NRK > Nyheter

Tirsdag, 20 April, 05:21

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:13

Mange uten strøm i Sirdal

Omtrent 3500 strømkunder i Sirdal er uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Det jobbes med å rette feilene, men strømselskapet sier det kan ta noe tid før strømmen er tilbake, fordi forholdene er krevende, sier Nils Tore Augland i Agder Energi Nett..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sirdal, Agder Energi Nett, Nils Tore Augland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, uten, strømi , Sirdal
NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

Mange uten strøm i Sirdal

Over 2800 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor over 2 600 husstander er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm.

NRK - 23 jan. 21 kl. 21:15

Mange må vente på strøm i Sirdal

280 husstander er fortsatt uten strøm i Sirdal i Agder. Tung, våt snø, vind og store nedbørsmengder førte til strømbruddet, og gjør også reparasjonen vanskelig. Det kan ta dager før strømmen er tilbake for alle, ifølge kraftselskapet Agder Energi..

NRK - 22 jan. 21 kl. 05:53

2000 uten strøm på Agder

Nærmere 2000 strømkunder i Agder er nå uten strøm, ifølge Agder Energi Nett. Flest av dem i Sirdal, hvor 1680 husstander nå er uten strøm. 240 husstander i Lindesnes er også uten strøm..

NRK - 24 jan. 21 kl. 15:02

Strømmen tilbake i Sirdal

Strømmen er tilbake, etter at Agder Energi søndag ettermiddag fant nye feil på strømnettet i Sirdal. Vind og mye snø har ført til en utfordrende helg for både Agder Energi og Telenor. De kan ikke utelukke at strømmen igjen kan forsvinne..

NRK - 22 jan. 21 kl. 17:22

Sirdal uten strøm - kan ta dager

Øvre Sirdal kan være uten nødnett, mobilnett og fibernett til over helga. – Det er en ganske dramatisk situasjon, sier ordfører Jonny Liland til NRK. Han ber hyttefolk om å holde seg hjemme i helga som følge av den svekkede beredskapen i kommunen..

NRK - 22 jan. 21 kl. 14:52

Strømbrudd har tatt nødnettet

Strømbruddet i Sirdal kommune i Agder har tatt nødnettet og brutt telekommunikasjon i Øvre Sirdal. Kommunen og politiet ber folk holde seg hjemme og hverken reise til eller fra kommunen inntil videre..

NRK - 23 jan. 21 kl. 09:22

Flere uten mobildekning i Sirdal

Ni av 19 basestasjoner er fortsatt ute av drift, sier dekningsdirektør, Bjørn Amundsen, i Telenor. Situasjonen er uendret fra i går. Store deler av Sirdal er uten mobildekning, og 1300 husstander har mistet bredbåndet.

NRK - 21 jan. 21 kl. 20:51

Flere tusen uten strøm

Mange er fremdeles uten strøm i Innlandet. I Trysil mangler 2745 kunder strømmen. 291 er uten strøm i Gjøvik, 270 i Ringsaker og 329 i Østre Toten.

NRK - 23 jan. 21 kl. 10:45

Skader på strømnettet

Tung, våt snø, vind og store nedbørsmengder har gjort skade på strømnettet i Sirdal. Det har ført til et langvarig strømbrudd i kommunen. Det er utfordrende arbeidsforhold, og det kan ta tid før alle har fått strømmen tilbake, opplyser Agder Energi..

NRK - 21 jan. 21 kl. 17:57

Flere tusen uten strøm

I Innlandet er fortsatt flere tusen abonnenter uten strøm. Det viser strømbruddskartet til nettselskapene. I Trysil er nær to tusen uten strøm.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Fraråder utenlandsreiser i USA

USAs utenriksdepartement har sendt ut en oppfordring til amerikanerne om å revurdere alle utenlandsreiser på grunn av risikoen fra koronaviruset. – covid-19-pandemien utgjør fortsatt uvanlig sterk risiko for reisende, heter det i anbefalingen..

NRK - nu

Nye test anbefalinger i Danmark

Det er ikke nødvendig å teste seg for koronaviruset dersom man er vaksinert, sier danske helsemyndigheter. – Risikoen for å smitte videre når man er vaksinert og ikke har symptomer på covid-19, er svært liten, sier visedirektør i Sundhedsstyrelsen, Helene Bilsted Probst. Hun sier at de derfor ikke lenger vil anbefale at de som er vaksinert, tester seg regelmessig når man ikke har symptomer..

NRK - 10 minutter siden

Tsjekkia avviser sputnik-vaksinen

Tsjekkias regjering kunngjorde mandag at de ikke lenger vil kjøpe russiske koronavaksiner og at Russland utelukkes fra bygging av et atomkraftverk. Vedtakene er en følge av konflikten mellom de to landene..

NRK - 5 minutter siden

FNs matvareprogram i Venezuela

Verdens matvareprogram (WFP) starter operasjoner i Venezuela etter å ha kommet til enighet med venezuelanske myndigheter. WFP skal fokusere på å bidra med mat til barn i områder der matsikkerheten er dårligst, melder AP..

NRK - 15 minutter siden

Canada med korona-budsjett

Canada bevilger over 100 milliarder canadiske dollar til å få økonomien på rett kjøl etter koronapandemien. – Dette budsjettet handler om å gjøre ferdig kampen mot covid, sa finansminister Chrystia Freeland da hun la fram statsbudsjettet..

NRK - 15 minutter siden

Vil masseteste elever i Rogaland

Rogaland fylkeskommune ønsker å masseteste elever i videregående skoler for koronavirus. Målet er å holde skolene åpne selv med høyt smittetrykk. Forespørselen er sendt ut til videregående skoler i hele Rogaland, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 15 minutter siden

Fagforbund støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber. United Mine Workers (UMW) sier de vil støtte planen om å gå bort fra kull og andre fossile drivstoff..

NRK - 30 minutter siden

Brann på skole i Oslo slukket

Natt til tirsdag ble det meldt om brann i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet har slukket brannen, og jobber med å få oversikt over skadene melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Ikke fått gjennomført nye avhør

Politiet har ennå ikke fått gjennomført nye avhør av mannen som er siktet for drap på advokat Tor Kjærvik. Helsetilstanden har ikke gjort det mulig. Den siktede mannen i 30-årene – Kjærviks sønn – har foreløpig blitt avhørt kun én gang, skriver VG..

NRK - 30 minutter siden

Skolebygning i brann i Oslo

Det brenner i takkonstruksjonen på Trosterud skole i Oslo. Brannvesenet er godt i gang med slukningsarbeidet, melder politiet i Oslo på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt