NRK > Nyheter

Wednesday, 27 March, 01:08

NRK - 12 Dec 18 kl. 03:43

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Trøndelag, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dømt, forå ha , voldtatt, kamerat
Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 03:58

Jente (7) skal ha blitt voldtatt på restaurant

En 20 år gammel mann er arrestert, mistenkt for å ha voldtatt sjuåringen..

NRK - 29 Dec 18 kl. 17:55

Tiltalt for å ha voldtatt asylsøker

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig asylsøker. I tillegg mener politiet at han forgrep seg på to andre 15-årige asylsøkere.I 2015 skal mannen ha voldtatt den da 17 år gamle asylsøkeren mens han sov, skriver Nettavisen..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 22:28

Mann dømt for å ha voldtatt kvinne mens kjæresten sov ved siden av

En 51 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene mens kjæresten hennes sov ved siden av..

VG - 14 Mar 19 kl. 06:30

Mann dømt for grov voldtekt av barn

En ung mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fire og et halvt år i fengsel for å ha voldtatt en 10 år gammel gutt flere ganger..

NRK - 31 Jan 19 kl. 19:35

Mann dømt for voldtekt av tenåring

En 34 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt en 19 år gammel mann i en lugar på MS Bergensfjord i april i fjor, skriver BA. I tillegg ble mannen dømt til å betale 130.000 kroner i oppreisning..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 03:41

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat..

VG - 15 Mar 19 kl. 18:43

Mann dømt for voldtekt av stedatter

En mann er i Telemark tingrett dømt til seks års fengsel for å ha voldtatt sin stedatter. Jenta var under 16 år og ble gravid som følge av voldtekten..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 21:42

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

NRK - 28 Aug 18 kl. 22:40

Mann (28) dømt for sovevoldtekt

En mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire år og fem måneders fengsel, blant annet for å ha voldtatt sin tidligere samboer mens hun sov, melder NTB. Straffen er to måneder strengere enn han ble dømt til i Nord-Troms tingrett i februar i år..

Klartale - 08 Mar 19 kl. 08:46

Mann dømt for voldtekt av tenåring

En mann er dømt for å ha voldtatt en tenåring. Bergen tingrett mener han fortjener tre års fengsel..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ber om møte om Golanhøydene

Syria ber om et møte i FNs sikkerhetsråd om Golanhøydene, melder nyhetsbyrået AFP. Det skjer etter at USAs president Donald Trump offisielt har anerkjent Golanhøydene som en del av Israel..

NRK - 30 minutter siden

Varsler havarirapport denne uka

En foreløpig havarirapport etter flystyrten i Etiopia for drøyt to uker siden vil bli offentliggjort denne uken. – Datoen er ikke bestemt, men den blir publisert senere denne uken, sier talsmann Mussie Yiheyis i Etiopias samferdselsdepartement..

NRK - 1 time siden

Stoltenberg møter Trump

USAs president tar imot NATOs generalsektretær Jens Stoltenberg i Det hvite hus 2. april, opplyser Det hvite hus i en uttalse..

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ullevaal

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ullevaal.

NRK - 2 timer siden

Uavgjort mot Sverige på Ulleval

Kveldens EM-kvalifiseringskamp mot Sverige endte uavgjort 3-3 på Ulleval.

NRK - 3 timer siden

Boeing 737 nødlandet i Florida

Et Boeing 737 Max-fly, av typen som ble satt på bakken for to uker siden, nødlandet uten passasjerer tirsdag kveld. Flyet fikk ifølge U.S.

NRK - 3 timer siden

Mueller-rapport vil komme om uker

En offentlig versjon av Robert Muellers rapport om Russlands innblanding i presidentvalget 2016, vil komme om uker ikke måneder, sier kilder i justisdepartementet ifølge Reuters..

NRK - 4 timer siden

Redd Barnas sykehus er bombet

Redd Barnas sykehus i Jemen er bombet i et flyangrep tirsdag morgen, lokal tid. Syv mennesker er drept, fire av dem er barn. Åtte mennesker er skal være skadet i angrepet, oppgir Redd Barna.

NRK - 4 timer siden

No fungerer naudlinja att

Vest politidistrikt har løyst problemet på naudlinja. Distriktet melde like før halv ni om trøbbel som gjorde at naudsamtalane vart brotne. Kring ti minuttar seinare var problemet løyst.

NRK - 4 timer siden

Telefontrøbbel for politiet

Operasjonssentralen til Vest politidistrikt har problem med å ta imot naudsamtalar. – Samtalane blir brotne. Om du er i naud, ring 02800, opplyser dei på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt