NRK > Nyheter

Tuesday, 02 June, 16:42

NRK - 07 Apr 20 kl. 12:26

Mange kjæledyr døde i Pakistan

Hundrevis av innestengte katter, hunder og kaniner har dødd etter at de ble forlatt på et marked der det ble solgt kjæledyr i Karachi. Dyreaktivister har nå greid å redde dyr som har overlevd de to ukene som har gått siden markedet ble koronastengt..
Les mer på NRK


Les mer om:
Karachi, Pakistan

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, kjæledyr, dødei , Pakistan
NRK - 18 Mar 20 kl. 05:50

Pakistan har ikke råd til å stenge

Pakistan har ikke råd til å stenge ned byer for å hindre spredning av koronaviruset, slik mange andre land gjør. 25 prosent av befolkningen i Pakistan lever i stor fattigdom, og er redd en nedstengning vil føre til at mange vil dø av sult, melder AFP.

NRK - 23 Apr 20 kl. 01:38

Fauci: Kjæledyr kan ikke smitte oss

President Trumps smittevernrådgiver Anthony Fauci sier det ikke er bevist at kjæledyr kan overføre koronasmitte til mennesker. i New York er to huskatter bekreftet smittet. Tidligere har en tiger i Bronx Zoo fått sykdommen fra en dyrepasser..

P4 - 09 Apr 20 kl. 22:04

Flyr hjem nordmenn fra Pakistan

Det vil bli satt opp en ekstra flyvning fra Islamabad i Pakistan til Oslo på lørdag. Det opplyser Utenriksdepartementet til NRK. Årsaken er mange norske statsborgerer som har kontaktet UD om bistand for å reise hjem til Norge..

NRK - 09 Apr 20 kl. 21:48

Flyr hjem nordmenn fra Pakistan

Utenriksdepartementet opplyser overfor NRK torsdag kveld at det vil bli satt opp en ekstraordinær flyvning fra Islamad til Oslo den 11. april. Mange norske borgere i Pakistan har kontaktet UD om bistand for å reise hjem til Norge..

NRK - 20 Apr 20 kl. 16:07

Anbefaler ikke testing av kjæledyr

Veterinærinstituttet, Mattilsynet, NMBU Veterinærhøgskole, Veterinærforeningen og Folkehelseinstituttet anbefaler ikke covid-19 testing av kjæledyr. Det er ingen mistanke om at husdyr spiller en rolle i spredningen av viruset..

NRK - 22 May 20 kl. 23:54

To overlevde flystyrt - mange døde

Minst to personer overlevde da et passasjerfly med rundt 100 personer om bord styrtet under landing i Karachi i Pakistan fredag, ifølge pakistanske medier. Flyet, en Airbus A-320, tilhører Pakistan International Airlines (PIA)..

NRK - 02 Feb 20 kl. 02:43

Gresshoppeinvasjon i Pakistan

Pakistan har erklært krisetilstand for å bekjempe en invasjon av gresshopper som truer matproduksjonen. Gresshoppene kom til Pakistan fra Iran i juni og har allerede rammet avlingene av bomull, hvete og mais i store områder sørvest i landet..

NRK - 17 Apr 20 kl. 01:46

IMF med pengestøtte til Pakistan

Det internasjonale pengefondet (IMF) gir 1,4 milliarder dollar, nærmere 15 milliarder kroner, i bistand til Pakistan for å hjelpe landet overkomme koronakrisen. Pakistan har rapportert om litt over 100 dødsfall på grunn av koronaviruset..

NRK - 07 May 20 kl. 15:05

Pakistan åpner opp igjen

Pakistan starter sin gjenåpning på lørdag, selv om antall døde fortsatt øker. Landet har vært nedstengt i 5 uker, men skal i faser nå åpne landet igjen. Pakistan har 24 073 smittetilfeller og 564 døde..

P4 - 22 May 20 kl. 12:16

Passasjerfly styrtet i Pakistan

Et passasjerfly med 90 passasjerer om bord har styrtet i Pakistan i ettermiddag. Det melder flere pakistanske medier. Flyet som var på vei fra Lahore til hovedstaden Karachi tilhører flyselskapet Pakistan International Airlines.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

VG: Ny Hagen-melding til motparten

Tom Hagen skal fredag 29. mai ha sendt ein koda bitcoin-melding til motparten som skal bety: «Eg bekreftar at eg vil betala», ifølge undersøkingar frå VG. Forsvarar Svein Holden, bekreftar overfor VG at dei har tatt «initiativ» overfor motparten..

NRK - 10 minutter siden

Hundekjører tilbake i Norge

Iditarod-vinneren Thomas Wærner og hundene hans er tilbake i Norge etter å ha sittet koronafast i Alaska siden han vant det kjente hundekjøringsløpet 18. mars. Tirsdag ettermiddag landet han i Stavanger etter en nesten 20 timers flytur, melder NTB..

NRK - 30 minutter siden

Nye opningstider for Vinmonopolet

Frp sikrar truleg fleirtal for forslaget om å at Vinmonopolet kan ha opent til klokka 16 på laurdagar, melder NTB. Stortinget voterer tysdag over justerte opningstider. Regjeringa har føreslått endringa, som er i tråd med Granavolden-plattforma..

NRK - 45 minutter siden

Russland med enorme krisetiltak

Russiske styresmakter vil sette i gang krisetiltak for nesten 700 milliardar kroner for å redde økonomien i kjølvatnet av koronapandemien, melder AFP. Krisepakken består av over 500 ulike tiltak, opplyser statsministeren i landet tysdag..

NRK - 45 minutter siden

Sjå Biden tala i Philadelphia

NRK - 1 time siden

Ber WTO avgjere handelskonflikt

Sør-Korea vil klaga Japan formelt inn for Verdas handelsorganisasjon i håp om å få løyst ein fastlåst handelskonflikt med røter tilbake til andre verdskrig. Valdgiftsprosessen i WTO kan ta opp til eit år, avhengig av framdrifta i saka..

NRK - 1 time siden

Solberg: Sterkt bekymra

Statsminister Erna Solberg (H) seier ho er svært uroleg over opptøyane i USA etter at George Floyd døydde som følge av ein arrrestasjon. Solberg seier ho er sterkt bekymra for det som skjer i USA. Ikkje minst fordi samfunnet ser så splitta ut..

NRK - 7 timer siden

Økt sykkel-etterspørsel i USA

Etterspørselen for sykler i USA har økt kraftig under koronapandemien. DN skriver at økningen skjer, delvis på grunn av frykt for å bruke offentlige transportmidler, og delvis fordi all stillesittingen gjør at folk vil bevege seg mer..

NRK - 1 time siden

Fire nye døde i Danmark

Ytterlegare fire personar er døde i Danmark etter å ha fått påvist koronasmitte det siste døgnet. Dermed er til saman 580 døde, viser tal frå Statens Serum Institut..

NRK - 2 timer siden

Fleire skandinaviske ulvar

Den felles skandinaviske ulvebestanden er i vinter rekna ut til å bestå av rundt 450 individ. Det er ein auke på 70 individ frå førre vinter, viser tal frå blant anna Rovdata..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt