NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 06:28

NRK - 02 mars 21 kl. 21:23

Mange kommunar må gje frå seg dosar

Stavanger og Sandnes er dei einaste kommunane i Rogaland som får fleire koronavaksinar grunna den nye vaksinestrategien. Resten av kommunane i fylket må gje frå seg vaksinedosar..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Sandnes, Rogaland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, kommunar, gje, frå, seg, dosar
NRK - 05 feb. 21 kl. 14:52

Sju kommunar råka av kabelbrot

Eit kabelbrot i eit vatn utanfor Voss fører til at mobilnettet i ei rekkje kommunar på Vestlandet ligg nede. – Dette er eit av dei største brota vi har hatt på lang tide, seier dekningsdirektør Bjørn Amundsen i Telenor..

NRK - 23 feb. 21 kl. 11:47

Kan endre vaksinestrategi

Folkehelseinstituttet leverer eit innspel til Helse- og omsorgsdepartementet om endring av vaksinestrategien, skriv Dagbladet. – Vi leverer eit innspel til departementet om geografisk skeivfordeling i dag. Det blir offentleg når departementet har teke ei avgjerd, seier overlege Preben Aavitsland i FHI i til avisa.

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:23

FHI kjem med ny vaksinestrategi

Smitteverndirektør Geir Bukholm lover at Folkehelseinstituttet kjem med ein ny og endra vaksinestrategi. Arbeidet byrjar neste veke og skal vere ferdig om et par veker. Mange kommunar i Oslo-regionen med høgt smittetrykk ynskjer seg fleire dosar..

NRK - 13 feb. 21 kl. 11:23

FHI vil endre vaksinestrategi

Smitteverndirektør Geir Bukholm lover at Folkehelseinstituttet kjem med ein revidert vaksinestrategi. Arbeidet byrjar neste veke og skal vere ferdig om et par veker. Mange kommunar i Oslo-regionen med høgt smittetrykk ynskjer seg fleire dosar..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:39

Færre vaksinedosar neste veke

AstraZeneca klarer ikkje levera like mange dosar koronavaksine som lova i morgon. Det opplyser FHI. Dette er vaksinar som skal ut til kommunane på måndag.

NRK - 27 mars 21 kl. 00:57

Verste tørke på 40 år i Angola

Det sørvestlege Angola er ramma av alvorleg tørke som kan gje matmangel og mangel på vatn til folk og dyr, melder Verdas matvareprogram. Tørken har gått hardt utover innhaustinga, og mange menneske har begynt å flytte på seg..

NRK - 04 mars 21 kl. 06:36

Fleire pårørande gjer meir

Ein av tre har gjort meir for den dei har omsorg for under pandemien enn tidlegare. Det syner ei undersøking frå Helsedirektoratet. Meir enn halvparten svarer også at det har blitt vanskelegare å gje omsorg til familemedlemmer på sjukeheim..

NRK - 26 mars 21 kl. 06:13

Energisparing kan gje 9 TWh

Energisparing kan frigjere meir energi enn alle norsk vindkraftverk produserte i fjor, viser nye berekningar frå Noregs vassdrags- og energidirektorat. Ifølgje NVE kan det bli spart 9 TWh i næringsbygg, 3 i småhus og éin i bustadblokker..

NRK - 27 mars 21 kl. 01:29

Serbia vaksinerer migrantar

Serbia har begynt å gje koronavaksine til migrantar og folk frå nabolanda Nord-Makedonia og Bosnia. Serbia har allereie vaksinert over 2 av 7 millionar innbyggjarar, mellom anna med kinesisk vaksine. FN gjev Serbia skryt for å inkludere migrantane i vaksineringa..

NRK - 15 april 21 kl. 11:00

Ikkje utelukka å avlyse OL

Det er framleis ikkje utelukka å avlysa OL i Tokyo til sommaren heilt. Det seier generalsekretæren i regjeringspartiet til kanalen TBS. – Japan må gje opp arrangementet, dersom smittetala held fram med å auka, sa generalsekretæren.

Fler nyheter fra NRK

NRK - nu

AstraZeneca-vaksine gjev blødningar

Folk som har teke AstraZeneca-vaksinen får oftare blåmerker, naseblod og blødning frå tannkjøtet enn folk som har fått andre vaksinar. Det syner undersøkingar frå FHI, skriv Aftenposten. Nær 4500 personar har ore med i undersøkinga, og 124 svarte at dei fekk mindre, ufarlege blødningar.

NRK - 1 time siden

186 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 186 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 26 over snittet de sju foregående dagene. 186 tilfeller er 18 flere enn på mandag, men 56 færre enn samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

Xi varsler tale på Bidens klimamøte

Kinas president Xi Jinping varsler en viktig tale på klimatoppmøtet som USAs president Joe Biden har sammenkalt til denne uka. Biden har tidligere varslet et samarbeid med Kina om klima, melder AFP..

NRK - 1 time siden

Går glipp av feriepenger fra Nav

En teknisk feil som Nav ikke klarer å rette opp før sommeren, gjør at langtidsledige ikke har rett på feriepenger, men må klare seg på dagpenger. Andre får både dag- og feriepenger, skriver Klassekampen..

NRK - 2 timer siden

15-åring skutt av politiet i Ohio

Kort tid før juryen kom med kjennelsen i Floyd-saken i Minneapolis, døde en 15 år gammel jente etter å ha blitt skutt av politiet i Ohio. Ordføreren i Columbus, Andrew Ginther, sier de nå jobber med å etterforske hendelsen, skriver The Guardian..

NRK - 2 timer siden

22 nye smittetilfeller i Lindesnes

Tirsdag ble det registrert 22 nye koronatilfeller i Lindesnes kommune i Agder. Kommunen opplyser at de jobber intenst med å stanse smitten. De siste to døgnene er det registrert til sammen 34 koronatilfeller i sørlandskommunen.

NRK - 3 timer siden

Sender Astra-vaksinen til Tyskland

Danmark sender 55.000 doser av AstraZeneca-vaksinen til den tyske delstaten Schleswig-Holstein etter at vaksinen ble fjernet fra det danske vaksineprogrammet. I en uttalelse heter det at vaksinene er gjort tilgjengelig for Schleswig-Holstein, og at et tilsvarende antall blir returnert senere..

NRK - 3 timer siden

Vil revurdere prosjektet

Den europeiske superligaen i fotball opplyser tidlig onsdag at de vil revurdere prosjektet. – Gitt dagens omstendigheter vil vi revurdere de mest hensiktsmessige trinnene for å forme prosjektet på nytt, skriver de en pressemelding..

NRK - 3 timer siden

Chelsea bekrefter utmeldelse

Sent tirsdag kveld bekreftet Chelsea at de vil trekke seg fra den nye superligaen. De har formelt startet på prosedyrene for utmelding, skriver klubben på sin hjemmeside..

NRK - 4 timer siden

Mann døde etter skyteepisode

Mannen som ble skutt i Tønsberg tirsdag kveld, er død. Det har politiet fått bekreftet fra sykehuset. Ingen er ennå pågrepet for hendelsen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt