P4 > Nyheter

Thursday, 14 December, 01:28

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:45

Mange syklister slurver med hjelmen

6 av 10 nordmenn slurver med sykkelhjelmen.
Det viser en undersøkelse YouGov har gjort for Trygg Trafikk og Tryg Forsikring.
Nær 30 prosent sier hjelmen sjelden blir tatt i bruk, 14 prosent sier de bruker den av og til, mens 20 prosent ikke beskytter seg i det hele tatt.
Kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen, sier det er altfor dårlig, og ber folk skjerpe seg..
Les mer på P4


Les mer om:
YouGov, Trygg Trafikk, Tryg Forsikring, Kathrin Årøen

Dele artikeln

735 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, syklister, slurvermed , hjelmen
P4 - 17 Oct 17 kl. 17:04

Mange leger slurver med pasientdata

Syv av ti legekontorer slurver med pasientdata. Det viser tall fra Datatilsynet etter flere inspeksjoner landet rundt i fjor. På mange kontorer skrives passord ned på lapper og legges under tastaturet, mens andre tar med seg minnepenner med journaldata hjem.

Klartale - 25 Apr 17 kl. 08:22

– Syklister må få flere rettigheter

Syklister er med i mange ulykker på veiene..

Klartale - 17 Jul 17 kl. 10:10

Mange av oss dropper hjelmen

– Håpløst at så mange ikke bruker hjelm, sier Trygg Trafikk..

NRK - 10 Oct 17 kl. 14:44

Syklister slipper å betale bot

Politiet i Trondheim ville slå ned på sykling på rødt lys og bøtela 18 syklister. Nå trekkes bøtene. – Det er gjort en feil.

P4 - 13 Jun 17 kl. 15:45

Flere syklister i alvorlig ulykker i trafikken

Det er stadig flere syklister som omkommer eller blir alvorlig skadet i trafikken. Tall fra Vegdirektoratet viser at syklistene utgjorde 9 prosent av de drepte og 13 prosent av de hardt skadde i fjor. Det er det høyeste tallet siden 2003.

Aftenposten - 26 Mar 17 kl. 21:30

Her kan Oslo-syklister få ny hovedtrasé

Syklister klager over trafikken i Bjørvikas hovedgate, Dronning Eufemias gate..

NRK - 10 Aug 17 kl. 19:12

To syklister til sykehus

To syklister er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Østerhus i Grimstad. En bil var også involvert i ulykken og skadeomfanget er ikke kjent..

Dagbladet - 04 Aug 17 kl. 11:43

Tilhenger løsnet fra bil og traff flere syklister - to sendt til sykehus med kritiske skader

Tre syklister ble truffet da en tilhenger løsnet fra en bil i Sandefjord..

P4 - 04 Aug 17 kl. 11:37

Syklister truffet av tilhenger

Tre syklister ble truffet av en tilhenger som løsnet fra en bil i Sandefjord i formiddag. Luftambulansen er nå på stedet, men skadeomfanget er så langt ikke kjent. Alle tre var ved bevissthet etter ulykken, melder politiet..

Aftenposten - 04 Aug 17 kl. 12:23

Tilhenger løsnet og traff tre syklister

Tre syklister skal være truffet av en tilhenger som har løsnet melder Vestfoldspolitiet på twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Utvider siktelsen mot idrettsprofil

Politiet har nå utvidet siktelsen mot idrettsprofilen fra Oslo som er siktet for å ha huset filippinske arbeidere som han visste at oppholdt seg ulovlig i Norge. Det opplyser politiet til VG. Mannen i 50-årene er også siktet for bruk av ulovlig arbeidskraft og for falsk forklaring i forbindelse med søknader om opphold i Norge.

P4 - 2 timer siden

Utøya-ungdommer sliter med migrene

Ungdommer som overlevde terrorangrepet på Utøya er mer utsatt for hyppig migrene og annen hodepine enn andre ungdommer. Det viser en ny studie fra Oslo universitetssykehus og Nasjonalt kunnskapssenter om vold og traumatisk stress. Forskerne bak studien er overrasket over omfanget..

P4 - 2 timer siden

Advarer om vanskelige kjøreforhold

Meteorologisk institutt advarer om vanskelige forhold på veiene i seks fylker. I Oslo, Akerhus, Vestfold, Østfold, Telemark og Buskerud kan det bli veldig glatte veier og MET anbefalerer bilsiter å la bilen stå..

P4 - 3 timer siden

Nederlag for May

Statsminister Theresa May led nederlag da et knapt flertall i Underhuset i dag krevde garanti om å få siste ord om den endelige brexit-avtalen med EU. 309 av representantene i Underhuset stemte for dette, mens 305 stemte imot..

P4 - 3 timer siden

Norge knuste Russland

De norske håndballjentene er klare for semifinale i VM etter at de slo Russland 34 -17 i kvartfinalen i kveld. Dette er Norges største seier mot Russland noensinne. Norge møter Nederland i semifinalen, som spilles på fredag..

P4 - 4 timer siden

Norske Skog selger fabrikker

Norske Skog AS setter i gang en prosess for å få solgt skogkonsernets sju papirfabrikker. Det opplyser selskapet i en børsmelding i kveld. Investeringsbanken Evercore har fått oppgaven som rådgiver..

P4 - 5 timer siden

Trusler en fare for demokratiet

Trusler mot politikere og andre offentlige personer i sosiale medier er en grunnleggende fare for demokratiet. Det hevder en britisk rapport. Selskapene som står bak driften av sosiale medier får skarp kritikk i rapporten for å ha vært for trege til å gripe inn mot trusler og beskytte sine brukere..

P4 - 5 timer siden

Skjulte millionkontrakt

Sykkelforbundet har skjult en mediekontrakt verdt millioner for kvinnerittet Ladies Tour of Norway. Det skriver NRK. Sykkelforbundet og TV 2 inngikk i 2016 en avtale verdt ni millioner kroner om vise herrerittene Tour des Fjords, Tour of Norway og NM og Ladies Tour of Norway frem til 2018.

P4 - 6 timer siden

Folk vet ikke at de kjøper falske julegaver

Mange nordmenn vet ikke om julegavene de har kjøpt i år er ekte eller falske. Det advarer Tolletaten, Forbruketrådet og Patentstyret, som nå aksjonerer sammen for å advarer forbrukere. Selv om nettsidene ser profesjonelle og seriøse ut, er de ikke nødvendigvis det, sier seniorrådgiver i Tolldirektoratet, Elisabeth Nettum:.

P4 - 6 timer siden

AP: Enige om skattereform

Representantenes hus og Senatet i den amerikanske Kongressen skal være enige om skattereform. Det melder nyhetsbyrået AP. Reformen vil senke skatten for bedrifter og velstående amerikanere, og vært en kampsak for president Donald Trump..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt