jakten på en tidligere soldat på flukt i skogen med pumaen hans. Det melder Straits Times. Det er ulovlig å eie en puma i Polen, og mannen skal ha kjøpt den i Tsjekkia i 2014.

NRK - 15 minutter siden

To soldater drept i Aserbajdsjan

Minst to aserbajdsjanske soldater ble drept og fem andre såret da armenske styrker skal ha angrepet langs grensen mellom de to landende, ifølge Aserbajdsjans forsvarsdepartement. Departementet opplyser videre at angrepet «ble besvart»..

NRK - 8 timer siden

Stadig fleire smitta i USA

USA registrerte 66.600 nye tilfelle av koronasmitte laurdag, det høgaste talet hittil på 24 timar. No stig òg dødstala igjen.

NRK - 30 minutter siden

«Falsk selger» var ekte selger

Sector Alarm beklager oppførselen til en av selgerne som var i Gausdal på torsdag. Huseierne opplevde ham som så uhøflig at de trodde det var en person med falsk identitet som ville inn i huset. Ledelsen i selskapet har nå snakket med selgeren..

NRK - 30 minutter siden

Flere døde trær enn normalt i år

Tørkesommeren for to år siden er i ferd med å ta livet av mange trær mange steder i landet, skriver Dagsavisen. Senior treforvalter i Bymiljøetaten i Oslo kommune, Matthew Wells, sier til avisen at de har oppdaget flere døde trær enn normalt i år..

NRK - 15 minutter siden

Savnet kvinne funnet

Leteaksjonen etter en kvinne i 30-årene er avsluttet etter at hun ble funnet av en turgåer ved Kanebogelva i Harstad, ifølge politiet. Hun ivaretas nå av helsepersonell. Både politiet og frivillige deltok i søket..

NRK - 30 minutter siden

Ikke fare for liv etter bilulykke

Tre personer som ble sendt til Ullevål lørdag etter en trafikkulykke ved Ørgenviktunnellen i Krødsherad er søndag utenfor livsfare. De var kategorisert som kritisk skadd da de ble fraktet med luftambulanse til sykehuset..

NRK - 30 minutter siden

Ungarn strammer inn grensene

Ungarn strammer inn grensekontrollen og nekter innreise fra flere land som de mener har høy risiko for å spre koronavirus, ifølge NTB. Rødlistede land inkluderer alle afrikanske og asiatiske land, med unntak av Japan og Kina..

NRK - 1 time siden

Må i fengsel for Nav-bedrageri

En mann i 60-årene ble i Oslo tingrett denne uka dømt for grovt bedrageri og må sone fire måneder i fengsel. Han hadde mottatt 718.000 kroner i arbeidsavklaringspenger i to år selv om han hadde full jobb.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt