VG > Økonomi

Tirsdag, 14 Juli, 15:01

VG - 03 juni 20 kl. 21:12

Mangler testutstyr når fluorforbudet til FIS innføres

Det internasjonale skiforbundet, FIS, kan få trøbbel med å følge opp sitt eget fluorforbud fra sesongstart. Årsaken er mangelen på testutstyr..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
FIS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangler, testutstyr, når, fluorforbudet, til, FIS, innføres
NRK - 06 mars 20 kl. 08:48

USA mangler testutstyr

USAs regjering erkjenner at landet mangler utstyr til å teste personer for koronaviruset. Visepresident Mike Pence sier at Trump-administrasjonen ikke vil kunne nå målsettingen om å levere én million testsett denne uken, melder BBC..

NRK - 19 mars 20 kl. 13:16

Sykehus mangler testutstyr

Ansatte ved sykehuset i Telemark og i Vestfold skal ikke lenger testes for koronaviruset. Årsaken er mangel på prøvetakingsutstyr ved Sykehuset i Vestfold..

Aftenposten - 21 juni 20 kl. 16:48

Har fått nye signaler, nå tror han at fluorforbudet kan virke

Langrennssjef Espen Bjervig mener han fikk beroligende fluormeldinger fra Det internasjonale skiforbundet..

NRK - 12 mars 20 kl. 05:02

FHI: For mange vil korona-testes

Mange nordmenn som ber om å bli testet for koronavirus, opplever å bli avvist. Folkhehelseinstituttet frykter å gå tom for testutstyr, og har innført begrensninger. – Vi kan ikke teste alle, sier forsker Petter Elstrøm i FHI til Aftenposten..

Aftenposten - 19 mai 20 kl. 08:10

Langrennstopp: Jobber med maskin som kan avsløre fluor-juks

En tysk fabrikk jobber med å utvikle en maskin som kan gjøre det mulig å kontrollere fluorforbudet som innføres fra kommende skisesong, skriver Expressen..

Aftenposten - 31 mai 20 kl. 20:08

Kappløp for å få på plass fluorforbudet

Testutstyret er ikke på plass, grenseverdiene er ikke klare og smøreprodusenter protesterer. Likevel er FIS klare på at til vinteren blir det forbudt med fluorsmurning under skiene..

NRK - 04 mars 20 kl. 06:42

Rasjonerer testutstyr

Legevakta i Drammen har begynt å rasjonere test- og verneutstyr for å ha nok til folk som viser symptomer på koronavirus. Årsaken er at leverandørene begynner å gå tomme. I Drammen er det påvist to tilfeller av korona og 12 personer er i karantene..

NRK - 25 mars 20 kl. 00:32

Spania ber om hjelp fra Nato

Spanske myndigheter ber om hjelp fra Nato idet koronaviruset har tatt livet av over 2.700 mennesker i landet. Spania ber blant annet om 450.

NRK - 03 mai 20 kl. 23:24

Delstater går sammen om innkjøp

New York og seks nabostater i USA går sammen om å kjøpe medisinsk utstyr som masker, testutstyr og respiratorer. Årsaken er at de er lei av en innkjøpsprosess som setter de 50 delstatene opp mot hverandre, sier guvernøren i Ny York, Andrew Cuomo..

Aftenposten - 18 mars 20 kl. 22:12

Tusener av nordmenn ble nektet korona-testing. Slik sviktet testingen i Norge da viruset kom.

To dager etter at koronaviruset ble oppdaget i Norge, begynte lagrene for testutstyr å gå tomme. – Vi bommet, mener folkehelseekspert..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Roser Solskjærs utvikling som United-sjef: – Han er ikke lenger Molde-manageren

Ole Gunnar Solskjær fremstår nå som «en million mil» forskjellig fra det han var da han kom til Manchester United fra jobben som Molde-sjef..

VG - 2 timer siden

Tenåringer siktet for drapet på rapper

Fire tenåringer i alderen 15 til 19 år er nå siktet for drapet på rapperen «Pop Smoke»..

VG - 4 timer siden

Tommy Wirkola og Kamilla Alnes blir foreldre

Paret har delt nyheten om familieforøkelse på Instagram..

VG - 6 timer siden

Hun bestemmer!

Enhver kvinne skal ha rett til å utøve sitt privatliv, selv kunne velge partnere, og selv avgjøre hvorvidt hun vil gifte seg og ha barn. Vi skal fortsette å jobbe sammen og være tydelige utad. Vårt budskap er klart: Hun bestemmer!.

VG - 9 timer siden

Økning i fartsbøter til norske sommerbilister

Det ble skrevet ut mange hundre flere fartsbøter til norske bilister forrige uke enn på samme tid i fjor. UP-sjefen ber folk slippe trykket på gasspedalen..

VG - 19 timer siden

Naya Rivera bekreftet død - hylles av «Glee»-kollegene

Naya Rivera (33) ble mandag funnet død i innsjøen Lake Piru, hvor det har foregått omfattende søk etter henne siden forrige onsdag..

VG - 15 timer siden

Real Madrid stormer mot ligagull etter ny seier

(Granada – Real Madrid 1–2) Bare en fullstendig kollaps kan forhindre at årets La Liga-tittel havner i Madrid. Men det holdt bare så vidt mot Granada..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama: – Det verste tidspunktet

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og var oppe på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 16 timer siden

Manchester United mistet seieren i blodig overtidsdrama

(Manchester United - Southampton 2–2) Manchester United var på vei mot sin femte strake ligaseier, og opp på 3. plass, så utlignet Southamptons Michael Obafemi seks minutter på overtid..

VG - 17 timer siden

Loe snakker ut: Gir bort «Bjerketvedt-pengene»

Erik Loe (63) fikk 150.000 kroner av Norges Fotballforbund fordi han følte seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt (60). Nå gir han pengene videre til kvinnefotballen i Stabæk..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt