NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 05:23

NRK - 19 Nov 19 kl. 21:37

Mann forsøkte å kvele gutter i Moss

Tre gutter skal ha blitt angrepet av en beruset mann i Moss. Mannen skal blant annet ha forsøkt å kvele dem, ifølge politiet. Han skal også ha angrepet politiet da de kom til stedet. Mannen er pågrepet og satt i arrest..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moss

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, forsøkteå , kvele, gutteri , Moss
VG - 19 Nov 19 kl. 21:43

Beruset mann forsøkte å kvele gutter

En beruset mann angrep tre gutter på en benk på et kjøpesenter i Moss. Han forsøkte blant annet å kvele dem..

Aftenposten - 19 Nov 19 kl. 22:11

Mann forsøkte å kvele gutter og skallet til politiet på kjøpesenter i Moss

En mann er pågrepet etter at han angrep tre gutter på et kjøpesenter og forsøkte å kvele dem. Da politiet kom, gikk han også til angrep på dem..

P4 - 19 Nov 19 kl. 21:53

Forsøkte å kvele gutter

En mann er pågrepet i Moss etter han gikk til angrep på tre gutter i kveld. Den berusede mannen tok kvelertak på to av guttene før han han slo tredjemann ved Amfi-senteret, opplyser politiet. De tre skal ikke ha blitt alvorlig skadd.

Aftenposten - 29 Sep 19 kl. 19:58

Mann slått med balltre og forsøkt ranet i Oslo

En mann ble slått i hodet med et balltre og forsøkt ranet av flere gutter og jenter ved Vestre gravlund i Oslo søndag kveld..

NRK - 25 Sep 19 kl. 15:41

15 års forvaring for voldtekter

En 38 år gammel mann er dømt til 15 års fengsel med forvaring for en rekke overfall, voldtekter og voldtektsforsøk i Oslo. Mannen er i Oslo tingrett domfelt for overfall mot sju kvinner, hvor han har kvalt eller skal ha forsøkt å kvele kvinnene..

VG - 05 Nov 19 kl. 17:50

Hadde millioner av overgrepsbilder: Ville adoptere gutter i Bulgaria

OSLO TINGRETT (VG) Oslopolitiet ble dypt bekymret da de oppdaget at ekteparet de etterforsket for sedelighet hadde forsøkt å adoptere mindreårige gutter i utlandet..

Aftenposten - 04 Nov 19 kl. 12:58

New Delhi innfører kjørerestriksjoner i kamp mot luftforurensning

Myndighetene i New Delhi innfører par- og oddetallskjøring i et forsøk på å redusere luftforurensningen som er i ferd med å kvele byens befolkning..

P4 - 21 Oct 19 kl. 17:35

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier

Gutter oppsøker ikke helsesykepleier i like stor grad som jenter. En ny studie fra Høgskolen i Innlandet viser at gutter skammer seg over å dra til helsesykepleieren for å snakke om psykiske plager. Ifølge forskeren bak studien føler gutter at de kan bli sett på som svake ved å gå til helsesykepleier.

NRK - 24 Oct 19 kl. 14:02

Mann forsøkte å hacke havkonferanse

En tysk miljøaktivist er pågrepet etter å ha forsøkt å hakce datanettverket på havkonferansen «Our Ocean». Mannen forsøkte å få kontroll over storskjermen. Den siktede er nå avhørt og sitter i varetekt hos politiet..

NRK - 18 Sep 19 kl. 07:27

HPV vaksine til gutter i Sverige

Fra neste høst kan alle gutter i Sverige få HPV-vaksine, melder Sveriges Radio. De tror det kan føre til 130 færre krefttilfeller hvert år. – Gutter kan også smittes av HPV, sier sosialministeren Lena Hallengren, som legger frem forslaget i dag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Truer med å droppe debatt

Samtlige av Demokratenes presidentkandidater som skal delta på en debatt i Los Angeles neste uke, truer med å droppe den som følge av en arbeidskonflikt. Debatten skal etter planen arrangeres på universitetet Loyola Marymount torsdag..

NRK - 45 minutter siden

Vy betaler en million kroner

Vy communication og togselskapet Vy har inngått et hemmelig forlik i saken om krenkelse av selskapets varemerke. I forliket, som ønsket å holde hemmelig, ble partene enige om at Vy skal betale Vy Communication en million kroner, ifølge Finansavisen..

NRK - 45 minutter siden

Hongkongs leder på besøk i Kina

Hongkongs leder Carrie Lam reiste lørdag til Kina. Den politiske og økonomiske situasjonen i Hongkong står etter alt og dømme på agendaen i løpet av hennes fire dager lange besøk, melder Reuters. Mandag skal hun møte Kinas president..

NRK - 1 time siden

Morales har fått asyl i Argentina

Bolivias tidligere president Evo Morales og fire andre medlemmer av landets tidligere regjering har fått innvilget asyl i Argentina. – Asylsøkerne har fått innvilget permanent oppholdstillatelse, sier det argentinske utenriksdepartementet..

NRK - 3 timer siden

Søker etter omkomne i vannet

Dykkere fra politiet søkte lørdag etter de to siste som er savnet etter vulkanutbruddet på New Zealand. Inkludert de to savnede som dykkerne søker etter, har vulkanutbruddet krevd 16 menneskeliv..

NRK - 3 timer siden

Høyesterett ber Trump forklare seg

Høyesterett i USA ber president Donald Trump forklare hvorfor han ikke ønsker å utlevere selvangivelsen sin. Trump blir bedt om å avgi forklaring i mars. En avgjørelse fra høyesterett er ventet i juni neste år, sier domstolen i en uttalelse..

NRK - 4 timer siden

Identifiserer ofre etter flyulykke

Levninger som tilhører de savnede om bord på et chilensk militærfly som styrtet på vei til Antarktis, ble fredag fraktet til en militærbase for identifisering. Myndighetene har ikke sagt noe om hva som kan være årsaken til ulykken..

NRK - 5 timer siden

John Lennons runde briller solgt

Et par av John Lennons briller som Beatles-legenden la igjen i baksetet på en bil, ble fredag solgt på auksjon i London for 1,7 millioner kroner. Brillene ble solgt på nettauksjon til en anonym kjøper..

NRK - 5 timer siden

Mann skadd etter påkjørsel i Oslo

En mann beskrives som hardt skadd etter at han fredag kveld ble påkjørt av en drosje utenfor et hotell i Oslo sentrum. Hendelsesforløpet er ukjent. Politiet er i kontakt med drosjesjåføren og flere vitner på stedet..

NRK - 5 timer siden

E18 stengt etter steinras

E18 er stengt i sørgående løp ved Bommestadkrysset i Larvik etter et stort steinras fredag kveld. – Det ser ut til å ha gått bra med biler og folk, utrolig nok, sier politiet til VG..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt