NRK > Nyheter

Lørdag, 19 September, 11:29

NRK - 14 aug. 20 kl. 11:55

Mange med antistoffer etter utbrudd

7,7 prosent av innbyggerne i tyske Kupferzell sør i landet hadde antistoffer, melder Reuters. Stedet hadde et av de første utbruddene i Tyskland, og funnene fra Robert Koch-instituttet viser at nesten fire ganger så mange som man trodde ble smittet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kupferzell, Reuters, Tyskland, Robert Koch

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mangemed , antistoffer, etter, utbrudd
P4 - 26 april 20 kl. 23:27

Skal teste mange for antistoffer

Oslo universitetssykehus planlegger å teste så mange som 10.000 personer for antistoffer hver dag. Der har forskere utviklet en helt ny metode, og målet med testene er å nåle hvor mye smitte det har vært i befolkningen, melder NRK.

NRK - 08 aug. 20 kl. 00:03

Hadde antistoffer uten symptom

En undersøkelse i Sverige viser at mange har antistoffer mot koronaviruset uten å ha vist symptomer på sykdom. Nesten en firedel av de ansatte på 22 aldershjem i Stockholm hadde antistoffer, viser en ny studie, ifølge Svenska Dagbladet..

P4 - 08 aug. 20 kl. 08:34

Antistoffer uten symptomer

Mange ansatte ved sykehjem i Sverige har antistoffer mot koronaviruset uten at det har hatt symptomer på sykdom. Det viser en undersøkelse gjort blant ansatte ved 22 aldershjem i Stockholm. Nesten en fjerdedel av de ansatte hadde antistoffer, halvparten av disse hadde aldri hatt symptomer, skriver Svenska Dagbladet..

NRK - 23 juni 20 kl. 02:38

Antistoffer mot korona faller raskt

Nye studier fra Kina viser at mengden antistoffer mot koronaviruset synker raskt blant pasienter som har overlevde covid-19-sykdom. Etter 2–3 måneder faller mengden antistoffer brått, og det skaper usikkerhet rundt immunitet, melder Reuters..

NRK - 18 juni 20 kl. 15:04

6,1 prosent har antistoffer

6,1 prosent av svensker har utviklet antistoffer mot koronaviruset. Det viser en nye undersøkelse utført av Folkhälsomyndigheten i siste halvdel av mai. Det er en økning fra forrige undersøkelse i slutten av april, da 4,7 prosent hadde antistoffer..

P4 - 18 juni 20 kl. 15:42

6,1 prosent har antistoffer

6,1 prosent av Sveriges innbyggere har utviklet antistoffer mot koronaviruset. Det viser en undersøkelse fra helsemyndighetene i landet. Dette er en økning i antallet siden forrige undersøkelse som ble gjennomført i april, da hadde 4,7 av landets befolkning antistoffer..

P4 - 27 juni 20 kl. 21:21

Russland: - 20 prosent har antistoffer

Myndighetnee i Moskva hevder en av fem innbyggere i den russiske hovedstaden har antistoffer mot koronaviruset. De har testet 90.000 inbyggere, og 19,9 prosent har ifølge viseordføreren antistoffer i kroppen.

P4 - 18 timer siden

Antistoffer holder minst 4 mnd

Fire av fem personer som har vært smittet av koronaviruset har antistoffer i blodet i minst fire måneder. Det viser en fersk, svensk studie. 2149 personer ble testet i april, og de som hadde antistoffer ble testet på nytt fire måneder senere.

P4 - 07 mai 20 kl. 07:20

Få har vært smittet

Blodprøver fra 400 personer i Norge viser at 2 av 100 har antistoffer mot koronavirus. Det tyder på at bare en liten del av befolkningen har vært smittet, ifølge forskerne fra Folkehelseinstituttet som la fram undersøkelsen nå i morgentimene. Blodprøvene ble tatt i forrige uke.

NRK - 12 aug. 20 kl. 07:29

Danmark tester for antistoffer

Danske smittevernmyndigheter planlegger å teste 18 000 tilfeldige innbyggere for antistoffer mot koronaviruset. Det opplyser Danske Statens Serum Institut. Dermed kan de få en bedre oversikt over hvor mange som har vært smittet i Danmark..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mye mus på Østlandet

I løpet av sommeren har musebestanden på Østlandet tatt seg betrakelig opp. En forsker ved Norsk instiutt for bioøkonomi sier til forskning.no at det er spesielt klatremus og skogsmus det har blitt mye av.

NRK - 30 minutter siden

Sakna mann funnen

Mannen som har vore sakna sidan i går i Hustadvika kommune er no funnen i god behald. Aksjonen blir dermed avslutta, opplyser politiet..

NRK - 1 time siden

To skutt og drept i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

To døde i New York

To personer er døde og 14 er skadet etter en skyteepisode i Rochester i New York, melder nyhetsbyrået AP..

NRK - 1 time siden

Masseskyting i New York

Flere personer skal være være skutt i New York etter en masseskyting..

NRK - 1 time siden

55 nye tilfeller i Oslo

Det siste døgnet er det registrert 55 nye tilfeller av koronasmitte i Oslo, viser tall fra Folkehelseinstituttet. Oslo har hatt svært mange smittede i det siste, og kommunen vurderer nå strengere tiltak..

NRK - 1 time siden

Drapssiktet avhøres i dag

Mannen i 40-årene som er siktet for å ha drept sin mor i 60-årene, er fremdeles ikke avhørt. Politiet sier de håper å få gjennomført et avhør lørdag formiddag..

NRK - 2 timer siden

Fare for streik

Det er stor avstand mellom partene i meklingen mellom bussjåførene og arbeidsgiversiden. Det sier riksmekler Mats Wilhelm Ruland. Partene sitter i mekling, og har frist til midnatt i kveld med å bli enige..

NRK - 2 timer siden

Fortsatt kraftig koronaøkning

Den kraftige økningen av nye koronatilfeller fortsetter i India. I de siste 24 timene er 93.337 nye tilfeller bekreftet.

NRK - 2 timer siden

Minnes Ginsburg utenfor høyesterett

Hundrevis av mennesker samlet seg natt til lørdag med stearinlys og sang utenfor høyesterett i Washington for å sørge over avdøde dommer Ruth Bader Ginsburg..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt