NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 15:57

NRK - 04 Apr 20 kl. 09:56

Mann ble skutt i magen av politiet

Politiet avfyrte flere skudd mot en mann som først skal ha skutt mot dem i Sandnes fredag kveld. Ifølge Stavanger Aftenblad ble mannen truffet minst to ganger. Mannen, som er i 50-årene, ble fraktet til Stavanger universitetssjukehus..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sandnes, Stavanger Aftenblad, Stavanger

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, ble, skutti , magenav , politiet
P4 - 14 May 20 kl. 14:44

Person skutt i magen

En person har blitt skutt i magen i Holmestrand i ettermiddag. Politiet har fått opplysninger om at det er brukt lufvåpen ved et uhell. Nødetatene er på vei til stedet.

Aftenposten - 04 Apr 20 kl. 10:22

Aftenbladet: Mann ble skutt i magen av politiet

En mann som skal ha skutt mot politiet i Sandnes, er siktet for uforsiktig omgang med våpen. Ifølge Aftenbladet ble han truffet av minst to skudd fra politiet..

NRK - 17 Jan 20 kl. 12:21

Finner ikke etterlyst mann

Politiet har fått flere tips etter at de onsdag gikk ut og etterlyste en navngitt 28 år gammel mann i forbindelse med skytingen i Ila i desember. Men politiet har foreløpig ikke pågrepet mannen. En mann i 30-årene ble skutt i magen i skyteepisoden..

P4 - 14 May 20 kl. 15:51

Ble skutt i natt

Mannen som ble skutt i magen i Holmestrand med et luftgevær skal ha blitt skutt i natt, men varslet ikke politiet før i ettermiddag. Han er nå sendt til sykehus med ambulanse. Mannen i 30-årene har fortalt det var et uhell..

NRK - 18 Jan 20 kl. 02:51

Mann skutt sør for Stockholm

En person er skutt og alvorlig skadd i skyting i Jordbro sør for Stockholm fredag kveld. Ifølge SVT er det en mann som er skutt. Han skal være truffet av flere skudd, ifølge Aftonbladet.

NRK - I førrgår: 07:52

Mann funnet skutt i Sverige

En ung mann ble funnet skutt ved Sollentuna i Stockholm, etter at politiet fikk varsel om skyting i området. Mannen skal ha blitt skutt flere ganger, og opereres for øyeblikket på sykehus, sier politiet. De starter etterforskning av drapsforsøk..

Aftenposten - 19 Jan 20 kl. 07:06

Mann til sykehus etter knivstikking i Oslo

En mann ble søndag morgen knivstukket i magen i Brugata i Oslo sentrum. Like etter ble en mann pågrepet..

Aftenposten - 09 Apr 20 kl. 10:04

Mann pågrepet etter å ha skutt en mann i beinet i Larvik

En mann i 40-årene er pågrepet etter å ha skutt en annen mann i beinet natt til torsdag. Den skadde mannen, som også er i 40-årene, er ikke livstruende skadd..

NRK - 02 Feb 20 kl. 23:17

Ung mann skutt i Sverige

En mann i 20-årsalderen ble søndag kveld funnet skutt i overkroppen i Hageby i Norrköping. Han var ved bevissthet og er sendt til sykehus. Svensk politi leter etter en gjerningsmann.

P4 - 06 May 20 kl. 11:47

Mann etterlyst etter skyting er pågrepet

En mann som har vært etterlyst internasjonalt etter at en person ble skutt i Trondheim i desember i fjor har nå blitt pågrepet i Spania. Det opplyser politiet. Prosessen med å få mannen utlevert til Norge har begynt, men politiet tror det vil ta tid.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 30 minutter siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 45 minutter siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 6 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 1 time siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 1 time siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..

NRK - 6 timer siden

UD gir fire milliarder i bistand

UD tildeler 4,3 milliarder kroner til insatts i fattige land, som er det største samlede avtalebeløpet noen gang, ifølge Utenriksdepartementet. – Covid-19 har vist at når krisen rammer, så øker forskjellene, sier utviklingsminister Dag-Inge Ulstein..

NRK - 1 time siden

Sverige: 65 døde og 775 smittet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte og 65 nye dødsfall. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller og totalt 4468 koronarelaterte dødsfall..

NRK - 1 time siden

Nittedal-drapet: Døde av stikkskade

Obduksjonsrapporten etter drapet i Nittedal i forrige uke viser at den avdøde mannen i 30-årene døde av stikkskader. Det bekrefter politiet overfor VG. Politiet vil ikke kommentere motiv eller hvor avdøde ble drept..

NRK - 1 time siden

Sverige: 775 smittet siste døgnet

Det siste døgnet har svenske helsemyndigheter fått inn 775 nye innrapporterte tilfeller av covid-19 smitte. Til sammen har Sverige nå 38.589 smittetilfeller..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt