NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 05:54

NRK - 12 Dec 18 kl. 03:43

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat. Mannen erkjente delvis skyld da saken mot ham startet forrige uke, skriver Adresseavisen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Trøndelag, Adresseavisen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, dømt, forå ha , voldtatt, kamerat
Dagbladet - 27 Sep 18 kl. 03:58

Jente (7) skal ha blitt voldtatt på restaurant

En 20 år gammel mann er arrestert, mistenkt for å ha voldtatt sjuåringen..

NRK - 29 Dec 18 kl. 17:55

Tiltalt for å ha voldtatt asylsøker

En mann i 40-årene er tiltalt for å ha voldtatt en mindreårig asylsøker. I tillegg mener politiet at han forgrep seg på to andre 15-årige asylsøkere.I 2015 skal mannen ha voldtatt den da 17 år gamle asylsøkeren mens han sov, skriver Nettavisen..

Aftenposten - 11 Nov 18 kl. 22:28

Mann dømt for å ha voldtatt kvinne mens kjæresten sov ved siden av

En 51 år gammel mann er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt en kvinne i 20-årene mens kjæresten hennes sov ved siden av..

P4 - 13 May 19 kl. 09:52

Norsk kvinne skal ha blitt voldtatt i Thailand

Thailandsk politi jakter en mann som skal ha voldtatt en norsk turist på Koh Phangan. Det melder den Thailandske avisa The Nation. Ifølge politiet skal den norske kvinnen ha blitt voldtatt etter å ha deltatt på fullmånefest på det populære turiststedet i går, melder Dagbladet..

VG - 14 Mar 19 kl. 06:30

Mann dømt for grov voldtekt av barn

En ung mann er i Gulating lagmannsrett dømt til fire og et halvt år i fengsel for å ha voldtatt en 10 år gammel gutt flere ganger..

NRK - 31 Jan 19 kl. 19:35

Mann dømt for voldtekt av tenåring

En 34 år gammel mann er i Bergen tingrett dømt til tre år og tre måneders fengsel for å ha voldtatt en 19 år gammel mann i en lugar på MS Bergensfjord i april i fjor, skriver BA. I tillegg ble mannen dømt til å betale 130.000 kroner i oppreisning..

Dagbladet - 12 Dec 18 kl. 03:41

Mann dømt for å ha voldtatt kamerat

En mann i 50-årene er i Sør-Trøndelag tingrett dømt til to år og tre måneders fengsel for blant annet sovevoldtekt mot en kamerat..

VG - 15 Mar 19 kl. 18:43

Mann dømt for voldtekt av stedatter

En mann er i Telemark tingrett dømt til seks års fengsel for å ha voldtatt sin stedatter. Jenta var under 16 år og ble gravid som følge av voldtekten..

Dagbladet - 13 Nov 18 kl. 21:42

Mann i 30-årene dømt for å ha voldtatt 13-åring

En mann i 30-årene er i Inntrøndelag tingrett dømt til to år og fire måneders fengsel etter at han voldtok en 13 år gammel gutt som han møtte på nettet..

NRK - 28 Aug 18 kl. 22:40

Mann (28) dømt for sovevoldtekt

En mann er i Hålogaland lagmannsrett dømt til fire år og fem måneders fengsel, blant annet for å ha voldtatt sin tidligere samboer mens hun sov, melder NTB. Straffen er to måneder strengere enn han ble dømt til i Nord-Troms tingrett i februar i år..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kontroll på brann på Notodden

Brannvesenet har nå kontroll på brannen på Notodden. Det skriver politiet på Twitter. Brannvesenet foretar nå søk etter flere personer i bygget.

NRK - 30 minutter siden

100 år med stemmerett i dag

I dag er det 100 år siden Stortinget fjernet loven om at man ikke hadde stemmerett om man mottok fattigstøtte. Vedtaket førte til at økonomisk og sosial status ikke lenger var avgjørende for om folk fikk fulle borgerrettigheter, skriver Stortinget..

NRK - 1 time siden

Frp: FN-mandat ikke et krav

Det er en fordel, men ikke et krav, med FN-mandat for deltagelse i militære operasjoner i Persiabukta, sier Per-Willy Amundsen (Frp) til Klassekampen. Norge er blitt bedt av USA om å delta militært for å øke sikkerheten på skip i området..

NRK - 1 time siden

Minst én skadd i brann i Telemark

Et bygg i Notodden sentrum brenner. Flere personer skal være bosatt på adressen, og minst en er skadd, skriver politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

La ut bilder av drept jente

En 21 år gammel mann skal ha knivstukket og drept en 17 år gammel jente i USA. Deretter skal han ha delt bilder av liket hennes i sosiale medier. De to skal ha møttes via Instagram, hvor den drepte jenta hadde et betydelig antall følgere, ifølge AP..

NRK - 2 timer siden

Vurderer å bryte bånd til Island

Filipinenes president Rodrigo Duterte vurderer å bryte diplomatiske bånd til Island. På Islands initiativ vedtok FNs menneskerettighetsråd å fordømme Filippinene, på bakgrunn av de siste årenes drap på tusenvis av mennesker i krigen mot narkotika..

NRK - 2 timer siden

Vil ha bedre kontroll på fadderuka

I augusthelgen i fjor med flest fadderaktiviteter, ble 65 personer behandlet for rusforgiftning i Oslo. I år lanserer samskipnaden en faddervaktordning for å få bukt med problemet. En liknende ordning har tidligere fungert i Trondheim, skriver Khrono..

NRK - 2 timer siden

Treåring skutt og drept

En 3 år gammel jente ble skutt og drept i Milwaukee. Hun satt i bilen sammen med familien sin da de holdt på å kollidere med en annen bil. Sjåføren av den andre bilen begynte da å skyte mot bilen til familien.

NRK - 2 timer siden

313 lik gravd opp av massegrav

I Syria er 313 lik gravd opp fra en massegrav. De døde er trolig personer som bodde i Raqqa mens IS hersket i området. Det melder AP.

NRK - 3 timer siden

Mot teleskop på hellig fjell

Hundrevis av demonstranter møtte opp for å demonstrere mot byggingen av et nytt teleskop på Hawaii. Grunnen er at noen urfolk mener at fjellet det skal stå på er hellig. Teleskopet koster 1,4 milliarder dollar, ifølge nyhetsbyrået AP..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt