NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 07:01

NRK - 07 Apr 20 kl. 02:01

Mann drept av hai i Australia

En 23 år gammel mann er død etter å ha blitt angrepet av en hai nær Great Barrier Reef på østkysten av Australia. Det bekrefter politiet tirsdag. Mannen var på en svømmetur med venner da angrepet skjedde. Han fikk alvorlige skader og døde på sykehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Great Barrier Reef, Australia

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dreptav , haii , Australia
NRK - 21 Jan 20 kl. 07:10

Sjuk mann isolert i Australia

I Australia blir ein mann med sars-liknande symptom, halden i isolasjon i heimen sin, melder AFP. Styresmaktene mistenker at han er det første tilfellet i Australia av det nye corona-viruset. Totalt er 218 personar smitta av viruset så langt..

NRK - 21 Jan 20 kl. 07:10

Mistanke om virus i Australia

I Australia blir ein mann med sars-liknande symptom, halden i isolasjon i heimen sin, melder AFP. Styresmaktene mistenker at han er det første tilfellet i Australia med det nye corona-viruset. Mannen besøkte nyleg Wuhan, der utbrotet truleg starta..

NRK - 01 Mar 20 kl. 07:14

Første korona-dødsfall i Australia

En eldre mann som ble overført fra den virusrammede cruiseskipet Diamond Princess er den første som er død av koronavirus i Australia. Den 78 år gamle mannen var blitt fløyet til Australia sammen med sin ett år eldre kone..

Dagbladet - 20 Dec 19 kl. 09:31

Fedrenes død ryster Australia: - Enorm sorg

De to mennene, som begge er fedre til 19 måneder gamle barn, ble drept da et tre falt og traff brannbilene de satt i byen Buxton i Australia..

VG - 21 Jan 20 kl. 08:55

Mistanke om at mann er smittet av nytt virus i Australia

En mann i Australia kan være smittet av et nytt og mystisk coronavirus med opprinnelse i Kina. Han er plassert i isolasjon hjemme hos seg selv i Brisbane..

NRK - 21 Dec 19 kl. 09:46

Australia-branner: To nye døde

Skogbrannene i Australia har krevd to nye liv. De to personene døde nær byen Adelaide i delstaten South Australia. Mer enn 200 skogbranner har Australia opplevd den siste tiden.

NRK - 21 Dec 19 kl. 09:46

To nye døde i Australia

Skogbrannene i Australia har krevd to nye liv. De to personene døde nær byen Adelaide i delstaten South Australia. Mer enn 200 skogbranner har Australia opplevd den siste tiden.

NRK - 25 Jan 20 kl. 02:12

Coronavirus oppdaget i Australia

Helsemyndighetene i Australia opplyser at de har registrert sitt første tilfelle av Coronavirus, melder nyhetsbyrået Reuters. Den syke får behandling på et sykehus i Melbourne. Pasienten er en kinesisk mann i 50-årene.

P4 - 25 Jan 20 kl. 07:42

Coronavirus i Australia

Det er nå påvist et tilfelle av det dødelige coronaviruset i Australia. Australias helsemyndigheter bekrefter at en mann i 50-årene er smittet og at han er isolert mens han får behandling. Samtidig bekrefter myndighetene i Kina at dødstallet har steget til 41 og at 1.

P4 - 01 Mar 20 kl. 07:21

Nye korona-dødsfall

Både Australia og Thailand har nå fått sine første korona-dødsfall. I Thailand har en 35 år gammel mann mistet livet. I følge myndighetene i landet hadde han også dengue-feber.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 14 timer siden

Flere tusen demonstrerte i Oslo

Flere tusen mennesker har møtt opp på Eidsvoll plass utenfor Stortinget for å markere George Floyds dødsfall.I tillegg er om lag 1.000 demonstranter på vei mot Stortinget etter først å ha møtt opp ved den amerikanske ambassaden på Huseby vest i Oslo..

NRK - 45 minutter siden

Savnet mann funnet død i Halden

En mann i 50-årene som var savnet sør for Halden, ble ved 4-tiden i natt funnet omkommet, bekrefter Øst politidistrikt. Det var mannskaper fra Norsk Folkehjelp som fant ham. Pårørende er varslet.

NRK - 1 time siden

Biden har sikret seg nok delegater

Tidligere visepresident Joe Biden er nå formelt demokratenes presidentkandidat foran valget i USA i november. Ifølge CBS News har Biden nå mer enn de 1991 delegatene han trenger for å bli utpekt på partiets landsmøte..

NRK - 1 time siden

Stenger gruver etter smitteutbrudd

En dommer i Brasil har beordret en rekke malmgruver stengt etter at 188 ansatte er smittet av koornaviruset, melder Reuters. Gruvene i Itabira tilhører gruveselskapet Vale der mer enn 270 mennesker omkom da en dam brast i 2019..

NRK - 1 time siden

Opphever portforbud i Minneapolis

Portforbudet i nabobyene Minnapolis og St. Paul som ble innført etter plyndring og opptøyet, er opphevet. Det samme har skjedd i andre storbyer som Los Angeles, San Francisco, Salt Lake City og Washington DC..

NRK - 2 timer siden

To russ til sykehus etter slagsmål

Flere russ barka i natt sammen i slagsmål ved Tusenfryd sør for Oslo. To av dem måtte kjøres til Ahus med lettere skader, opplyser politiet i Øst..

NRK - 2 timer siden

Leteaksjon i Halden

Politi og frivillige leter etter en mann i 50-årene som har vært savnet i området ved Iddefjordsveien i Halden siden fredag kveld. Politiet ber frivillige som kan delta møte ved Bakke senter lørdag morgen kl. 9..

NRK - 4 timer siden

Truer med å ta Brasil ut av WHO

Brasils president Jair Bolsonaro truer med på trekke Brasil ut av Verdens helseorganisasjon dersom organisasjonen ikke slutter å være «politisk». Bolsonaro støtter bruk av hydroksyklorokin, selv om det ikke er dokumentert at middelet er effektivt..

NRK - 2 timer siden

Fem døde i småflystyrt i USA

Alle fem om bord er bekreftet døde etter at et småfly styrtet i Georgia i USA fredag. En familie på fire var på vei fra Florida til Indiana for å delta i en begravelse da ulykken skjedde. Flyet skal ha tatt fyr før det styrtet i et skogsområde..

NRK - 3 timer siden

NFL-beklager motstand mot kneling

Lederen for det amerikanske fotballforbundet, Roger Goodell, sier nå at det var galt å nekte spillere å delta i fredelige protester mot rasisme ved å knele under nasjonalsangen. I en video beklager Goodell at forbundet ikke lyttet til spillerne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt