P4 > Nyheter

Friday, 24 January, 05:25

P4 - 06 Jun 19 kl. 15:33

Mange skader på elsparkesykkel

Legevakten i Oslo har registrert 75 skader etter fall med elsparkesykkel fra 1. april og ut mai.
Det er over en skade i døgnet i snitt. To av skadene betegnes som alvorlige, ti moderate, mens resten ble lettere skadet.
Det er satt ut et stort antall el-sparkesykler i Oslo i vår, som folk kan leie..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, skader, elsparkesykkel
P4 - 02 Jul 19 kl. 09:30

Fire elsparkesykkel-skader i døgnet

Antall skader ved bruk av elsparkesykkel har fordoblet seg på en måned i Oslo. Totalt 107 skadet seg ved bruk av disse syklene i juni, det er over dobbelt så mange som i mai, viser tall fra skadelegevakten i Oslo som VG har fått. Det betyr omtrent fire skader i døgnet.

NRK - 06 Jun 19 kl. 15:29

75 skadet på elsparkesykkel i vår

Skadelegevakta i Oslo har registrert 75 skader etter fall med elsparkesykkel fra 1. april og ut mai. Det er 1,2 skader pr.

P4 - 21 Jul 19 kl. 07:17

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Det er de som er beruset som har blitt hardest skadd, melder NRK. Det finnes per dags dato ingen promillegrense for bruk av elsparkesykkel.

NRK - 16 Nov 19 kl. 09:17

Flere skades på elsparkesykkel

Antall skadde på elsparkesykkel øker, og mange av disse har vært påvirket av alkohol eller andre rusmidler, ifølge Tryg Forsikring. I julebordsesongen frykter forsikringsselskap at flere vil skade seg ved å kjøre elsparkesykkel i påvirket tilstand..

Hegnar.no - 21 Jul 19 kl. 08:02

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Verst er det for berusede..

Aftenposten - 21 Jul 19 kl. 06:28

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Verst er det for berusede..

P4 - 28 Aug 19 kl. 23:34

Elsparkesykkel tok fyr i leilighet

En leilighet på Nes i Tønsberg er ubeboelig etter at en elsparkesykkel tok fyr i kveld. Ingen kom til skade i hendelsen. Brannårsaken er uklar, og men brannvesenet advarer generelt mot lading av elsparkesykkel innendørs og om natta..

NRK - 31 May 19 kl. 12:21

27-åring omkom på elsparkesykkel

En 27 år gammel mann på elsparkesykkel omkom i en ulykke med en bil i Helsingborg i Sverige. Nå vil trafikktilsynet i landet gjøre det forbudt med elsparkesykler, melder TT. Det er den første ulykken der noen har omkommet på elsparkesykkel, i Sverige.

P4 - 21 Aug 19 kl. 05:43

Ruter tester ny elsparkesykkel-ordning

Ruter kaster seg nå inn i elsparkesykkel-markedet i hovedstaden. Selskapet er nå i sluttfasen med å signere en samarbeidsavtale med elsparkesykkelleverandør for å starte testing. Ifølge Aftenposten kan tilbudet bli integrert i Ruter-appen og gjort tilgjengelig med månedskort.

VG - 06 Jun 19 kl. 15:33

75 personer har blitt skadd på elsparkesykkel i Oslo i vår

I april og mai ble 75 personer skadd som følge av fall på elsparkesykkel, ifølge skadelegevakten i Oslo. Det utgjør 1,2 skader per døgn..

Fler nyheter fra P4

P4 - 6 timer siden

Aurora skal opptre under Oscar-utdelingen

Aurora får snart æren av å synge for verdens største filmstjerner. Sangeren fra Os, like utenfor Bergen, skal nemlig opptre på Oscar-utdelingen 9. februar, melder nettstedet Variety.

P4 - 7 timer siden

To til sykehus med knivskader

To personer har fått stikkskader og er sendt til sykehus etter å ha vært involvert i et slagsmål med kniv i Porsgrunn. Hendelsen skjedde på en privatadresse. Politiet tror flere kan ha vært involvert, og jakter på minst én person til.

P4 - 7 timer siden

Foreldrepar dømt for å ha drept barnet sitt

I Danmark er et foreldrepar i 20- og 30-årene dømt for å ha drept sin sju uker gamle datter. Obduksjonsrapporten viste at jenta hadde fått påført blant annet alvorlige bruddskader og blødninger. Foreldrene uttrykte at de ikke ønsket å bli foreldre, men nektet likevel straffskyld.

P4 - 7 timer siden

Bertheussen ser frem til rettssak

Laila Anita Bertheussen ser frem til rettssaken mot henne og er klar på å slå tilbake. Det sier hennes forsvarer, John Christian Elden. Til Dagbladet utdyper han at Bertheussen føler seg forhåndsdømt både av folk og media i en sak hun nekter all straffskyld for.

P4 - 9 timer siden

Byrådet i Bergen går av etter skandale

Byrådet i Bergen går av som følge av den såkalte Vigilo-skandalen. Fire partier sikret i kveld flertall for å stille mistillitsforslag mot skolebyråd Linn Kristin Engø som følge av håndteringen av saken. I oktober i fjor ble det kjent at kommunen gjennom appen Vigilo ga foreldre uten foreldreansvar tilgang til sensitive opplysninger om barn.

P4 - 9 timer siden

Flertall for mistillit i Bergen

Det er politisk krise i Bergen etter at mistilitsforslaget mot skolebyråd Linn Kristin Engø har fått flertall etter Vigilo-skandalen. Byrådet har varslet at de vil gå av, dersom forslaget gikk gjennom. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo.

P4 - 21 timer siden

Ferdinand skuffet over Solskjær

Det går ikke helt veien for Ole Gunnar Solskjær om dagen - og gamle kjente har nå snudd i synet på om nordmannen er riktig mann for Manchester United. I går kveld tapte United 2-0 hjemme mot Burnley. Klubblegende Rio Ferdidand sa for et års tid siden at Solskjær burde få jobben, koste hva det koste vil.

P4 - 9 timer siden

Ber nordmenn følge helseråd

Utenriksdepartementet har nå oppdatert sine reiseråd til Kina og ber nordmenn følge helserådene fra Folkehelseinstituttet. Rådene innebærer blant annet å unngå kontakt med syke personer, dyr, og sørge for god hygiene. Instituttet har tidligere uttalt at smittefaren i Norge er lav, men har bedt helsepersonell være på vakt etter virussymptomer..

P4 - 8 timer siden

23 mistenkt for menneskesmugling

23 personer er pågrepet og mistenkt for å være del av et kriminelt nettverk som har smuglet 10.000 migranter fra Frankrike til Storbritannia. Nettverket er mistenkt for å ha tjent rundt 700 millioner kroner, ved å organisere ulovlige reiser for migranter fra Afghanistan, Syria, Irak og Iran, opplyser Europol..

P4 - 9 timer siden

Tre partier ikke tillit til skolebyråd

I Bergen stiller SV seg bak mistillitsforslaget til Høyre og FrP mot skolebyråd Linn kristin Engø etter Vigilo-skandalen i Bergen kommune. Ved en feiltakelse ga kommunen foreldre uten foreldreansvar tilgang til opplysninger om barn gjennom appen Vigilo. Byrådsleder Roger Valhammer har varslet at hele byrådet vil gå av, dersom mistillitsforslaget får flertall.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt