NRK > Nyheter

Saturday, 14 December, 16:40

NRK - 03 Dec 19 kl. 01:45

Mann alvorlig skadd

En 28 år gammel mann ble mandag kveld sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha fått en metallplate over seg på Gjersjøen golfbane i Akershus. Ulykken skjedde i fobindelse med klargjøring til et julemarked..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Gjersjøen, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skadd
NRK - 08 Dec 19 kl. 09:31

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han kjørte av veien i Fevik i Grimstad kommune natt til søndag. Bilen traff en annen bil på en parkeringsplass og landet på taket..

NRK - 22 Aug 19 kl. 18:05

Mann alvorlig skadd i traktorulykke

En mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland torsdag ettermiddag. Politiet i Nordland sier han sto ved siden av traktoren da den startet. Han ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Sandnessjøen..

NRK - 10 Sep 19 kl. 05:08

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann er alvorlig skadd etter en ulykke i forbindelse med en biljakt i Bragernestunnelen i Drammen i natt. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand. Ulykken skjedde ved 4-tiden.

P4 - 22 Aug 19 kl. 19:31

Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland

En mann ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland i ettermiddag. Politiet i Nordland opplyser at han kom i klem under traktoren. Det dreier seg om en voksen mann som sto ved siden av traktoren da den startet..

P4 - 10 Oct 19 kl. 05:55

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en bilulykke etter at han kjørte i grøfta på E6 i Vestby i Akershus. Politiet har mistanke om promillekjøring. Mannen er kjørt med ambulanse til Kalnes sykehus..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 19:03

Mann alvorlig skadd i knivstikking i Drammen

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld..

P4 - 12 Oct 19 kl. 22:54

Alvorlig skadd etter ulykke

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker i kveld. En bil skal ha krasjet inn i en annen bil bakfra i forbindelse med at bilen foran bremset kraftig. En mann i 30-årene, kom fra ulykken uten skader..

NRK - 22 Oct 19 kl. 19:14

Alvorlig skadd i knivtikking

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld. Politiet ble varslet om hendelsen like etter klokka 18.30.

NRK - 12 Oct 19 kl. 23:31

Mann alvorlig skadd etter bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker lørdag kveld hvor to biler kolliderte. Nødetatene ble varslet om ulykken like over klokken 22. Bilene taues bort og trafikken flyter greit forbi, opplyser politiet til NTB..

NRK - 26 Aug 19 kl. 08:47

Mann alvorlig skadd i MC-ulykke

En ung mann ble alvorlig skadd i en ulykke med en lettmotorsykkel i Surnadal mandag morgen. Mannen fraktes til St. Olavs hospital i Trondheim.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann påkjørt i Skien

En person fraktes til sykehus etter å ha blitt påkjørt under kryssing av en vei. Ulykken skjedde i krysset ved Kjørbekkvegen. Det skal være trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Streikekaos fortsetter i Frankrike

Den omfattende transportstreiken i Frankrike fortsatte på tiende dagen lørdag, melder AFP. Transportarbeidere streiker i protest mot president Emmanuel Macrons pensjonsreformer. Nå frykter mange at det vil bli kaos i togtrafikken i jula..

NRK - 45 minutter siden

Reagerer på «celle» for demente

Det er uakseptabelt at det har blitt brukt en «celle» for å låse inn eldre demente ved Presteheia omsorgssenter i Kristiansand. Det mener ordfører Harald Furre. Han sier til NRK at praksisen må opphøre, og ber helse-og sosialdirektøren redegjøre..

NRK - 30 minutter siden

Chile med nytt avtaleforslag

Chile vil komme med et nytt og mer ambisiøst forslag til avtaletekst på klimatoppmøtet rundt kl 16, sier Chiles talsperson Andres Landerretche på en pressekonferanse lørdag ettermiddag. Han tror forhandlingene i Madrid vil komme i land i kveld..

NRK - 1 time siden

Go Ahead overtar i morgen

Søndag starter 200 nye ansatte i ny jobb hos Go Ahead Norge, og første toget går fra Stavanger klokken 06:47. – Vi overtar først nå alt av materiell i løpet av disse siste timene, det har vært en utfrdring for oss, sier adm dir Cathrine Elgin..

NRK - 1 time siden

Flere pågrepet etter valg i Algerie

400 er pågrepet etter protester på fredag mot presidentvalget i Algerie, melder DPA. Abdelmadjid Tebboune, en støttespiller av landets hærsjef, vant torsdagens valg. Valgdeltakelsen var lav og mange demonstranter mener valget var udemokratisk.

NRK - 1 time siden

AI skal fullføre Beethovens 10.nde

Kunstig intelligens skal prøve å fullføre komponisten Ludwig van Beethovens 10. symfoni, melder AFP. Ved hjelp av notene han skrev ned før han døde i 1827, prøver man å fullføre verket i forbindelse med at det er 250 år siden han ble født neste år..

NRK - 1 time siden

En person knivstukket

En person skal ha blitt knivstukket på en privat adresse på Jessheim, skriver politiet på Twitter. Den skadde er kjørt til Ullevål sykehus. En person er pågrepet etter hendelsen.

NRK - 2 timer siden

Krisestemning på klimatoppmøtet

Mange i Madrid raser av forslaget til avtale. – Aldri før har jeg sett et så stort gap mellom det vitenskapen trenger og det folk i hele verden krever, og det forhandlerene leverer, sier Alden Meyer i Union of Concerned Scientists..

NRK - 2 timer siden

Arbeidsulukke ved oppdrettsanlegg

Ein person er frakta til sjukehus med luftambulanse etter ei ulukke på eit oppdrettsanlegg i Festvåg i Nordland. Det er ukjent skadeomfang..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt