NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:33

NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP. Organisasjonen Venezuelan Observatory for Prisons seier at fengselet ligg Acarigua i delstaten Portuguesa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, AFP, Venezuelan Observatory, Prisons, Acarigua, Portuguesa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, innsette, døyddei , Venezuela
NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tadsjikistan

I Tadsjikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tajikistan

I Tajikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

NRK - 12 Feb 19 kl. 01:21

Venezuelanske kvinner må selje sex

Kvinner som har forlete kriseramma Venezuela i håp om eit betre liv, ser seg nøydde til å selje sex på gata i nabolandet Colombia. Trass i høgare utdanning finn dei inga andre høve til å forsørgje familien sin, skriv CNN..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

FN: Drap og tortur i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonspartier. Offisielle tall tilskriver 5 287 dødsfall til kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

NRK - 28 Mar 19 kl. 09:06

13 døydde i helikopterstyrt

13 menneske døydde då eit helikopter av typen Mi-8 styrta sørvest i Kasakhstan onsdag. President Kassym-Jomart Tokajev skriv på Twitter at han har beordra etterforsking av ulykka..

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Ny strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd fører til at skoler stenger og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

NRK - 04 Jul 19 kl. 19:38

Drap uten lov og dom i Venezuela

Sikkerhetstyrker i Venezuela skal ha torturert og drept unge menn for å svekke opposisjonen. Ifølge offisielle tall skyldes 5.287 dødsfall i 2018 kriminelle som har motsatt seg arrest, men en ny FN-rapport viser at mange ble drept uten lov og dom..

P4 - 30 Apr 19 kl. 20:40

- Frykter blodig kupp i Venezuela

Mange i Venezuela frykter et blodig kupp. Det sier Latin-Amerika-ekspert Benedicte Bull til NRK. Det er gateslag i landet nå etter at opposisjonsleder Juan Guaidó har varlset at han har tenkt å ta over makten.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 2 timer siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 2 timer siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 18 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt