P4 > Nyheter

Sunday, 08 December, 00:53

P4 - 19 Jul 19 kl. 18:53

Mange syke i Madlaleiren

Rundt 50 personer i Madla militærleiri Stavanger var i går syke med oppkast, diaré og febersymptomer.
Tallet på syke har gått noe ned i dag, skriver VG.
Leiren har nå satt i gang tiltak for å forebygge smitte, og isolerer de som er syke.
Forsvaret vet fremdeles ikke hva som er årsaken til utbruddet..
Les mer på P4


Les mer om:
Madla, Stavanger, VG, Madlaleiren

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, sykei , Madlaleiren
Aftenposten - 19 Jul 19 kl. 19:58

50 soldater syke i Madlaleiren

Onsdag denne uken ble nærmere 50 personer i Madlaleiren i Stavanger syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Leieren har sendt inn prøver av drikkevannet..

NRK - 19 Jul 19 kl. 18:50

50 personer syke på Madlaleiren

Rundt 50 personer ble syke på Madlaleiren i Stavanger, med symptomer som oppkast, diare og feber. Ifølge VG er de smittede vernepliktige og befal. Leiren har satt i gang tiltak for å forebygge smitten, men vet enda ikke hva årsaken til smitten er..

NRK - 19 Jul 19 kl. 18:50

50 personer syke i Madlaleiren

Rundt 50 personer ble syke i Madlaleiren i Stavanger, med symptomer som oppkast, diare og feber. Ifølge VG er de smittede vernepliktige og befal. Leiren har satt i gang tiltak for å forebygge smitten, men vet enda ikke hva årsaken til smitten er..

Aftenposten - 23 Jul 19 kl. 10:34

Norovirus påvist i Madlaleiren

Det er påvist norovirus i Madlaleiren i Stavanger etter at nærmere 50 personer onsdag i forrige uke ble syke med oppkast, diaré og febersymptomer..

NRK - 23 Jul 19 kl. 10:10

Norovirus påvist i Madlaleiren

Det er påvist norovirus i Madlaleiren i Stavanger etter at nærmere 50 personer onsdag i forrige uke ble syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Noroviruset ble påvist i avføringsprøver, opplyser major Roar Wold, talsmann for Forsvaret til VG.

P4 - 23 Jul 19 kl. 10:35

Norovirus påvist i Madlaleiren

Det er påvist norovirus i Madlaleiren i Stavanger. Nærmere 50 personer ble forrige onsdag syke med oppkast, diaré og febersymptomer, skriver VG. Etter sykdomsutbruddet satte leiren i gang flere tiltak for å forebygge ytterligere smitte, og de som allerede var smittet ble bedt om å unngå fellesområdene i leiren.

P4 - 26 Jul 19 kl. 09:45

Ikke funnet smittekilde

Smittekilden er fremdeles ikke funnet etter at rundt 50 personer ble syke i Madlaleiren forrige uke. Det er påvist norovirus i prøver, men hvor den kommer fra er ikke kjent. De syke hadde feber, diaré og kastet opp.

VG - 26 Jul 19 kl. 09:40

Nesten 50 ble syke på militærleir: Smittekilden er ikke identifisert

I underkant av 50 vernepliktige og befal ble syke i Madlaleiren i forrige uke. Norovirus er påvist i prøver, men smittekilden er ikke funnet..

VG - 26 Jul 19 kl. 09:40

Nesten 50 ble syke i militærleir: Smittekilden er ikke identifisert

I underkant av 50 vernepliktige og befal ble syke i Madlaleiren i forrige uke. Norovirus er påvist i prøver, men smittekilden er ikke funnet..

VG - 19 Jul 19 kl. 20:58

Rundt 50 personer smittet i militærleir - ingen vet hvorfor

Rundt 50 personer ved Madlaleiren i Stavanger har blitt syke med oppkast, diaré og febersymptomer. Forsvaret vet ingenting om årsaken..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Løslatt etter skyting i Trondheim

Mannen i 20-årene som ble pågrepet og siktet torsdag kveld for medvirkning til drapsforsøk er nå løslatt av politiet. Politiet leter fortsatt etter to navngitte personer i forbindelse med skytingen på Ila der en mann ble skutt i magen. De to er etterlyst nasjonalt og internasjonalt ifølge Adresseavisen.

P4 - 2 timer siden

Tajik vil endre bioteknologiloven

Arbeiderpartiets Hadia Tajik ønsker å endre bioteknologiloven slik at sædprøver skal kunne brukes til befruktning dersom dette er etter avdødes ønske. Det skriver VG. Tajik vil levere et forslag før jul.

P4 - 2 timer siden

Svært glatte veier

Politiet i Øst Politidistrikt advarer om svært glatte veier. Både på Romerike, i Follo og i deler av Østfold meldes det om glatte veier. Flere biler skal ha kjørt av veien både på E6 og E16.

P4 - 2 timer siden

Mann døde etter gravemaskinulykke

En mann i 20-årene som satt i gravemaskinen som ble påkjørt av et godstog i Rana i Nordland ettermiddag, døde som følge av skadene. Ifølge politiet i Nordland politidistrikt ble den unge mannen erklært død på stedet. Gravemaskinen utførte arbeid langs toglinjen, og politiet vet foreløpig ikke hva som er årsaken til ulykken.

P4 - 3 timer siden

Carlsen reddet remis mot Aronian

Magnus Carlsen klarte remis mot Levon Aronian i den andre langsjakkpartiet i kampen om tredjeplassen i Grand Chess Tour-sluttspillet i London. Dermed leder den norske verdensmesteren 9-3 etter de innledened partiene i bronseduellen. kampen om tredjeplassen avgjøres over tre dager.

P4 - 3 timer siden

Helseministeren: - Det er svært uheldig

- Det er svært uheldig at basene i Tromsø og Bodø er ute. Det sier Helseminister Bent Høie. 5 ambulansefly i nord er satt på bakken etter tekniske feil.

P4 - 4 timer siden

Brannskadd i arbeidsulykke

En person har fått moderate skader etter at det oppstod en brann i Ryfylketunellen. Ifølge politiet skyldes arbeidsuhellet bruk av varmepistol. Personen får behandling på Stavanger Universitetssykehus..

P4 - 4 timer siden

FN fordømmer drap i Irak

FN fordømmer drapene på demonstrantene i Irak i går, og ber myndighetene gjøre mer for å beskytte dem. Væpnede menn i biler åpnet ild mot demonstrantenes leirer i Bagdad. Ifølge NTB ble minst 25 drept og 130 personer skadet.

P4 - 4 timer siden

Startseier i eliteserien

En kamp er spilt i eliteserien i kveld. Kampen mellom Start og Lillestrøm endte 2-1 på Sør Arena.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt