NRK > Nyheter

Saturday, 06 June, 00:14

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:47

Mann arrestert på fransk museum

Politiet i den sørfranske byen Saint-Raphaël har arrestert en mann som i morges forskanset seg i det arkeologiske museet i byen, melder AFP. Politiet omringet museet i flere timer før mannen ble hentet ut av bevæpnet politi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saint-Raphaël, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, arrestert, fransk, museum
NRK - 23 Oct 19 kl. 11:47

Man arrestert på fransk museum

Politiet i den sørfranske byen Saint-Paphaël har arrester en mann som i morges forskanset seg i det arkeologiske museet i byen, melder AFP..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:50

Mann forskanset seg på museum

En mann skal ha forskanset seg på et museum i det sørlige Frankrike, melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge lokalt politi skal mannen ha ropt ut trusler på arabisk..

NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

NRK - 12 Apr 20 kl. 09:01

Mann arrestert for knivstikking

Ein mann i 30-åra blei laurdag arrestert og sikta for å ha knivstikke ein 16 år gamal gut i Sandnes fredag. Mannen blei arrestert i 14-tida, skriv Stavanger Aftenblad. 16-åringen blei ikkje alvorleg skadd, har politiet opplyst..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - I førrgår: 14:42

Utleveres til FN-domstol

84-åringen som er arrestert i Frankrike, anklaget for å ha finansiert folkemordet i Rwanda i 1994, skal utleveres til en FN-domstol, melder nyhetsbyrået DPA. Kabuga bodde under falsk identitet i en fransk småby da han ble arrestert..

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:32

Arrestert i Moss for knivvold

En mann på 31 år er arrestert av politiet i Moss og siktet for å ha rispet en person med kniv. En 34-årig mann er kjørt til sykehus med mindre skader, opplyser Øst politidistrikt.

NRK - 29 May 20 kl. 06:59

Mann arrestert for rekkehusbranner

Ein mann i 40-åra er arrestert, mistenkt for eldspåsetjing etter brann i eit rekkehus i Florø natt til fredag. To leilegheiter er ubebuelege. Politiet seier det er spor på brannstaden som gjer at dei mistenker at brannen er tent på..

NRK - 29 Dec 19 kl. 22:34

Mann arrestert etter bombealarm

En mann er arrestert i Stockholm etter at bombealarmen gikk i en T-banetunnell søndag kveld, skriver Aftonbladet. Da mennen ble pågrepet hadde han en mistenkelig gjenstand på seg som nå skal udnersøkes..

NRK - 14 Oct 19 kl. 16:35

Iran: Eksiliraner arrestert i Paris

Iran har arrestert en eksil-iranar som bor i Paris. Det opplyser Revolusjonsgarden, skriver New York Times. Ruhollah Zam blir beskyldt for samarbeid med fransk etteretningstjeneste.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

57 politifolk trakk seg i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i New York har trukket seg fra byens uroenhet i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 mener kollegaene bare utførte ordre, skriver Washington Post..

NRK - 15 minutter siden

Boris Johnson godtar EU-toll

Den britiske statsministeren Boris Johnson skal være rede til å akseptere at EU legger toll på enkelte britiske varer, melder The Daily Mail. Innrømmelsen skal være et forsøk på å kommer videre i de låste forhandlingene om ny handelsavtale..

NRK - 30 minutter siden

Al Qaida-leder drept i Mali

Franske militærstyrker i Mali har drept Abdelmalek Droukdal, lederen for al-Qaida i det islamske Maghreb (AQIM), opplyser Frankrikes forsvarsminister. Abdelmalek ble drept torsdag i byen Tessalit nordvest i Mali..

NRK - 45 minutter siden

Trudeau knelte for George Floyd

Canadas statsminister Justin Trudeau gikk ned på kne da han var tilstede på en støttedemonstrasjon for George Floyd utenfor parlamentet i Ottawa fredag..

NRK - 45 minutter siden

57 politifolk sier opp i Buffalo

57 politifolk i Buffalo i delstaten New York sier opp i protest mot at to kolleger er suspendert etter et sammenstøt med en 75-åring under en demonstrasjon fredag. De 57 som utgjør byens uroenhet, mener kollegaene bare utførte ordre..

NRK - 1 time siden

Øyenvitne om Floyds siste minutter

Charles Macmillan som så da George Floyd ble arrestert og lagt i bakken av politiet i Minneapolis, forteller at det tok flere minutter før politifolkene sjekket Floyds puls etter at han lå urørlig.– De forsøkte ikke å redde ham, sier MacMillan..

NRK - 7 timer siden

Brudd på smittevernreglene

At flere hundre demonstranter har samlet seg i Oslo, Kristiansand og andre steder i Norge i kveld er brudd på smittevernreglene. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad. Regelen er at kun 50 personer kan være samlet på et sted..

NRK - 1 time siden

Børsoppgang i USA

Oppgang preget børsene i New York etter at overraskende gode arbeidsledighetstall ble presentert. Dow Jones steg 3,2 prosent, S&P 500-indeksen steg 2,6 prosent, mens teknologiindeksen Nasdaq steg 2 prosent..

NRK - 1 time siden

Trump jubler over ledighetstall

Arbeidsløsheten i USA i mai var på 13,3 prosent, en nedgang fra 14,7 i april. Tallene kom svært overraskende på de fleste økonomer, som hadde spådd oppgang. President Donald Trump jubler over tallene..

NRK - 15 timer siden

Delte demonstrant-kritisk brev

President Donald Trump har delt et brev på Twitter der demonstrantene som ble jaget bort fra en park ved Det hvite hus tidligere i uka, blir omtalt som terrorister. Brevet er ifølge CNN skrevet av John Dowd, en advokat som har jobbet for Trump..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt