NRK > Nyheter

Monday, 18 November, 10:01

NRK - 23 Oct 19 kl. 11:47

Mann arrestert på fransk museum

Politiet i den sørfranske byen Saint-Raphaël har arrestert en mann som i morges forskanset seg i det arkeologiske museet i byen, melder AFP. Politiet omringet museet i flere timer før mannen ble hentet ut av bevæpnet politi..
Les mer på NRK


Les mer om:
Saint-Raphaël, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mann, arrestert, fransk, museum
NRK - 23 Oct 19 kl. 11:47

Man arrestert på fransk museum

Politiet i den sørfranske byen Saint-Paphaël har arrester en mann som i morges forskanset seg i det arkeologiske museet i byen, melder AFP..

NRK - 23 Oct 19 kl. 09:50

Mann forskanset seg på museum

En mann skal ha forskanset seg på et museum i det sørlige Frankrike, melder nyhetsbyrået AFP. Ifølge lokalt politi skal mannen ha ropt ut trusler på arabisk..

NRK - 04 Sep 19 kl. 23:10

VG: Nordmann arrestert i Peru

En norsk mann er arrestert i Peru, VG. Utenriksdepartementet bekrefter ovenfor NRK at en person er arrestert. Ifølge lokale medier er mannen arrestert for å forsøkt å smugle kokain ut av landet..

NRK - 28 Oct 19 kl. 21:27

Mann arrestert for student-drap

En mann er arrestert, mistenkt for å ha skutt og drept to mennesker på en fest for studenter ved et college i Texas, opplyser lokalt politi, ifølge nyhetsbyrået AP..

NRK - 14 Oct 19 kl. 16:35

Iran: Eksiliraner arrestert i Paris

Iran har arrestert en eksil-iranar som bor i Paris. Det opplyser Revolusjonsgarden, skriver New York Times. Ruhollah Zam blir beskyldt for samarbeid med fransk etteretningstjeneste.

NRK - 31 Aug 19 kl. 20:39

Ville smugle bag med taranteller

En polsk mann som forsøkte å smugle nesten 100 taranteller i bagasjen ble stoppet av tollere på flyplassen i Fransk Guyana i Sør-Amerika, melder AFP. Taranteller er vernet i landet. Mannen ble arrestert da han skulle gå om bord på flyet til Paris..

NRK - 08 Nov 19 kl. 23:44

Mann med øks arrestert i Oslo

Politiet i Oslo har arrestert en mann som oppførte seg truende med en øks mot ungdommer på Grorud T-banestasjon fredag kveld. Han blir anmeldt for truslene og for besittelse av stjålne bankkort, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 25 Oct 19 kl. 14:25

To arrestert i England

En mann og en kvinne er arrestert i Warrington etter at det ble funnet 39 døde personer bak i en lastevogn. Det skriver The Guardian..

P4 - 14 Jul 19 kl. 16:44

Uroligheter under demonstrasjoner i Paris

De såkalte gule vestene fortsatte sine demonstrasjoner i Paris i dag og igjen ble det voldelige sammenstøt med fransk politi. Demonstrantene ødela sikkerhetsbarrierer, og tente på søppelspann. Fransk politi svarte med tåregass og over 150 mennesker er arrestert.

NRK - 09 Aug 19 kl. 10:01

Mann arrestert etter knivstikking

Ein mann er arrestert av politiet etter knivstikkinga ved Strax-huset i Bergen i natt. Den mistenkte for hendinga blei teken av politiet i ei leiligheit like før klokka 09. Mannen som vart stukken skal ikkje vere kritisk skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Legger frem læreplanene

Kunnskapsminister Jan Tore Sanner lanserer de nye læreplanene i skolen. Han mener mener det er den største endringen av skolens innhold siden Kunnskapsløftet..

NRK - 1 time siden

Fridtun får Språkprisen 2019

Forfattar, filolog, føredragshaldar og tidlegare skihoppar Kristin Fridtun får Språkprisen 2019 frå Språkrådet. Hen får prisen, som er på 100.000 kroner, for bøkene Kjønn og ukjønn (2015), Homoflokar (2018) og Språket er ei bukse (2019)..

NRK - 15 minutter siden

Røde Kors adgang til universitet

Frivillige fra Røde Kors har fått lov til å gå inn på universitetet i Hongkong der hundrevis av demonstranter befinner seg, melder Hongkong Free Press. Ifølge BBC er det også tenåringer og ungdomsskoleelever blant demonstrantene..

NRK - 45 minutter siden

Nytt fengslingsmøte for Assange

Det skal være nytt fengslingsmøte for Julian Assange i London. USA krever WikiLeaks-grunnleggeren utlevert for brudd på spionasjeloven. I februar skal en britisk domstol behandle Assanges klage på beslutningen om å utlevere ham..

NRK - 45 minutter siden

Legger frem nye læreplaner

Kildekritikk, praktisk arbeid, digital dømmekraft og læring om 22. juli er blant temaene Kunnskapsdepartementet har lovet å fokusere på i de nye læreplanene..

NRK - 1 time siden

Soldater kommandert ut i gatene

Lørdag ble soldater fra en kinesisk eliteavdeling sendt ut i Hongkongs gater iført treningstøy. De plukket stein og søppel, men aksjonen tolkes som et klart signal fra kinesiske myndigheter..

NRK - 1 time siden

Misfornøyde togpassasjerer

Togpassasjerer har ikke vært mer misfornøyde på over 15 år, viser Vys kundeundersøkelser. Årsaken er forsinkelser, instillinger og dårlig infrastruktur, skriver Aftenposten. Passasjerer på Østfoldbanen mellom Oslo og Ski er minst fornøyd..

NRK - 1 time siden

Må skyte mot demonstrantene

Sjefsredaktøren i den kinesiske avisa Global Times tar til orde for at politiet i Hongkong må bruke snikskyttere og skyte med skarpt mot demonstrantene. Hu Xijin skriver i sosiale medier at politiet ikke bør få ansvaret hvis demonstranter blir drept..

NRK - 1 time siden

Møtt med tåregass

Mange av demonstrantene på det omringede universitetet i Hongkong prøvde å komme seg ut, men ble møtt med tåregass, gummikuler og køller. Det er uklart om noen av dem har klart å unnslippe, melder Ap..

NRK - 3 timer siden

Flere skutt i California

Minst fire personer skal være skutt og drept i Fresno i California, melder Reuters. En familie skal ha sett på en fotballkamp i hagen da en person kom inn og begynte å skyte. Seks andre personer ble også skutt og overlevde, ifølge politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt