NRK > Nyheter

Mandag, 08 Mars, 16:29

NRK - 26 jan. 21 kl. 22:48

Mangel på personell på kritisk nivå

– Nordre Follo er på nivå tre, helt kritisk nivå, fordi vi mangler helsepersonell. Helsepersonell fra andre kommuner, får ikke gå på jobb i Nordre Follo, det sier ordfører Hanne Opdan i Debatten. Mangelen er meldt inn til Statsforvalteren i Oslo og Viken. Ifølge henne er én løsning å få vaksinert de over 65 og helsepersonell så fort som mulig..
Les mer på NRK


Les mer om:
Follo, Nordre Follo, Hanne Opdan, Debatten, Statsforvalteren, Oslo, Viken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangel, personell, kritisknivå
NRK - 02 feb. 21 kl. 06:48

Prisauke på grunn av fraktproblem

Pandemien har ført til mangel på frakt-kontainarar. Det gjer at varer ikkje kjem til Noreg. Mykje av vareproduksjonen skjer i Asia, der det er er stor mangel på kontainarar.

NRK - 18 feb. 21 kl. 07:47

Ekstremkulde gir matmangel i Texas

Kulda og snøværet som har rammet delstaten Texas i USA, fører til tomme butikkhyller og mangel på mat. Flere hundretusener er fortsatt uten strøm, og det er også mangel på vann. Texas Tribune skriver at kulda også har ødelagt store grønnsakavlinger..

NRK - 12 feb. 21 kl. 17:39

Kritisk helsepersonell vaksineres

Sykehjemsetaten starter neste uke vaksineringen av kritisk helsepersonell på sykehjem i Oslo. – Vi får neste uke 366 vaksinedoser til kritisk helsepersonell på sykehjemmene, sier etatsdirektør Helge Jagmann i Sykehjemsetaten i en pressemelding..

NRK - 27 jan. 21 kl. 21:40

– Konstruktivt møte EU-AstraZenaca

– Tonen var konstruktiv i kveldens møte mellom EUs helsekommissær Stella Kyriakides og vaksineprodusenten AstraZeneca. Det skriver hun på Twitter. Kyriakides var likevel kritisk til mangel på svar om når EU vil få de vaksinene de har inngått avtale om å kjøpe fra selskapet.

NRK - 04 feb. 21 kl. 20:05

Vaksinerer militære i Afghanistan

Rundt 200 av Forsvarets personell i Afghanistan skal vaksineres mot covid-19, opplyser forsvarsminister Frank Bakke-Jensen til VG. Et større smitteutbrudd blant det norske personellet kan få alvorlige følger for deres evne til å utføre sine oppgaver..

NRK - 16 feb. 21 kl. 09:32

Elever står uten lærere

Strengere regler for innreise til Norge rammer nå skolene i Tana og Karasjok. Mandag fikk de beskjed om at de finske lærerne ikke får pendle til Norge. Lærerne er ikke lenger regnet som samfunnskritisk personell.

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:07

Sky: Ambassadør drept i Kongo

Italias ambassadør til Kongo skal være drept i et angrep på en FN-kolonne i landet, ifølge Sky Italia. Kjøretøy fra Verdens matvareprogram ble angrepet nær Goma øst i Kongo. En talsmann sier til Reuters at målet trolig var å bortføre FN-personell..

NRK - 22 feb. 21 kl. 12:07

Italias ambassadør drept i Kongo

Italias ambassadør til Kongo er drept i et angrep på en FN-kolonne i landet, bekrefter italienske myndigheter. Kjøretøy fra Verdens matvareprogram ble angrepet nær Goma øst i Kongo. En talsmann sier til Reuters at målet var å bortføre FN-personell..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:43

Vaksinekjøleskap ødelagt

Et kjøleskap fullt av vaksiner i Sarpsborg ble natt til fredag ødelagt. Nå tikker klokken for vaksinens holdbarhet, og kommunen hasteinnkaller personell. Kjøleskapet, som inneholdt om lag 600 doser, mistet strømmen i løpet av natten.

NRK - 26 feb. 21 kl. 17:39

Tre demonstranter drept sør i Irak

Tre demonstranter er skutt og drept under sammenstøt med sikkerhetsstyrker i Nasiriyah sør i Irak, opplyser medisinsk personell i byen til AFP. To personer ble drept i liknende sammenstøt tidligere i uka, etter flere demonstrasjoner mot myndighetene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

AstraZeneca-vaksine til eldre

Italia er det foreløpig siste av en rekke europeiske land som godkjenner AstraZeneca-vaksinen for personer over 65 år. Det var tidligere for få studier til å fastslå at vaksinen var effektiv og trygg for den eldste delen av befolkningen, dermed nølte flere land med å ta den i bruk. Italias helsedepartement kunngjorde i dag at det er trygt å bruke vaksinen for de over 65 år med unntak av svært sårbare personer, som personer med immunsvikt eller de som tar andre medikamenter som fører til høyere risiko for å dø av covid-19.

NRK - 30 minutter siden

Bane Nor avlyser tunnelkontrakt

Bane Nor avlyser konkurranse om ny togtunnel under Oslo. Årsaken er at Bane Nor ikke har fått på plass en nødvendig avtale med Jernbanedirektoratet for prosjektet for 2021, melder bygg.no.

NRK - 45 minutter siden

Myanmar straffer medieselskaper

Fem uavhengige medieselskaper, blant dem Myanmar Now, er fratatt tillatelsen til å operere i Myanmar. Alle har dekket protestene mot militærkuppet 1. februar, ifølge Reuters.

NRK - 45 minutter siden

EU-regulator advarer mot Sputnik

Styrelederen i EUs legemiddeltilsyn EMA mener det vil være som en «russisk rulett» å gi nødgodkjenning til den russiske koronavaksinen Sputnik V. EMAs styreleder Christa Wirthumer-Hoche mener det foreløpig ikke er nok data på hvor trygg vaksinen er..

NRK - 1 time siden

Amulansefly kjørte av rullebane

Tett snøvær får skylda for at et fly i dag kjørte av rullebanen i Bodø og stengte all trafikk på flyplassen i 45 minutter. Etter landing var det så tett snøvær at pilotene ikke klarte å finne riktig vei av rullebanen og satte seg fast..

NRK - 1 time siden

Ansatte og pasienter i karantene

Elleve ansatte og fem pasienter ved Sykehuset Vestfold er i karantene etter at en pasient i helgen testet positivt for koronaviruset etter å ha vært innlagt på sykehuset. Vedkommende ble smittet før innleggelsen, ifølge sykehuset. De 16 er nå i karantene mens de venter på testsvar, opplyser sykehuset..

NRK - 1 time siden

–Dronningen sa ikke noe om hudfarge

– Dronningen og prins Philip kommenterte aldri Archies hudfarge, presiserer prins Harry via Oprah Winfrey. I et intervju som ble sendt i går sa prinsen at noen i kongefamilien skal ha vært bekymret for hvor mørk i huden parets sønn Archie ville bli..

NRK - 1 time siden

Slutter i NRK radio

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. De tre skal, ifølge Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå. De fortsetter i andre NRK-prosjekter som Side om side..

NRK - 1 time siden

Slutter i NRK

Tore Sagen, Steinar Sagen og Bjarte Tjøstheim slutter i NRK. Sammen skal de tre, ifølge Bjarte Tjøstheim, fortsette å lage lettbeint underholdning et annet sted, men hvor er ikke offisielt bekreftet ennå..

NRK - 1 time siden

Dronningen sa ikke noe om hudfarge

Dronningen kommenterte aldri Archies hudfarge. Det sier Prins Harry i et intervju med Oprah Winfrey. Fjernsynsselskapet CBS sier de vil sende flere utdrag av et intervju med det britiske prinseparet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt