P4 > Nyheter

Thursday, 19 October, 01:55

P4 - 17 Jul 17 kl. 07:45

Mange syklister slurver med hjelmen

6 av 10 nordmenn slurver med sykkelhjelmen.
Det viser en undersøkelse YouGov har gjort for Trygg Trafikk og Tryg Forsikring.
Nær 30 prosent sier hjelmen sjelden blir tatt i bruk, 14 prosent sier de bruker den av og til, mens 20 prosent ikke beskytter seg i det hele tatt.
Kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen, sier det er altfor dårlig, og ber folk skjerpe seg..
Les mer på P4


Les mer om:
YouGov, Trygg Trafikk, Tryg Forsikring, Kathrin Årøen

Dele artikeln

735 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, syklister, slurvermed , hjelmen
P4 - Igår: 17:04

Mange leger slurver med pasientdata

Syv av ti legekontorer slurver med pasientdata. Det viser tall fra Datatilsynet etter flere inspeksjoner landet rundt i fjor. På mange kontorer skrives passord ned på lapper og legges under tastaturet, mens andre tar med seg minnepenner med journaldata hjem.

Klartale - 25 Apr 17 kl. 08:22

– Syklister må få flere rettigheter

Syklister er med i mange ulykker på veiene..

Klartale - 17 Jul 17 kl. 10:10

Mange av oss dropper hjelmen

– Håpløst at så mange ikke bruker hjelm, sier Trygg Trafikk..

NRK - 10 Oct 17 kl. 14:44

Syklister slipper å betale bot

Politiet i Trondheim ville slå ned på sykling på rødt lys og bøtela 18 syklister. Nå trekkes bøtene. – Det er gjort en feil.

P4 - 13 Jun 17 kl. 15:45

Flere syklister i alvorlig ulykker i trafikken

Det er stadig flere syklister som omkommer eller blir alvorlig skadet i trafikken. Tall fra Vegdirektoratet viser at syklistene utgjorde 9 prosent av de drepte og 13 prosent av de hardt skadde i fjor. Det er det høyeste tallet siden 2003.

Aftenposten - 26 Mar 17 kl. 21:30

Her kan Oslo-syklister få ny hovedtrasé

Syklister klager over trafikken i Bjørvikas hovedgate, Dronning Eufemias gate..

NRK - 10 Aug 17 kl. 19:12

To syklister til sykehus

To syklister er sendt til sykehus etter en trafikkulykke på Østerhus i Grimstad. En bil var også involvert i ulykken og skadeomfanget er ikke kjent..

Dagbladet - 04 Aug 17 kl. 11:43

Tilhenger løsnet fra bil og traff flere syklister - to sendt til sykehus med kritiske skader

Tre syklister ble truffet da en tilhenger løsnet fra en bil i Sandefjord..

P4 - 04 Aug 17 kl. 11:37

Syklister truffet av tilhenger

Tre syklister ble truffet av en tilhenger som løsnet fra en bil i Sandefjord i formiddag. Luftambulansen er nå på stedet, men skadeomfanget er så langt ikke kjent. Alle tre var ved bevissthet etter ulykken, melder politiet..

Aftenposten - 04 Aug 17 kl. 12:23

Tilhenger løsnet og traff tre syklister

Tre syklister skal være truffet av en tilhenger som har løsnet melder Vestfoldspolitiet på twitter..

Fler nyheter fra P4

P4 - 2 timer siden

Jordskjelvfilm spilles inn i Oslofjordtunnelen

Deler av den norske katastrofefilmen "Skjelvet" ble i kveld spilt inn i Oslofjordtunnelen. Filmen har Kristoffer Joner og Ane Dahl Torp i hovedrollene, de samme som rømte fra kjempebølgen i Geirangerfjorden i filmen «Bølgen» fra 2015. Det er Drammens Tidende som melder at Oslofjordtunnelen er åsted for filminnspilling natt til torsdag og derfor stengte tunnelen..

P4 - 2 timer siden

- Regjeringen foreslår ikke å kutte 45 millioner

I forslag til statsbudsjett for 2018 har regjeringen foreslått å kutte 25 millioner kroner i tilskuddet til folkehøgskolene - ikke 45 som det har blitt meldt om. Det skriver nettstedet faktisk.no som sjekker påstander som blir gitt i mediene.

P4 - 3 timer siden

PST tror norsk IS-kriger likevel ikke er død

En IS-tilsluttet nordmann som har vært regnet som død siden 2014, skal likevel være i live, ifølge Politiets sikkerhetstjeneste. Det skriver Adresseavisen. Mannen ble meldt drept høsten 2014 av TV 2.

P4 - 4 timer siden

63-åring alvorlig hodeskadd i Bergen

Politiet etterlyser nå vitner etter at en 63 år gammel mann ble lagt inn på sykehus i Bergen med alvorlige hodeskader i helgen. Politiet har så langt ingen idé om hva som har skjedd med mannen. De sier til NTB at det så langt ikke er indikasjoner på at det har skjedd noe kriminelt, men det kan ikke utelukkes.

P4 - 5 timer siden

Billigere mat hvis du skanner varen sjøl

Hvis du tar med deg en skanner rundt i butikken og betaler i ubetjent kasse, får du flere Coop-varer billigere. Det er urettferdig, sier leder i næringskomitéen og senterpartipolitiker Geir Pollestad til NRK. Pollestad mener ordninga diskriminerer kunder som strever med ny teknologi.

P4 - 5 timer siden

To statsrådskifter skal være klare

Frank Bakke-Jensen blir ny forsvarsminister når Ine Eriksen Søreide tar over utenriksministerposten. Det melder TV2 i kveld. Som NTB meldte mandag, kommer trolig endringene i regjeringen på fredag, da nåværende utenriksminister Børge Brende går inn i sin nye stilling som president i Verdens økonomiske forum.

P4 - 6 timer siden

Kvinne i 80-årene knivstukket

En kvinne i 80-årene er knivstukket i Tana i Finnmark. Det opplyser politiet i kveld. En annen kvinne, hun i 30-årene, er pågrepet og mistenkt for knivstikkingen.

P4 - 6 timer siden

Fakkeltog for asylbarna i kveld

I kveld arrangeres det fakkeltog foran Stortinget for de 130 asylbarna som risikerer å bli sendt ut av Norge i høst. Karl Johansgate i Oslo er full av demonstranter som forlanger at barna får bli. I løpet av høsten fyller 130 asylbarn 18 år – og da har UDI vedtatt at de skal ut..

P4 - 7 timer siden

Posten-ansatt dømt for å ha stjålet pakker

En mann som jobbet ved Postens terminal på Lørenskog, er dømt til 60 dagers fengsel etter at han selv åpnet pakker og tok innholdet. 23-åringen tok mobiltelefoner, dataspill og en datamaskin. Mannen har oppgitt at han ikke hadde tenkt å selge tingene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt