P4 > Nyheter

Saturday, 24 February, 18:34

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:45

Mange syklister slurver med hjelmen

6 av 10 nordmenn slurver med sykkelhjelmen.
Det viser en undersøkelse YouGov har gjort for Trygg Trafikk og Tryg Forsikring.
Nær 30 prosent sier hjelmen sjelden blir tatt i bruk, 14 prosent sier de bruker den av og til, mens 20 prosent ikke beskytter seg i det hele tatt.
Kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen, sier det er altfor dårlig, og ber folk skjerpe seg..
Les mer på P4


Les mer om:
YouGov, Trygg Trafikk, Tryg Forsikring, Kathrin Årøen

Dele artikeln

735 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, syklister, slurvermed , hjelmen
P4 - 17 Oct 17 kl. 17:04

Mange leger slurver med pasientdata

Syv av ti legekontorer slurver med pasientdata. Det viser tall fra Datatilsynet etter flere inspeksjoner landet rundt i fjor. På mange kontorer skrives passord ned på lapper og legges under tastaturet, mens andre tar med seg minnepenner med journaldata hjem.

Klartale - 25 Apr 17 kl. 08:22

– Syklister må få flere rettigheter

Syklister er med i mange ulykker på veiene..

Klartale - 17 Jul 17 kl. 10:10

Mange av oss dropper hjelmen

– Håpløst at så mange ikke bruker hjelm, sier Trygg Trafikk..

NRK - 10 Oct 17 kl. 14:44

Syklister slipper å betale bot

Politiet i Trondheim ville slå ned på sykling på rødt lys og bøtela 18 syklister. Nå trekkes bøtene. – Det er gjort en feil.

P4 - 13 Jun 17 kl. 15:45

Flere syklister i alvorlig ulykker i trafikken

Det er stadig flere syklister som omkommer eller blir alvorlig skadet i trafikken. Tall fra Vegdirektoratet viser at syklistene utgjorde 9 prosent av de drepte og 13 prosent av de hardt skadde i fjor. Det er det høyeste tallet siden 2003.

Aftenposten - 26 Mar 17 kl. 21:30

Her kan Oslo-syklister få ny hovedtrasé

Syklister klager over trafikken i Bjørvikas hovedgate, Dronning Eufemias gate..

NRK - 10 Aug 17 kl. 19:12

To syklister til sykehus

To syklister er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Østerhus i Grimstad. En bil var også involvert i ulykken og skadeomfanget er ikke kjent..

Dagbladet - 04 Aug 17 kl. 11:43

Tilhenger løsnet fra bil og traff flere syklister - to sendt til sykehus med kritiske skader

Tre syklister ble truffet da en tilhenger løsnet fra en bil i Sandefjord..

P4 - 04 Aug 17 kl. 11:37

Syklister truffet av tilhenger

Tre syklister ble truffet av en tilhenger som løsnet fra en bil i Sandefjord i formiddag. Luftambulansen er nå på stedet, men skadeomfanget er så langt ikke kjent. Alle tre var ved bevissthet etter ulykken, melder politiet..

Aftenposten - 04 Aug 17 kl. 12:23

Tilhenger løsnet og traff tre syklister

Tre syklister skal være truffet av en tilhenger som har løsnet melder Vestfoldspolitiet på twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Pakke var teipet igjen

Pakken som gjorde at flyplassen i Ålesund ble evakuert i ettermiddag var surret med teip og plastfolie. Den var også umerka, noe som gjorde at den vekket mistanke, ifølge politiet. De måtte tilkalle politiets bombegruppe, fordi pakken også var plassert like ved inngangen til flyplassen på Vigra..

P4 - 3 timer siden

Mann dømt for grov vold

En mann i 30-årene er dømt til to år og to måneders fengsel for svært grov vold mot tre personer i Trondheim. Blant annet skal han ha slått en kvinne med rørtang, spylt henne med varmt vann og hengt henne opp etter halsen. Mannen nekter for volden og kommer til å anke straffeutmålingen, opplyser forsvareren hans til Adresseavisen..

P4 - 2 timer siden

20-åring ranet i eget hjem

Ingen er så langt pågrepet etter at en mann ble brutalt ranet hjemme hos seg selv i Kvam i Hordaland av maskerte menn i natt. Den 20 år gamle mannen ble slått med jernrør og fikk hjernerystelse da han oppdaget de maskerte mennene i boligen sin. Politiet opplyser til Bergens Tidende at saken er alvorlig og blir høyt prioritert..

P4 - 4 timer siden

Vil ha svar på orkan-dødsfall

Myndighetene på Puerto Rico frykter dødstallene etter orkanen Maria som herjet i september i fjor er mye høyere enn antatt. Det offisielle dødstallet er 64, men rapporter fra blant annet CNN antyder at det kan være snakk om over 1000. Nå har myndighetene bedt forskere ved George Washington University om å se på saken..

P4 - 4 timer siden

Vigra flyplass evakuert

Politiet startet evakuering av Vigra flyplass i Ålesund nå i ettermiddag etter at det ble funnet en mistenkelig pakke på flyplassområdet. Pakken ble funnet på utsiden av flylassen, og politiet ber folk ta kontakt om de kan ha glemt den..

P4 - 5 timer siden

Lunde Pedersen kom ikke til finale

Sverre Lunde Pedersen klarte ikke å ta seg til finalen i fellesstart skøyter i Pyeongchang i dag. Han ble nummer ni i sin semifinale, men bare de åtte beste gikk videre..

P4 - 4 timer siden

Ber statsministeren hjelpe afghansk familie

Advokaten til den afghanske familien som i går ble pågrepet mens de var i kirkeasyl i Fitjar, frykter de skal bli sendt ut av Norge i løpet av helgen. Pastoren i menigheten der de bodde har i en appell i dag bedt statsminister Erna Solberg om hjelp, melder NTB. Både Kirken og flere politikere har reagert på at familien ble hentet ut av kirkeasyl.

P4 - 5 timer siden

Holund krever forklaring på vraking

Hans Christer Holund forstår fortsatt ikke hvorfor han ikke fikk en plass på stafettlaget til langrennsherrene under OL selv om han hadde tatt bronse på tremila. Forklaringen fra landslagstreneren var at de fulgte magefølelsen i laguttaket. Men Holund sier til NRK at han kommer til å ta opp dette etter OL, så alle er enige om kriteriene for uttak før mesterskap..

P4 - 5 timer siden

Ikke tiltalt to år etter tilståelse

En mann i 40-årene er fortsatt ikke tiltalt, to år etter at han tilsto overgrep mot en gutt under 14 år. Han ble avslørt i april 2016 da han ved en feil koblet seg opp mot TVen til naboen og viste sitt eget overgrepsmateriale der. Politiet er fortsatt ikke ferdige med å etterforske saken.

P4 - 6 timer siden

Forsøkte å rane urmaker

To personer forsøkte å rane en urmaker i Porsgrunn i Telemark i formiddag ved å angripe døra med øks. De to var maskerte og hadde på seg sorte hettegensere, og klarte ikke å komme seg inn i butikken. Politiet tror de flyktet fra stedet i to små biler, og ber publikum om tips om saken..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt