P4 > Nyheter

Onsdag, 12 August, 02:03

P4 - 06 juni 19 kl. 15:33

Mange skader på elsparkesykkel

Legevakten i Oslo har registrert 75 skader etter fall med elsparkesykkel fra 1. april og ut mai.
Det er over en skade i døgnet i snitt. To av skadene betegnes som alvorlige, ti moderate, mens resten ble lettere skadet.
Det er satt ut et stort antall el-sparkesykler i Oslo i vår, som folk kan leie..
Les mer på P4


Les mer om:
Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, skader, elsparkesykkel
P4 - 02 juli 19 kl. 09:30

Fire elsparkesykkel-skader i døgnet

Antall skader ved bruk av elsparkesykkel har fordoblet seg på en måned i Oslo. Totalt 107 skadet seg ved bruk av disse syklene i juni, det er over dobbelt så mange som i mai, viser tall fra skadelegevakten i Oslo som VG har fått. Det betyr omtrent fire skader i døgnet.

NRK - 06 juni 19 kl. 15:29

75 skadet på elsparkesykkel i vår

Skadelegevakta i Oslo har registrert 75 skader etter fall med elsparkesykkel fra 1. april og ut mai. Det er 1,2 skader pr.

P4 - 21 juli 19 kl. 07:17

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Det er de som er beruset som har blitt hardest skadd, melder NRK. Det finnes per dags dato ingen promillegrense for bruk av elsparkesykkel.

NRK - 16 nov. 19 kl. 09:17

Flere skades på elsparkesykkel

Antall skadde på elsparkesykkel øker, og mange av disse har vært påvirket av alkohol eller andre rusmidler, ifølge Tryg Forsikring. I julebordsesongen frykter forsikringsselskap at flere vil skade seg ved å kjøre elsparkesykkel i påvirket tilstand..

Hegnar.no - 21 juli 19 kl. 08:02

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Verst er det for berusede..

Aftenposten - 21 juli 19 kl. 06:28

Berusede får de alvorligste skadene på elsparkesykkel

De siste månedene har over 250 personer fått behandling for skader etter ulykker med elsparkesykkel i Oslo. Verst er det for berusede..

NRK - 09 feb. 20 kl. 10:37

Elsparkesykkel tok fyr

En elsparkesykkel var årsaken til at det begynte å brenne i en kjeller i bergensområdet søndag morgen. Det er andre gang på to dager at en elsparkesykkel har tatt fyr i området. Brannen er nå slukket, og det er ikke meldt om skadde.

P4 - 09 feb. 20 kl. 10:41

Nok en elsparkesykkel tok fyr

En elsparkesykkel begynte å brenne i en kjeller i Bergensområdet i da tidlig. Det er andre gang på to dager at det tar fyr i en elsparkesykkel i området. Brannen er slukket og ifølge Bergens Tidenen er det ikke meldt om skadde som følge av brannen..

P4 - 28 aug. 19 kl. 23:34

Elsparkesykkel tok fyr i leilighet

En leilighet på Nes i Tønsberg er ubeboelig etter at en elsparkesykkel tok fyr i kveld. Ingen kom til skade i hendelsen. Brannårsaken er uklar, og men brannvesenet advarer generelt mot lading av elsparkesykkel innendørs og om natta..

NRK - 14 juli 20 kl. 09:13

Forsikring på elsparkesykkel

Ansvarsforsikring for elsparkesykler bør være obligatorisk, mener forsikringsselskapet Tryg. Innboforsikring dekker ofte skader man påfører personer eller gjenstander med sparkesykkelen, men det er noe mange mangler, ifølge Tryg..

Fler nyheter fra P4

P4 - 4 timer siden

Kamala Harris blir visepresidentkandidat

Amrikanske medier melder nå at Joe Biden har valgt sin visepresidentkandidat. Det er senatoren fra California, Kamala Harris, Biden har valgt. 55-åringen kan bli den første kvinnelige visepresidenten i historien..

P4 - 3 timer siden

Dømt for spionasje

To menn er dømt til ti års fengsel for spionasje i Iran. Den ene anklages for å ha jobbet for Israel og Tyskland, den andre for Storbritannia. Flere er stilt for retten i Iran anklaget for spionasje den siste tiden, det melder NTB..

P4 - 4 timer siden

Skal ha valgt visepresidentkandidat

Flere amerikanske medier melder nå at Joe Biden har bestemt seg for HVEM som blir hans visepresidentkandidat. Biden har ifølge CNN informert sine nærmeste rådgivere og kandidater..

P4 - 4 timer siden

Avlyser fadderarrangementer

Flere fadderarrangementer ved universiteter og høyskoler avlyses. I Tromsø vil ikke arrangørene åpne for fysisk oppmøte på noen av sine tilstelninger, kun streaming via nett. Også NTNU i Trondheim, Førde og flere andre høyskoler varsler nå at de gjør det samme på hele eller deler av oppstartsuka, som innebærer mye sosial omgang og alkohol, melder VG..

P4 - 5 timer siden

Flertall for Erna som statsminister

Til tross for at Arbeiderpartiet går mest frem og - og er landets største parti med oppslutning på 25,4 prosent på en meningsmåling, så tror bare 32 prosent at partiets leder Jonas Gahr Støre blir landets nye statsminister etter valget neste år. 62 prosent svarer at de tror Erna Solberg får fortsette å styre landet, det viser meningsmålingen Kantar har gjort for TV2..

P4 - 6 timer siden

Koronasmitte på SFO i Halden

I Halden har et barn testet positivt på korona. Det er det første tilfellet ved en skole i Halden. Åtte barn og sju ansatte ved Hjortsberg skole settes i karantene.

P4 - 6 timer siden

Karantenen over på "Roald Amundsen"

På Hurtigruteskipet "Roald Amundsen" er 65 personer nå ferdig med karantenen. 46 personer forlater skipet nå i kveld, mens 19 av dem gikk i land allerede i helgen og fortsatte karantenen i leiligheter, det melder NRK. Totalt 62 personene som har blitt smittet i utbruddet på Hurtigruten..

P4 - 7 timer siden

Kim Friele får egen skulptur

Kim Friele får egen skulptur i Bergen. Bergen kommunes prosjekt «Kvinner på sokkel» står bak nyvinningen. Tre benker som staver navnet KIM skal etter planen stå klar til 86-åringens bursdag i mai neste år.

P4 - 6 timer siden

Tegnell kritiserer reiserådene

Sveriges statsepidemiolog Anders Tegnell kritiserer hvordan de norske myndighetene endrer reiserådene. Folkehelseinstituttet har anbefalt at 6 regioner nå skal bli røde og at de reisende får karanteneplikt. Tegnell synes det blir forvirrende når man endrer reglene frem og tilbake og at det blir vanskelig for folk å forstå, det skriver den svenske avisen Dagens Nyheter..

P4 - 7 timer siden

Avventer russisk vaksine

Russlands president Vladimir Putin hevder de snart har en coronavaksine klar. Vaksinen skal være godkjent etter mindre enn to måneder med testing på mennesker. Assisterende helsedirektør Espen Nakstad sier til VG at den ikke er aktuell for bruk i Norge nå.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt