VG > Innenriks

Onsdag, 02 Desember, 23:21

VG - 29 juni 20 kl. 11:46

Mann fikk for høy dose med cellegift – døde

En mann i midten av 50-årene døde på Haukeland universitetssykehus mandag, som følge av komplikasjoner etter at han fikk for høy dose med cellegift..
Les mer på VG


Les mer om:
Haukeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, fikk, for, høy, dosemed , cellegift, døde
NRK - 31 juli 20 kl. 17:21

Kuttet skjegget av mann i Oslo

En mann i 30-årene er siktet for vold og trusler etter en hendelse i Solvang kolonihager i Oslo fredag formiddag. En mann fikk deler av skjegget skåret av, mens en annen mann fikk en glassflaske i hodet, skriver NTB..

P4 - 29 juni 20 kl. 14:21

Mor dømt etter at toåring fikk overdose

En kvinne er dømt til sju måneders fengsel etter at hennes to år gamle sønn fikk i seg en overdose av stoffet GHB i 2017. Moren var ruset da gutten fikk i seg stoffet som var i leiligheten deres i Østfold. Gutten overlevde da naboer hørte moren rope om hjelp og fikk varslet ambulanse.

P4 - 05 aug. 20 kl. 16:50

Tok fly, tog og taxi etter hurtigrutetur

En av passasjerene som var med på den siste seilasen med MS Roald Amundsen, fikk beskjed av den nasjonale koronatelefonen om å ta toget hjem fra Oslo lufthavn. Det til tross for at hun hadde lette sykdomssymptomer, og hadde vært om bord på et skip med smitte. Kvinnen sier til NRK at det først var da hun landet i Oslo at hun fikk vite om smitten om bord.

NRK - 12 april 20 kl. 04:05

Tre menn pågrepet etter vold

Tre menn er pågrepet og en annen mann er sendt til legevakt etter å ha fått juling i en bolig i Gjesdal natt til søndag. Etter at politiet i Rogaland fikk melding om skrik og rop fra en bolig, rykket de ut og fant en mann som fikk juling av tre andre.

NRK - 14 juni 20 kl. 18:28

Mann døde etter svømmetur

En mann i 80-årene døde etter en svømmetur på Hamnøya, opplyser politiet. Mannen la på svøm for å hente sin egen båt men fikk problemer. Kona fikk dratt han på land og hjerte-lungeredning ble gitt av helsepersonell.

VG - 29 juni 20 kl. 11:46

Mann døde etter feilbehandling – fikk ti ganger for høy cellegiftdose

En mann i midten av 50-årene døde på Haukeland universitetssykehus mandag, som følge av komplikasjoner etter at han fikk for høy dose med cellegift..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 11:33

Oslo: Mann ble truet med kniv og fikk skjegget kuttet av

En mann i 30-årene ble truet med kniv og fikk deler av skjegget skåret av på Kringsjå i Oslo fredag formiddag. Fire personer er pågrepet..

Aftenposten - 31 juli 20 kl. 11:33

Kjenning av politiet siktet etter å ha kuttet skjegget av mann i Oslo

En mann i 30-årene ble truet med kniv og fikk deler av skjegget skåret av, mens en annen fikk en glassflaske i hodet. En kjenning av politiet er siktet i saken..

NRK - 23 aug. 20 kl. 21:50

Mann pågrepet etter ran i Vestby

En mann i 20-årene er pågrepet, mistenkt for to ran i Vestby sørøst for Oslo i helgen, opplyser politiet søndag kveld. Lørdag fikk de melding om at en ungdom ble ranet på fredag, og tidligere søndag fikk politiet melding om et nytt ran i området..

VG - 06 sep. 20 kl. 23:40

Fikk melding om at mann var skutt: – Ikke funnet noe som tyder på skuddskader

GRORUDDALEN (VG) Politiet fikk søndag kveld melding om at en mann var skutt og skadet på åpen gate i Oslo. – Undersøkelser viser at skadeomfanget antas å være fra en kniv, sier politiet..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Skabbutbrudd øker voldsomt i omfang: - Har eksplodert

En ny skabbepidemi har havnet i skyggen av coronapandemien. Nå bekymrer overlege seg for at vi ikke er sikret nok medisiner..

VG - 4 timer siden

Byrådslederen om nedstengningen av Oslo: - Må forberede oss på at den videreføres i jula

Forrige uke drømte byrådslederen om å gjøre små lettelser i Oslo nærmere jul. Til tross for en bedring i smittesituasjonen, er Johansen ikke lenger like håpefull..

VG - 7 timer siden

Brann i Equinor-anlegg – evakuering pågår

Møre og Romsdal 110 har rykket ut til brann på Equinor-anlegget på Tjeldbergodden i Møre og Romsdal..

VG - 14 timer siden

Bekymringsbrev til Oslo-skolen: Ombud slår alarm

Elevombudet og Mobbeombudet står bak et omfattende bekymringsbrev der de begrunner stor uro for at Oslo kommune bryter elevenes rettigheter..

VG - 13 timer siden

Helsesekretær dømt til fengsel for karantenebrudd

En helsesekretær ansatt ved et fastlegekontor i Oslo er dømt til ubetinget fengsel i 24 dager for tre perioder med karantenebrudd..

VG - 15 timer siden

SV om Bøhlers kniv-forslag: – Spinnvilt

Kari Elisabeth Kaski (SV) er ikke imponert over Jan Bøhlers (Sp) forslag om å ha kniv-kontroller på T-banen i Oslo..

VG - Igår: 19:46

Nybø anklages for feilaktig fremstilling av fagrapport: – Bekymringsfullt

En uttalelse fra næringsministeren om en fersk rapport har fått flere til å stille spørsmål ved hvorvidt statsråden egentlig har lest rapporten: – Nybø sier rett og slett feil.

VG - Igår: 18:00

Demente isolert på rommet i flere uker

Da Orkerød sykehjem i Moss fikk et stort coronautbrudd, måtte flere titalls beboerne med demenssykdom isoleres på rommene i flere uker. Fem beboere døde før smitteutbruddet var slått ned..

VG - Igår: 17:24

Drapsforsøkssiktet 15-åring fengslet i én uke

Oslo tingrett har fengslet 15-åringen som er siktet for drapsforsøk på en 14 år gammel gutt på Lindeberg i Oslo i én uke..

VG - Igår: 15:01

Stort hasjbeslag: – Fremstår som organisert

Politiet i Skien har beslaglagt over 700 kg hasj, trolig med en gateverdi på rundt 140 millioner kroner..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt