NRK > Nyheter

Thursday, 04 June, 03:22

NRK - 03 Dec 19 kl. 01:45

Mann alvorlig skadd

En 28 år gammel mann ble mandag kveld sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter å ha fått en metallplate over seg på Gjersjøen golfbane i Akershus. Ulykken skjedde i fobindelse med klargjøring til et julemarked..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Gjersjøen, Akershus

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, alvorlig, skadd
NRK - 08 Dec 19 kl. 09:31

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd etter at han kjørte av veien i Fevik i Grimstad kommune natt til søndag. Bilen traff en annen bil på en parkeringsplass og landet på taket..

NRK - 22 Aug 19 kl. 18:05

Mann alvorlig skadd i traktorulykke

En mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland torsdag ettermiddag. Politiet i Nordland sier han sto ved siden av traktoren da den startet. Han ble sendt med luftambulanse til sykehuset i Sandnessjøen..

NRK - 10 Sep 19 kl. 05:08

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann er alvorlig skadd etter en ulykke i forbindelse med en biljakt i Bragernestunnelen i Drammen i natt. Politiet mistenker at han kjørte i beruset tilstand. Ulykken skjedde ved 4-tiden.

P4 - 22 Aug 19 kl. 19:31

Mann alvorlig skadd i traktorulykke på Helgeland

En mann ble alvorlig skadd da han ble påkjørt av en traktor på Vega på Helgeland i ettermiddag. Politiet i Nordland opplyser at han kom i klem under traktoren. Det dreier seg om en voksen mann som sto ved siden av traktoren da den startet..

NRK - 14 Dec 19 kl. 22:53

Mann i 70-årene alvorlig skadd

En eldre mann er alvorlig skadd etter at han ble påkjørt av en bil i Skien i ettermiddag. En mann i 20-årene er siktet i saken. Politiet fikk melding om påkjørselen ved Kjørbekk i Skien klokken 15.

P4 - 10 Oct 19 kl. 05:55

Mann alvorlig skadd i bilulykke

En mann i 30-årene er alvorlig skadd i en bilulykke etter at han kjørte i grøfta på E6 i Vestby i Akershus. Politiet har mistanke om promillekjøring. Mannen er kjørt med ambulanse til Kalnes sykehus..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 11:26

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke på Jessheim

En mann som er ansatt ved et varelager på Jessheim, fikk en betongblokk over foten og er alvorlig skadd. Han har store skader i et bein, ifølge politiet..

Aftenposten - 22 Oct 19 kl. 19:03

Mann alvorlig skadd i knivstikking i Drammen

En mann er alvorlig skadd etter å ha blitt knivstukket ved Bragernes torg i Drammen tirsdag kveld..

P4 - 12 Oct 19 kl. 22:54

Alvorlig skadd etter ulykke

En mann er alvorlig skadd etter en trafikkulykke på E18 i Asker i kveld. En bil skal ha krasjet inn i en annen bil bakfra i forbindelse med at bilen foran bremset kraftig. En mann i 30-årene, kom fra ulykken uten skader..

NRK - 28 Jan 20 kl. 21:48

Mann alvorlig skadd i arbeidsulykke

En mann ble i ettermiddag alvorlig skadd i en arbeidsulykke i Søgne, vest for Kristiansand. Ulykken skjedde ved en bedrift i Lohnelier industriområde. Mannen i 20-årene fikk ifølge politiet strøm gjennom seg og ble brakt til Sørlandet sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Tusenvis i nye protester i USA

I Los Angeles, New York, Washington og andre amerikanske byer samlet tusenvis seg til markeringer onsdag kveld. De fleste steder gikk det fredelig for seg etter at siktelsen mot politimannen som hadde nakkegrep på George Floyd, ble utvidet..

NRK - 30 minutter siden

Obama ber om politireformer

Tidligere president Barack Obama ber ordførere i alle amerikanske byer om å ta opp og gå gjennom politiets retningslinjer for bruk av makt. Ifølge Obama Foundation har svarte amerikanere tre ganger så høy risiko for å dø i politiets varetekt som hvite..

NRK - 10 timer siden

3000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 1 time siden

Obama: – Det er skremmande

Tidlegare president Barack Obama talte onsdag til unge amerikanarar om den dramatiske situasjonen som USA står i etter drapet på George Floyd. Obama sa at situasjonen er skremmande, men dette er ei moglegheit for folk til å sjå rasismen i USA..

NRK - 2 timer siden

Gentest kan gi falske utslag

Bruk av gentesten NIPT kan føre til abort av friske fostre, sier seksjonsoverlege ved Nasjonal behandlingstjeneste for avansert invasiv fostermedisin, og professor ved NTNU, Torbjørn Moe Eggebø.Reglene for bruk av gentest ble nylig endret..

NRK - 2 timer siden

Ny stor krisepakke i Tyskland

Regjeringspartiene i Tyskland er enige om å bruke 130 milliarder euro i en ny krisepakke som skal dempe de økonomiske følgene av koronapandemien. Tyske familier får 300 euro ekstra per barn, momsen blir satt ned og elbiler får mer offentlig støtte..

NRK - 3 timer siden

Hunden Raija overlevde jordskredet

Elghunden Raija ble reddet ut av det store jordskredet i Talvik i Alta av redningshelikopter som fant hunden og fikk løftet den i sikkerhet. Huset til familien Hagalid var et av åtte hus som ble feid på sjøen av raset..

NRK - 3 timer siden

Oppretter spleis for svindelofre

Lillian Jensen (76) som ble fralurt 350.000 kroner av telefonsvindlere, får støtte fra fremmede som har opprettet en spleis for henne på nettet. Jensen ble oppringt fra et forfalsket nummer som tilhører Sparebank 1 og lurt til å gi fra seg passord..

NRK - 3 timer siden

Fant maursyre i død gutt

Seks år etter at en 15 måneder gammel gutt ble funnet død i Vanvikan i Trøndelag, fant politiet ut at gutten hadde maursyre i kroppen. Faren er siktet i saken. Nå skal saken behandles i Høyesterett..

NRK - 3 timer siden

Seks skadd i påkjørsel i Nederland

Seks gjester på en fortauskafe ble skadet da en bil kjørte opp på fortauet i byen Gennep sør i Nederland onsdag kveld, melder Reuters. Det er uklart hvorfor bilen endte på fortauet. Sjåføren er arrestert av politiet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt