NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:58

NRK - 22 Feb 20 kl. 02:49

Mange korona-syke i Sør-Korea

Det er påvist 142 nye tilfeller av det nye koronaviruset i Sør-Korea. Totalt er dermed 346 personer smittet i landet. De fleste syke er i byen Daegu der det er erklært krisetilstand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sør-Korea, Daegu

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, korona-sykei , Sør-Korea
Klartale - 02 Apr 20 kl. 14:47

Færre korona-smittede må på sykehus

Mange har vært svært syke av viruset korona. For første gang blir det færre som trenger hjelp til å puste..

NRK - 21 Feb 20 kl. 00:47

By i Sør-Korea rammet av virus

I Sør-Korea er byen Daegu erklært som en «spesiell håndterings-sone» som følge av svært mange nye tilfeller av korona-smitte, melder AP. Det er ikke kjent hvor mange som er smittet. Tidligere er en person meldt død av viruset i Sør-Korea..

NRK - 24 Feb 20 kl. 02:53

Nye 161 korona-syke i Sør-Korea

Helsemyndighetene i Sør-Korea melder om at landet har fått 161 nye tilfeller av koronasmitten det siste døgnet. Dermed er over 700 smittet. Samtidig er en sjuende pasient død av sykdommen i landet.

Klartale - 21 timer siden

Fire nye korona-syke er døde

Fire nye korona-syke er døde. En er død i Telemark. To er døde i Drammen.

NRK - 10 Mar 20 kl. 01:18

FHI tror 22.000 kan bli korona-syke

Folkehelseinstituttet regner med at 22.000 nordmenn kan bli så syke at de må på sykehus. FHI har laget et scenario med en smittetopp som krever 1700 sykehusinnleggelser og 600 på intensivbehandling samtidig..

Klartale - 26 Mar 20 kl. 08:15

Unge og friske på sykehus med korona

Unge og friske har så langt ikke blitt veldig syke av viruset korona. Det har endret seg, skriver lokalavisa for Asker og Bærum..

Klartale - 05 Mar 20 kl. 08:52

I Kina er 3.000 døde av korona-viruset

Flere blir syke av viruset korona i Kina. 3.000 mennesker er døde av smitte så langt..

NRK - 22 Feb 20 kl. 09:13

87 nye korona-døme i Sør-Korea

Sør-Korea rapporterer om 87 nye døme på smitte av det nye koronaviruset, ifølge Reuters..

NRK - 23 Feb 20 kl. 01:00

Fem korona-døde i Iran

Iran er det landet utenom Kina som er hardest rammet av korona-smitten. Iran har fem døde. To er døde i Italia, Sør-Korea, Hongkong og på cruiseskipet «Diamond Princess».

NRK - 20 Feb 20 kl. 09:33

Første korona-dødsfall i Sør-Korea

Nyhetsbyrået Youhap melder torsdag morgen at Sør-Korea har registrert det første dødsfallet som følge av det nye koronaviruset..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på en nyopprettet koronasmitteavdeling i Asker. Det bekrefter kommunen på sine nettsider. Det er det sjuende koronadødsfallet i Asker.

NRK - 15 minutter siden

Vurderer kortere langrennssesong

Det internasjonale skiforbundet (FIS) åpner for at hele sesongen neste vinter kan ryke, skriver VG. Hvis reiseforbudet gjelder blir det umulig å ha en normal sesong. FIS vurderer også færre renn og om man kan holde flere renn i samme land..

NRK - 15 minutter siden

Millionbot til politiet i Trøndelag

Siden 2017 har Trøndelag politidistrikt kjøpt tolketjenester for 11 millioner kroner uten å sette det ut på anbud. Nå må de betale en bot på 1,5 millioner. Beslutningen om boten er tatt av Klagenemndssekretariatet, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Budstikka: Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på den nyopprettede koronasmitteavdelingen ved et bo- og omsorgssenter i Asker. Det melder avisa Budstikka. Det er 102 mennesker som har dødd som følge av koronavirusutbruddet i Norge..

NRK - 30 minutter siden

Korona-krisen gir en ny språkarena

Den nye digitale språkkaféen har blitt en kreativ løsning for å opprettholde språket, sier Maajja-Krihke Bransfjell (20). Les mer:.

NRK - 30 minutter siden

Iran kan stanse Ramadan-samlinger

Irans øverste leder, Ayatollah Khamenei, sier store menneskeansamlinger under den religiøse høytidsmåneden Ramadan kan bli stanset som følge av utbruddet av koronaviruset. Landet har vært hardt rammet av pandemien..

NRK - 1 time siden

Viasat mister mesterligaen

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 16 timer siden

SJÅ NO: Bernie Sanders trekk seg

NRK - 45 minutter siden

Flere etablerer bedrifter

Totalt ble det etablert 20.226 nye bedrifter og foretak i Norge i løpet av starten av 2020. Det er en økning på 2592 fra samme periode i fjor.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt