NRK > Nyheter

Tuesday, 12 November, 16:56

NRK - 09 Nov 19 kl. 14:31

Mangler tilgang til mat i Kenya

FNs matvareprogram (WFP) får ikke levert mat til flere tusen familier i Kenya etter at flommer har isolert områdene de bor i. I årets regnsesong har det kommet to til tre ganger så mye nedbør som normalt, og over 11.000 har måttet forlate hjemmene sine..
Les mer på NRK


Les mer om:
FNs, WFP, Kenya

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangler, tilgang, til, mati , Kenya
NRK - 12 Sep 19 kl. 21:36

Vil ta betalt for VIP-tilgang

Forretningsreisende må allerede i dag betale for å få tilgang til VIP-terminalen på Gardermoen, mens folk i departementene og NATO har fått tilgang gratis. Men nå har Avinor bestemt seg for å stramme inn, ifølge Dagens Næringsliv..

NRK - 10 Oct 19 kl. 08:36

Mangler bøssebærere

Årets Tv-aksjon mangler fortsatt bøssebærere.I Akershus mangler de rundt 6000, skriver Romerikes Blad. I Oslo, der de trenger 5000 bøssebærere, mangler de fortsatt rundt 3000 mennesker.

P4 - 30 Sep 19 kl. 06:42

Vil gi PST lettere tilgang på passasjerlister

Regjeringen vil la Politiets sikkerhetstjeneste få lettere tilgang på passasjerlister fra flyselskapene. I dag kan PST få slike lister via politiet som driver grensekontroll, hvis sikkerhetstjenesten har tjenestemessige behov for det. Regjeringen mener PST må få enklere tilgang blant annet for å avdekke om fremmedkrigere eller andre sikkerhetstrusler kommer til Norge, skriver Dagens Næringsliv..

Aftenposten - 24 Jul 19 kl. 10:24

– Avtalen mellom Nasjonalmuseet og Fredriksen-søstrene burde aldri vært inngått

Norges museumsforbund og Norsk ICOM mener Fredriksen-søstrene har kjøpt seg en tilgang til et offentlig museum i et omfang som «mangler sidestykke i norsk kunsthistorie»..

P4 - 05 Sep 19 kl. 06:46

Fire av ti bedrifter mangler fagfolk

Mangler flere tusen bygg- og anleggsarbeidere..

NRK - 25 Sep 19 kl. 02:30

– Vil gi tilgang til varselet

Det hvite hus skal gi Kongressen tilgang til varselet om president Donald Trumps telefonsamtale med hans ukrainske motpart Volodymyr Zelenskyj. Det sier en ikke navngitt høytstående tjenestemann til Politico. Det hvite hus har ikke kommentert saken..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 10:20

Kan bli Kristiansand nye ordfører, men mangler støtte fra eget parti

Senterpartiets Ole Magne Omdal er i ferd med å samle seg flertall som ordfører. Det mangler kun Senterpartiets stemmer..

Aftenposten - 08 Oct 19 kl. 10:20

Kan bli Kristiansands nye ordfører, men mangler støtte fra eget parti

Senterpartiets Ole Magne Omdal er i ferd med å samle seg flertall som ordfører. Det mangler kun Senterpartiets stemmer..

NRK - 11 Sep 19 kl. 13:37

27,5 millioner uten helseforsikring

Tallet på amerikanere som mangler helseforsikring økte med to millioner fra 2017 til 2018. Ti år med fallende tall er snudd, viser en offisiell rapport. Andelen økte fra 7,9 til 8,5 prosent, og 27,5 millioner mangler nå forsikring mot sykdom..

Aftenposten - 10 Sep 19 kl. 09:47

CNN: – USA trakk ut spion som hadde tilgang til Putins skrivebord

USA har trukket ut en høytstående spion som hadde så god tilgang at vedkommende tok bilder av dokumenter på Vladimir Putins skrivebord, melder CNN..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Også Norgesgruppen har fått besøk

Konkurransetilsynet har også reist til Norgesgruppen i dag for å hente inn informasjon, melder DN. Tidlegare i dag blei det kjent at tilsynet har hatt ein razzia mot Orkla-eigde Lilleborg AS..

NRK - 45 minutter siden

Bil kunne falle på t-banespor

Ein bil stod i fare for å falle ned i t-banesporet ved Voksenlia t-banestasjon. Den skal ha køyrt inn i eit gjerde. Ingen personar skal vere skada, og trafikken går som normalt.

NRK - 30 minutter siden

Nye opplysingar i Jensen-saka

Eirik Jensen kom med nye opplysingar i dag som han aldri har fortalt om i avhøyr eller i retten. På den femte dagen av den tredje rettsrunden mot tidlegare politimannen, fortalde han kor han kasta ein av dei mest sentrale telefonane i etterforskinga..

NRK - 1 time siden

Seier nei til å berge Nesna

Stortingsfleirtalet stemte i dag nei til å overprøve Nord universitet sitt vedtak om å legge ned studiestaden Nesna..

NRK - 1 time siden

Politi bekymra over kriminelle barn

Politiet i Sverige er sterkt bekymra over aukande valdskriminalitet blant barn heilt ned i 11-12 års alderen. No vil det svenske politiet involvere skular, foreldre og sosialteneste for å fange opp barn som er i risikosona..

NRK - 1 time siden

Kan bli open høyring

Eva Kristin Hansen (Ap) blir saksordførar for kontrollkomiteen si gransking av trygdeskandalen, skriv Aftenposten. Det kan bli open høyring om saka før jul..

NRK - 1 time siden

Open høyring om trygdeskandalen

Det blir open høyring om trygdeskandalen på Stortinget, melder Aftenposten. Eva Kristin Hansen frå Arbeidarpartiet vil vere saksordførar..

NRK - 2 timer siden

Høgt sjukefråvær i Nav

Sjukefråværet blant Nav-tilsette ligg over gjennomsnittet i Noreg. Ei intern undersøking viser at stor arbeidsbelasting og rollekonflikt er utfordringar i etaten. Sjukefråværet i Nav var på 7 prosent i 2018, medan landssnittet er på 6,3 prosent..

NRK - 2 timer siden

Venta å ver i Mexico innan kort tid

Den tidlegare bolivianske presidenten Evo Morales er venta å lande i Mexico klokka 11.00 lokal tid, melder Reuters. Morales fekk innvilga søknaden sin om asyl i landet i går.

NRK - 2 timer siden

Steinras stenger Flåmsbana

Flåmsbana er stengd etter eit steinras mellom Myrdal og Flåm. Bane Nor har sendt mannskap til staden. To avgangar frå Flåm og to avgangar frå Myrdal blir påverka av stenginga i dag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt