NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 15:52

NRK - 13 Apr 17 kl. 10:42

Mann døde etter påkjørsel i Frogn

En mann i 30-årene døde etter å ha blitt påkjørt av en bil på E6 i Frogn sørøst for Oslo sent onsdag kveld. Mannen har trolig stanset på E6 i forbindelse med et motorhavari. Han var utenfor bilen da han ble påkjørt, sier politiet til Smaalenenes Avis..
Les mer på NRK


Les mer om:
E6, Frogn, Oslo, Smaalenenes Avis

Dele artikeln

216 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, døde, etter, påkjørseli , Frogn
Aftenposten - 15 Apr 19 kl. 16:19

Mann varetektsfengslet etter dødspåkjørsel i Sandefjord

En litauisk mann i 30-årene som er siktet for uaktsomt drap etter en påkjørsel i Sandefjord fredag kveld der en kvinne døde, er varetektsfengslet i fire uker..

Aftenposten - 17 Sep 18 kl. 21:38

Mann død etter påkjørsel utenfor tunnel i Bergen

Politiet melder at en person omkom etter påkjørsel i Lyderhorntunnelen..

P4 - 18 Jul 19 kl. 15:48

Tiltalt etter traktorpåkjørsel

En mann er nå tiltalt etter at en 79 år gammel mann døde etter en traktorpåkjørsel i Fredrikstad i januar i år. Ifølge tiltalen oppdaget ikke traktorføreren mannen på grunn av lav sol og tilgriset frontrute. 79-åringen ble erklært død etter kort tid.

NRK - 12 Apr 19 kl. 23:56

Kvinnen døde etter påkjørsel

En kvinne i 50-årene døde etter en påkjørsel på en gangvei i Sandefjord, opplyser politiet. En annen fotgjenger, en mann i 50-årene, er skadet. Politiet har funnet den etterlyste bilen, men ikke sjåføren..

NRK - 11 Dec 16 kl. 20:28

Mann døde etter påkjørsel

En mann er bekreftet omkommet etter at han ble påkjørt etter en trafikkulykke på E134 ved Mjøndalen. Det bekrefter politiet søndag kveld. Veien er stengt i begge retninger..

NRK - 16 Dec 17 kl. 05:42

Mann pågrepet etter påkjørsel

Politiet har natt til lørdag lett etter en bil som kjørte på en ung mann i Kapellveien i Oslo. Klokken 05.39 melder de har pågrepet en mann, etter at han meldte seg til politiet.

NRK - 27 Jun 18 kl. 23:42

Livstruende skadd etter påkjørsel

En mann i 90-årene er livstruende skadd etter en påkjørsel på Storo i Oslo onsdag ettermiddag, melder NTB. Mannen ble påkjørt av en lastebil ved en bensinstasjon. Det var først meldt at mannen hadde fått alvorlige skader i et bein..

Aftenposten - 21 Sep 17 kl. 19:53

Lastebilsjåfør pågrepet – eldre mann alvorlig skadet i påkjørsel

Nødetatene rykket torsdag ved 19.30-tiden ut til en påkjørsel i Ås utenfor Oslo..

VG - 13 Apr 17 kl. 00:43

Mann død etter påkjørsel på E6

En mann er bekreftet omkommet etter at han ble påkjørt av en bil på E6 i Frogn sørøst for Oslo..

NRK - 14 Feb 18 kl. 09:28

Mann døde etter påkjørsel

Mann påkjørt og døde av en gravemaskin i Aust-Agder, melder politiet onsdag morgen på Twitter..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Får penger for fleksible tilbud

15 universiteter og høgskoler får 100 millioner kroner til fleksible utdanningstilbud, hvor studentene ikke nødvendigvis trenger å møte opp fysisk, skriver forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H) i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

Fare for flom i deler av landet

I Trøndelag, samt Finnmark og Troms fører nå økt vannføring til stor fare for flom. Farevarselet er nå på oransje nivå, melder Varsom.no..

NRK - 45 minutter siden

Kosovo opphever forbudet mot Serbia

Kosovos nye regjering opphever forbudet mot å importere varer fra Serbia. Det kan føre til en ny dialog mellom de to nabolandene. Serbia har lenge sagt at det er uaktuelt å starte samtaler med Kosovo så lenge sanksjonene ikke fjernes..

NRK - 1 time siden

Høie frykter smitte i demonstrasjon

Helseministeren ba folk som ville demonstrere mot rasisme i Stavanger i dag om å bli hjemme. – Kampen mot rasisme er utrolig viktig, og jeg forstår at mange vil gi uttrykk for det, sier Bent Høie. Han frykter likevel mer spredning av koronasmitte..

NRK - 1 time siden

Stor demonstrasjon i London

NRK - 1 time siden

Over 100 pågrepet i Kasakhstan

Over 100 personer er pågrepet under opposisjonsprotester i ulike deler av Kasakhstan. Landet er kritisert for deres forbud mot protester, og en ny lov som myker opp forbudet var forventet å tre i kraft i dag..

NRK - 1 time siden

Har ikke kontroll på skogbrann

Brannvesenet har ikke kontroll på en skogbrann øst for Skjomen i Ofoten. Hytteområdene Yttersandvika og Innersandvika vil bli evakuert, melder politiet. Sivilforsvaret og helikopter er kalt inn for å hjelpe til..

NRK - 1 time siden

Nye 17 dødsfall i Sverige

I Sverige er 17 dødsfall knyttet til koronaviruset registrert siden i går. Dermed er i alt 4656 døde i Sverige av covid-19. Smittetallet stiger med nesten 1000 til 43.

NRK - 1 time siden

Koronasmittet russ truet McDonalds

En 18-åring som er smittet av koronaviruset, truet med å drepe gjester og ansatte på McDonalds i Asker i dag tidlig. Mannen er pågrepet, mens fire ansatte er i karantene og restauranten måtte stenge for nedvasking og desinfisering, melder Budstikka..

NRK - 1 time siden

Nytt ras i Alta tok med seg veien

Onsdag ble åtte bygninger feid på sjøen i et 650 meter stort skred. Nå har veien over dette skredet rast ut. Operasjonsleder i Finnmark politidistrikt Leo Johansen sier politiet fikk melding om raset kl.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt