NRK > Nyheter

Tuesday, 28 January, 08:18

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:31

Mangler tilgang til mat i Kenya

FNs matvareprogram (WFP) får ikke levert mat til flere tusen familier i Kenya etter at flommer har isolert områdene de bor i. I årets regnsesong har det kommet to til tre ganger så mye nedbør som normalt, og over 11.000 har måttet forlate hjemmene sine..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, WFP, Kenya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangler, tilgang, til, mati , Kenya
NRK - 12 Sep 19 kl. 21:36

Vil ta betalt for VIP-tilgang

Forretningsreisende må allerede i dag betale for å få tilgang til VIP-terminalen på Gardermoen, mens folk i departementene og NATO har fått tilgang gratis. Men nå har Avinor bestemt seg for å stramme inn, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:36

Mangler bøssebærere

Årets Tv-aksjon mangler fortsatt bøssebærere.I Akershus mangler de rundt 6000, skriver Romerikes Blad. I Oslo, der de trenger 5000 bøssebærere, mangler de fortsatt rundt 3000 mennesker.

NRK - 16 Jan 20 kl. 14:27

Halve folket mangler mat i Zimbabwe

Nesten halvparten av de 15 millioner innbyggerne i Zimbabwe mangler mat. Også i land som Zambia, Lesotho og Namibia er stadig flere rammet av den verste tørken på 35 år. FN-organisasjonen WFP mangler nesten 300 milloner dollar for å gi nok nødhjelp..

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:42

Vil gi PST lettere tilgang på passasjerlister

Regjeringen vil la Politiets sikkerhetstjeneste få lettere tilgang på passasjerlister fra flyselskapene. I dag kan PST få slike lister via politiet som driver grensekontroll, hvis sikkerhetstjenesten har tjenestemessige behov for det. Regjeringen mener PST må få enklere tilgang blant annet for å avdekke om fremmedkrigere eller andre sikkerhetstrusler kommer til Norge, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 10:24

– Avtalen mellom Nasjonalmuseet og Fredriksen-søstrene burde aldri vært inngått

Norges museumsforbund og Norsk ICOM mener Fredriksen-søstrene har kjøpt seg en tilgang til et offentlig museum i et omfang som «mangler sidestykke i norsk kunsthistorie»..

P4 - 05 Sep 19 kl. 06:46

Fire av ti bedrifter mangler fagfolk

Mangler flere tusen bygg- og anleggsarbeidere..

NRK - 10 Jan 20 kl. 17:47

Ukraina får tilgang til flydata

Ukrainske eksperter har fått tilgang til de «svarte boksene» fra passasjerflyet som styrtet i Iran onsdag, opplyser landets utenriksminister. Boksene inneholder ferdskriver og taleregistrator som kan gi svar på hva som forårsaket styrten..

NRK - 10 Jan 20 kl. 17:47

Fått tilgang til sorte bokser

Ukrainske eksperter har fått tilgang til de svarte boksene fra det ukrainske passasjerflyet som krasjet i Iran, opplyser utenriksministeren i Kiev. Boksene er flyets ferdskriver og taleregistrator, som kan gi svar på hva som forårsaket katastrofen..

NRK - 25 Sep 19 kl. 02:30

– Vil gi tilgang til varselet

Det hvite hus skal gi Kongressen tilgang til varselet om president Donald Trumps telefonsamtale med hans ukrainske motpart Volodymyr Zelenskyj. Det sier en ikke navngitt høytstående tjenestemann til Politico. Det hvite hus har ikke kommentert saken..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 10:20

Kan bli Kristiansands nye ordfører, men mangler støtte fra eget parti

Senterpartiets Ole Magne Omdal er i ferd med å samle seg flertall som ordfører. Det mangler kun Senterpartiets stemmer..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Hundrevis drept i krigen i Jemen

Den siste uken har det skjedd en kraftig opptrapping i krigen i Jemen. Hundrevis av mennesker er drept og såret, ifølge tjenestemenn og stammeledere. Det kan komme til å forverre krigen, som allerede har vart i fem år, melder NTB..

NRK - 15 minutter siden

Frp vil trolig ikke avskilte fylker

SV fremmer forslag i Stortinget i dag om at tvangssammenslåtte fylker, som Viken, skal kunne søke om å løse seg opp. Det er lite aktuelt for Frp, sier Jon Engen-Helgheim. Det er dermed lite sannsynlig at SV får gjennom forslaget..

NRK - 45 minutter siden

Nye tiltak etter nettverk på Insta

Åtte av ti avdelinger i barne- og ungdomspsykiatrien har satt i gang nye tiltak etter NRKs avsløringer om et hemmelig nettverk for Andrine og flere hundre andre unge norske jenter på Instagram..

NRK - 45 minutter siden

Vindmøller stanser TV-signal

TV-signalet i Berle i Bremanger har forsvunnet etter at det ble satt opp vindmøller i området i desember i fjor. Grendelaget skal være involvert, men problemet er ikke løst..

NRK - 1 time siden

15 tonn mer i år

Det er landet 15 tonn mer kongekrabbe så langt i år enn på samme tid i fjor. Norges Råfisklag melder at det er blitt landet 170 tonn i år, mot 155 tonn på samme tid i fjor..

NRK - 1 time siden

Japan sender evakueringsfly

Japan sender et fly til byen Wuhan i Kina for å evakuere japanere fra byen der coronaviruset skal ha oppstått. Det sier landets utenriksminister. Det er rundt 650 japanere i området som har uttrykt ønske om å reise hjem..

NRK - 3 timer siden

Trump-forsvarer avfeier Bolton-bok

– Ingenting i Bolton-avsløringene, selv om de er sanne, er på nivå med maktmisbruk eller en handling som tilsier riksrett. Det sa Alan Derschowitz, en av advokatene til Donald Trump, i høringen om riksrett i det amerikanske senatet natt til tirsdag..

NRK - 5 timer siden

106 døde av lungeviruset i Kina

Ytterligere 25 mennesker er døde etter at de ble smittet av coronaviruset i Kina. Det bekrefter kinesiske myndigheter. Dermed har totalt 106 mennesker mistet livet etter utbruddet av lungeviruset, melder internasjonale medier..

NRK - 6 timer siden

USA fraråder reiser til Kina

USA ber folk unngå reiser til alle deler av Kina. Dermed endrer USA reiserådene sine til landet, melder nyhetsbyrået AP. Tidligere har USA bare frarådet reiser til Wuhan-regionen, der virusutbruddet trolig oppsto..

NRK - 7 timer siden

Corona-smittet mann i Tyskland

Helsemyndighetene i Bayern bekrefter at en mann er smittet av Corona-viruset. Det opplyser myndighetene i en pressemelding..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt