NRK > Nyheter

Monday, 24 June, 21:39

NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døydde i Venezuela

Minst 23 innsatte er døde. og 14 politimenn skacdde etter samanstøt i eit fengsel i Venezuela. Det stadfester fengselsdirektøren til AFP. Organisasjonen Venezuelan Observatory for Prisons seier at fengselet ligg Acarigua i delstaten Portuguesa..
Les mer på NRK


Les mer om:
Venezuela, AFP, Venezuelan Observatory, Prisons, Acarigua, Portuguesa

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Mange, innsette, døyddei , Venezuela
NRK - 24 May 19 kl. 21:59

Mange innsette døde i Venezuela

AFP skriv at minst 23 innsatte er døde etter samanstøt med poliitiet i eit fengsel i Venezuela..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tajikistan

I Tajikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 20 May 19 kl. 07:56

Fengselsopprør i Tadsjikistan

I Tadsjikistan er 29 innsette og tre fangevaktarar drepne i eit fengselsopprør, skriv Reuters. Mange av dei innsette i fengselet er dømte for religiøs ekstremisme, og somme har vore tilknytt terrorgruppa IS, ifølgje justisdepartementet i landet..

NRK - 18 Feb 19 kl. 23:23

Trump ut mot militæret i Venezuela

Nyheitsbyrået AFP skriv at Donald Trump seier dei militære i Venezuela har to val. Anten be om amnesti, eller «tape alt». Trump har aldri utelukka ein militær intervensjon i Venezuela, noko mange av Maduro sine tilhengjarar meiner er USA sin plan..

NRK - 12 Feb 19 kl. 01:21

Venezuelanske kvinner må selje sex

Kvinner som har forlete kriseramma Venezuela i håp om eit betre liv, ser seg nøydde til å selje sex på gata i nabolandet Colombia. Trass i høgare utdanning finn dei inga andre høve til å forsørgje familien sin, skriv CNN..

NRK - 28 Mar 19 kl. 09:06

13 døydde i helikopterstyrt

13 menneske døydde då eit helikopter av typen Mi-8 styrta sørvest i Kasakhstan onsdag. President Kassym-Jomart Tokajev skriv på Twitter at han har beordra etterforsking av ulykka..

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Ny strømbrudd i Venezuela

Nye strømbrudd fører til at skoler stenger og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

P4 - 30 Apr 19 kl. 20:40

- Frykter blodig kupp i Venezuela

Mange i Venezuela frykter et blodig kupp. Det sier Latin-Amerika-ekspert Benedicte Bull til NRK. Det er gateslag i landet nå etter at opposisjonsleder Juan Guaidó har varlset at han har tenkt å ta over makten.

NRK - 12 Mar 19 kl. 05:20

Kaller hjem ansatte i Venezuela

USAs innenriksdepartementet sier landet vil hente hjem alle diplomater og ambassadeansatte fra Venezuela. Departementet peker på at situasjonen i Venezuela blir stadig dårligere.

NRK - 01 Apr 19 kl. 00:58

Nytt strømbrudd i Venezuela

Et nytt stort strømbrudd fører til at skoler må stenge og arbeidere permitteres i Venezuela, melder nyhetsbyrået AFP. President Nicolás Maduro har anklaget USA for å stå bak de mange strømbruddene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Plan mot vold i nære relasjoner

Regjeringen har satt i gang arbeidet med en nasjonal handlingsplan mot vold i nære relasjoner. Arbeidet skal ledes av Justisdepartementet. Den nye handlingsplanen skal ha en egen del om vold og overgrep i samiske samfunn..

NRK - 15 minutter siden

Mexico styrker grensekontrollen

Mexico styrker vaktholdet langs grensen i nord med nærmere 15.000 soldater og vakter for å hindre migranter i å krysse landegrensen til USA. USAs president Donald Trump har krevd at Mexico gjør mer for å stoppe migranter fra å krysse grensen..

NRK - 45 minutter siden

Bruker millioner på varslingssaker

De siste to årene har Blindeforbundet brukt over 5 millioner kroner på varsler-saker. Rapporter NRK har fått tilgang til, vitner om en organisasjon preget av maktkamper, svertekampanjer og ryktespredning. Forbundslederen avviser ukultur i forbundet..

NRK - 1 time siden

Rike amerikanere ber om mer skatt

En gruppe med 19 styrtrike amerikanere oppfordrer demokratenes potensielle presidentkandidater til å jobbe for mer skatt for landets rikeste. Blant de 19 er milliardær George Soros, Facebook-gründer Chris Hughes, Walt Disney-arvinger og Hyatt-eiere..

NRK - 1 time siden

Dømt etter nettomtale av psykolog

En kvinne på Romerike må betale en halv million i erstatning og sakskostnader etter at hun omtalte en navngitt psykolog på nettet i forbindelse med en barnevernssak. Kvinnen sier gjennom sin advokat at dommen vil bli anket, skriver Nettavisen..

NRK - 2 timer siden

Trikkefører utsatt for vold

Politiet i Oslo er på Schous plass hvor en trikkefører og en passasjer skal ha blitt utsatt for vold. Fører har blitt slått i ansiktet, og blør fra leppen. Fører blir tilsett av ambulanse.

NRK - 2 timer siden

Må koke vann i en måned til

Varaordfører Bård Espelid på Askøy sier at innbyggerne må belage seg på å koke vannet i minst fire-fem uker til. Det kom fram på et folkemøte som arrangeres på Kleppestø på Askøy..

NRK - 2 timer siden

Tysk pilot døde i styrt

En pilot i det tyske militæret omkom da to jagerfly kom i kontakt med hverandre under en øvelse og styrtet nordøst i Tyskland mandag. Det bekrefter tysk militære, ifølge AP. Piloten i det andre jagerflyet skjøt seg ut av flyet og overlevde..

NRK - 2 timer siden

Sanksjoner rettet mot Irans leder

De nye sanksjonene USA har varslet mot Iran, rettes mot landets øverste leder Ali Khamenei, ifølge president Donald Trump. Iran skal aldri få kunne ha atomvåpen, sa Trump mandag. Det melder AFP..

NRK - 2 timer siden

Equinor tapte kamp om havvind

Equinor tapte mot danske Ørsted i en anbudskonkurranse om å bygge USAs største vindkraftverk til havs. Equinor la inn anbud om å bygge ut et kraftverk med en kapasitet på 1.100 megawatt i et havområde utenfor New Jersey, skriver Teknisk Ukeblad..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt