NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 09:06

NRK - 22 feb. 20 kl. 02:49

Mange korona-syke i Sør-Korea

Det er påvist 142 nye tilfeller av det nye koronaviruset i Sør-Korea. Totalt er dermed 346 personer smittet i landet. De fleste syke er i byen Daegu der det er erklært krisetilstand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Korea, Daegu

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, korona-sykei , Sør-Korea
NRK - 21 feb. 20 kl. 00:47

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

Klartale - 02 april 20 kl. 14:47

Færre korona-smittede må på sykehus

Mange har vært svært syke av viruset korona. For første gang blir det færre som trenger hjelp til å puste..

NRK - 24 feb. 20 kl. 02:53

Nye 161 korona-syke i Sør-Korea

Helsemyndighetene i Sør-Korea melder om at landet har fått 161 nye tilfeller av koronasmitten det siste døgnet. Dermed er over 700 smittet. Samtidig er en sjuende pasient død av sykdommen i landet.

Klartale - 17 april 20 kl. 09:16

Blir korona-syke uten forvarsel

Flere som er smittet av korona-viruset blir plutselig svært syke. Sykdommen kan være uforutsigbar, sier lege..

Klartale - 17 juni 20 kl. 11:22

Små ulikheter kan ha ført til mindre korona i Norden

Landene i Norden har små sosiale ulikheter. Det kan ha reddet mange fra å bli syke eller å dø med korona..

P4 - 28 juni 20 kl. 12:47

- Mange har ikke forstått hvor syke de har vært

- Mange av korona-pasientene har ikke forstått hvor syke de har vært. Det sier lungespesialist og overlege Marianne Aanerud ved Haukeland unviversitetssjukehus. Leger ved sykehuset sier til NRK at forvirring, hukommelsestap og det å ikke bry seg er vanlig hos pasientene.

Klartale - 08 april 20 kl. 12:31

Fire nye korona-syke er døde

Fire nye korona-syke er døde. En er død i Telemark. To er døde i Drammen.

Aftenposten - 24 april 20 kl. 06:19

Kronisk syke i USA rammes av mangel på medisin fordi Trump trodde den kunne kurere korona

President Donald Trumps kampanje for malariamedisin mot korona, har skapt et svartebørsmarked i USA for medisin til kronisk syke..

Klartale - 05 juni 20 kl. 08:31

320.000 færre behandlinger i mars og april

Norske sykehus var klare for mange korona-syke. Det gjorde at mange behandlinger ble utsatt eller avlyst..

Klartale - 18 juni 20 kl. 14:09

Flere ble syke etter at korona kom

Korona-viruset førte til mye mer sykefravær. Langt færre fikk påvist smitte..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 15 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 45 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 1 time siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 1 time siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt