NRK > Nyheter

Søndag, 29 November, 01:59

NRK - 26 okt. 20 kl. 04:54

Mann alvorlig skadd i haiangrep

Tilstanden er kritisk for en 59 år gammel mann som ble angrepet av en hai mens han snorklet langt kysten nordøst i Australia søndag. Mannen ble ifølge lokale medier bitt i låret mens han fisket med spyd langs Britomart Reef i Queensland..
Les mer på NRK


Les mer om:
Australia, Britomart Reef, Queensland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skaddi , haiangrep
NRK - 22 nov. 20 kl. 05:23

Mann drept av hai i Australia

En mann mistet søndag livet i et haiangrep utenfor Broomes Cable Beach på Australias vestkyst. Det er det åttende dødsfallet i år. Den 55 år gamle mannen ble fraktet i land med alvorlige skader, men døde på stedet.

Aftenposten - 14 nov. 20 kl. 10:54

Mann alvorlig skadd etter knivstikking i Drammen

En mann i 20-årene er alvorlig skadd etter at han lørdag morgen ble knivstukket på Fjell i Drammen. En mann er pågrepet, opplyser politiet..

P4 - 26 okt. 20 kl. 08:54

Nok et haiangrep i Australia

Nok en person har blitt angrepet av hai i Australia. En mann i 50-årene er kritisk skadet etter å ha blitt angrepet mens han snorklet nordøst i landet i går, melder lokale medier. Hittil i år har åtte personer mistet livet etter å ha blitt angrepet av hai i Australia, det er det høyeste antallet på 86 år..

NRK - Igår: 17:37

Alvorlig skadd etter påkjørsel

Mannen i 80-årene som ble påkjørt på Sama i Harstad fredag ettermiddag, er alvorlig men ikke livstruende skadd, melder pressevakta på UNN. Mannen ble truffet av en personbil ved et fotgjengerfelt. Sjåføren, en mann i 40 årene, er avhørt av politiet..

NRK - 21 okt. 20 kl. 18:27

Mann alvorlig skadd etter brann

Personen som ble funnet bevisstløst etter røykutvikling i en enebolig på Hurdal onsdag ettermiddag blir betegnet som alvorlig skadet. Personen, en mann i 40-årene nå er under intensivbehandling ved Ullevål sykehus, skriver politiet på Twitter..

NRK - 24 okt. 20 kl. 13:27

Alvorlig skadd etter voldshendelse

En mann i 50-årene er alvorlig skadet etter en voldshendelse på en hytte på Blefjell natt til lørdag. En mann i 20-årene er siktet for grov kroppsskade og pågrepet, skriver Laagendalsposten. Den skadde mannen er fløyet med luftambulanse til Ullevål..

NRK - 01 nov. 20 kl. 05:46

Alvorlig skadd i bilulykke i Oslo

En person er fastklemt og er trolig alvorlig skadd etter at en bil kjørte i fjellveggen på Klemetsrud i Oslo, melder Oslo-politiet. En annen person er lettere skadet. Ulykken skjedde i krysset mellom Slimeveien og Ljabruveien..

Aftenposten - 01 nov. 20 kl. 07:11

En person alvorlig skadd i trafikkulykke i Oslo

En person satt fastklemt og er trolig alvorlig skadd etter at en bil kjørte i en fjellvegg ved Klemetsrud i Oslo. Politiet mistenker at bilen holdt høy fart..

Aftenposten - 17 nov. 20 kl. 12:31

Person alvorlig skadd i slåsskamp på kjøpesenter i Oslo

En person er alvorlig skadd etter en slåsskamp på Stovner Senter i Oslo..

NRK - 18 nov. 20 kl. 22:57

16-åring alvorlig skadd i Oslo

En 16 år gammel gutt er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Trosterud fritidsklubb i Oslo. Ingen er pågrepet i saken. Politiet har funnet en kniv i nærheten uten at de kan si om den er knyttet til hendelsen, melder VG..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

13 festdeltagere anmeldt i Oslo

Etter meldinger om feststøy har politiet avsluttet en fest ved Holbergs plass i Oslo. 13 personer var samlet på festen og samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernloven..

NRK - 15 minutter siden

Avviser søksmål i Pennsylvania

Den høyeste rettsinstansen i Pennsylvania avviste lørdag et søksmål fra republikanere angående poststemmer, melder AP..

NRK - 1 time siden

Canada forbyr eksport av legemidler

Tiltaket er et svar på USAs plan om å tilby amerikanerne billigere legemidler ved å importere fra Canada. Derfor innfører Canada forbud mot eksport av visse typer legemidler som det enten er eller snart kan bli mangel på i landet..

NRK - 1 time siden

Brudd på koronatiltak i Bergen

Ni personer har brutt lokale koronaregler i Loddefjord i Bergen. Politiet fikk meldinger om feststøy og dro for å avslutte festen. Forholdet blir anmeldt..

NRK - 1 time siden

355 nye koronasmittede lørdag

Det var ved midnatt registrert 35.546 koronasmittede i Norge. 28.

NRK - 1 time siden

Demonstrasjoner mot koronatiltak

I London er mer enn 150 personer arrestert etter demonstrasjoner mot korona-nedstenging. Lokale myndigheter skriver på Twitter at flere har brutt koronaregler under demonstrasjonene..

NRK - 2 timer siden

Nye EU-regler for klima

EUs nye klimaregler vil ikke definere havvind og strøm fra land til oljeplattformer som bærekraftig, mener bærekraftsledere. EU har laget et system med kriterier for å unngå grønnvasking. Systemet kalles EUs taksonomi for bærekraftige aktiviteter..

NRK - 2 timer siden

P3-prisen gikk til Gabrielle

Da Gabrielle gikk på scenen trodde hun at hun skulle dele ut årets P3-pris, men til hennes overraskelse ble hun kåret til vinneren. Statsminister Erna Solberg og kulturminister Abid Raja gratulerte bergenseren med seieren..

NRK - 3 timer siden

Kvinne uskadd etter bilulykke

Et ektepar i 70-årene ble fraktet til sykehus etter at bilen deres havnet i elva i Bardu. De ble reddet ut av dykkere. Kvinnen er uskadd og mannens tilstand er stabil, melder Universitetssykehuset i Nord-Norge..

NRK - 4 timer siden

Gikk seg vill i fjellet

To personer, som gikk seg bort i Åseral i Agder lørdag kveld, har fått hjelp ut av fjellområdet. De hadde tatt seg inn på en hytte i vestenden av Krokevatn, opplyser politiet. De tar seg ut til Ljosland sammen med hjelpemannskaper..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt