NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:24

NRK - 12 Dec 18 kl. 03:43

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Trøndelag, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dømt, forå ha , voldtatt, kamerat
Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 03:58

Jente (7) skal ha blitt voldtatt på restaurant

En 20 år gammel mann er arrestert, mistenkt for å ha voldtatt sjuåringen..

NRK - 29 Dec 18 kl. 17:55

Tiltalt for å ha voldtatt asylsøker

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig asylsøker. I tillegg mener politiet at han forgrep seg på to andre 15-årige asylsøkere.I 2015 skal mannen ha voldtatt den da 17 år gamle asylsøkeren mens han sov, skriver Nettavisen..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 22:28

Mann dømt for å ha voldtatt kvinne mens kjæresten sov ved siden av

En 51 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene mens kjæresten hennes sov ved siden av..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 03:41

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 21:42

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

NRK - 28 Aug 18 kl. 22:40

Mann (28) dømt for sovevoldtekt

En mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire år og fem måneders fengsel, blant annet for å ha voldtatt sin tidligere samboer mens hun sov, melder NTB. Straffen er to måneder strengere enn han ble dømt til i Nord-Troms tingrett i februar i år..

Aftenposten - 13 Nov 18 kl. 21:33

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

NRK - 16 Oct 18 kl. 15:35

Mann i 50-åra mistenkt for voldtekt

En norsk mann i 50-åra som er mistenkt for å ha voldtatt ei jente som var på russetur til Mallorca, løslates tirsdag mot kausjon. Pressekontakt Agnes Antich Andreu ved domstolen på Mallorca bekrefter at mannen er siktet for et seksuelt overgrep..

NRK - 08 Jan 19 kl. 02:35

Mann mistenkt for voldtekt i Tokke

En mann i 20-årene er pågrepet mistenkt for å ha voldtatt en jevnaldrende kvinne i Dalen i Tokke kommune i Telemark i natt. Politiet i Sør-Øst skriver på Twitter at de to hadde en form for relasjon Kvinnen tas hånd om på overgrepsmottaket..

Aftenposten - 07 Nov 18 kl. 13:23

Mann dømt til seks og et halvt års fengsel for voldtekt

En 30 år gammel mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fengsel i seks år og seks måneder for å ha voldtatt en kvinne på Sotra i mars i fjor..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt